-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Προσέχτε παιδιά, με τις ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ ώστε να βγει μέσω 'χρυσού κανόνος' η Άλφα Ρομέο από τις Πρίμιουμ στο τέλος θα εξαιρέσετε ΟΛΕΣ τις εταιρείες!!
S'ayto exeis apolyto dikio....Pantos kata geniki diapistosi amaxia premium me arketa aloga exoun tin kinisi piso....Safos oxi ola!
Sorry gia tin genikeysi!Εγώ πάντως μέχρι να πέσει η δίλιτρη GT κάτω απο τα 30κ ψηφίζω ρο.χι.8 και ας μην είναι premium h mazda
..Sostos! ToRX8 einai poly kalo, kai safos grigorotero....Dystixos exei ta problimatakia tou pou den einai liga.... Krima tha mporouse na itan to koryfaio coupe sta 30,000 euro...
Δεύτερον δεν αναφέρθηκα στα μοντέλα Vectra GTS ,Celica ότι είναι για την σύζηγο αλλά στα corsa-yaris-aygo !! Επίσης στο ίδιο ποστ ζήτησα συγνώμη στο τέλος για τον χαρακτηρισμό αυτό!!
...Sigoura den ta meioses ta sigekrimena amaxia alla egrapses efoson i idia i etairia tous kataskeyazei kai mikra- xristika, tote i idia i etairia payei na einai premium....
Δεν ζηλεύω καμία 3άρα και άλλα αξιοθαύμαστα αυτοκίνητα γιατί θεωρώ την GT εφάμιλη. Υστερεί μόνο όσον αφορά την έκδοση Μ3 από την BMW!!
...Asto einai arketa makran i nea 3ara.... Bebaia kai alla lefta....
Σέβομαι να λες ότι δεν σου αρέσει λόγω κίνησης, αλλά όχι ότι overall είναι κακή!
...Se kamia periptosi den leo oti den mou aresei san amaxi....apla tha perimena kati perisotero apo tin alfa...tha perimena kati perisotero gia ta xrimata ta opoia kostizei....
p.x. An to sygrineis me to ''mikro'' RX8 ,tote poso tha eprepe na exei i dilitri gt ???
Kai to epixeirima i alfa oti einai premium (kai oxi to rx8) kai poulaei oso thelei den isxyei.... panta prepei na dikaiologeis ayto pou poulas!
Kathoti den poulas monos sou, yparxei kai o antagonismos....kai den mporeis na pontareis panta sto synaisthima kai tis palies doxes.........Έχω απαντήσει για το θέμα του RX8. Eίναι ένα έργο τέχνης και κουβαλάει πάρα πολύ καλή τεχνολογία ως προς την κατανομή των βαρών, το ύψος του κέντρου βάρους, τις αναρτήσεις (Διπλά ψαλίδια by the way!!) ένα πωοποριακό σύστημα ανοίγματος πορτών και πράγματι είναι ένα αμάξι που θα ήθελα να έχει το σήμα της Alfa!!
Όμως απευθύνεται σε άλλο target group, και ο λόγος είναι ότι η GT λιμουζινοφέρει όπως και οι απευθείας αντίπαλοί της, ενώ το ρχ είναι πιο εργαλείο!!
Απο εκεί και πέρα μάλλον το px είναι πολύ υποτιμημένο τιμολογιακά και όχι υπερτιμημένη η GT όπως θα παρατήρησες από τις τιμές των ανταγωνιστών της.
Η μάζντα κάνει για μένα λάθος!! Μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις αλλά το ρχ είναι η σημαία της!! Δεν μπορεί να την εκλαικεύει σε τέτοιο βαθμό!!Είναι η μόνη που το κάνει
Ένας κατασκευαστης πρέπει να διατηρεί την σημαία του ψηλά, και να φτιάχνεται ένας μύθος γύρω από αυτη. Αν την σημαία την βλέπουμε σε κάθε στενό, μακροπρόθεσμα θα επηρρεάσει τo image της εταιρίας.
