-
Παιδες καλησπερα...μια ερωτηση σχετικα με αποσυρση.εχω ενα παλιο αυτοκινητο κ θα θελα να αποσυρω τις πινακιδες.το θεμα ειναι οτι εχω χασει την αδεια κυκλοφορειας.τι χαρτια χρειαζοντε κ τι πρεπει να κανω ακριβως ??
-
να πας στη διευθυνση συγκοινωνιων να σου δωσουν αντιγραφο
-
οκ ευχαριστω
-
παιδια ακουστε ενα κουφο δεν εχει σχεση με φερραρη αλα θελω να μιραστω μαζι σας κατι τρελο που εγινε σημερα.
πηγα για τη Ζ3 μου να καταθεσω πινακιδες προσορινα και ανακαλυπτω οτι το αυτοκινητο αυτο (που εχω αγορασει απο το 2008 απο μαντρα) το 2010 πουληθικε σε αλο ανθρωπο με ακριβως τα ιδια στοιχεια με το δικο μου αμαξι .και τρεχω απο το πρωι σε υπουργεια μεταφορων και ατυνομιες.πηγα αγια παρασκευη και μετα αλιμο υπ.μεταφορων και το αμαξι μου ειναι σε αλο ονομα και αυτο το αλο ονομα εχει νομιμα και την αδεια(την ειδα στον αλιμο στο υπουργειο εκει την αδεια) ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;ενω και εμενα η αδεια δεν ειναι πλαστη και νομιμη.
μετα πηγα αστυνομια και βρηκαν τα στοιχεια και τηλ του αλο ιδιοκτιτη και μου ειπαν οτι αυριο θα μαθουν το τηλ του να τον παρουν να τον καλεσουν στο τμημα να δουμε αν οντως υπαρει αλο τετιο αμαξι..ΔΛΔ ΠΟΣΟ ΜΑΦΙΑ;;;; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ..εντομεταξι δε μπορω να κανω και τπτ αφου το αμαξι ειναι και σε αλο ονομα στα τελικα στοιχεια του ιδιοκτιτη.μα λαθος; μα μαφια ;; τιιιι;; -
Δηλαδη η αδεια σου ειναι ιδια με καποια αλλη??
-
πηγα για τη Ζ3 μου να καταθεσω πινακιδες προσορινα και ανακαλυπτω οτι το αυτοκινητο αυτο (που εχω αγορασει απο το 2008 απο μαντρα) το 2010 πουληθικε σε αλο ανθρωπο με ακριβως τα ιδια στοιχεια με το δικο μου αμαξι .
αυτο το βρήκε ο εφοριακος βαζοντας το νουμερο στο συστημα;
Πιθανον να υπαρχουν και ΔΥΟ αυτοκινητα.
το ενα κανονικο και το άλλο με χτυπημενα τα νουμερα του κανονικου (αυτου που εχει την αδεια) απο πανω.κατι γραφοταν για μαϊμουδιες απο μαντρες στο θεμα με τς τιμες μεταχειρισμενων...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
πηγα για τη Ζ3 μου να καταθεσω πινακιδες προσορινα και ανακαλυπτω οτι το αυτοκινητο αυτο (που εχω αγορασει απο το 2008 απο μαντρα) το 2010 πουληθικε σε αλο ανθρωπο με ακριβως τα ιδια στοιχεια με το δικο μου αμαξι .
το ενα κανονικο και το άλλο με χτυπημενα τα νουμερα του κανονικου (αυτου που εχει την αδεια) απο πανω.κατι γραφοταν για μαϊμουδιες απο μαντρες στο θεμα με τς τιμες μεταχειρισμενων...
αυτο θα το μαθω εγω αν υπαρχουν δυο με ιδιους αριθμους;
μπορει ενα ματι εμπειρο να καταλαβει; -
Ο χρήστης tzapoauto έγραψε:
αυτο θα το μαθω εγω αν υπαρχουν δυο με ιδιους αριθμους;
μπορει ενα ματι εμπειρο να καταλαβει;να εύχεσαι μόνο να είναι το δικό σου το νόμιμο...
