-
sakiss Είσαι σαν φύλακας άγγελος των Alfisti του φόρου,!! επεμβαίνεις με την ενημέρωσή σου και κάνεις την διαφορά
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Καλό θα ήταν κάποιος από τους moderators να λάβει κάποια μέτρα. Δεν είναι δυνατό κάποιοι άσχετοι αλεξιπτωτιστές να μπαίνουν εδώ μέσα μόνο και μόνο για να βρίσουν και να βγάλουν τ'απωθημένα τους επειδή τους βαράει όλη μέρα η γυναίκα τους στο σπίτι (αν έχουν ή είχαν ποτέ)...
Οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται από τον Κανονισμό Χρήσης του Φόρουμ
Τι έγινε έχασα τα μπινελίκια?
Μην ανησυχείς. Προφανώς (με βάση το nick-name) δεν αφορούσαν εσένα, αλλά μάλλον θα συμπλήρωναν αυτά που λες με πιο καυστικό τρόπο.
-
Αυτό το Premium πάτωμα από τι είναι; μάρμαρο Πεντέλης;
-
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Η Alfa Romeo αυτή την στιγμή αποτελεί το καμαρι της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας ( Η Ferrari είναι άλλη ιστορία ). Εκπροσωπεί μια σχολή με βαθιά ιστορία στην αυτοκίνηση που προσπαθεί να βρει ξανά τον δρόμο της. Η AR παρουσιάζει εξαιρετικά μοντέλα εδώ και περίπου 7-8 χρόνια που διαθέτουν ενδιαφέρουσα σχεδίαση (το όμορφη είναι πολύ υποκειμενικό), καλούς κινητήρες , άριστη οδική συμπεριφορά που μπορεί να γίνει και διασκεδαστική , βελτιωμένη ποιότητα και φινίρισμα, καλύτερη αξιοπιστία από το παρελθόν.
Μειονεκτήματα συνεχίζουν να είναι κάποια μικροπροβλήματα αξιοπιστίας, το σχετικά υψηλό κόστος συντήρησης και αγοράς , κάποιες μικρές κατασκευαστικές ατέλειες, έλλειψη κάποιων μοντέλων κύρους (V8, V10 κλπ) , απουσία κάποιων πρόσφατων αγωνιστικών επιτυχιών σε διεθνές επίπεδο κλπ.
Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ ότι η AR είναι κάπου πραγματικά κορυφαία, απλά σε όλους τους τομείς είναι πάνω από τον μέσο όρο. Υπάρχουν άλλοι κατασκευαστές που βρίσκονται εδώ και πολλά πολλά χρόνια στην κορυφή ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ τομείς (πχ MERCEDES σε ποιότητα κύλισης και πολυτέλεια, HONDA σε μικρούς-μεσαίους κινητήρες κλπ). Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την AR ως εταιρεία αλλά είναι τουλάχιστον άτοπο να υποστηρίζει κάποιος ότι πέρα από τα αυτοκίνητα της Ιταλικής φίρμας υπάρχει μεσαίωνας.
Αρα δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόσος φανατισμός και ατέλειωτες συζητήσεις για το αυτονόητο. Με την πληροφόρηση που υπάρχει σήμερα , ακόμα και ο πιό άσχετος και αδιάφορος μπορεί εύκολα να διαμορφώσει αποψη για το αυτοκίνητο που γουστάρει. Απ'ότι μάλιστα έχω καταλάβει για το 90% των αγοραστών τα κριτήρια δεν έχουν σε τόποτα να κάνουν με την απόδοση στη πίστα, τα μπαντιλίκια, τον ήχο του κινητήρα ή την σχεδίαση του αυτοκινήτου.
Αυτός που έχει επιλέξει AR ξέρει από μόνος του τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επιλογής του και δεν χρειάζεται επιβεβαίωση από τους άλλους ούτε βέβαια και απόρριψη . Ξέρει γιατί το επέλεξε και ας φροντίσει να το χαρεί όσο καλύτερα μπορεί γιατί καμιά φορά οι διάφορες γνώμες που ακούει δηλητηριάζουν την επιλογή του !!!!!θα την παρεις τελικα την Brera?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αυτό το Premium πάτωμα από τι είναι; μάρμαρο Πεντέλης;όχι. Από ξύλο τικ. Αθάνατα πατώματα!
