-
25χλμ ειναι η διαδρομη λιμανι αντιπροσωπια...τα αλλα 35καπου εγιναν...
-
Ο χρήστης tom_st έγραψε:
Η δική μου δ καταφθάνει τούτη την εβδομάδα!
Από Θεσ/νίκη (παραγγελία Αύγουστου και ακόμη περιμένω!)Τώρα επειδή η οικογένεια διαθέτει s40 2.0 summum το οποίο και έχω οδηγήσει αρκετά θα σας πω εντυπώσεις μόλις ξεκινήσει η συμβίωση με την δ.
Το volvo το έχουμε 2 χρόνια - άψογο - πολύ καλύτερο απο Βmw και γνωρίζω πολύ καλά τι γράφω!Αυτό που μας λέιπει είναι ο εξαιρετικός εξακύλινδρος ! Μην φοβάστε τα 'διαφορετικά' αυτοκίνητα είναι πολύ καλά και κοστίζουν λιγότερο λόγω ονομάτων και μόνο.
Με αυτό το lancisti.gr που γράφετε δυστυχώς δεν έχει 'κίνηση' και δεν βρήκα κάτι για την νέα δ.
Αν κάποιος γνωρίζει να μας πει μερικά forum για δ.Άντε καλορίζικη...θα ήμουν και εγώ πολυ χαρούμενος αν είχα Lancia και Volvo άμεσα διαθέσιμα για οδήγηση ανά πάσα στιγμή...περιμένουμε εντυπώσεις!!!
Μην φοβάστε τα 'διαφορετικά' αυτοκίνητα είναι πολύ καλά και κοστίζουν λιγότερο λόγω ονομάτων και μόνο.
Συμφωνώ αρκεί να είναι πράγματι διαφορετικά...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
........
Σκέφτηκε κανείς γιατί το υλικό στο ταμπλό είναι μαλακό προς τον οδηγό ενώ προς το παμπρίζ είναι σκληρό;Γιατί δηλαδή χρησιμοποιούν δύο διαφορετικά υλικά;Εσύ για ποιον λόγο νομίζεις πως το κάνουν αυτό;
Κόστος, κόστος και κόστος
-
Kαλοτάξιδη limited_1.
70 χλμ. είναι πολλά , η δικιά μου είχε 5 .....εκτός αν εδώ στη Λάρισα είναι πιο πονηροί και πείραξαν και το trip.25 χλμ. μέχρι το λιμάνι;Oπότε μένουν άλλα 45 μέχρι τα 70 και όχι 35.
Δεν το ξεφόρτωσε νταλίκα. -
Aν και ο ριτσαρ γκιρ δεν έχει μπάκα, πολλοί από τους αγοραστές της έχουν (όπως και ο corsair δλδ) και άρα δεν θα μπορούν να ζουλήξουν το πλαστικό που πλησιάζει το παρμπρίζ. Εσύ απέδειξες ότι έχεις φέτες!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν και ο ριτσαρ γκιρ δεν έχει μπάκα, πολλοί από τους αγοραστές της έχουν (όπως και ο corsair δλδ) και άρα δεν θα μπορούν να ζουλήξουν το πλαστικό που πλησιάζει το παρμπρίζ. Εσύ απέδειξες ότι έχεις φέτες!Εγω μπακα ρε? ΕΓΩ?
Θες να βγαλω καμια φωτο το six pack να παθεις πλακα?
-
Αν θέλω λέει; Γουτσου!
-
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
Kαλοτάξιδη limited_1.
70 χλμ. είναι πολλά , η δικιά μου είχε 5 .....εκτός αν εδώ στη Λάρισα είναι πιο πονηρή και πείραξαν και το trip.25 χλμ. μέχρι το λιμάνι;Oπότε μένουν άλλα 45 μέχρι τα 70 και όχι 35.
Δεν το ξεφόρτωσε νταλίκα.ευχαριστω να σαι καλα!!!