Αντ'ιθετα χρησιμοποιώντας τον μύθο(ρχ.350ζ) μπορείς να έχει κέρδος από τα φτηνότερα μοντέλα ου(2άρι,3άρι,6άρι) μέσω του φαινομένου:
'Ταύτiση Προτύπου'
Σύμφωνα με αυτό ο ιδιοκτήτης πχ της απλής 3άρας ή του Α4 στο βάθος του μυαλού του ταυτίζει το αμάξι του με την Μ3,S4 κι έτσι νιώθει ικανοποίηση
Ομοίως ο ιδιοκτήτης ενός απλού Mitsubishi, Niassan, Maxda ταυτίζει το δικό του αμάξι με τα EVO,350Z,RX8 και νιώθει κι αυτός ικανοποίηση.
Τώρα για το αν η 3άρα είναι πολύ καλύτερη από την GT αυτό άσε να το κρίνουν οι δοκιμές αν ποτέ γίνει τέτοια σύγκριση!! γιατί ξέρεις μπορεί στην BMW να κολώσουν να δώσουν την νέα 4άρα(3άρα κουπε) κόντρα σε μια GT!!
Για τα Vectra-Celica τα ανέφερα γιατί νιώθω αδικία να μην γίνεται μνεία ότι έιναι μπροστοκούνες ανώ για την άλφα να γίνεται χαμός!!
Ισως αυτό να συμβαίνει γιατι περιμένουμε παραπάναω από την Άlfa Romeo και εφόσον περιμένουμε περισσοτερα από την ALFA ROMEO σε σχέση με τις OPEL-TOYOTA τότε αυτό αποτελεί ακόμα ένα επιχείρημα ότι είναι Premium!![/i][/b]
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
**
Έχω απαντήσει για το θέμα του RX8. Eίναι ένα έργο τέχνης και κουβαλάει πάρα πολύ καλή τεχνολογία ως προς την κατανομή των βαρών, το ύψος του κέντρου βάρους, τις αναρτήσεις (Διπλά ψαλίδια by the way!!) ένα πωοποριακό σύστημα ανοίγματος πορτών και πράγματι είναι ένα αμάξι που θα ήθελα να έχει το σήμα της Alfa!!**Αλήθεια, πόσοι από σας θα θέλατε αυτό που λέει ο φίλος Babbis (που έμαθε πλέον να κάνει και quote! );
Εγώ πάντως, αν το έκανε η Άλφα αυτό, θα της έβγαζα το καπέλο. Θα ήταν η διαφοροποίηση (μπορεί ίσως και λίγο πιο όμορφο), σε συνδυασμό με σεβασμό στην ιστορία, λόγω πίσω κίνησης. Δεν είναι τυχαίο που θεωρείται διασκεδαστικό και driver's car, από τα περιοδικά του χώρου. Τώρα δυστυχώς ή ευτυχώς, το καπέλο το βγάζω στη Mazda και σε αυτό συντείνει και η καλή τιμή του. Μπάμπη, πολύ καλή αρχή για συζήτηση!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βabbis πας φουλαριστός για το 'longest quote award 2005'....Όπως είδες funkyreverend όχι μόνο έμαθα να κάνω quote αλλά πάω και για βραβείο
Όσο για τα αμάξια και τα δύο πάνε πολύ καλά σε πωλήσεις και μάλιστα ξεπέρασαν πιο μουράτα αμάξια όπως η CLK, C-CLASS SPORTCOUPE, 3coupe, TT, 350Z αλλά και πιο φθηνά όπως τα 307cc, megane cc, hyundai coupe!!
Βέβαια τα 350Ζ-CLK είναι σαφώς πιο ακριβά αλλά νομίζω ότι η διαφορά είναι τόση που ακόμα και η αντίστοιχη 3.2 GT μόνη τα ξεπερνάει!Το ΡΧ έχει οντως απογειωθεί αλλά λόγω της μικρής έκδοσης!!
