-
Ρε παιδιά. Υπάρχει τόπικ που να αναφέρεται στα ,κατα την άποψή σας, χειρότερα κομμάτια του οδικού δικτύου της χώρας??
Μήπως θα έπρεπε να μπεί ένα τέτοιο τόπικ, μπάς και τη γλυτώσει κανένας...
Νο1 Ψηφίζω την Π.Ε Αθηνών-Κορίνθου. -
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Ρε παιδιά. Υπάρχει τόπικ που να αναφέρεται στα ,κατα την άποψή σας, χειρότερα κομμάτια του οδικού δικτύου της χώρας??Ναι, υπάρχει.
-
Ζώο που όποιος νομίζει ότι ξημερώματα Κυριακής 5 το πρωί δεν κυκλοφορεί κανένας στους δρόμους και μπορεί να περνάει τα κόκκινα φανάρια στο έτσι.. Ο μπροστά μου εχθές το έκανε απορώ πόσες φορές...
Θυμάμαι πάντως μια φορά που ήμουν 3ος στα δεξιά σε φανάρι στην Αγ. Παρασκευή Ηλιούπολης και ενώ ήταν κόκκινο φεύγει ο 1ος δεξιά χωρίς καν να προσέξει ότι αριστερά του ήταν περιπολικό! Χάρηκα πολύ όταν τον σταμάτησε παρακάτω Το θυμάμαι ακόμα και γελάω με τον μαλάκα
Γιατί να μην είμαστε σαν την Αμερική, που μετά από κάθε φανάρι υπάρχει κι ένα κρυμμένο περιπολικό...ή μήπως μόνο στις ταινίες συμβαίνει αυτό;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
300ρισαν στην Α.ο (που ειναι καλυτερα απο autobahn), πιθανοτατα στις 4 τα ξημερωματα καθημερινης (που συνολικα αντε να πετυχαν αλλα 10 αυτοκινητα σε ολο το μηκος της)...σιγα τα ωα...ποιο το προβλημα δηλαδη? Οτι εχει οριο 120? Το ουσιαστικον του πραγματος που ειναι το οτι ηταν ενας αδειος δρομος με προδιαγραφες autobahn (οπου εκει θα ηταν νομιμοτατο), δεν το κοιταμε?
δεν θελω να συνεχιστει εδω αυτη η συζητηση αφου υπαρχει και ξεχωριστο thread. παντως ο τεμπεριδης αναφερει στο thread οτι το εκανε στις 1.30 το βραδυ (οχι ακριβως ξημερωματα, ε?), και η μεση ταχυτητα της μηχανης ηταν 228 χαω...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Θυμάμαι πάντως μια φορά που ήμουν 3ος στα δεξιά σε φανάρι στην Αγ. Παρασκευή Ηλιούπολης και ενώ ήταν κόκκινο φεύγει ο 1ος δεξιά χωρίς καν να προσέξει ότι αριστερά του ήταν περιπολικό! Χάρηκα πολύ όταν τον σταμάτησε παρακάτω Το θυμάμαι ακόμα και γελάω με τον μαλάκαΓιατί να μην είμαστε σαν την Αμερική, που μετά από κάθε φανάρι υπάρχει κι ένα κρυμμένο περιπολικό...ή μήπως μόνο στις ταινίες συμβαίνει αυτό;
Στην Αμερική επιτρέπονται οι δεξιές στροφές με κόκκινο
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στην Αμερική επιτρέπονται οι δεξιές στροφές με κόκκινοΌχι παντού, π.χ. ναι στο NJ, όχι στη NY. Στα φανάρια που απαγορεύεται υπάρχουν πινακίδες NO TURN ON RED.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Γιατί να μην είμαστε σαν την Αμερική, που μετά από κάθε φανάρι υπάρχει κι ένα κρυμμένο περιπολικό...
Ακομα καλυτερα,να υπαρχει ενα περιπολικο πισω απο καθε αυτοκινητο!Ενας τροχονομος πανω απο καθε κεφαλι.Θα ειναι πολυ ωραια...