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Εμείς μιλάμε για Premium αυτοκίνητα και η alfa romeo κλείνει εργοστάσια. (οκ το δέχομαι ότι δεν φταίει αυτή μόνο για την κατάντια του group)Και αυτό εννοώ, όταν συνυπάρχουν οι έννοιες
'premium' - 'οικονομικά εύρωστη εταιρεία'
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Η Alfa Romeo αυτή την στιγμή αποτελεί το καμαρι της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας ( Η Ferrari είναι άλλη ιστορία ). Εκπροσωπεί μια σχολή με βαθιά ιστορία στην αυτοκίνηση που προσπαθεί να βρει ξανά τον δρόμο της. Η AR παρουσιάζει εξαιρετικά μοντέλα εδώ και περίπου 7-8 χρόνια που διαθέτουν ενδιαφέρουσα σχεδίαση (το όμορφη είναι πολύ υποκειμενικό), καλούς κινητήρες , άριστη οδική συμπεριφορά που μπορεί να γίνει και διασκεδαστική , βελτιωμένη ποιότητα και φινίρισμα, καλύτερη αξιοπιστία από το παρελθόν.
Μειονεκτήματα συνεχίζουν να είναι κάποια μικροπροβλήματα αξιοπιστίας, το σχετικά υψηλό κόστος συντήρησης και αγοράς , κάποιες μικρές κατασκευαστικές ατέλειες, έλλειψη κάποιων μοντέλων κύρους (V8, V10 κλπ) , απουσία κάποιων πρόσφατων αγωνιστικών επιτυχιών σε διεθνές επίπεδο κλπ.
Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ ότι η AR είναι κάπου πραγματικά κορυφαία, απλά σε όλους τους τομείς είναι πάνω από τον μέσο όρο. Υπάρχουν άλλοι κατασκευαστές που βρίσκονται εδώ και πολλά πολλά χρόνια στην κορυφή ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ τομείς (πχ MERCEDES σε ποιότητα κύλισης και πολυτέλεια, HONDA σε μικρούς-μεσαίους κινητήρες κλπ). Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την AR ως εταιρεία αλλά είναι τουλάχιστον άτοπο να υποστηρίζει κάποιος ότι πέρα από τα αυτοκίνητα της Ιταλικής φίρμας υπάρχει μεσαίωνας.
Αρα δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόσος φανατισμός και ατέλειωτες συζητήσεις για το αυτονόητο. Με την πληροφόρηση που υπάρχει σήμερα , ακόμα και ο πιό άσχετος και αδιάφορος μπορεί εύκολα να διαμορφώσει αποψη για το αυτοκίνητο που γουστάρει. Απ'ότι μάλιστα έχω καταλάβει για το 90% των αγοραστών τα κριτήρια δεν έχουν σε τόποτα να κάνουν με την απόδοση στη πίστα, τα μπαντιλίκια, τον ήχο του κινητήρα ή την σχεδίαση του αυτοκινήτου.
Αυτός που έχει επιλέξει AR ξέρει από μόνος του τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επιλογής του και δεν χρειάζεται επιβεβαίωση από τους άλλους ούτε βέβαια και απόρριψη . Ξέρει γιατί το επέλεξε και ας φροντίσει να το χαρεί όσο καλύτερα μπορεί γιατί καμιά φορά οι διάφορες γνώμες που ακούει δηλητηριάζουν την επιλογή του !!!!!θα την παρεις τελικα την Brera?
Θα την πάρω , αλλά η αλήθεια θα πρέπει να λέγεται.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Για τεχνολογία η Άlfa έχει τα τελευταία χρόνια να δείξει:
1)Common Rail
2)Uniair( still under development)
3)Q4 (Torsen C !!!)
