-
Η Pirelli επίσημα υποστηρίζει αυτή την πίστα?!!
Εκτός αν βγαίνουν συμπεράσματα από την πρόσκληση γιατι τότε εκτός από την Pirelli το εγχείρημα υποστηρίζεται από την Maserati, την Lotus (Cars? team? F1) και την Lamborghini. Γενικά βλέπω να φλερτάρουν με μυνήσεις.
-
ΙΚΕ
πάλι, για μία ακόμη φορά, ανενημέρωτος και προτρέχεις!
Η Trident Cars είναι η αντιπροσωπεία των εταιριών που αναφέρεις στην Ελλάδα, με απίστευτες διασυνδέσεις στο εξωτερικό.
Τα της Pirelli και την ανάθεση της Ανατολικής Ευρώπης στην ελληνική αντιπροσωπεία τα γνωρίζουν πολλοί.
Τα υπόλοιπα την Πέμπτη...
-
Χμ. Διαβάστε αυτό.
http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... e&sid=1795
Πολύ ενδιαφέρον και ...τολμηρό, αν μη τι άλλο!
edit:** http://dielpisformula1.blogspot.com/ ** !!!
-
Προτρέχω ε?
Εγώ είμαι υπερ του να γίνει όχι μία αλλά 1000 πίστες εφόσον η κάθε μία από αυτές υποστηρίζεται από νόμιμη μελέτη και είναι αυτοχρηματοδοτούμενη ή με ιδιωτική χρηματοδότηση. Οτιδήποτε άλλο κυμαίνεται από την αρπαχτή μέχρι το κακούργημα. Η πρόσκληση που δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις (Δεν βλέπω να γράφει TRIDENT η πρόσκληση ούτε 'ελληνική αντιπροσωπία Pirelli') δεν μου φαίνεται καλό σημάδι, μακάρι να κάνω λάθος.
ΥΓ. IMHO προσωρινή πίστα με μέρος της να αποτελούν δημόσιοι δρόμοι είναι η πλέον λάθος επιλογή για την Ελλάδα.
-
-
Αφού σχολιάζουν οι 'ειδικοί', τί λόγος μου πέφτει εμένα;
-
Εν τάξει το παραξήλωσα, αλλά δεν είναι φυσιολογικό με το προηγούμενο του Μονακό, να θεωρώ το glamour αναπόσπαστο κομμάτι σε τέτοιου είδους πίστα ? Οι εγκαταλελειμμένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις είναι όμορφο σκηνικό που θα 'πείσει' τους αρμόδιους, τους θεατές και τους τουρίστες ? Δεν είμαι ειδικός, απλά κάνω κάποιες εύλογες ερωτήσεις με κοινή (θέλω να πιστεύω) λογική .
-
Γιατί μου επιτίθεσαι προσωπικά? ('ειδικοί', 'για μια ακόμη φορά'). Αν έχω άδικο άσε το τι είμαι εγώ και αποστόμωσέ με/μας με μία επί της ουσίας απάντηση.
Είπα το εξής απλό, η πρόταση είναι τουλάχιστον πρόχειρη όπως παρουσιάζεται και με τον τρόπο που παρουσιάζεται και η πρόσκληση που ανέβασες δίνει εντυπώσεις που δεν ισχύουν.
ΥΓ. Ποιά άλλη φορά ήμουν ανενημέρωτος?
ΥΓ2. Το λίνκ από το xwmatinos.gr απλώς αναδημισιεύει το http://dielpisformula1.blogspot.com/
YΓ3. Έξτρα πληροφορία, η ιστοσελίδα που υπάρχει στα στοιχεία που συνοδεύουν την μοναδική εώς τώρα εικόνα της μακέτας: http://alkrispan.gr/ -
Στο συρτάρι του γραφείου μου βρίσκεται αντίγραφο της πρότασης για το Ελληνικό, που δέχτηκε ο Μπέρνι και απέρριψε ο Σουφλιάς, με βλακώδη τρόπο, και την οποία παραπάνω χαρακτηρίσατε ουτοπική.
Περιμένετε λοιπόν να δείτε ολοκληρωμένη την πρόταση, να μάθετε τις λεπτομέρειές της και μετά να κρίνετε. Και σίγουρα αγνοώντας, απο άγνοια ή ηθελημένα, πρόσωπα και πράγματα, υποβιβάζετε το όποιο επίπεδο της κριτικής σας, μετατρέποντάς την σε κακοπροαίρετη.
ΥΓ. ΙΚΕ, είμαστε παλιοί γνωστοί. Δες τις παραπομπές στην υπογραφή μου να καταλάβεις. Δεν σε πιάνω 'αδιάβαστο' για πρώτη φορά...