εδω ολα πανε οδικος στις αντιπροσωπιες
ειναι γνωστο σε ολους μας!! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν θέλω λέει; Γουτσου!PDεδες.......
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Kαλοτάξιδη limited_1.
70 χλμ. είναι πολλά , η δικιά μου είχε 5 .....εκτός αν εδώ στη Λάρισα είναι πιο πονηρή και πείραξαν και το trip.25 χλμ. μέχρι το λιμάνι;Oπότε μένουν άλλα 45 μέχρι τα 70 και όχι 35.
Δεν το ξεφόρτωσε νταλίκα.ευχαριστω να σαι καλα!!!
εδω ολα πανε οδικος στις αντιπροσωπιες
ειναι γνωστο σε ολους μας!!Πολλά είναι ρε συ, πάρα πολλά, αλλά τέλος πάντων... Το σίγουρο είναι ότι τα ελατήρια στα πιστόνια θα έχουν κάτσει.
-
Καλοτάξιδη.
Εμένα είχε κάτι μέτρα μόνο στο κοντέρ, 70χλμ μου φαίνονται πάρα πολλά.
Στη Θήβα την πήρε και ένας γνωστός μου σε λευκό με ηλιοροφή, έκδοση Platino.
Ένας ακόμα συγγενής μου με ρώταγε πληροφορίες, καθώς σκέφτεται την αγορά της.
Αν την πάρει θα παρκάρουμε δίπλα-δίπλα, καθώς είμαστε γείτονες.
Ο ένας άλλαξε Mondeo και ο άλλος προς αντικατάσταση Rav (τρακαρισμένου).
Δεν είναι από αυτούς που θα έλεγες Ιταλόφιλους και μου έκανε εντύπωση καθώς δεν πας εύκολα από Γερμανικό και Γιαπωνέζικο σε Ιταλικό, έχοντας και κάποια ηλικία μάλιστα. -
Μια ζωή την έχουμε!
Εσύ Πάνο, σε ποιο χρώμα την πήρες;
Η Δέλτα για μένα ξεκινά από το bianconero, άσπρο-μαύρο δηλαδή!
-
Eχουν βαρεθει τα μονοτονα γερμανογιαπονεζικα!!!
οπως και εγω αλλωστε.Αν μου ελεγες πριν απο εναν μηνα οτι θα αγοραζα ιταλικο δεν θα το πιστευα!!αλλα δεν νομιζω να το μετανιωσω -
Βάλτε καμμιά φωτογραφία αντί να σχολιάζετε τα πλαστικά...
-
-
Yπομονή έρχεται η Deltina.
Toν Μάρτιο είναι έτοιμος και ο 1.8Τ με 200 άλογα.Κάτι ακούστηκε και για μια ειδική έκδοση με 300 άλογα αλλά εν καιρώ οικονομικής κρίσης μάλλον το αποκλείω.
Εddie το κουίζ με τα πλαστικά ήταν για να δείξω ότι δεν είναι τίποτα τυχαίο , απλά δεν σκεφτήκαμε το γιατί. -
έχει οδηγήσει κανεις και την έκδοση με τους 120 ίππους και αυτή με τους 150 για να μας πει τις εντυπώσεις του? τι διαφορές διαπίστωσε και κατά πόσο αξίζει το επιπλέον κόστος?
-
εγω οδηγησα 150αρι για τεστ μεγαλο και πηρα το 120αρι.ροπη εχει αλλα καθως εχω μονο 200χλμ και στρωνουμε δεν μπορω να πω τιπτ παραπανω!
-
Θετικότατες οι εντυπώσεις για την '120άρα' ...
(Σχετική η δοκιμή και με τα άνωθεν ερωτήματα ) -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Θετικότατες οι εντυπώσεις για την '120άρα' ...
(Σχετική η δοκιμή και με τα άνωθεν ερωτήματα )Αυτό ακριβώς το άρθρο έψαχνα.... Ευχαριστώ..
Lancia Delta 2008