4)JTS κινητήρες (από τις λίγες εταιρίες που έχει άμεσο ψεκασμό)
5)Premium πλαίσιο το οποίο αναπτύχθηκε από κοινού με την Saab (άλλος ένας Premium για μένα) και στην συνέχεια μετά την αποχώρηση της δεύτερης υπέστη άλλα 2 χρόνια εξέλιξης για να φθάσει στα 31400 Nt/grad ακαμψία(συγωρείστε μου τις μονάδες) που μαζί με το Passat 32800 νομίζω είναι από τα καλύτερα!!και συζητέιται ακόμα η χρήση του από την Mazerrati!!
6) Πλήρης αλλαγή στην γκάμα κινητήρων πχ 1.9JTS(160PS), 2.2JTS(185PS), 3.2JTS(260PS) και άλλοι!!
Βάλε της συμμετοχή της στο ETCC->WTCC όπου διατηρεί ομάδα πρωταθλητισμού
Και τα μοντέλα που είναι υπό εξέλιξη Kama-8C!!
Nομίζω ότι αυτός είναι οργασμός κινητικότητας στα σπλάχνα μιας εταιρίας! Δεν λέω ότι οι άλλοι κάθονται με σταυρωμένα χέρια αλλά απλά ότι η Άλφα είναι ζωντανή και δραστήρια εταιρία!!Στην προηγούμενη σελίδα έγραψα τα παραπάνω!! Δεν νομίζω οτί ταιριάζουν σε μια παρακμάζουσα εταιρία!! όπως υπενισεσαι στο Ποστ!!
Άλλωστε Πολλά εργοστάσια κλείνουν και ανοίγουν παντού με βάση τα οικονομικά συμφέροντα
Αν ένα εργοστάσιο δεν είναι κερδοφόρο και μπορώ να φτιάξω κάτι με άλλο τρόπο που είναι το πρόβλημα?
Πρέπει να το κρατάω μόνο και μόνο για να το έχω?
Technik απάντησα στον gto !!
Mην δημιουργείς καθυστερημένα εντυπώσεις!!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
1)Common Rail
3)Q4 (Torsen C !!!)
5)Premium πλαίσιο το οποίο αναπτύχθηκε από κοινού με την Saab (άλλος ένας Premium για μένα) και στην συνέχεια μετά την αποχώρηση της δεύτερης υπέστη άλλα 2 χρόνια εξέλιξης για να φθάσει στα 31400 Nt/grad ακαμψία(συγωρείστε μου τις μονάδες) που μαζί με το Passat 32800 νομίζω είναι από τα καλύτερα!!και συζητέιται ακόμα η χρήση του από την Mazerrati!!
6) Πλήρης αλλαγή στην γκάμα κινητήρων πχ 1.9JTS(160PS), 2.2JTS(185PS), 3.2JTS(260PS) και άλλοι!!
Nομίζω ότι αυτός είναι οργασμός κινητικότητας στα σπλάχνα μιας εταιρίας! Δεν λέω ότι οι άλλοι κάθονται με σταυρωμένα χέρια αλλά απλά ότι η Άλφα είναι ζωντανή και δραστήρια εταιρία!!Στην προηγούμενη σελίδα έγραψα τα παραπάνω!! Δεν νομίζω οτί ταιριάζουν σε μια παρακμάζουσα εταιρία!! όπως υπενισεσαι στο Ποστ!!
Άλλωστε Πολλά εργοστάσια κλείνουν και ανοίγουν παντού με βάση τα οικονομικά συμφέροντα
Αν ένα εργοστάσιο δεν είναι κερδοφόρο και μπορώ να φτιάξω κάτι με άλλο τρόπο που είναι το πρόβλημα?
Mην δημιουργείς **καθυστερημένα **εντυπώσεις!!
Δηλαδή αν απαντούσα το βράδυ θα ήμουν υπερ-καθυστερημένος ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
1)Common Rail
3)Q4 (Torsen C !!!)
Δεν είναι χρονικό το θέμα!! Απλά ένα αρνητικό σχόλιο που έχει διελευκανθεί από τους Alfisti το απομονώνεις και το αναφέρεις χωρίς να αναφέρεις την λύση που δώθηκε!!
Έτσι κάποιος που θα μπει τώρα στο Thread και δεν διαβάσει τα προηγούμενα θα υποθέσει ότι η Alfa είναι για φούντο!!
