-
Ρε σεις τι έγινε;
Είδα ένα σωρό μυνήματα στο εν λόγω νήμα και νόμιζα ότι έβαλαν μπρος οι μπολντόζες να γίνουν **οι **πίστεςΧωρις να υπονοώ κάτι μου φάνηκε αρκετά περίεργο όταν έγινε ταυτόχρονη εμφάνιση των συνονόματων. Φυσικά δε σημαίνει κάτι αυτό, αλλά δεν έχω δει και κάποιο άλλο πρόσφατο μήνυμά του χρήστη με την παλιότερη εγγραφή σε θέμα F1.
Just saying λοιπόν...
Οι mods άλλωστε έχουν τα μέσα να βλέπουν IPs, αλλά φυσικά και οι χρήστες να χρησιμοποιούν αλλαγμένες (με πρόγραμμα) IPs ή remote connections. Τώρα γιατί να μπει κάποιος σε αυτό τον κόπο δε βρίσκω το νόημα για αυτό και πιο πολύ τυχαίο το κόβω το όλο θέμα και τσάμπα χαλάμε τις καρδιές μας.
Ειρήνη ημίν! -
Αυτή η DielpisF1 πότε θα φάει μπαν να ησυχάσουμε; (είμαι ον-τόπικ )
-
Ο χρήστης bibendun έγραψε:
Έτσι kantoniou λύσσα.Υ.Γ Ξέχασες να ζητήσεις και συγγνώμη πάλι.
Τσαουσες λυσσαξτε!
Δεν υπαρχει τιποτα κακο στο να πεις ποιος εισαι και να αλλαξεις και το ονομα, αφου σου δοθηκε η δυνατοτητα.
Επειδη απαντωντας, συμβαλλω στο μπαχαλο, εγω τελειωνω εδω το off topic μαζι σου.ΥΓ: Συγνωμη!
-
Λοιπον να γνωριζετε οτι τσαμπα μαλωνετε,
η πιστα δεν θα γινει ουτε στην Χαλανδριτσα ουτε Δραπετσωνα (καλα το Ελληνικο το ξεχναμε γιατι προοριζεται για αλλη χρηση),
στον Ορχομενο θα γινει, και μαλιστα θα κοψει την κορδελα η Ντορα που τοτε θα ειναι πρωθυπουργος. -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
... και μαλιστα θα κοψει την κορδελα η Ντορα που τοτε θα ειναι πρωθυπουργος.Τολμώ να πώ ότι θα αργήσει λίγο παραπάνω οπότε ο κλήρος θα πέσει στον επόμενο ή μεθεπόμενο πρωθυπουργό.
Μπορεί λοιπόν τότε να είναι και ο γιός της......ο Κυριάκος
-
Νομίζω ότι γενικά δεν έχετε πλακωθεί όπως θα πρεπε και ότι ο λαός του forum περιμένει να δει περισσότερα.
Παρακαλώ για τις ενέργειες σας. [user] -
Ο χρήστης nass έγραψε:
.... Το 4T Forum είναι από διάσημο έως διαβόητο για την έως και υπερβολική -ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ- ανεκτικότητά του.... [Mod]fixed,
και να προσθέσω διάσημο και διαβόητο για την έως και υπερβολική -ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ- μη ανεκτικότητά του
-
Μια αντικρουση απο την Ελλαδα
http://www.pitpass.com/47572-A-rebuttal-from-GreeceΗ ... διεθνοποιηση της διαμαχης.
Αυτοι εκει στη Dielpis ειναι πολυ ανιδιοτελεις πατριωτες... -
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μια αντικρουση απο την Ελλαδα
http://www.pitpass.com/47572-A-rebuttal-from-GreeceΗ ... διεθνοποιηση της διαμαχης.
Αυτοι εκει στη Dielpis ειναι πολυ ανιδιοτελεις πατριωτες...Η λέξη φαιδρότητα είναι πολύ μικρή.
Μου αρέσει που αναπόδεικτα πράγματα επιπέδου 'σουπα-μουπες' παρουσιάζονται ως ακλόνητα δεδομένα.
