-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Καλημέρα,
βασικά η 6η που μας είπε ο Φιλανδός είναι λιγότερο εντυπωσιακή από αυτό που προηγείται και του επιτρέπει τελικά να κουμπώσει την τελευταία εκ των σχέσεων. Υπομονή, θα τα μάθετε όλα...ΚF, να περιμένουμε αναλυτική περιγραφή, όπως σου την έδωσε ο Φιλανδός στο rally.gr;
Η επιθυμία σας εκπληρώθηκε ήδη:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=274&article_id=8178
Have fun!
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
Καλημέρα,
βασικά η 6η που μας είπε ο Φιλανδός είναι λιγότερο εντυπωσιακή από αυτό που προηγείται και του επιτρέπει τελικά να κουμπώσει την τελευταία εκ των σχέσεων. Υπομονή, θα τα μάθετε όλα...ΚF, να περιμένουμε αναλυτική περιγραφή, όπως σου την έδωσε ο Φιλανδός στο rally.gr;
Η επιθυμία σας εκπληρώθηκε ήδη:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=274&article_id=8178
Have fun!
Ωραίος ο Φούκης!!!
Ευχαριστούμε!!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
downhill, και τώρα στα βουνά γίνεται της κόλασης από κόσμο...Ναι το ξέρω.Αλλά με κοντινές διαδρομές θα ήταν καλύτερα.Μάνδρα,Κιθαιρώνας,Στεφάνη...Και εκκίνηση απο την Ακρόπολη θα ήταν γνήσιο Rally Acropolis!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ποσο κανουν τα εισιτήρια;
20,25,40,120. Αν δεν το έχεις καταλάβει η SSS είναι αύριο!
απο που τα αγοραζουμε;
-
Μπροστά σε γεμάτες εξέδρες θα πραγματοποιηθεί, όπως όλα δείχνουν, την Πέμπτη η υπερειδική διαδρομή του 52ου Ράλι Ακρόπολις. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, έχουν ήδη διατεθεί περίπου 55.000 μαγικά χαρτάκια για τον αγώνα που σηματοδοτεί την έναρξη του δυσκολότερου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC), ενώ απούλητα έχουν μείνει ακόμη περίπου 5.000, τα οποία και θα πωλούνται μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης από τις 10:00 έως τις 19:00. Την Πέμπτη τα μόνα εκδοτήρια που θα λειτουργήσουν για την αγορά όσων εισιτηρίων θα έχουν απομείνει και για την παράδοση προπωλημένων εισιτηρίων, θα βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, μπροστά από τη «φλόγα».
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
[>quote='Scotch']αληθεύει ότι ναι μεν κυκλοφορούν εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις αλλά δεν υπάρχει αρίθμηση στα καθίσματα του ΟΑΚΑ;Εννοεις μαιμού????
Δεν εννοώ μαϊμού.
Μεταφέρω αυτούσια σχόλιο δημοσιογράφου από το CAR Ιουνίου, σελ. 18, στήλης με τίτλο 'Μ' αρέσει, δε μ' αρέσει':
'Μ' αρέσει η ιδέα της υπερειδικής στο super ΟΑΚΑ. Τόσο θέαμα συγκεντρωμένο και με προοπτική απόλυτης τάξης, αν και η διάθεση εισιτηρίων χωρίς αρίθμηση στις θέσεις με προβληματίζει λίγο.'
Τα συμπεράσματα...δικά μας -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
[>quote='Scotch']αληθεύει ότι ναι μεν κυκλοφορούν εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις αλλά δεν υπάρχει αρίθμηση στα καθίσματα του ΟΑΚΑ;
Εννοεις μαιμού????
Δεν εννοώ μαϊμού.
Μεταφέρω αυτούσια σχόλιο δημοσιογράφου από το CAR Ιουνίου, σελ. 18, στήλης με τίτλο 'Μ' αρέσει, δε μ' αρέσει':
'Μ' αρέσει η ιδέα της υπερειδικής στο super ΟΑΚΑ. Τόσο θέαμα συγκεντρωμένο και με προοπτική απόλυτης τάξης, αν και η διάθεση εισιτηρίων χωρίς αρίθμηση στις θέσεις με προβληματίζει λίγο.'
Τα συμπεράσματα...δικά μαςΒρε παιδιά εγώ θυμάμαι το ΟΑΚΑ ότι είχε αριθμημένες θέσεις εδώ και χρόνια όταν με έπαιρνε ο πατέρας μου και βλέπαμε τον Ολυμπιακό όταν έπαιζε εκεί.
Γιατί να μην έχει τώρα;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
[>quote='Scotch']αληθεύει ότι ναι μεν κυκλοφορούν εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις αλλά δεν υπάρχει αρίθμηση στα καθίσματα του ΟΑΚΑ;
Εννοεις μαιμού????
Δεν εννοώ μαϊμού.
Τα συμπεράσματα...δικά μαςΒρε παιδιά εγώ θυμάμαι το ΟΑΚΑ ότι είχε αριθμημένες θέσεις εδώ και χρόνια όταν με έπαιρνε ο πατέρας μου και βλέπαμε τον Ολυμπιακό όταν έπαιζε εκεί.
Γιατί να μην έχει τώρα;;;;;;;;;
Φυσικα και το ΟΑΚΑ εχει αριθμημενες θεσεις......
Λετε να καναμε Ολυμπιακους με το συστημα 'μπουλούκι'.......
Οσον αφορα τα εισητηρια το δικο μου γραφει συγκεκριμενο αριθμο θεσης....οπως και ολα πιστευω...