-
Βabbis πας φουλαριστός για το 'longest quote award 2005'....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βabbis πας φουλαριστός για το 'longest quote award 2005'....Τώρα που έμαθα να χειρίζομαι τα quote ποιός με πιάνει!!
Σαν το punto!! Aνμπελιουβαμπλ εεεε!!
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Η Fiat ανακοίνωσε ότι σύντομα θα διακόψει την παραγωγή των 6κύλινδρων κινητήρων της Αlfa Romeo. Μπορεί να μη θέλουμε –λόγω ρομαντισμού- να το πιστέψουμε, όμως η απόφασή της έχει ήδη δημοσιευτεί, χωρίς επιφυλάξεις. Ανάλογου κυλινδρισμού μηχανικά σύνολα θα κατασκευάζει στο μέλλον για την Αlfa Romeo η General Motors, σε μια από τις συνεργασίες που θα συνεχιστούν ύστερα από το «πάγωμα» της απορρόφησης της Fiat Auto από τη GM. Οι εργαζόμενοι του ιταλικού γκρουπ γκρινιάζουν γι αυτή την εξέλιξη, λέγοντας ότι πρόθεση του εργοδότη τους είναι να κλείσει και το εργοστάσιο του Αρέζε, που βρίσκεται κοντά στο Μιλάνο. Τους ισχυρισμούς τους δεν έχει ακόμη αντικρούσει κανένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη του ιταλικού κατασκευαστικού ομίλου.Premium καταστάσεις
Gia pollosti fora...
Ma o V6 Arese den eixe kan sistima VVT opos oi Twin spark.
Mονο το mplok ειναι απο Gm δηλαδη το αψυχο μερος του κινητηρα.....οπως εχουμε ξαναπει αυτη η επιλογη εγινε για μειωση κοστους και επειδη το μπλοκ της Gm ειναι πιο συγχρονο απο το μπλοκ της Fiat(Pratola Serra) με χυτοσιδηρο αλλα ειναι νεας σχεδιασης απο αλουμινιο με μειωμενο βαρος-κραδασμους και καλυτερη θερμοδυναμικη....Οσο για τον ηχο....ηδη ο ''παλιος'' jts που παρουσιαστηκε στην 156-2002 και βασισμενος στον twin spark(+ Jet Thrust Stoichiometric) εχει το κλασσικο γουργουρητο του twin spark και οσοι τον εχουν ακουσει τον θεωρουν καλυτερο.Οι νεοι Jts θα εχουν πιο παραδοσιακο ηχο και οσοι εχουν ακουσει τον καινουριο V6 διαπιστωσαν οτι διατηρει την ξεχωριστη χροια του 25χρονου V6 Arese.Οσο για το βαρος ειναι στα επιπεδα του ανταγωνισμου χωρις το Q4 που επιβαρυνει κατα 80kg αλλα οπως θα διαπιστωσες οι επιδοσεις με το σειριακο ειναι παραπανω απο ικανοποιητικες(...με τα σημερινα δεδομενα....)Ενας απο τους λογους που αντικατασταθηκε ο Bandiera(πρωην ceo) ειναι οτι χρονοτριβησε στην ερευνα πανω στο Uniair-2007(+10% την ισχύ 15% την ροπή -25% την καταναλωση και -33% τους ρύπους...που έχει βραβευθεί το 2002 με το ειδικό βραβειο των ευρωπέων κατασκευαστών για ανακάλυψη στο χωρο του αυτοκινήτου) που ειναι μια λυση πανω στο θεμα του βαρους και στην αυξηση των επιδοσεων αν και για τις Gta εκδοσεις μελετουν νεες αεροδυναμικες λυσεις και χρηση ανθρακονηματων για καποια μερη του αμαξωματος.Για οσους ειχαν αμφιβολια για τον αν ο νεος v6 θα ακουγεται σαν τον κλασσικο παρτε μια τζουρα.......
That's really even better than the old 3.2 V6!!!
http://www.alfaromeo.nl/cgi-bin/pbrand. ... VCookie=no -
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Θα την πάρω , αλλά η αλήθεια θα πρέπει να λέγεται.Ma den eipes kati poy na me enoxlise...poli sosta topothetithikes.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
cybernaut ΗΡΕΜΙΣΕ λίγο.ήρεμος ειμαι
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τσαντιζεστε, εγω ειπα οτι ο καθενας πρεπει να χει αυτο που γουσταρει ο ιδιος, τελεια κ παυλα. απο κει κ περα αν δεν μπορω να μιλαω ειλικρινα κ ειναι κ αυτο μεσα στους κανονες του φορουμ , ενημερωστε με.
