-
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ σημαίνει και 'κρίνω χωρίς να γνωρίζω', δηλαδή κρίνω χωρίς να έχω ενημερωθεί, χωρίς να έχω διαβάσει...
Και μάλλον δεν γνωρίζεις, δεν έχεις ενημερωθεί, δεν έχεις διαβάσει τη σημαίνει Trident Cars... Μάθε λοιπόν και επέστρεψε να συζητήσουμε το θέμα. Τέτοιες πληροφορίες δεν μπορούν να δοθούν επιγραμματικά, μέσω ενός forum.
Μάθε, διάβασε και θα αποσύρω το χαρακτηρισμό, μέχρι να το επαναλάβεις…
-
Αν ο Μπερνι δωσει το ΟΚ μεχρι και...... υποβρυχιο γκρανπρι γινεται......
-
Θα μου πεις που ακριβώς έγραψα κάτι που δεν ισχύει?
Εκτός αν απλά τσαντίζεσαι με τις απόψεις μου για δικούς σου (αδιάφορους σε εμένα) λόγους και πετάς χαρακτηρισμούς κλπ σαν κακομαθημένος μπέμπης
-
Ο χρήστης ΙΚΕ έγραψε:
Το αστείο δεν είναι που γίνονται προτάσεις για πίστες, αν ήταν σοβαρές και μελετημένες θα ήταν ευχάριστο και ελπιδοφόρο. Το αστείο είνια η αύρα αρπακτής που αποπνέουν.Η πρόσκληση που δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις
η πρόταση είναι τουλάχιστον πρόχειρη όπως παρουσιάζεται
Αν δεν έχει πρόκειται για παραπλάνηση, απλά τα πράγματα.
-
Στην κατασκευη θα συμβαλει και το κρατος οικονομικα η θα ειναι μια καθαρα ιδιωτικη προσπαθεια???
(sorry αν αναφερθηκε σε προηγουμενες σελιδες) -
Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μάλλον την Πέμπτη.
Θα είμαι εκεί και θα σας ενημερώσω όσο πιό άμεσα μπορέσω.
-
Δηλαδη παιζεται??
-
τί εννοείς;
-
Στο να συμβαλει και το κρατος...
-
αν ηταν σοβαρη προσπαθεια θα το ειχε πει ο Πουρναρακης
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Στο να συμβαλει και το κρατος...Δεν το γνωρίζω!
-
Mα πως ειναι δυνατον να ξεκιναει μια ιδεα χωρις να εχει ηδη βρεθει η τουλαχιστον προτιθεται να συμβαλει καποιος παραγοντας??
Φυσικα εκφραζω αυτη την απορια καθως αν ειναι μεσα στα σχεδια να ριξει και το κρατος λεφτα καλυτερα η ολη ιδεα να μεινει στα χαρτια και να συνεχισουμε να ονειρευομαστε,το γιατι νομιζω το ξερουμε ολοι μας. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αν ηταν σοβαρη προσπαθεια θα το ειχε πει ο ΠουρναρακηςΘα μπορουσε καποιος να ισχυριστει και το αναποδο...
σε οσες αναφερθηκε καμια δεν περπατησε....Ασχετα παντως με το ποιος που τι γιατι που θα τα μαθουμε εν ευθετω χρονο
εχει ορισμενα πλεονεκτηματα ως σκεψη
πχ
εκτός κατοικημενης περιοχης κατα το μεγαλητερο μερος αρα ο θορυβος δεν ενοχλει οπως θα ηταν στο Ελληνικό ας πουμε.
δεν εχεις θεμα τι θα την κανεις ολο τον υπολοιπο χρόνο
δεν 'καταλαμβανει' κομβικους δρομους για την ζωη της πολης οπως πχ θα ηταν η χρηση συγγρου καλλιροης πανεπιστημιου
ειναι κοντα στο λιμανι για τις μεταφορές των υλικών ( αν βολευει αυτο αναλλογως που ηταν το προηγουμενο που ειναι το επομενο..)εξ αλλου street σιρκουι ειναι η Σιγκαπουρη εν μερη, η Αυστραλια ( οκ Παρκο) ο Καναδας με τα τοιχακια του, δεν ειναι μονο το μονακο ( ισως ξεχναω και κανενα ακομα)
-
Ποιός είπε πως δεν έχει βρεθεί κάποιος χρηματοδότης; Το 'δε γνωρίζω' αυτό σου λέει; Περίεργη μετάφραση λεγομένων!
Το πιθανοτερο είναι να πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλά θα μάθουμε την Πέμπτη.
-
....εχω την περιέργεια εαν o προυπολογισμός θα ανακοινωθεί σε ευρώ ή σε δραχμές ?
( για να δούμε ποιος θα το χοντρύνει περισσότερο !!! )
-
....... σε ρουβλια......
-
Η ιστοσελίδα για τον αγώνα στις ΗΠΑ στο Texas που παρουσιάζει με λεπτομέρεια την πρόταση για την πίστα:
http://www.formula1unitedstates.com
Το παραθέτω σαν ένα ενδεικτικό μέτρο σύγκρισης.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
....... σε ρουβλια......... σε λεκ ....
υγ ... http://msfree.gr/ms.php?id=22154 ...και ως γνωστόν το πιο δύσκολο είναι να πείσεις τον Δήμαρχο.
υγ 2 ... το 'μαυρισμένο' στην σχεδιαση είναι τουνελ ... ή υποθαλασσια ? ( Μ@λ@κια έγραψα ... Νόμισα οτι θα γίνει στην Θεσσαλονικη )
υγ 3 ορεξατους σε βλέπω όλους ...εύγε .
-
Αν την Πέμπτη υπάρξει αντίστοιχη πρόταση από ελληνικής πλευράς, τί θα πεις;
ΥΓ. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η πρόταση πέρασε απο το Δημοτικό Συμβούλιο με 19 ψήφους υπερ και μία κατά!
-
Σε εμένα απευθύνεσαι?
Αν ναι: Σε περίπτωση που υπάρξει ανάλογης σοβαρότητας πρόταση θα πω μπράβο και θα στηρίξω και εγώ το εγχείρημα όπως μπορώ. Πάντα με την προϋπόθεση πως πρόκειται για κάτι ξεκάθαρο που στηρίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία και δεν αποσκοπεί στην αποκομιδή κεφαλαίων από το δημόσιο ή στην παραπλάνηση του οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου. Ότι έγραψα και πιο πριν εδώ δηλαδή.
Φυσικά παραμένει το γεγονός πως με έχεις προσβάλει επειδή για κάποιο λόγο θίχτηκες αλλά αμα ασχολούμαστε με την πίκρα του καθενός δεν θα κάναμε και άλλη δουλειά
Hellenic F1 Grand Prix