-
κι εγω τις βαζω απο μεσα αν θεωρω πως ειναι υποπτη περιοχη για κληση η να τις παρουν και τις βιδωνω με βιδες τορξ για να ειναι και δυσκολο να τις βγαλουν.γενικα αν παω στο κεντρο η περιεργες περιοχες δεν το αφηνω απο τα ματια μου ποτε!!!
-
αρα οχι μονο σταθμευεις σε περιοχες που απαγορευεται,αλλα τοποθετεις κ τις πινακιδες σου σε παρανομο σημειο στο αυτοκινητο.
αυτο λεγεται εις διπλουν. -
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
κι εγω τις βαζω απο μεσα αν θεωρω πως ειναι υποπτη περιοχη για κληση η να τις παρουν και τις βιδωνω με βιδες τορξ για να ειναι και δυσκολο να τις βγαλουν.γενικα αν παω στο κεντρο η περιεργες περιοχες δεν το αφηνω απο τα ματια μου ποτε!!! -
Εκείνες οι όμορφες κλήσεις που γράφουν 'πέρνα να μας αφήσεις τις πινακίδες σου, γιατί δεν μπορέσαμε να τις βγάλουμε', τι συνέπειες έχουν αν δεν τις δώσεις;
-
Το κόλπο είναι ένα: Στηρίζουμε τις πινακίδες όχι με βίδες, αλλά με μαγνητάκια, ώστε να τις βγάζουμε όποτε θέλουμε. Τυπώνουμε άσχετο αριθμό πινακίδων στον εκτυπωτή μας και το βάζουμε κολλημένο με σελοτέιπ στα τέλη κυκλοφορίας.
Αν και την απόλυτη καφρίλα την έχει κάνει ένας φίλος μου: Πάω στο μαγαζί του, μου δείχνει απέξω το αμάξι του. «Βλέπεις τίποτα περίεργο στο αμάξι;» μου λέει. «Οχι» λέω. «Στην πινακίδα, βλέπεις τίποτα περίεργο;» λέει. «Οχι» λέω. Πάω κοντά, βλέπω ότι είχε τυπώσει μόνος του σε αυτοκόλλητο πινακίδες και τις είχε κολλήσει. «Μου πήραν οι μπάτσοι τις πινακίδες, οπότε κι εγώ πήγα στην πλατεία, φωτογράφισα τις πινακίδες ενός άλλου αυτοκινήτου, τις τύπωσα σε αυτοκόλλητο και τις κόλλησα στη θέση τους» μου είπε. -
κ μετα αγανακτουμε για χαρατσια,τεκμηρια,φορους,παγκαλους,ελλειψεις θεσεων σταθμευσης κ μας φταινει οι μερκελοσαρκοζιδες.
οκ -
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Το κόλπο είναι ένα: Στηρίζουμε τις πινακίδες όχι με βίδες, αλλά με μαγνητάκια, ώστε να τις βγάζουμε όποτε θέλουμε. Τυπώνουμε άσχετο αριθμό πινακίδων στον εκτυπωτή μας και το βάζουμε κολλημένο με σελοτέιπ στα τέλη κυκλοφορίας.
Αν και την απόλυτη καφρίλα την έχει κάνει ένας φίλος μου: Πάω στο μαγαζί του, μου δείχνει απέξω το αμάξι του. «Βλέπεις τίποτα περίεργο στο αμάξι;» μου λέει. «Οχι» λέω. «Στην πινακίδα, βλέπεις τίποτα περίεργο;» λέει. «Οχι» λέω. Πάω κοντά, βλέπω ότι είχε τυπώσει μόνος του σε αυτοκόλλητο πινακίδες και τις είχε κολλήσει. «Μου πήραν οι μπάτσοι τις πινακίδες, οπότε κι εγώ πήγα στην πλατεία, φωτογράφισα τις πινακίδες ενός άλλου αυτοκινήτου, τις τύπωσα σε αυτοκόλλητο και τις κόλλησα στη θέση τους» μου είπε.αμα χτυπησει κανεναν ανθρωπο να δεις ποσο περηφανος θα ειναι
-
Πρωί πρωί κατέθεσα πινακίδες. Πλέον δεν έχω αμάξι στο όνομά μου.