-
Εάν ξέρεις ότι θα κάνεις 5 παραβάσεις και θα σε πιάσουν, θα σταματήσεις να κάνεις παραβάσεις. Εάν ξέρεις ότι θα κάνεις 1000 παραβάσεις και δεν θα σε πιάσουν, ποιός ο λόγος να σέβεσαι τον ΚΟΚ.
-
Για εσενα ισως μονο η τιμωρια λειτουργει αποτρεπτικα.Για αλλους,υπαρχουν και αλλοι λογοι...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Για εσενα ισως μονο η τιμωρια λειτουργει αποτρεπτικα.Για αλλους,υπαρχουν και αλλοι λογοι...Επαφίεται στην ηθική και τη λογική του καθενός.
-
Αν επαφιόμεθα στη λογική και ηθική του καθενός για θέματα ασφάλειας της ζωής και περιουσίας μας, μαύρο φίδι που θα μας έτρωγε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν επαφιόμεθα στη λογική και ηθική του καθενός για θέματα ασφάλειας της ζωής και περιουσίας μας, μαύρο φίδι που θα μας έτρωγε.Εννοείται. Από αυτό όμως, μέχρι το 'ένα περιπολικό για κάθε αυτοκίνητο' που είπε κάποιος, υπάρχει μεγάλη απόσταση.
-
...ZΩΟ γυναίκα σε Cinquecento με το ένα χέρι απέξω από το παράθυρο αλα ταρίφαman και με το πιτσιρίκι στο πίσω κάθισμα να παίζει με το αεροπλανάκι του στην εταζέρα και όπου αλλού πετά ένα αεροπλανάκι μέσα σε ένα αμάξι!
Βέβαια ξέχασα να πω ότι κινούνταν στην αριστερή της Μαραθώνος με 40km/h και παρόλο που την κόρναραν όλοι οι οδηγοί αυτή πεισματικά εκεί στην αριστερή! -
Τόπος: κατηφορίζοντας από την πλατεία Κολωνακίου προς τον Εθνικό Κήπο με προορισμό το Καλλιμάρμαρο.
Χρόνος: 11 το πρωί.
Συμβάν: Οδηγώ το Mini 1000 του 1978 με το οποίο κινούμαι καθημερινά και το οποίο διατηρώ σε άριστη κατάσταση με πολύ κόπο, χρήμα και προσωπική δουλεια (μπορείτε να το δείτε στο DRIVE Ιουλίου). Περιμένωντας στο φανάρι για να διασχίσω την Βασ. Σοφίας. Ξαφνικά βλέπω στον καθρέφτη μου ένα scooter 500cc το οποίο έρχεται υπερβολικά γρήγορα , φρενάρει, γλυστρά και πέφτει συνεχίζοντας την πορεία του κατά πάνω μου. Μόλις που προλαβαίνω να αφήσω στιγμιαία το φρένο και σταματά στον προφυλακτήρα μου. Ανάβω alarm, σταματάω δεξιά, κατεβαίνω και τρέχω κατ'ευθείαν στον πεσμένο αναβάτη, τον βοηθάω να σηκωθεί και να σηκώσει το scooter, βάζει μπρός και εξαφανίζεται. Γυρνώντας στο αυτοκίνητο βλέπω ότι ο προφυλακτήρας έχει στραβώσει και το πορτ-μπαγκάζ έχει μια λακούβα.
Ερώτηση: Μήπως είμαι μλκς; Μήπως έπρεπε να κοιτάξω πρώτα την πάρτη μου;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...ZΩΟ γυναίκα σε Cinquecento με το ένα χέρι απέξω από το παράθυρο αλα ταρίφαman και με το πιτσιρίκι στο πίσω κάθισμα να παίζει με το αεροπλανάκι του στην εταζέρα και όπου αλλού πετά ένα αεροπλανάκι μέσα σε ένα αμάξι!