-
Είμαι ήδη εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα θέλει πολύ μυαλό να σκεφτείς οτι αφου έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες οι θέσεις θα είναι ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ έλεος.........
ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Φίλος μόλις με πήρε και επιμένει να πάμε. Καλή φάση σίγουρα, αλλά με τα εισιτήρια που έχουν μείνει, θα βλέπουμε?
Η απλώς θα ακούμε κάτι να γίνεται κάπου μακριά...?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Φίλος μόλις με πήρε και επιμένει να πάμε. Καλή φάση σίγουρα, αλλά με τα εισιτήρια που έχουν μείνει, θα βλέπουμε?Η απλώς θα ακούμε κάτι να γίνεται κάπου μακριά...?
Μην ανησυχείς!Και θα ακούς και θα βλέπεις .Εδώ παρακολουθείς ποδοσφαιρικό
αγώνα άνετα,ακόμα κι απ'τις τελευταίες σειρές του πάνω διαζώματος -
Καλη διασκεδαση σε οσους πανε και περιμενουμε φωτογραφιες.....
Εγω δυστυχως δεν μπορουσα να παω....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Μα θέλει πολύ μυαλό να σκεφτείς οτι αφου έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες οι θέσεις θα είναι ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ έλεος.........Επειδή απ' ότι φαίνεται σου περισσεύει ... πως εξηγείς τον προβληματισμό του δημοσιογράφου του CAR; (που δεν είναι και τυχαίο περιοδικό)
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μα θέλει πολύ μυαλό να σκεφτείς οτι αφου έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες οι θέσεις θα είναι ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ έλεος.........
Επειδή απ' ότι φαίνεται σου περισσεύει ... πως εξηγείς τον προβληματισμό του δημοσιογράφου του CAR; (που δεν είναι και τυχαίο περιοδικό)
Aπό το γεγονώς ότι πολλοί απλά γράφουν για να γράφουν ίσως;;;;
Όπως τελικά αποδείκτικε από τα γεγονότα ο εν λόγο δημοσιογράφος απλά δεν είχε ιδέα...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Επειδή απ' ότι φαίνεται σου περισσεύει ... πως εξηγείς τον προβληματισμό του δημοσιογράφου του CAR; (που δεν είναι και τυχαίο περιοδικό)
Ηλίθιος
-
Υπάρχει παρεξήγηση νομίζω! Το Car μάλλον εννοούσε (χωρίς να το εξηγεί καλά) ότι όσοι έκαναν *κράτηση *δεν ήξεραν ακριβώς την *θέση *τους αλλά μόνο το *τμήμα *που θα κάθονταν και αργότερα όταν παρέλαβαν τα εισητήρια είχαν πάνω τυπωμένη την ακριβή θέση... ΚΑΙ ΟΧΙ βέβαια πως τα καθίσματα στο ΟΑΚΑ δεν έχουν αριθμούς! By the way μοναδική εμπειρία που μου θύμισε προσωπικά κάπως τους παλιούς 'γύρους του θανάτου' (γίνονται ακόμα?) όσον αφορά κυρίως τα ηχητικά εφέ... τρομερός συνδιασμός ήχων από μηχανές (με τρομερό αντίλαλο!) και φωνές κόσμου!
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Υπάρχει παρεξήγηση νομίζω! Το Car μάλλον εννοούσε (χωρίς να το εξηγεί καλά) ότι όσοι έκαναν *κράτηση *δεν ήξεραν ακριβώς την *θέση *τους αλλά μόνο το *τμήμα *που θα κάθονταν και αργότερα όταν παρέλαβαν τα εισητήρια είχαν πάνω τυπωμένη την ακριβή θέση... ΚΑΙ ΟΧΙ βέβαια πως τα καθίσματα στο ΟΑΚΑ δεν έχουν αριθμούς!Τι να πεις για το δημοσιογράφο αν, όπως όλα δείχνουν, άλλα ήθελε να πει και άλλα είπε... Ευτυχώς που απ' ότι φαίνεται δεν το διάβασαν και πολλοί πριν πάνε στο γήπεδο. Δύσκολη γλώσσα τα Ελληνικά τελικά!
Thnx 993cc που προβληματίστηκες λίγο πριν απαντήσεις γιατί οι υπόλοιπο φίλοι έσπευσαν απλώς να πουν τα αυτονόητα ...no offence -
Οταν μιλας για 'διαθεση εισιτηριων χωρις αριθμηση στις θεσεις', αυτό σημαίνει ένα και μοναδικό πράγμα,και ακόμα και αυτο δεν ειναι γραμμένο σε σωστα ελληνικά
-
Δεν αλλάζουμε το θέμα από 'θα πάτε' σε 'πήγατε';
-
Αν και ημουν Ελλαδα οι συγγενεις με πρηξανε και πηγα επισκεψη σε αυτους.
Η πλακα ειχε οτι οι γυναικα μου που ηρθε Ελλαδα μετα απο δυο χρονια θα ερχοτανε μαζι στην Super Ειδικη.
Ισως την αλλη φορα.
Νικος
-
Πάντως οσο αναφορά για την αρίθμηση, εγώ δεν είδα να ισχύει κάτι τέτοιο....Όπου έβρισκες καθόσουνα και μου αρέσει που είχε πει κάποιος στην εκπομπή του Φωτεινέλη οτι θα υπάρχουν άνθρωποι της ΛΑΜΑΡΚΟ να σου δείχνουν την θέση σου....
Γιάννης
Θα πάτε στην υπερειδική στο ΟΑΚΑ?