Νo car , no pay!
**Πολλές **πινακίδες στην εφορία και αρκετές 'καινούργιες'. Και ήταν και άλλοι πίσω μου με πινακίδες στα χέρια. Όποιος προλάβει... -
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Αν και την απόλυτη καφρίλα την έχει κάνει ένας φίλος μου: Πάω στο μαγαζί του, μου δείχνει απέξω το αμάξι του. «Βλέπεις τίποτα περίεργο στο αμάξι;» μου λέει. «Οχι» λέω. «Στην πινακίδα, βλέπεις τίποτα περίεργο;» λέει. «Οχι» λέω. Πάω κοντά, βλέπω ότι είχε τυπώσει μόνος του σε αυτοκόλλητο πινακίδες και τις είχε κολλήσει. «Μου πήραν οι μπάτσοι τις πινακίδες, οπότε κι εγώ πήγα στην πλατεία, φωτογράφισα τις πινακίδες ενός άλλου αυτοκινήτου, τις τύπωσα σε αυτοκόλλητο και τις κόλλησα στη θέση τους» μου είπε.Αυτη ειναι η κοινωνια μας....Δεν υπαρχει σωτηρια...
-
Στον ΣΚΑΪ σημερα ειπαν σαν ραδιο Αρβυλα την περιπτωση να ξανα εκτελωνιζεται ενα οχημα αν εχει κατεβασμενες πινακιδες περαν του ετους!!!!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
κ μετα αγανακτουμε για χαρατσια,τεκμηρια,φορους,παγκαλους,ελλειψεις θεσεων σταθμευσης κ μας φταινει οι μερκελοσαρκοζιδες.
οκ- ∞
Ειδικά ο φίλος του kinq1 είναι πολύ μεγάλος μαλάκας. Εύχομαι να τον πιάσουν σύντομα και να του κόψουν το κώλο, πριν εμπλακεί σε ατύχημα και τρέχει κάποιος άλλος φουκαράς να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας...
Για να έχουμε καλό ερώτημα, γιατί δεν έχεις πάρει ήδη τηλέφωνο στο 100 για να το καταγγείλεις για πλαστές πινακίδες;
-
http://www.capital.gr/tax/News_tax.asp?id=1379467
Περισσότεροι από 220.000 φορολογούμενοι κατέθεσαν φέτος τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης σε συνδυασμό με την αύξηση, μεσοσταθμικά κατά 20%, των τελών κυκλοφορίας. Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε και νέα παράταση (η προηγούμενη έληγε την Παρασκευή) έως τις 16/1 για την προμήθεια σημάτων τελών κυκλοφορίας, ενώ σημειώνεται ότι οι φορολογούμενοι που δεν θα το προμηθευτούν θα πρέπει για την εκπρόθεσμη προμήθειά του να καταβάλουν το διπλάσιο.
Φέτος οι φορολογούμενοι που κατέθεσαν τις πινακίδες των οχημάτων τους ήταν περισσότεροι και από πέρυσι όταν έπρεπε να πληρωθούν τα ιδιαίτερα τσουχτερά τέλη κυκλοφορίας για τα αυτοκίνητα ηλικίας άνω των 10 ετών που προέβλεπαν τα μέτρα Σουφλιά για τη χρηματοδότηση της τότε πολύ πιο γενναιόδωρης από τη σημερινή ρύθμισης απόσυρσης παλιών οχημάτων. Υπολογίζεται ότι το 2010 κατατέθηκαν οι πινακίδες περίπου 160.000 οχημάτων ενώ φέτος ο σχετικός αριθμός ξεπέρασε τις 220.000 σημειώνοντας ρεκόρ.
Σε πολλές εφορίες έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από τις κατατεθειμένες πινακίδες κυκλοφορίας ενώ σε άλλες δεν έλειψαν οι μεγάλες ουρές και ο εκνευρισμός από πολίτες που έσπευσαν να απαλλαγούν από το κόστος των τελών κυκλοφορίας. Στην πλειονότητά τους οι πινακίδες που κατατέθηκαν αφορούσαν το δεύτερο αυτοκίνητο που διατηρούσε η οικογένεια του φορολογούμενου.
