-
Το θεμα αφορα την Lancia Delta
-
γιαυτο ας μιλησουν οι lanscisti .
-
Υπήρχε μια περίοδος που όντως η VW ήταν ένα βήμα μπροστά ενώ η FIAT κοιμόταν με την GM....
Αλλά τώρα τελέιώσε αυτό, η ψαλίδα έκλεισε και τα καινούργια αυτοκίνητα της FIAT είναι καταπληκτικά και μάλιστα με το MultiAir εαν όντως κάνει αυτά που υποσχετε θα πάρει και κεφάλι η FIAT.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
γιαυτο ας μιλησουν οι lanscisti .Για αυτο ας μεινουμε στο θεμα και οχι να γραφουμε για συγκριση του VAG με την Fiat
-
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ολοι χανουν απο μειωση του τελουσ ταξινομησης, οχι μονο εγω.
αλλα αυτος ειναι ενας ασταθμιτος παραγοντας,οποως και η αγορα του μεταχειρισμενου δεν ειναι σταθερη.Όταν το καινούριο έχει τόσο μεγάλη έκπτωση στη τιμή, τρώει κατακύλα και η τιμή του ως μεταχειρισμένο. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν προωθητικές ενέργειες με επιπλέον μείωση της τιμής (π.χ. τα 1900 € έκπτωση), οπότε εκεί ξεχνάς οποιαδήποτε πιθανότητα να κρατήσει ικανοποιητική τιμή το αυτοκίνητο. Και αν το δεις και από την αντίθετη μεριά, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το Α3 κρατούσε καλή τιμή ως μτχ μέχρι σήμερα. Διότι ποτέ δεν σκότωσαν την τιμή του με μεγάλες εκπτώσεις (τουλάχιστον όχι φανερά).
-
ακου φιλε
εδω μιλαμε για την λαντσια δελτα και οχι για την πολιτικη της αουντι .
το ξερουμε οτι η αουντι βγαζει καλυτερα αμαξια απο την VW αλλα δυστυχως ειμαστε .αμα θελεις πες μας την γνωμη σου για το αμαξι και αν θελεις μπορεις να κανεις και μια αναδρομη στο παρελθον για τα 10 παγκοσμια στο ραλλυ μεχρι το 1992!!!!!.
-
ναι.
εγω αγορασα τον νοεμβριο και απο γεναρη ξεκινησανε τις εκπτωσεις και την μειωση του τελους ταξινομησης,αλλα την τιμη που πηρα για το μεταχειρισμενο που εκανα ανταλαγη δεν την επιανα τωρα.το κερδος λοιπον που ειναι?
αλλα η ουσια ειναι οτι ειμαι υπερευχαριστημενος με τη Δ και αυτο εχει σημασια.
ουτε με το βεκτρα ειμουν ουτε με το πολο. -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ναι.
εγω αγορασα τον νοεμβριο και απο γεναρη ξεκινησανε τις εκπτωσεις και την μειωση του τελους ταξινομησης,αλλα την τιμη που πηρα για το μεταχειρισμενο που εκανα ανταλαγη δεν την επιανα τωρα.το κερδος λοιπον που ειναι?
αλλα η ουσια ειναι οτι ειμαι υπερευχαριστημενος με τη Δ και αυτο εχει σημασια.
ουτε με το βεκτρα ειμουν ουτε με το πολο.Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος όντως αυτό έχει σημασία.
Το τι ισχύει όμως στα μεταχειρισμένα είναι μεγάλο θέμα και δεν έχει να κάνει με το τι μας αρέσει ή όχι. Έχει να κάνει με το ότι συγκεκριμένα μοντέλα έχουν μεγαλύτερη ζήτηση και εμπορευσιμότητα από κάποια άλλα.
-
εδω που τα λεμε η lancia ηταν ξεχασμενη απο τον θεο ...αν αγορασει κανεις μεταχειρησμενο αυτοματα θελοντας και μη παει σ εταιριες με ιστορια στην ελληνικη αγορα...η lancia παντα ενδιεφερε πιο λιγους
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ακου φιλεεδω μιλαμε για την λαντσια δελτα και οχι για την πολιτικη της αουντι .
το ξερουμε οτι η αουντι βγαζει καλυτερα αμαξια απο την VW αλλα δυστυχως ειμαστε .αμα θελεις πες μας την γνωμη σου για το αμαξι και αν θελεις μπορεις να κανεις και μια αναδρομη στο παρελθον για τα 10 παγκοσμια στο ραλλυ μεχρι το 1992!!!!!.
Και εσύ για το σήμερα δες πως τους έχει ξεβρακώσει όλους η Citroen
Αυτό τι σημαίνει; Πως θα πάρεις C4;
-
χμ, δεν περίμενα να προκαλέσω τέτοια ανακατωσούρα, μια απλή σύγκριση της τωρινής κατάστασης έκανα.