Για την GT το best seller είναι μάλλον η Δίλιτρη!!
-
Aσχετο:
Όταν κάνω refresh ή πάω να μπω σε κάποιο θέμα ή κατηγορία μου βγάζει:
phpBB : Critical Error
Error updating sessions table
DEBUG MODE
SQL Error : 1034 Incorrect key file for table: 'phpbb_users'. Try to repair it
UPDATE phpbb_users SET user_session_time = 1114173434, user_session_page = 5 WHERE user_id = 7636
Line : 277
File : /mnt/filer/htdocs/4troxoi/forum/includes/sessions.phpΞανακάνω refresh και όλα οκ !!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Aσχετο:Όταν κάνω refresh ή πάω να μπω σε κάποιο θέμα ή κατηγορία μου βγάζει:
DEBUG MODE
UPDATE phpbb_users SET user_session_time = 1114173434, user_session_page = 5 WHERE user_id = 7636
File : /mnt/filer/htdocs/4troxoi/forum/includes/sessions.phpΞανακάνω refresh και όλα οκ !!
Δεν άντεξε τα quotes σου
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Aσχετο:
Όταν κάνω refresh ή πάω να μπω σε κάποιο θέμα ή κατηγορία μου βγάζει:
DEBUG MODE
Δεν άντεξε τα quotes σου
Eίμαι ένας κατατρεγμένος !!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
- Όμως απευθύνεται σε άλλο target group, και ο λόγος είναι ότι η GT λιμουζινοφέρει όπως και οι απευθείας αντίπαλοί της, ενώ το ρχ είναι πιο εργαλείο!!
2.Απο εκεί και πέρα μάλλον το px είναι πολύ υποτιμημένο τιμολογιακά και όχι υπερτιμημένη η GT όπως θα παρατήρησες από τις τιμές των ανταγωνιστών της.
Η μάζντα κάνει για μένα λάθος!! Μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις αλλά το ρχ είναι η σημαία της!! Δεν μπορεί να την εκλαικεύει σε τέτοιο βαθμό!!Είναι η μόνη που το κάνει
Αντ'ιθετα χρησιμοποιώντας τον μύθο(ρχ.350ζ) μπορείς να έχει κέρδος από τα φτηνότερα μοντέλα ου(2άρι,3άρι,6άρι) μέσω του φαινομένου:3.Τώρα για το αν η 3άρα είναι πολύ καλύτερη από την GT αυτό άσε να το κρίνουν οι δοκιμές αν ποτέ γίνει τέτοια σύγκριση!! γιατί ξέρεις μπορεί στην BMW να κολώσουν να δώσουν την νέα 4άρα(3άρα κουπε) κόντρα σε μια GT!!
Gia to 1: ''limouzinofernei'' i mipos einai i coupe ekdoxi tis 156 kai tipota allo....sigoura den einai ena modelo pou xekinise se leyko xarti opos to rx8, i cellica, to 350z klp.....
Gia to 2: Kanei lathos i mazda pou poulaei toso ftina??!!!!
ma kala eimaste mipos mazoxes na theloume akriba amaxia nte kai kala?
apo tin alli les oti kanei kala i nissan pou dinei to nissan sta 50,000!!!!!!!na sou po to exeis:ayto symbainei mono stin ellada pou exoume ayto to strevlo systima forologisis....
gia paradeigma to 350z stis usa exei 30,000$ (25,000 euro?)
me ta panta mesa!!!bebaia epeidi emeis oi ellines eimaste plousioi(blepe saoudaraves!) kai epeidi theloume na to agorazoume san premium as to plironoume 50,000 euro gia na to eyxaristiomaste kalytera.........
exalou an eixe kai edo 25,000 euro tha epabe na einai premium amaxi eno tora einai pou exei ta diplasia......i eyxaristisi einai dipli!Gia to 3: les na kolosoun na dosoun tin 3 coupe kontra stin gt??
xexe!
mou aresei pou eisai toso antikeimenikos...... -
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
- Όμως απευθύνεται σε άλλο target group, και ο λόγος είναι ότι η GT λιμουζινοφέρει όπως και οι απευθείας αντίπαλοί της, ενώ το ρχ είναι πιο εργαλείο!!