Βέβαια ξέχασα να πω ότι κινούνταν στην αριστερή της Μαραθώνος με 40km/h και παρόλο που την κόρναραν όλοι οι οδηγοί αυτή πεισματικά εκεί στην αριστερή!είχε βγάλει το αριστερό γιατί ήθελε να κάνει αναστροφή στο πρώτο άνοιγμα, έπρεπε να γυρίσει σπίτι γιατί ξέχασε τη πιατέλα της μάνας της, στην οποία πήγαινε να αφήσει τον μικρό, που είχε δανειστεί πάνω στο τραπέζι της κουζίνας δίπλα στο μυαλό.
-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Ερώτηση: Μήπως είμαι μλκς; Μήπως έπρεπε να κοιτάξω πρώτα την πάρτη μου;
Ολίγον τι!
Καλώς ή κακώς την σήμερον ημέρα ο καθένας πρέπει να κοιτάει πρώτα την πάρτη του αν θέλει να επιβιώσει... -
Κατά τη γνώμη μου ενήργησε σωστά, άλλο αν ο αναβάτης ήταν τσόγλανος. Κι εμένα έχει πέσει πάνω μου μηχανάκι παλιότερα κι έκανε δυο γρατζουνιές-βαθουλωματάκια στην πόρτα του οδηγού. Αλλά το χέρι του παιδιού είχε χτυπήσει αρκετά (ίσως του έσπασε κανείς καρπός) και τον άφησα να πάει αμέσως στο νοσοκομείο χωρίς καθυστέρηση για δηλώσεις και τα σχετικά. Αυτό είναι το μοναδικό βαθούλωμα στο αμάξι που δεν με πειράζει να το βλέπω.
-
μπα, εγώ νομίζω ότι καλά έκανες και τον φρόντισες. Στο κάτω κάτω ένα βαθούλωμα είναι, που να είχες και κανα πανάκριβο SUV δλδ. Αν δεν έκανες τπτ αλλά πρώτα κοίταγες τη ζημιά, τότε θα ήσουνα μέρος αυτού του θέματος..
Απ΄τη μεριά σου ήσουνα ΟΚ, αυτό που έκανε ο σκουτεράκιας θα την βρει από αλλού, όχι απαραίτητα από εσένα. `Ολα εδώ πληρώνονται
Μα καλά δεν γνωρίζουν οι άσχετοι οι οδηγοί τους ότι τα σκουτεράκια γλυστράνε για την πλάκα τους;
-
Διασταύρωση Βεΐκου και Γαλατσίου στο ρεύμα προς Κυψέλη ώρα 16:30 περίπου φορτηγό (από διαφημηστική εταιρεία) με ανυψωτικό με 'καλάθι' σταματημένο δεξιά δεύτερη σειρά, μια και υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ανοιγμένα τα 'πέδιλα' για να είναι σταθερό άρα άλλη μισή+ λωρίδα πιασμένη όλα αυτά για να αλλάξει τις διαφημιστικές γιαγαντοαφίσες - που υπάρχουν πάνω από το γωνιακό κτήριο.
Φυσικά για το πρόβλημα που δημιουργούν στη κίνηση 'μάλλον' στα @ρχ@@@@ τους.
Καλά ήθελα να ήξερα δε μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλεία τη νύχτα; Λιγότερη ενόχληση για την κίνηση και λιγότερα μπινελίκια στα αυτιά τους. Αλλά ξέχασα τα 'ζώα' δε σκέφτονται. Λέγοντας ζώα δεν εννοώ τους εργάτες αλλά αυτούς που τους στέλνουν τέτοια ώρα εκεί.Και μια απορία σχετικά με αυτό που έτυχε στον 'Hachiroku_GR'.
Αν κάποιος δείρει μια φορά τον οποιονδήποτε 'σκουτεράκια' 'ΙΧ άκια' κ.λ.π που κάνει μια μ@λ@κί@ και τη 'δορθώνει' με μια χειρότερη θα φταίει; Και δεύτερο ο 'δαρμένος' θα το ξανακάνει ή θα βάλει μυαλό; -
ΖΩΟ που στο σκοτάδι (6:00 το πρωί) κινούνταν με σβηστά φώτα...έκανε οικονομία στο ρεύμα μην του το κόψουν!
Ζώα ζώα ζώα