δες εδώ να καταλάβεις http://www.jimnyclub.gr/forum/viewtopic.php?p=70686#70686
-
Εγώ δεν έκρινα όσα ΔΕΝ ειδα αλλά όσα είδα. Που είπα κάτι για το Ελληνικό?
Επίσης ξέρω ποιος είσαι. Δεν μου έιπες όμως που αλλού με έχεις πιάσει 'αδιάβαστο'? Περιμένω να μου πεις ακριβώς
-
Μία απο τις πολλές φορές: ζητάς ΣΗΜΕΡΑ διευκρίνηση σε μία φράση που είναι αναρτημένη εδώ και 6 ΧΡΟΝΙΑ και έχει διευκρινιστεί ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ! Αυτό είναι ο ορισμός του ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥ! Τίποτε άλλο;
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Εν τάξει το παραξήλωσα, αλλά δεν είναι φυσιολογικό με το προηγούμενο του Μονακό, να θεωρώ το glamour αναπόσπαστο κομμάτι σε τέτοιου είδους πίστα ? Οι εγκαταλελειμμένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις είναι όμορφο σκηνικό που θα 'πείσει' τους αρμόδιους, τους θεατές και τους τουρίστες ? Δεν είμαι ειδικός, απλά κάνω κάποιες εύλογες ερωτήσεις με κοινή (θέλω να πιστεύω) λογική .Εδώ βρίσκεις κάτι κακοπροαίρετο ? Δεν είναι εύλογα αυτά που ρωτάω ?
-
Για να συνοψίσουμε, μιλάμε για την πρόταση που παρουσιάζεται σε αυτή την ιστοσελίδα:
http://dielpisformula1.blogspot.com/
Με μοναδική εικόνα μακέτας μέχρι τώρα αυτή:
Η οποία υπογράφεται με δημιουργό αυτή την ιστοσελίδα: http://alkrispan.gr/
Και θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση με αυτή την πρόσκληση:
Ας κρίνει ο καθένας το πόσο επαγγελματική είναι η παρουσίαση.
ΥΓ. Χρησιμοποιούνται τα λογότυπα των Pirelli / Maserati / Lotus / Lamborghini , προφανώς με άδεια από τους δικαιούχους
ΥΓ2. Είναι κατοχωρωμένη η εταιρική ονομασία DIELPISFormula 1 με τις λέξεις 'Formula 1' χωρίς να υπάρξει πρόβλημα με την ονομασία αυτή?! Λογικά ναι, αφού αναγράφεται έτσι στην επίσημη πρόσκληση. Εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς πως η φράση 'Formula 1' είναι κατοχυρωμένη από την Formula One Group. -
Ο χρήστης Giannis Athanasiou έγραψε:
Μία απο τις πολλές φορές: ζητάς ΣΗΜΕΡΑ διευκρίνηση σε μία φράση που είναι αναρτημένη εδώ και 6 ΧΡΟΝΙΑ και έχει διευκρινιστεί ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ! Αυτό είναι ο ορισμός του ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥ! Τίποτε άλλο;Για ποιό πράγμα μιλάς?
Μου είπες πως είμαι άλλη μια φορά αδιάβαστος. Μπορείς να μου πεις ΜΙΑ(1) φορά που ήμουν 'αδιάβαστος' σε θέμα που συμμετείχαμε?
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Εδώ βρίσκεις κάτι κακοπροαίρετο ? Δεν είναι εύλογα αυτά που ρωτάω ?Περίμενε να δεις ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ την ΠΡΟΤΑΣΗ. Ιδίως απο τη στιγμή που ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τα άτομα που εμπλέκονται.
ΙΚΕ, αν η αντιπροσωπεία τους στην Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα χρήσης των λογότυπων, ποιός την έχει; Εσύ μήπως; Λογικέψου!
Το θέμα που δημοσίευσα είναι αυτό στο οποίο ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ!
