-
Ο χρήστης mapsixo έγραψε:
Από Γενάρη μια ακόμα Delta θα σκίζει την άσφαλτοΕ πες τιποτα... τι πηρες, χρωματακι, εξοπλισμοι, τιμη... αντε λεγε!!!
-
Oro 1.4 120hp
Έξτρα:
αερόσακο γονάτου (όση περισσότερη ασφάλεια τόσο καλύτερο, εε?
bicolore Perle Nadir (γούστα είπε ο βάτραχος και έφαγε το σκουλήκι)
Techno Pack (γουστάρω αυτοματισμούς, ελπίζω μόνο να μην βγάζουν βλέβες!)
εξτρα κλειδί (20 ευρώ, αργότερα το παίρνεις 150 όπως μου είπε μετά ο πωλητής)
εξτρα ζάντα αλουμινίου στη ρεζέρβα (είμαι large τύπος, χεχεχε)Δώρα:
πατάκια
το πακετάκι άμεσης ανάγκης(πυροσβεστήρα κλπ)
συναγερμό
παρκοραντάρ(μόνο πίσω, τοποθετείται στο μαύρο του προφυλακτήρα, στο ίδιο χρώμα)
ξένον (στη μεσαία σκάλα)
(όλα αυτά εννοείτε ότι είναι aftermarket)Το κουστουμάκι πήγε 22.150ευρώ και μου φαίνονται λίγα για τέτοιο αμάξι, τι λέτε?
Τσέκαρα και στην παραγγελία το καθένα έξτρα να είναι σε διαφορετική γραμμή, χεχεχε
-
Καλοτάξιδη να είναι, πέρνα και από το lancisti να τα λέμε.
http://www.lancisti.gr/forum/index.php?act=idx
Γιατί τον Γενάρη ? Τόσο αναμονή έχει ακόμα ή εσύ το ζήτησες για να γλιτώσεις τα τέλη ? -
Καλοτάξιδη και απροβλημάτιστη
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ελπιζω να μην ειμαι ο μονος που τα βλεπει ετσι τα πραγματα..
Δεν είσαι!
-
πραγματικα πολυ ωραιο αυτοκινητο σε καθε απιπεδο με μονη παραφωνια την μετρια ποιοτητα στο ταμπλο!
ολο σκληρο και ενα μικρο δειγμα μαλακου μπροστα μπροστα για τα ματια του κοσμου!!!
κατα τα αλλα πολυ ωραιο εσωτερικο!!! -
-
τοσο πολυ? μου φαινεται απιστευτο.. και με 35 βαθμους??σιγα τον καυσωνα..
ποσο μικρο ειναι το intercooler του τελοσπαντων? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ποσο μικρο ειναι το intercooler του τελοσπαντων?πολύ μικρό...
Δεν έχουμε όλοι intercooler 'ταφόπλακα' (δυστυχώς). -
Ισως να ειναι αυτη η αιτια τελικα γιατι οντως ο T-jet 120 εχει πολυ μικρο intercooler.
To θεμα ειναι ομως οτι αν η Delta μπορει και κανει 25.9 στο 0-160 τοτε το t-jet τι θα κανει που ειναι 280 κιλα ελαφρυτερο?Μου φαινεται πως οι μετρησεις γινονται επιπολαια εκτος αν το συγκεκριμενο T-jet ειχε προβλημα....
-
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Μου φαινεται πως οι μετρησεις γινονται επιπολαια....
κι εγω αυτο πιστευω, γιατι αυτο το βαρος ειναι τεραστιο (η διαφορα δλδ για αυτα τα αλογα) και δεν παιζει ρολο μονο στο 0-100 και μετα ειναι μονο θεμα αεροδυναμικης..το βαρος ειναι ενα σταθερο προβλημα
για το Α3 που εβαλες..