.. δεν ισχυει για το πλαισιο , δεν ισχυει για το τιμονι , ε τι να κανουμε εγω αυτο ειδα. Αν δεν συμφωνειτε συγνωμη κιολας! Καταλαβαινω ποσο πακετο πρεπει να ναι το χρεος του συντακτη που λεει αυτο που πιστευει και να δεχεται επιθεσεις απο αυτους που κατεχουν καποιο αμαξι για το οποιο εχει γραψει αρνητικα σχολια.οσο για το αλλο > αφηστε τον μωρε , ο πρωτος ή ο τελευταιος ειναι..
που κανει ΤΙ. δεν το πιασα.
ειπα: αυτη η αποψη μου. αγνοηστε την αν δεν ταυτιζεται.δεν τρεχει τιποτα:))αν ειμαι προκατειλημενος , ναι ειμαι, κ το πα εξ αρχης.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Δεν είναι χρονικό το θέμα!! Απλά ένα αρνητικό σχόλιο που έχει διελευκανθεί από τους Alfisti το απομονώνεις και το αναφέρεις χωρίς να αναφέρεις την λύση που δώθηκε!!
Έτσι κάποιος που θα μπει τώρα στο Thread και δεν διαβάσει τα προηγούμενα θα υποθέσει ότι η Alfa είναι για φούντο!!
Πρόσεξε λίγο...
-Δεν είναι θέμα αν λύθηκε κάτι ή όχι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα
-Το τί θα υποθέσει κάποιος που θα μπεί τώρα μέσα, δεν με ενδιαφέρει,
ας διαβάσει τη συζήτηση από την αρχή. Μόνο κ μόνο αν δεί κάτι τέτοιο, θα πεί ότι η Alfa πάει για φούντο? Δε νομίζω-Τέλος, εγώ εκεί είχα μείνει (το mail που έλαβα), από εκεί συνεχίζω. Το ανέφερα, ως παράδειγμα αυτών που εννοούσα (και δεν αφορούσε συγκεκριμένα για την AR)
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Gia pollosti fora...
Ma o V6 Arese den eixe kan sistima VVT opos oi Twin spark.
Mονο το mplok ειναι απο Gm δηλαδη το αψυχο μερος του κινητηρα.....οπως εχουμε ξαναπει αυτη η επιλογη εγινε για μειωση κοστους και επειδη το μπλοκ της Gm ειναι πιο** συγχρονο **απο το μπλοκ της Fiat(Pratola Serra) με χυτοσιδηρο αλλα ειναι νεας σχεδιασης απο αλουμινιο με μειωμενο βαρος-κραδασμους και καλυτερη θερμοδυναμικη....Οσο για τον ηχο....ηδη ο ''παλιος'' jts που παρουσιαστηκε στην 156-2002 και βασισμενος στον twin spark(+ Jet Thrust Stoichiometric) εχει το κλασσικο γουργουρητο του twin spark και οσοι τον εχουν ακουσει τον θεωρουν καλυτερο.Οι νεοι Jts θα εχουν πιο παραδοσιακο ηχο και οσοι εχουν ακουσει τον καινουριο V6 διαπιστωσαν οτι διατηρει την ξεχωριστη χροια του 25χρονου V6 Arese.Οσο για το βαρος ειναι στα επιπεδα του ανταγωνισμου χωρις το Q4 που επιβαρυνει κατα 80kg αλλα οπως θα διαπιστωσες οι επιδοσεις με το σειριακο ειναι παραπανω απο ικανοποιητικες(...με τα σημερινα δεδομενα....)Ενας απο τους λογους που αντικατασταθηκε ο Bandiera(πρωην ceo) ειναι οτι χρονοτριβησε στην ερευνα πανω στο Uniair-2007(+10% την ισχύ 15% την ροπή -25% την καταναλωση και -33% τους ρύπους...που έχει βραβευθεί το 2002 με το ειδικό βραβειο των ευρωπέων κατασκευαστών για ανακάλυψη στο χωρο του αυτοκινήτου) που ειναι μια λυση πανω στο θεμα του βαρους και στην αυξηση των επιδοσεων αν και για τις Gta εκδοσεις μελετουν νεες αεροδυναμικες λυσεις και χρηση ανθρακονηματων για καποια μερη του αμαξωματος.Για οσους ειχαν αμφιβολια για τον αν ο νεος v6 θα ακουγεται σαν τον κλασσικο παρτε μια τζουρα.......