-
παιδια ακουστε ενα κουφο δεν εχει σχεση με φερραρη αλα θελω να μιραστω μαζι σας κατι τρελο που εγινε σημερα.
πηγα για τη Ζ3 μου να καταθεσω πινακιδες προσορινα και ανακαλυπτω οτι το αυτοκινητο αυτο (που εχω αγορασει απο το 2008 απο μαντρα) το 2010 πουληθικε σε αλο ανθρωπο με ακριβως τα ιδια στοιχεια με το δικο μου αμαξι .και τρεχω απο το πρωι σε υπουργεια μεταφορων και ατυνομιες.πηγα αγια παρασκευη και μετα αλιμο υπ.μεταφορων και το αμαξι μου ειναι σε αλο ονομα και αυτο το αλο ονομα εχει νομιμα και την αδεια(την ειδα στον αλιμο στο υπουργειο εκει την αδεια) ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;ενω και εμενα η αδεια δεν ειναι πλαστη και νομιμη.
μετα πηγα αστυνομια και βρηκαν τα στοιχεια και τηλ του αλο ιδιοκτιτη και μου ειπαν οτι αυριο θα μαθουν το τηλ του να τον παρουν να τον καλεσουν στο τμημα να δουμε αν οντως υπαρει αλο τετιο αμαξι..ΔΛΔ ΠΟΣΟ ΜΑΦΙΑ;;;; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ..εντομεταξι δε μπορω να κανω και τπτ αφου το αμαξι ειναι και σε αλο ονομα στα τελικα στοιχεια του ιδιοκτιτη.μα λαθος; μα μαφια ;; τιιιι;;ποιος φαίνεται 'πωλητής' το 10 που πουλήθηκε το αμάξι στον άλλον?
σήμα πως πλήρωσες περισυ αν είχε γίνει 'μεταβιβαση'?
ο ασφαλιστής σου δε σου είπε πως του 'χτύπησε' στο συστημα οτι το αμαξι μεταβιβαστηκε? -
μετα πηγα αστυνομια και βρηκαν τα στοιχεια και τηλ του αλο ιδιοκτιτη και μου ειπαν οτι αυριο θα μαθουν το τηλ του να τον παρουν να τον καλεσουν στο τμημα να δουμε αν οντως υπαρει αλο τετιο αμαξι..ΔΛΔ ΠΟΣΟ ΜΑΦΙΑ;;;; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ..εντομεταξι δε μπορω να κανω και τπτ αφου το αμαξι ειναι και σε αλο ονομα στα τελικα στοιχεια του ιδιοκτιτη.μα λαθος; μα μαφια ;; τιιιι;;Για τσέκαρε λίγο το vin σου εδώ: http://www.bmwarchiv.de/vin/
Τι σου βγάζει? Σου βγάζει Ζ3 ή τίποτα άλλο άσχετο?
-
στην αδεια σε καμια απο τις δυο δεν βγαζει Ζ3 απλα bmw και στα δυο.το μονο που εχω ακουσει ειναι οτι το αλο αμαξι ακομα το χρωσταει αυτος που το εχει και ηταν σε τραπεζες.και ισως(λεω) εκεινο να ειναι το μαιμου επειδη κανουν σαν εικονικες πωλεισις για να περνουν οι μαντραδες τα δανεια κλπ εγω θα το κινισω νομικα με δηκιγορο ετσι και αλιος το θεμα αναγκαστηκα θα ζητισω μια γερη αποζημειωση απο τον μαντρα που το πηρα για εξαπατιση πλαστο αυτοκινητο κλπ ετσι και αλιως.γιατι μου το πουλησε αλα ειναι αδυνατον να μη γνωριζε τι φουστιες παιζοντε.