-
ΙΚΕ αλλη μία που είσαι ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Π. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΓεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Ιταλία υπό την εποπτεία του καθηγητή Mario Giovinazzo στο Reggio Calabria και στην Φλωρεντία, απ' όπου αποφοίτησε το 1987. Εργάσθηκε στην προετοιμασία της υποψηφιότητάς μας για την “Χρυσή Ολυμπιάδα 96” την οποία τελικώς δεν αναλάβαμε. Στο διάστημα 2002-2003 συμμετείχε στην Bunk ως τεχνικός σύμβουλος για τα ολυμπιακά έργα των Αγώνων του 2004. Διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο από το 1987 με συνεργάτες μηχανικούς και δρά σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που αφορούν την αρχιτεκτονική αλλά και την καλλιτεχνική παρέμβαση. Έχει λάβει μέρος σε διάφορες εικαστικές εκθέσεις -ατομικές και ομαδικές αλλά και δημόσιου χαρακτήρα- όπως στην Cow Parade και Hearts in Athens, σε χώρους όπως η** Τεχνόπολις, Gallery Adam, Gallery Ψυχάρη 36**, και έχει γίνει γνωστός για τα εκκεντρικά χρηστικά αντικείμενα κυρίως από ανακυκλώσιμα εξαρτήματα αυτοκινήτων τα οποία μηχανεύεται ο ίδιος. Μέρος αυτών μπορεί ο επισκέπτης να δει σε μόνιμη ιδιωτική έκθεση που βρίσκεται στο Κολωνάκι.
Με δημιουργίες όπου το χρώμα, το γυαλί, το μέταλλο, το εμφανές μπετόν, η πλαστικότητα του όγκου αλλά και οι συχνές μεταφορές σε αρχιτεκτονικούς σταθμούς της Ιστορίας είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη δουλειά του. Σε κάθε του έργο διαφαίνεται η επιρροή από τον τρόπο σκέψης των Ιταλών αρχιτεκτόνων. Τον έχουν εμπιστευτεί και τον εμπιστεύονται ιδιώτες από όλη την Ελλάδα. Έχει την δυνατότητα μέσω της ιδιόκτητης κατασκευαστικής εταιρείας ΑΛ.ΧΡΙΣ.ΠΑΝ.Α.Ε. να αναλαμβάνει και την εκτέλεση των προτάσεών τους, αφού διαθέτει προσωπικό με μεγάλη εμπειρία αλλά και έχει στην ιδιοκτησία του πλήρη εξοπλισμό για την υλοποίηση των ιδεών του. Οι μελέτες και οι κατασκευές που αναλαμβάνει είναι κατοικίες, κτήρια γραφείων, εμπορικοί χώροι, ξενοδοχειακές μονάδες, αθλητικές εγκαταστάσεις. αναστηλώσεις κτηρίων, ανακαινίσεις καταστημάτων και διαμόρφωση εσωτερικών χώρων.
Εικαστικές παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα παρουσιάστηκαν σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, όπως η αγελάδα “Cow-λιάς” στο Δημαρχείο της Αθήνας με την διοργάνωση Cow Parade και ο “Heartulias” στο Σύνταγμα με την διοργάνωση Hearts in Athens. -
ΙΚΕ, αν η αντιπροσωπεία τους στην Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα χρήσης των λογότυπων, ποιός την έχει; Εσύ μήπως; Λογικέψου!
Ο νόμιμος δικαιούχος και αυτός που έχει επίσημη άδεια χρήσης. Εγώ δεν ξέρω αν έχει η trident άδεια για την συγκεκριμένη χρήση, εξέφρασα την απορία. Αν ξέρεις αν έχει μπορείς να μας ενημερώσεις. Αν δεν έχει πρόκειται για παραπλάνηση, απλά τα πράγματα.
Το θέμα που δημοσίευσα είναι αυτό στο οποίο ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ!
Δεν είχα καταλάβει πως το είπες για πλάκα, μπαρδόν
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ας κρίνει ο καθένας το πόσο επαγγελματική είναι η παρουσίαση.Δεν έχει γίνει ακόμα καμμία παρουσίαση. Ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα είναι απλά μία ανακοίνωση.
Εδώ που τα λέμε, πάντως, η πρόσκληση είναι σε γραμματοσειρά Comic Sans...
-
Δε γνωριζεις ΠΡΟΣΩΠΑ και ΠΡΑΓΜΑΤΑ, οπότε συγχωρείσαι... Αλλά, μην το συνεχίζεις...
-
ΙΚΕ αλλη μία που είσαι ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣΣυγγνώμη, γνωρίζεις την έννοια (έστω και στην καθομιλουμένη) της λέξης αδιάβαστος?
Για να σε βοηθήσω, αδιάβαστος είναι αυτός που δεν έχει διαβάσει (ως όφειλε), εν προκειμένω, αυτός που αναφέρει / υποστηρίζει κάτι που δεν ισχύει.
Οπότε ή πες μου (με πμ γιατί ήδη κουράσαμε το τοπικΟ) που έγραψα κάτι που δεν ισχύει ή μην με αποκαλείς έτσι γιατί γίνεσαι κουραστικός.
Hellenic F1 Grand Prix