That's really even better than the old 3.2 V6!!!
http://www.alfaromeo.nl/cgi-bin/pbrand. ... VCookie=noδηλαδή το υπόλοιπο μέρος είναι ζωντανό;
Το άψυχο μπλοκ της GM είναι πιο σύγχρονο από αυτό της Fiat;;;; είναι ποτέ δυνατόν;;;
-
Ο χρήστης cybernaut έγραψε:
οσο για το αλλο > αφηστε τον μωρε , ο πρωτος ή ο τελευταιος ειναι..
που κανει ΤΙ. δεν το πιασα.Αυτό:
ειλικρινα, χωρις να θελω να υποτιμησω οποιονδηποτε, νομιζω οτι οσοι εχουν ιταλικα ειναι απο ψιλο-ασχετοι εως λιγο βλακες !!!
Επειδή ρώτησες... Ουδέν περαιτέρω σχόλιο.-
-
lkar, νομίζω ότι το παρατραβάς τώρα...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Προσέχτε παιδιά, με τις ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ ώστε να βγει μέσω 'χρυσού κανόνος' η Άλφα Ρομέο από τις Πρίμιουμ στο τέλος θα εξαιρέσετε ΟΛΕΣ τις εταιρείες!!S'ayto exeis apolyto dikio....Pantos kata geniki diapistosi amaxia premium me arketa aloga exoun tin kinisi piso....Safos oxi ola!
Sorry gia tin genikeysi!Εγώ πάντως μέχρι να πέσει η δίλιτρη GT κάτω απο τα 30κ ψηφίζω ρο.χι.8 και ας μην είναι premium h mazda
..Sostos! ToRX8 einai poly kalo, kai safos grigorotero....Dystixos exei ta problimatakia tou pou den einai liga.... Krima tha mporouse na itan to koryfaio coupe sta 30,000 euro...
Δεύτερον δεν αναφέρθηκα στα μοντέλα Vectra GTS ,Celica ότι είναι για την σύζηγο αλλά στα corsa-yaris-aygo !! Επίσης στο ίδιο ποστ ζήτησα συγνώμη στο τέλος για τον χαρακτηρισμό αυτό!!
...Sigoura den ta meioses ta sigekrimena amaxia alla egrapses efoson i idia i etairia tous kataskeyazei kai mikra- xristika, tote i idia i etairia payei na einai premium....
Δεν ζηλεύω καμία 3άρα και άλλα αξιοθαύμαστα αυτοκίνητα γιατί θεωρώ την GT εφάμιλη. Υστερεί μόνο όσον αφορά την έκδοση Μ3 από την BMW!!
...Asto einai arketa makran i nea 3ara.... Bebaia kai alla lefta....
Σέβομαι να λες ότι δεν σου αρέσει λόγω κίνησης, αλλά όχι ότι overall είναι κακή!
...Se kamia periptosi den leo oti den mou aresei san amaxi....apla tha perimena kati perisotero apo tin alfa...tha perimena kati perisotero gia ta xrimata ta opoia kostizei....
p.x. An to sygrineis me to ''mikro'' RX8 ,tote poso tha eprepe na exei i dilitri gt ???
Kai to epixeirima i alfa oti einai premium (kai oxi to rx8) kai poulaei oso thelei den isxyei.... panta prepei na dikaiologeis ayto pou poulas!
Kathoti den poulas monos sou, yparxei kai o antagonismos....kai den mporeis na pontareis panta sto synaisthima kai tis palies doxes.........
Περι Κύρους και ποιότητας της Alfa Romeo