2.Απο εκεί και πέρα μάλλον το px είναι πολύ υποτιμημένο τιμολογιακά και όχι υπερτιμημένη η GT όπως θα παρατήρησες από τις τιμές των ανταγωνιστών της.
Αντ'ιθετα χρησιμοποιώντας τον μύθο(ρχ.350ζ) μπορείς να έχει κέρδος από τα φτηνότερα μοντέλα ου(2άρι,3άρι,6άρι) μέσω του φαινομένου:3.Τώρα για το αν η 3άρα είναι πολύ καλύτερη από την GT αυτό άσε να το κρίνουν οι δοκιμές αν ποτέ γίνει τέτοια σύγκριση!! γιατί ξέρεις μπορεί στην BMW να κολώσουν να δώσουν την νέα 4άρα(3άρα κουπε) κόντρα σε μια GT!!
Gia to 1: ''limouzinofernei'' i mipos einai i coupe ekdoxi tis 156 kai tipota allo....sigoura den einai ena modelo pou xekinise se leyko xarti opos to rx8, i cellica, to 350z klp.....
Gia to 2: Kanei lathos i mazda pou poulaei toso ftina??!!!!
ma kala eimaste mipos mazoxes na theloume akriba amaxia nte kai kala?
apo tin alli les oti kanei kala i nissan pou dinei to nissan sta 50,000!!!!!!!na sou po to exeis:ayto symbainei mono stin ellada pou exoume ayto to strevlo systima forologisis....
gia paradeigma to 350z stis usa exei 30,000$ (25,000 euro?)
me ta panta mesa!!!bebaia epeidi emeis oi ellines eimaste plousioi(blepe saoudaraves!) kai epeidi theloume na to agorazoume san premium as to plironoume 50,000 euro gia na to eyxaristiomaste kalytera.........
exalou an eixe kai edo 25,000 euro tha epabe na einai premium amaxi eno tora einai pou exei ta diplasia......i eyxaristisi einai dipli!Gia to 3: les na kolosoun na dosoun tin 3 coupe kontra stin gt??
xexe!
mou aresei pou eisai toso antikeimenikos......Φυσικά και δεν είμαι μαζόχας να πληρώνω παραπάνω! Το μάζντα το θεωρώ πολύ καλό αλλά δεν με καλύπτει εμένα προσωπικά και γι'αυτό δεν το αγόρασα.
Ξέρω ότι στην Ελλάδα τα αμάξια είναι πολύ υπερτιμημένα σε σχέση με την Βόρεια Ευρώπη και Αμερική!!
Αυτό δεν έχει να κάνει με την έννοια του Premium αφού κι εκεί υπάρχουν τα Premium και πάλι είναι πιο ακριβά από τα άλλα, αλλά όμως σαφώς φθινότερα από εδώ!
Αν οι τιμές πέφτανε στην Ελλάδα τότε και η 318 κουπέ άμεσος αντίπαλος της GT και το ΤΤ (όχι άμεσος αντίπαλος αλλά κατηγορία Premium) και τα υπόλοιπα θα πέφτανε πολύ χαμηλότερα!!
Πολύ χαμηλότερα θα πέφτανε και τα 146-Α3-Golf-1Series -Focus κλπ ...
και γενικά όλα τα αμάξια !!
όσο γι'αυτό το ότι η GT είναι η κουπέ της 156 το έχω απαντήσει αλλά μάλλον ούτε κι εσύ διαβάζεις τα ποστς . Έχω βαρεθεί είτε να κάνω quote είτε να ξαναγράφω τα ίδια και τα ίδια συνέχεια!!