Το σημα το πληρωσα κανονικα απλα η δηκαιολογια ηταν οτι ο υπαλοιλος ηταν βιαστικος και δεν προσεξε τα στοιχεια καλα και τον ενιαζε μονο να παρει τα λευτα.(ακου τωρα)
φιλε Νικο τι να πατησω ακριβως εκει; τις πινακηδες; -
Τα μάτια μου
-
στην αδεια σε καμια απο τις δυο δεν βγαζει Ζ3 απλα bmw και στα δυο.το μονο που εχω ακουσει ειναι οτι το αλο αμαξι ακομα το χρωσταει αυτος που το εχει και ηταν σε τραπεζες.και ισως(λεω) εκεινο να ειναι το μαιμου επειδη κανουν σαν εικονικες πωλεισις για να περνουν οι μαντραδες τα δανεια κλπ εγω θα το κινισω νομικα με δηκιγορο ετσι και αλιος το θεμα αναγκαστηκα θα ζητισω μια γερη αποζημειωση απο τον μαντρα που το πηρα για εξαπατιση πλαστο αυτοκινητο κλπ ετσι και αλιως.γιατι μου το πουλησε αλα ειναι αδυνατον να μη γνωριζε τι φουστιες παιζοντε.
Το σημα το πληρωσα κανονικα απλα η δηκαιολογια ηταν οτι ο υπαλοιλος ηταν βιαστικος και δεν προσεξε τα στοιχεια καλα και τον ενιαζε μονο να παρει τα λευτα.(ακου τωρα)
φιλε Νικο τι να πατησω ακριβως εκει; τις πινακηδες;Ρε συ...σχολείο δεν έχεις πάει? Τι ορθογραφία είναι αυτή? Καλά όλα τα άλλα...αλλά δε ξέρεις ότι η λέξη 'άλλο' έχει ΔΥΟ ΛΟΥ?
Δεν βάζεις εκεί τις πινακίδες...αλλά το VIN σου. Τα τελευταία 7 γράμματα/αριθμούς του πλαισίου σου.
Πάντως σε όλα αυτά που γράφεις...κάτι δε μου κάθεται καλά. Βασικά γενικώς έχω μπερδευτεί.
Έχεις μια Ζ3 η οποία είναι σε δυο ονόματα? Το δεύτερο όνομα είναι του 'άλλου' που αναφέρεσαι? Στην αστυνομία πήγε αυτός? Εσύ? Τι είπαν?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
φιλε Νικο τι να πατησω ακριβως εκει; τις πινακηδες;Ρε συ...σχολείο δεν έχεις πάει? Τι ορθογραφία είναι αυτή? Καλά όλα τα άλλα...αλλά δε ξέρεις ότι η λέξη 'άλλο' έχει ΔΥΟ ΛΟΥ?
Δεν βάζεις εκεί τις πινακίδες...αλλά το VIN σου. Τα τελευταία 7 γράμματα/αριθμούς του πλαισίου σου.
Πάντως σε όλα αυτά που γράφεις...κάτι δε μου κάθεται καλά. Βασικά γενικώς έχω μπερδευτεί.
Έχεις μια Ζ3 η οποία είναι σε δυο ονόματα? Το δεύτερο όνομα είναι του 'άλλου' που αναφέρεσαι? Στην αστυνομία πήγε αυτός? Εσύ? Τι είπαν?
πηγα σχολειο και λυκειο ολα απλα ασε ορθογραφια χαλια.
Εβαλα κωδικο και ολα καλα βγαζει Ζ3 roadster κιολας.
ενω ηταν δικο μου μου λενε ηταν σε τραπεζες και οτι εκανα μεταβιβαση το 2010 σε καποιο αλο ονομα που σημερα θα κλιθει απο την αστυνομια να δουμε τι γιναιτε.
απο οτι μου ειπαν καποια ατομα που ακουσαν την υποθεση κανουν εικονικες μεταπολισεις με πλαστα στοιχεια για να παρουν επιδωτιση δανεια κλπ απο το κρατος.δλδ ελεος.
