-
490 ίπποι και 47,4 kgm η F430 (διάδοχος της Modena),
500 ίπποι και 52 kgm η Gallardo.Πήρα αφορμή από φίλο, φανατικό 'ταυρομάχο' που είδα σήμερα μετά από καιρό
Εγώ πάντως προτιμώ Ferrari
-
500 ίπποι και 52 kgm η Gallardo.Πήρα αφορμή από φίλο, φανατικό 'ταυρομάχο' που είδα σήμερα μετά από καιρό
-
-
Gallardo.. Είναι ακόμα πιο exotic car από το αλογάκι. Όταν είδα τον ταύρο κόλλησα, τον κοίταγα κανα τέταρτο και έστειλα pics σε όλους μου τους φίλους, όταν είδα την monza την κοίταξα κανα 5άλεπτο και μετά σαν να μην έγινε τίοτα.. Άσε που h Gallardo είναι
α)πιο σπάνια
β)πιο φθηνή
γ)4κίνητη (οκ, καθαρά υποκειμενικό κριτήριο αλλά το προτιμάω από την πίσω κίνηση) -
Gallardo επειδή έχει γερμανικό V10 και θα ναι πιο αξιόπιστη
Προσοχή στα παράθυρα μόνο
-
ΑΛΟΓΟ,γιατί...έτσι!!!
-
¶ëïãï ÷ùñßò êáìßá óõæÞôçóç!!!!!
( sirbasil êüøå ôéò êáêÝò ðáñÝåò) -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΑΛΟΓΟ,γιατί...έτσι!!!Αυτό ακριβώς!!!
-
Αλογο γιατι... ετσι!!! (οπως λεει κ ο φιλος Hunter)
κ γιατι ειναι απο τα πιο ομορφα Ferrari που εχω δει!
Εαν απο φωτογραφια φαινεται ωραια τοτε απο κοντα την χαζευεις σαν εργο τεχνης κ δεν πιστευεις την εμπνευση των Ιταλων.Οχι οτι ο Λαμπρος δεν ειναι κ αυτος πανεμορφος...!!! Αλλα...η Scuderia παλι εκανε το θαυμα της!(Κ σ οσους αρεσουν τ ανοιχτα βγηκε κ η Spider η οποια κ αυτη ειναι in a world of her own!)
-
Δεν βαζετε και καμια φωτο;Οχι καμια τεραστια που θα κανει την σελιδα αργη σαν χελωνα
-
ΤΑΥΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Cavallino με manual και κεραμικά φρένα
-
Ferrari χωρίς συζήτηση.Η Gallardo δεν είναι Lambo..Είναι μεταμφιεσμένο Audi... Όπως και η Murcielago..
Να μου λέγατε για Countach να την επιλέξω χωρίς σκέψη.! -
Την αυθεντική Ιταλίδα....
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Ferrari χωρίς συζήτηση.Η Gallardo δεν είναι Lambo..Είναι μεταμφιεσμένο Audi... Όπως και η Murcielago..
Να μου λέγατε για Countach να την επιλέξω χωρίς σκέψη.!Τό κάτι άλλο!!!
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Άλογο χωρίς καμία συζήτηση!!!!!
( sirbasil κόψε τις κακές παρέες) -
Αλογο φυσικά.
Καλή και η gallardo αλλά δεν ειναι Ferrari... -
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
¶ëïãï ÷ùñßò êáìßá óõæÞôçóç!!!!!
( sirbasil êüøå ôéò êáêÝò ðáñÝåò)Ñå ìç ãåëÜò!!!!!Ïé êáêÝò ðáñÝåò ìðïñåß íá óå ÷áëÜóïõíå
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Gallardo επειδή έχει γερμανικό V10 και θα ναι πιο αξιόπιστηTαύρο κι εγώ, για τον V10 και για το 'διαφορετικό'
-
Γνήσιο Ιταλικό και κατακόκκινο από εμένα....
Όχι πως το Γερμανο-Ιταλικό πάει πίσω...
Αλλά τί να κάνουμε, ΤΟ 430 ΘΕΛΩ ΤΩΩΩΩΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
Ferrari F430 vs Lamborghini Gallardo