Ορίστε η απάντησή μου:
Το ότι η GT είναι μια 156 κουπέ το έχω πει κι εγώ στη συζήτηση όταν κάποιος αλλος μου είπε ότι είναι 147 κουπέ
(Ρε μήπως είναι 166 κουπέ!! ή η spider μεγαλωμένη κουπέ Πλάκα κανω!!)
Αυτό δεν είναι για μένα μειονέκτημα εφόσον η GT δεν είναι καθαρόαιμο κουπέ όπως ήταν τα RX7, TT, 350Z, GTV!! Κάτι που το ήξερα
Το ότι είναι μια 156 κουπέ δεν την κάνει χειρότερη από τις:
CLK==E-CLASS COUPE
C Class Sportscoupe
3-Series coupe ==new 4 series
VOLVO C70= S60 COUPE!!Όλα αυτά τα αμάξια απευθύνονται σε κάποιον που θέλει κάτι σπόρ αλλά όχι καθαρόαιμο!! Θέλει δηλαδή:
1.Ωραία σχεδίαση
2.Άνεση στην μετακίνηση
3.Πολυτέλεια
4.ΧώρουςΧωρίς να θέλει να θυσιάσει ένα όμορφο κουπέ αμάξωμα για ένα sedan!!
H αυτοκίνηση έχει αμάξια για όλα τα γούστα και σου ανέφερα 4 αμάξια που είναι απ'ευθείας ανταγωνιστές της GT!!
Το να είναι αρνητικό ότι η GT είναι κουπέ αλλά όχι καθαρόαιμο είναι σαν να λές ότι όλα τα SUVs είναι κακά αμάξια γιατί δεν είναι καθαρόαιμα τζιπ τύπου Pajero-Vitara-Cherokee-NIVA!!
Eπίσης πριν την αγοράσω και χάσω την αντικειμενικότητα μου στην έκθεση φάνηκε αμέσως ότι η GT υπερέχει κατά πολύ της 156 σε ποιότητα, φινέτσα και γενικά δείχνει πολύ πιο πλούσιο αμάξι και λογικό να είναι πιο ακριβό από την 156!! Σε όλα τα μοντέλα μία κουπέ έκδοση είναι πιο ακριβή από την μητρική όπως και μία κάμπριο πιο ακριβή από την κουπε!!
τώρα για τα γέλια περί σύγκρισης GT-3άρα μέχρι τώρα σε γήινες εκδόσεις η Alfa δεν έχει χάσει από BMW!! Ίσως ισοπαλία αλλά όχι ήττα!!!
-
Σα δεν ντρέπεται αυτή η Mazda που υποτιμολογεί τα προϊόντα της και φαίνονται άλλα υπερτιμημένα που δεν είναι σε καμία περίπτωση
Ντροπή και στη VW που υποτιμολογεί κι αυτή το GTI -άρα δεν είναι και 'premium'- κάτω από τα 30Κ και φαίνεται ακριβή η 120i
Η δε Ford πια... αυτή κι αν χαλάει την πιάτσα. Ακούς εκεί δίλιτρο μεσαίο οικογενειακό να το κοστολογεί 20Κ
Να επέμβει η αγορανομία
Στην πυρά!
τι άλλο θα διαβάσουμε
Υ.Γ: Το παρόν πόστ είναι ειρωνικό, ΗΜΑΡΤΟΝ!
-
-
-
Mετά από μερικές βόλτες με μια GT 2.0,
αισθάνθηκα ότι...
η GT είναι 'premium' μόνο στην εξωτερική εμφάνιση
-
Ε ρε 'κόλλημα' με το... premium!!!
Λες και σημαίνει και τίποτα τη σήμερον ημέρα.
-
Η τιμή του Ζ είναι υψηλή, όχι γιατί το θέλει η αντιπροσωπεία, αλλά επειδή το θέλει η νομοθεσία μας. 3.500 κυβικά είναι αυτά. Αν ήταν 1.600, θα το αγοράζαμε πιο φθηνά από όλους.