μπορει να μην εχουν καμια σημαντικη διαφορα στη μεγιστη ιπποδυναμη, αλλα φαινεται η πιο γεματη καμπυλη του τουρμπο η οποια δικαιολογει και την οποια διαφορα σε επιδοσεις
(ελπιζω αυτη τη φορα να εβαλαν σωστα το ενα διαγραμμα πανω στο αλλο, οχι οπως στον 1.75 tbi / 2.0 tfsi που δε μπορουσαμε να βγαλουμε ακρη ) -
Εγώ πάλι ψάχνω να βρω εκείνες τις χαώδεις διαφορές στις καταναλώσεις (που εμπειρικά ξέρω ότι δεν υπάρχουν φυσικά) και δεν τις βρίσκω...
Ε και για να το λένε 4τροχοί...έτσι θα ναι... -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ πάλι ψάχνω να βρω εκείνες τις χαώδεις διαφορές στις καταναλώσεις (που εμπειρικά ξέρω ότι δεν υπάρχουν φυσικά) και δεν τις βρίσκω...
Ε και για να το λένε 4τροχοί...έτσι θα ναι...Στεφανε το εχουμε ξαναπει απο περιοδικο δεν περιμενεις να μαθεις καταναλωσεις..
καταναλωσεις μαθαινεις απο χρηστη , ξεροντας/αναλογιζομενος φυσικα και τι σοι χρηστης ειναι αυτος -
Ε και για να το λένε 4τροχοί...έτσι θα ναι...Στεφανε το εχουμε ξαναπει απο περιοδικο δεν περιμενεις να μαθεις καταναλωσεις..
καταναλωσεις μαθαινεις απο χρηστη , ξεροντας/αναλογιζομενος φυσικα και τι σοι χρηστης ειναι αυτοςΑπό περιοδικό βασικά δεν περιμένεις να μάθεις τίποτα! Γκασμάς τα αρχίζεις...τσαπί τα τελειώνεις...ΟΛΑ τα περιοδικά αυτοκινήτου!!
-
Καλα οι καταναλωσεις στα περιοδικα ειναι αστα να πανε.Αλλα αυτο ειναι λογικο γιατι πανε σχεδον παντα τερμα γκαζι , δεν αναφερουν συνθηκες και απο οδηγο σε οδηγο υπαρχει διαφορα.
-
στα υπολοιπα μπορει οντως κατι να μαθεις στις καταναλωσεις ομως το θεωρω αδυνατο
-
όταν 2-3 περιοδικά βγάζουν παρόμοιες καταναλώσεις φαίνεται μια τάση... και επειδή είμαστε στο topic της delta ΟΛΟΙ οι νέοι turbo της fiat (tjet, tbi) φαίνεται να καίνε περισσότερο από τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά τούρμπο...
τώρα αν κάποιος ελαφροπόδαρος πετυχαίνει χαμηλότερες, αυτό δεν αναιρεί το προηγούμενο γενικότερο συμπέρασμα... -
στα υπολοιπα μπορει οντως κατι να μαθεις στις καταναλωσεις ομως το θεωρω αδυνατοNαι στα υπόλοιπα μαθαίνεις από τις αξιόπιστες δυναμομετρήσεις, τα έμπιστα 0-100 κτλ...ρε ούτε για την τουαλέτα δεν κάνουν σου λέω!! Άντε καμιά καλή φωτογραφία να χουν να χαζέψεις και μέχρις εκεί!! Εγώ πλέον μόνο σε κάνα πολύωρο ταξίδι με καράβι παίρνω...άντε και στην παραλία που βασιλεύουν τα Down Town και τα Hello!! Μουτζώνομαι όταν χαζεύω το αρχείο που έχω φτιάξει...από 1998 μέχρι και 2007 στάνταρ 3 περιοδικά το μήνα!
-
μην τα λες αυτα γιατι τα παιρνω
εγω εδωσα ενα αυτοκινητο σε περιοδικα( 6 τον μηνα ).....
Lancia Delta 2008