Είναι ξεκάθαρο ότι τα δώρα είναι τα φτηνότερα της αγοράς που βρήκαν και όχι τα μαμίσια αλλά τι να κάνουμε, άμα τα βάλουμε στην D θα πάει και αυτή 25.000ε, όπως μου έβγαινε στο configurator.
Η πλάκα είναι ότι ο αουντάς μου πρόσθετε λεφτά και λεφτά στο σύνολο, ενώ ο λαντσιάς μου αφαιρούσε που και που(1900)!Δεν έχει κριθεί τίποτε ακόμα, θα ξαναπάω να τα δώ καλύτερα, μέσα, έξω και θα δω γιατί και τα δύο μου φαίνοντα στενόχωρα, όλα τα καινούρια μετά το 2000 μου φαίνονται στενόχωρα λόγω του παλιού (δε λέω μάρκα, θα φάω κράξιμο μέχρι και αφορισμό) που έχω τώρα και κάνω μέχρι και μπάρμπεκιου - που λέει ο λόγος- μέσα.
Η διαφορά στην τιμή είναι απίστευτη, αν σκεφτείς μάλιστα ότι πολλά από τα εξτρα του Α3 είναι τα στανταρ της Δ.
Δεν ειναι ότι έχω πρόβλημα να παρκάρω, είναι ότι η πιθανότητα να βρείς πάρκινγκ μειώνεται όσο αυξάνονται τα μέτρα. 30cm είναι διαφορά και το βλέπω στην πράξη γιατί την Δ την πρωτοαντίκρυσα στο δρόμο απέναντι από το παράθυρό μου πριν λίγους μήνες και ακόμα δεν έχω ανακαλύψει τον γείτονα που την έχει για να τον πρήξω στις ερωτήσεις, αλλά τον βλέπω πολλές φορές να έχει διπλοπαρκάρει γιατί απλά δεν βρίσκει κάπου να το σφηνώσει.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Full εξοπλισμενη με τον κινητηρα διαμαντι turbo με 16900 και τα κλειδια στο χερι...! Α Ν Ε Τ Α!
-
τη γκολφω τη σκεφτηκες? γιατι περα απο το σημα το τωρινο Α3 ειναι (αν και δε μου αρεσει να το παραδεχομαι ) πιο κατω σε ποιοτητα εσωτερικου απο το τωρινο golf και η τιμη ειναι σαφως χαμηλοτερη..
εξωτερικα μονο το πισω μερος του δε μου αρεσει
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Full εξοπλισμενη με τον κινητηρα διαμαντι turbo με 16900 και τα κλειδια στο χερι...! Α Ν Ε Τ Α!
η citroen εχει καλες τιμες και σου δινει διαφορα μπιχλιμπιδια τσαμπα, ομως περα απο τον κινητηρα που ειναι οντως διαμαντι για μενα κρυβει παγιδες...
και το c4 με σκληρα αμοτρισερ (βλεπε vts) γινεται κουδουνιστρα καπου στα 30Κ χλμ
-
Περιεργο...Καβαλαω ιδιο αμαξι με 60.000km και δεν κανει κιχ...Χαλασμενο μου εδωσαν...?
και του φιλου με Κοni ρυθμισμενα στο τερμα σκληρο εδω και 2 χρονια και 40.000km κοπαναει σαν κατσικι αλλα ενα τσικ δεν ακουγεται... -
Το δικό σου γίνεται σαλιάρα, μην το κρύβεις.
Δεν έχει και πολύ σχέση το C4 με το C2 κιούση...
-
Δεν ειναι δικο μου δυστηχως...Του κουμπαρου μου ειναι απλα το οδηγω πολυ συχνα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το δικό σου γίνεται σαλιάρα, μην το κρύβεις.Δεν έχει και πολύ σχέση το C4 με το C2 κιούση...
και βεβαια δεν εχει το c2 κοπαναει και καινουριο..
εγω μιλαω για c4 vts συμφοιτητη μου , ο οποιος μαλιστα ηταν ιδιαιτερα δυσαρεστημενος.
δεν μπηκα καν μεσα, αλλα θεωρω γεγονος τα λογια ενος κατοχου που θεωρω σοβαρο συνομιλητη
@zx
vts εχει ο κουμπαρος? -
Κοιτα σαν βασικο μελος του Citroen Club εχω μπει και εχω οδηγησει πολλα Vts 1600 ΝA και Turbo και 2.0 προ και μετα facelift...Ε, ολο και κατι θα εχω παρει χαμπαρι...Ουτε το By Loeb του αμορε μου δεν κανει κιχ που οπως και να το κανεις τρωει μια πικρα παραπανω στα χερια καυλογκαζης γυναικας (το χειριστο ειδος καυλογκαζου οδηγου...) Απλα νιωθω τρομερα ασχημα γιατι εδω και πολλα ποστ ειμαστε τελειως
Lancia Delta 2008