-
Και ωραια στριφτη τυροπιτα. Οταν παω το ξαντια στον Καρυαδη, πεταγομαι και χτυπαω 2-3...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στο θέμα της στάθμευσης γενικά υπάρχουν πολλά είδη ζώων.
Όπως αυτά της φωτογραφίας που ενώ έχει κενές θέσεις αυτοί προτιμούν να αφήνουν 'τις κούρσες' τους στον διάδρομο.
Σκλαβενίτης στη Χαλκιδόνα?
Ναι.
Εχει πολύ ωραίο παγωτο φυστίκι εκεί
Το μοναδικό φόρουμ στον πλανήτη που με μία λέξη ('Ναι' στην προκειμένη περίπτωση) οποιδήποτε θέμα γυρίζει στο φαγητό.
-
Tι είσαστε εσείς ρεεεεε?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Tι είσαστε εσείς ρεεεεε?φαγανούδικα !!!
ή αλλιώς άξιοι εκπρώσοποι του 4ΤΦ (όπως έχω καταλάβει).....
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Tι είσαστε εσείς ρεεεεε?
φαγανούδικα !!!
Δηλαδη 4ΤΦ σημαινει 4 Τροχοι & Φαγητο;
Εγω νομιζα οτι ηταν 4 Τροχοι Φορουμ!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Tι είσαστε εσείς ρεεεεε?
φαγανούδικα !!!
Δηλαδη 4ΤΦ σημαινει 4 Τροχοι & Φαγητο;
Εγω νομιζα οτι ηταν 4 Τροχοι Φορουμ!!!μήπως να αποκτήσει και η γεύση Forum;
-
4TΦ = τεσσερα ταψια φαϊ
-
Είναι χαρακτηριστική άλλωστε η υπογραφή ενός από τα παλιότερα μέλη του φόρουμ.
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Φάτε τους! -
το 4ΤF θα μπορούσε να είναι ακρωνύμιο για πολλά, όπως:
4 Τόνοι Φαγητό!
4 (για) transcendent (υπέροχο) food ...
4τροχοι φαγάνες κ τραβάει σε μήκος χαχα -
Όσοι έχουν τα κάτωθι αυτοκόλλητα.....
- Ι love Politeia Tennis Club και δεν έχουν πιάσει ποτέ ρακέτα στην ζωή τους
- Ι love Porto Hydra Που πας Ρε Κωνσταντάρα?????????
-
Ζώο ο εκπαιδευτής της σχολής Car and Driver που έκανε σφήνα σήμερα το μεσημέρι στην Περιφερειακή. Και μετά λέμε τι φταίει και οδηγάμε έτσι
-
μερικοι εκπαιδευτες ειναι πολυ απροσεχτοι. εγω ξερω εναν στην Καλλιθεα- Αθηνα ο οποιος μολις γυριζε απο εξεταση σε οδηγηση, με 3 μαθητες μεσα οι οποιοι ολοι περασαν (με λαδωμα ολοι) και καθως γυρνουσαν, οδηγουσε αυτος και τρακαρανε.
-
αν κ πρέπει να το έχω αναφέρει ξανά, μιας κ πιάσαμε τους εκπαιδευτές, στις δικές μου εξετάσεις τέλη Ιουλίου το 1991 κ μάλιστα με 40+ βαθμούς! σε μία διασταύρωση που είχα στοπ κ μου είχαν πει να στρίψω αριστερά (με φλας κ όλα κανονικά) ένα audi βγήκε από αριστερά για να πάει ευθεία, με πέρασε σαν σταματημένο (είχα ξεκινήσει κ έστριβα) 'τρώγοντας' το στοπ χαλαρά κ η αντίδραση του ήταν 'μαλάκα δάσκαλεεεεεε'
Ε! η επόμενη εντολή από δάσκαλο κ εξεταστή ήταν σταμάτα δεξιά!
Η συνέχεια? κατέβηκαν κάτω ο ένας εξεταστήςκ ο δάσκαλος κ 'πλακώθηκαν' (λεκτικά κυρίως γιαυτό κ τα '') με τον οδηγό του audi κ εγώ μέσα στην ζέστη κ τον ήλιο περίμενα να τελειώσουν μην ξέροντας τι να κάνω
Τελικά πέρασα
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Όσοι έχουν τα κάτωθι αυτοκόλλητα.....- Ι love Politeia Tennis Club και δεν έχουν πιάσει ποτέ ρακέτα στην ζωή τους
Επίσης, όσοι κυκλοφορούν με μαγνητικές σχάρες του σκι μόνιμα πάνω στο αυτοκίνητο και δεν ξέρουν τι χρώμα έχει το χιόνι...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Επίσης, όσοι κυκλοφορούν με μαγνητικές σχάρες του σκι μόνιμα πάνω στο αυτοκίνητο και δεν ξέρουν τι χρώμα έχει το χιόνι...
Μπααα, όλοι αυτοί μάλλον στους 'Αυστραλούς' πρέπει να πάνε...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Eντως Αθηνας, δεν ειναι γκρι;;;;;;;
-
-
-
Γύρω στις 23:15 (πριν λίγο δηλαδή), ανέβασμα Κιφησού στο ύψος της εισόδου από Ρέντη/Λαχαναγορά. Εχω πιάσει από την παραλιακή το ανέβασμα, με αρκετά αραιή κίνηση και με αρκετά χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο, στην αριστερή λωρίδα. Η μεσαία είχε αυτοκίνητα, αραιά. Βλέπω στο 'βάθος' μερικά 'ύποπτα' φλας να μπαίνουν από την είσοδο του Ρέντη/Λαχαναγοράς και ψιλιάζομαι πως μάλλον 2-3 αυτοκίνητα θα θέλουν να βγουν τέρμα αριστερά ενώ πηγαίναν με 40-50 χλμ και η δεξιά ήταν άδεια, όπως συνηθίζουν και στην είσοδο από Π. Ράλλη στο ανέβασμα. Ετοιμάζομαι για φρένα, φώτα κλπ και την ώρα που φτάνω και είναι στη μεσαία ένα saxo κι ένα 306 (αν θυμάμαι καλά), το saxo βγαίνει μπροστά ενώ είμαι ήδη φρεναριστός με φώτα και κόρνα.
Ρε τι φώτα, τι κόρνες, χαμπάρι το saxo. Οπως είχα κολλήσει πίσω, βλέπω κάμερα (μάλλον επαγγελματική) να την κρατάει κάποιος στο πίσω κάθισμα και να τραβάνε το άλλο το γίδι, ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα, παράλληλα και με 40-50 χλμ βέβαια. Ο τύπος με το 306 μάλλον τρόμαξε, και μου άνοιξε λίγο χώρο. Μπαίνω μεσαία, φτάνω δίπλα από το saxo, γυναίκα οδηγός (ψιλοπιτσιρίκα φάνηκε) και γυρίζω ολόκληρος και της σκάω μια καλή μούντζα με τα απαραίτητα κοσμιτικά. Την ώρα εκείνη η κάμερα είχε γυρίσει προς εμένα...
-
Μηπως ηταν paparazzi ;;;
Ζώα ζώα ζώα