-
Σε όποιον δεν του αρέσει η GT ή η Alfa Romeo να μην πάρει!!! Αφήστε εμάς τους μαλάκες και τα κορόιδα που πήραμε GT ή Alfa Romeo να τις ευχαριστηθούμε στις στροφές και καθίστε να κοιτάξτε τις 'αμαξάρες' σας.
Γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού..... ΑΜΑΝ ΠΙΑ με τα κόμπλεξ σας! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Σε όποιον δεν του αρέσει η GT ή η Alfa Romeo να μην πάρει!!! Αφήστε εμάς τους μαλάκες και τα κορόιδα που πήραμε GT ή Alfa Romeo να τις ευχαριστηθούμε στις στροφές και καθίστε να κοιτάξτε τις 'αμαξάρες' σας.
Γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού..... ΑΜΑΝ ΠΙΑ με τα κόμπλεξ σας!Σταύρο, beautiful...
Δεν σου ταιριάζει τέτοια συμπεριφορά και μάλιστα να την 'βγάζεις' στο Χρήστο που από ότι έχω καταλάβει είναι και αυτός εξαιρετικό παιδί... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού..... ΑΜΑΝ ΠΙΑ με τα κόμπλεξ σας!Σταύρο, beautiful...
Δεν σου ταιριάζει τέτοια συμπεριφορά και μάλιστα να την 'βγάζεις' στο Χρήστο που από ότι έχω καταλάβει είναι και αυτός εξαιρετικό παιδί...Δεν πάει σε κανέναν προσωπικά.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού..... ΑΜΑΝ ΠΙΑ με τα κόμπλεξ σας!..Apopseis grafoume kai oxi brizomaste edo nomizo....
....Kathe apopsi einai sebasti kai diafonies panta yparxoun.
Tora an esy to blepeis ayto kako kai prepei oloi na symfonisoume oti i GT einai exairetiko amaxi, super premium klp klp tote eisai poly lathos.Prosopika pisteyo pos einai arketa kalo alla tha borouse me liges ''pinelies'' na einai akoma pio elkystiko...
..peri kremastarion kai komplex nomizo pos den me afora....tora an afora esena pou exei metaniosei tin epilogi sou (an exeis?) kai tin diafimizeis apla mipos kai tin pistepseis einai ena allo thema......
kalo odigima stin mikri ferrari sou kai krata pio ipious tonous, syzitisi einai.....enjoy!
ps. to ''den paei se kanena prosopika''
ti simainei? genika kai aorista to grafeis? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δεν σου ταιριάζει τέτοια συμπεριφορά και μάλιστα να την 'βγάζεις' στο Χρήστο που από ότι έχω καταλάβει είναι και αυτός εξαιρετικό παιδί...Σ' ευχαριστώ
Δεν απευθύνονταν σε εμένα προσωπικά, όπως λέει κι ο sado,
αλλά **να **τί γίνεται:
όταν γράφω στο forum ερχόμενος καπάκι από το τιμόνι της GT,
το πιο λογικό είναι να εκφράσεις την άποψή σου
όπως την αισθάνεσαι εκείνη ακριβώς τη στιγμή
(μπορεί να είσαι πιο απότομος-δεν αφορά το σχόλιό μου για τη GT, μιλώ γενικά ).Φρέσκες επαφές----->δυνατά συναισθήματα
Για σήμερα, δες εδώ.... http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... c&start=60
-
Δεν ξέρω για έσας αλλά εγώ έχω την εντύπωση ότι η Alfa Romeo είναι εταιρία Cuore Sportive και ότι η Lancia ήταν το premium κομμάτι του gruppo.
Τώρα εαν όσοι έχετε Alfa θέλετε να είστε 'κυρίλες' τι να κάνουμε.
Εγώ πάντως θα προτιμούσα την Alfa να βγάζει σπορ αυτοκίνητα (ειτε μικρά, είτε μεγάλα).
Περι Κύρους και ποιότητας της Alfa Romeo