Μισή μήνυση υπόθεση είναι τα παλικάρια.
Απλά μένει να βρεθεί το άτομο που θα τους τη φορέσει.
Και όπως κουνιούνται δεν θα αργήσει... -
-
-
Ξεκάθαρα στερείσαι οράματος
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ξεκάθαρα στερείσαι οράματος -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ξεκάθαρα στερείσαι οράματος -
Πραγματικό πολυβόλο, 3 άρθρα συνολικά μέσα σε 10 μέρες. Εντάξει, έχουν λίγο copy paste σε σημεία κλισέ
Πίστες… όπως πίτσες!
http://www.motori.gr/newsarticle/1714Μας πήρανε χαμπάρι…
http://www.motori.gr/opinion/1810Το αγαπημένο μου πάντως είναι αυτό:
Γιατί όταν διαβάζω ότι «η πίστα μπορεί να χρησιμοποιείται για διάφορους άλλους υψηλού προφίλ αγώνες μηχανοκίνητων, όπως είναι το MotoGP, το World Superbike και το WTCC, αλλά ενδεχομένως και για τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης της F1» αρχίζω να γελάω… Αλήθεια πόσοι μίλησαν με πραγματικά υπεύθυνους των ομάδων και τους είπαν ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα για δοκιμές;
Αν 'έτυχε' να ήταν κάποιος στην συνάντηση ανθρώπου που κλείνει τις χειμερινές δοκιμές των GP2/GP3 με τους ανθρώπους τις Χαλανδρίτσας, μετράει;
-
Είναι έτοιμη η Χαλανδρίτσα ?
Εσύ θα ξέρεις καλύτερα, τα οικονομικά στοιχεία που αναφέρει (25-30 εκατομμύρια το χρόνο στην τσέπη του Bernie και έσοδα από διαφημίσεις 3-4 εκατομμύρια και άλλα 5 από name sponsor) είναι ρεαλιστικά (*) ? Διότι οι τιμές των εισιτηρίων μου φαίνονται για φτηνές...
(*) Οχι για Ελλάδα του ΔΝΤ προφανώς, γενικά μιλάω
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είναι έτοιμη η Χαλανδρίτσα ?Εσύ θα ξέρεις καλύτερα, τα οικονομικά στοιχεία που αναφέρει (25-30 εκατομμύρια το χρόνο στην τσέπη του Bernie και έσοδα από διαφημίσεις 3-4 εκατομμύρια και άλλα 5 από name sponsor) είναι ρεαλιστικά (*) ? Διότι οι τιμές των εισιτηρίων μου φαίνονται για φτηνές...
(*) Οχι για Ελλάδα του ΔΝΤ προφανώς, γενικά μιλάω
φυσικα και ειναι ετοιμη
(για super ειδικη του wrc οτι πρεπει ) -
Προφανώς και δεν είναι έτοιμη, η συνάντηση έγινε για άλλους λόγους πάντα σχετικούς με την πίστα. Για να δώσω ένα απλό παράδειγμα που δεν έχει σχέση με το εμπορικό κομμάτι: μια ερώτηση που έπεσε στο τραπέζι ήταν αν η διαθέσιμη έκταση έχει ένα κάποιο φυσικό ανάγλυφο. Η απάντηση είναι ναι οπότε η ερώτηση της άλλης πλευράς ήταν αν θα ήταν προτιμότερο αυτό να διατηρηθεί ή όχι. Και η απάντηση εδώ είναι ότι μια πίστα προορισμένη για δοκιμές είναι προτιμότερο για τους πελάτες της να έχει υψομετρικές διαφορές ιδιαίτερα σε συγκεκριμένα κομμάτια της. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε κάνοντας μια απλή κουβέντα από τις αρχικές φάσεις ενός τέτοιου project μπορείς να γλυτώσεις λάθη που μετά είναι πρακτικά αδύνατο να διορθωθούν. Αλλά γενικότερα όταν έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους τέτοιας εμπειρίας προφανώς και προσπαθείς να πάρεις όση γνώση και όση πληροφορία είναι διατεθειμένοι να σου δώσουν οπότε είναι αυτονόητο ότι η κουβέντα άνοιξε σε θέματα όπως το κόστος μιας μέρας δοκιμών στην Ισπανία, τι περιμένει να βρει μια ομάδα σε μια πίστα και στη γύρο περιοχή, τι θα μπορούσε να αποθαρρύνει μια ομάδα ή έναν διοργανωτή πρωταθλήματος κλπ. Υπόψη ότι ο εν λόγω άνθρωπος είχε χρησιμοποιηθεί από τον BE στην περίπτωση του Ελληνικού και κατά κάποιο τρόπο έχει την άτυπη ευθύνη να παρακολουθεί τις σχετικές εξελίξεις στην ευρύτερη γειτονιά μας. Το οποίο σημαίνει ότι είναι ο σωστός άνθρωπος για να μάθεις αν η Δραπετσώνα έχει όντως συναντηθεί ποτέ σε ουσιαστικό meeting με τον BE όπως υποστηρίζει…
Σχετικά με τα νούμερα ενός GP: φυσικά και δεν είναι κουβέντα της παρούσης. Όμως από αυτά που ξέρω σε τάξη μεγέθους είναι πάνω κάτω σωστά αλλά στο σύνολο τους είναι χαμηλότερα από τις τελευταίες συμφωνίες που έχει κάνει η FOM. Μια παράμετρος που είναι λάθος είναι ότι το fee δεν είναι σχεδόν ποτέ flat για τα διάρκεια του συμβολαίου αλλά αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο. Εκεί που η FOM έχει δαγκώσει καλά το fee αυξάνεται με ρυθμό 10% τη χρονιά αλλά βέβαια κάθε συμφωνία είναι διαφορετική. Είναι κοινό μυστικό ότι αρκετά Ευρωπαϊκά GP έχουν πολύ καλύτερους όρους γιατί αλλιώς δε βγαίνουν και οι κυβερνήσεις δεν είναι τόσο πρόθυμες να καλύψουν τη διαφορά. Αυτό δε σημαίνει ότι ένα νέο Ευρωπαϊκό GP θα έχει ανάλογη αντιμετώπιση. Επίσης, είναι σημαντικό ότι οποιαδήποτε διαφημιστική εκμετάλλευση τυπικά περνά στα χέρια της FOM έναντι κάποιου τιμήματος που προφανώς είναι αρκετά ευνοϊκό για τον BE. Αυτό γίνεται έμμεσα γιατί σαν ανεξάρτητος διοργανωτής είναι πρακτικά αδύνατο να βρεις πχ naming sponsor από τη στιγμή που η FOM ελέγχει το activation των περισσότερων χορηγών που σχετίζονται με την F1. Το μόνο που μένει στις πίστες είναι τα εισιτήρια και γιαυτό οι τιμές είναι στο Θεό, ο BE έχει φροντίσει να τους στραγγίσει τόσο πολύ που δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Όλα είναι αγγελικά φτιαγμένα δηλαδή.
-
$510 έχουν τα εισιτήρια για Σάββατο-Κυριακή στο Yas Marina και μάλιστα στις 2 πιο ενδιαφέρουσες κερκίδες έχουν ήδη εξαντληθεί...
Αν είναι μια πίστα να πληρώνει $25Μ στον Bernie και να έχει και έξοδα $2Μ (σεμνά τα λέω και βέβαια δεν υπολογίζω την απόσβεση της επένδυσης), να βγάζει από χορηγούς κτλ. $5Μ άντε ότι έχει και name sponsor άλλα $5Μ άρα αν έχει 100000 εισιτήρια (που ? ...) θα πρέπει να κάνουν το λιγότερο $170... Αν βάλουμε και την απόσβεση μέσα ας πούμε άλλα $20Μ το χρόνο (και λίγα λέω) τότε το εισιτήριο πάει στα $370...
Με άλλα λόγια: χωρίς κυβερνητική υποστήριξη και μάλιστα χοντρή, GP δε γίνεται.
Απορώ γιατί τρώγονται διάφοροι να κάνουν (εκτός από τη δική τους μάσα)
Hellenic F1 Grand Prix