το αμαξι αυτο τωρα δεν ειναι στο ονομα μου αλα σε αλο ετσι γραφει το συστημα και στον αλιμο στο υπουργειο πηγα και ειδα τα χαρτια του αλου.κατι παιζει εκει αλα με ενα καλο δηκιγορο ολα θα τα μαθουμε. -
Αινταξη αδαιρφαι δαιν σιναιβι τυποτυς, κανα λαθος της στηγμις
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αινταξη αδαιρφαι δαιν σιναιβι τυποτυς, κανα λαθος της στηγμιςλες; δε νομιζω..
-
αρα κατα τιν αστηνωμεια αισι εχης κλεψι το αυτοκοινητο του αλου....
-
πηγα σχολειο και λυκειο ολα απλα ασε ορθογραφια χαλια.
Εβαλα κωδικο και ολα καλα βγαζει Ζ3 roadster κιολας.
ενω ηταν δικο μου μου λενε ηταν σε τραπεζες και οτι εκανα μεταβιβαση το 2010 σε καποιο αλο ονομα που σημερα θα κλιθει απο την αστυνομια να δουμε τι γιναιτε.
απο οτι μου ειπαν καποια ατομα που ακουσαν την υποθεση κανουν εικονικες μεταπολισεις με πλαστα στοιχεια για να παρουν επιδωτιση δανεια κλπ απο το κρατος.δλδ ελεος.
το αμαξι αυτο τωρα δεν ειναι στο ονομα μου αλα σε αλο ετσι γραφει το συστημα και στον αλιμο στο υπουργειο πηγα και ειδα τα χαρτια του αλου.κατι παιζει εκει αλα με ενα καλο δηκιγορο ολα θα τα μαθουμε.Μισό λεπτάκι.
Ένα-ένα τα πράγματα.
Η άδεια κυκλοφορίας σου, τι όνομα γράφει? Γράφει το δικό σου? Το όχημα το 2010 μεταβιβάστηκε ΝΟΜΙΜΑ σε σένα? Πήγες σε κάποιο ΚΕΠ ή στο Υπουργείο για να γίνει η μεταβίβαση?
Αν υπάρχει παρακράτηση κυριότητας (δηλαδή το αυτοκίνητο δεν έχει ακόμα εξοφληθεί) τότε ΔΕΝ μπορεί να γίνει η μεταβίβαση και ανήκει στη τράπεζα. Εσύ το έχεις ξεχρεώσει? Ή το χρωστάς?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αρα κατα τιν αστηνωμεια αισι εχης κλεψι το αυτοκοινητο του αλου....Εγω εχω τα χαρτια μου μεγαλε και την αδεια και το αμαξι αυτα που λες ειναι βλακειες.
Απο μαντρα το πηρα μια χαρα δικο μου ειναι και θα φανε το αγκουρι τους μια χαρα απο μινηση αστυνομια κλπ οποιος εχει πλαστα στοιχεια και εχει κανει πουστια.Εαν το πουλισα δε θα ειχα την αδεια στα χερια μου και το αμαξι και ολα.
επισης το αμαξι εδω και εναμιση χρονο και πιο πολυ ειναι στο γκαραζ.
ενια σου θα τους ξεσκεπασω και κατι κουφαλες μεσα στα υπουργεια που τρωνε με δεκα μασελες και κανουν βρωμοδουλεις υπογεια.οτι και να γινει και πλαστο αμαξι να εχω και εκει το δηκαιο μου θα το βρω απο αυτον που το αγορασα. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αν υπάρχει παρακράτηση κυριότητας (δηλαδή το αυτοκίνητο δεν έχει ακόμα εξοφληθεί) τότε ΔΕΝ μπορεί να γίνει η μεταβίβαση και ανήκει στη τράπεζα. Εσύ το έχεις ξεχρεώσει? Ή το χρωστάς?εγω τα αγορασα και το πληρωσα τουκου που λενε το 2008 και απο τοτε δε το εχω πουλησει ουτε εχω κανει ενεργειες για κατι τετοιο και τα χαρτια του και ολα νομιμα.μετα κατι αλο παιχτηκε το 2010 με μαφιες που εχουν κανει εναγνιαν μου
Παραδοση πινακίδων