Επίσης, δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις φορολογούμενων, όπως υποστηρίζουν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, που κατέθεσαν τις πινακίδες και στη συνέχεια προχώρησαν στην έκδοση πινακίδων ιδιωτικού τύπου προκειμένου να κυκλοφορούν χωρίς να πληρώνουν τέλη αναλαμβάνοντας, ωστόσο, τον κίνδυνο να εντοπισθούν από την τροχαία.
Σε πολλές από τις παραπάνω περιπτώσεις οι οδηγοί υπέβαλαν και ψευδείς δηλώσεις ότι έχασαν την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, την οποία όμως διατήρησαν για να οδηγούν το όχημα τους.
Πηγή:www.capital.gr
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
Επίσης, δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις φορολογούμενων, όπως υποστηρίζουν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, που κατέθεσαν τις πινακίδες και στη συνέχεια προχώρησαν στην έκδοση πινακίδων ιδιωτικού τύπου προκειμένου να κυκλοφορούν χωρίς να πληρώνουν τέλη αναλαμβάνοντας, ωστόσο, τον κίνδυνο να εντοπισθούν από την τροχαία.
Σε πολλές από τις παραπάνω περιπτώσεις οι οδηγοί υπέβαλαν και ψευδείς δηλώσεις ότι έχασαν την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, την οποία όμως διατήρησαν για να οδηγούν το όχημα τους.
Πηγή:www.capital.gr
Λάθος και παράνομο μεν... εδω μας κατάντησαν/εξώθησαν δε. Μέχρι πρότινος εντιμοι ανθρωποι και καλοπληρωτές, να αναγκάζονται να παρανομήσουν...
Αυτά τα φαινόμενα θα αυξάνονται σε ολες τις εκφάνσεις του βίου μας όσο κάποιοι απειλούν την επιβιωση μας, την περιουσία μας κλπ κλπ...
Την πλειοψηφία* αυτών, δεν την κακίζω... την κατανοώ...
- πάντα θα υπάρχουν και τα λαμόγια που το κάνουν απο χόμπυ...
-
To 'αναγκάζονται' μ'άρεσε .
-
Στη Λεσβο κατατεθηκαν περιπου 1.200 πινακιδες!!! Αυξηση κατα 83% σε σχεση με το 2010...
Παραδοξως δεν υπαρχουν παρκαρισμενα στους δρομους χωρις πινακιδες, πλην 1-2 περιπτωσεων που ειδα.
-
Είμαι σίγουρος ότι θα έχει ήδη απαντηθεί πιο πίσω, για αυτό και σας ζητώ συγγνώμη. Μπορείτε να απαντήσετε με ένα ναι ή ένα όχι, χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις.
Για όσους μήνες έχω παραδώσει τις πινακίδες μου, απαλλάσσομαι από το τεκμήριο; Αν δηλαδή έχω παραδώσει τις πινακίδες για ένα εξάμηνο, θα υπολογιστεί μισό τεκμήριο σε σχέση με το να μην τις είχα παραδώσει καθόλου;
Ευχαριστώ!
-
Ακριβώς!
-
Είσαι off topic, έπρεπε να απαντήσεις με ένα ναι ή ένα όχι!
Ευχαριστώ πολύ!
Πριν μπει ο Φλεβάρης, θα αρχίσει το πήγαινε-έλα στην εφορία.
-
Παρακαλώ.
-
Σύμφωνα με στοιχεία που δίνει ο ασφαλιστικός κλάδος οι οδηγοί 400.000 έως 500.000 οχημάτων προσήλθαν στις εφορίες με τις πινακίδες ανά χείρας...
φανταζομαι δεν εννοουν μονο τις φετινες, αν και συντομα θα ανακοινωθεί το νουμερο για φετος
http://prasinomilogr.blogspot.com/2012/ ... .html#more
Παραδοση πινακίδων