-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κρίμα όχι τόσο για τους αυτοθεωρούμενους υπεροδηγούς αλλά γι' αυτούς που πήραν στο λαιμό τους.
Πείτε με όπως εσείς νομίζετε, μαλ... , εγληματία, επικίνδυνο, κ.λ.π. έχω τύχει σε ατύχημα και δε γύρισα να κοιτάξω ούτε για μια στιγμή αυτόν που έφταιγε (προσπέρναγε πάνω σε στροφή και κτύπησε με τον κανονικά κινούμενο από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας). Πήγα να βοηθήσω την οδηγό του άλλου αυτοκινήτου, κι ας ζητούσε βοήθεια για τον άντρα της η γυναίκα του υπαίτιου για το ατύχημα. Αφού δε νοιάζετε ο ίδιος για τη ζωή του γιατί να νοιαστώ εγώ.
Μαζί σου φίλε
-
Μήπως να κυκλοφορήσουμε αυτοκόλητα με σκίτσα ζώων που θα κολάμε στα αυτοκίνητα των ζώων! Π.χ. Αγελάδες, πρόβατα, κατσίκες κ.ο.κ.
Άλλη μια περίπτωση ζώου.
- Να περπατάς πεζός στο πεζοδρόμιο και να θέλεις να περάσεις μια διασταύρωση. Βλέπεις μπροστά σου από τον πάνω δρόμο να ερχεται αυτοκίνητο και δεν έχει ανάψει φλας άρα θα προχωρήσει ευθεία και επομένως περνάς το δρόμο. Έλα όμως που την τελευταία στιγμή στρίβει κι έρχεται κατά πάνω σου και αν δεν είσαι λίγο γρήγορος να ξεφύγεις σε πάτησε. Και όταν του λες 'φίλε, άναψε και κανένα φλας' σε βρίζει σαν τσομπανος στα πρόβατα.
Δηλαδή και να σε σκοτώσουν και να βγουν κι από πάνω Τι ζώο είναι αυτό άραγε; Στο τέλος θα πρέπει να κυκλοφορούμε με κανένα σιδερικό πάνω μας γιατί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε αυτά τα θηρία με άγριο τρόπο Καταντάει αυτοάμυνα αυτό
- Να περπατάς πεζός στο πεζοδρόμιο και να θέλεις να περάσεις μια διασταύρωση. Βλέπεις μπροστά σου από τον πάνω δρόμο να ερχεται αυτοκίνητο και δεν έχει ανάψει φλας άρα θα προχωρήσει ευθεία και επομένως περνάς το δρόμο. Έλα όμως που την τελευταία στιγμή στρίβει κι έρχεται κατά πάνω σου και αν δεν είσαι λίγο γρήγορος να ξεφύγεις σε πάτησε. Και όταν του λες 'φίλε, άναψε και κανένα φλας' σε βρίζει σαν τσομπανος στα πρόβατα.
-
Ο χρήστης UnusualDriver έγραψε:
Μήπως να κυκλοφορήσουμε αυτοκόλητα με σκίτσα ζώων που θα κολάμε στα αυτοκίνητα των ζώων! Π.χ. Αγελάδες, πρόβατα, κατσίκες κ.ο.κ.Άλλη μια περίπτωση ζώου.
Δηλαδή και να σε σκοτώσουν και να βγουν κι από πάνω Τι ζώο είναι αυτό άραγε; Στο τέλος θα πρέπει να κυκλοφορούμε με κανένα σιδερικό πάνω μας γιατί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε αυτά τα θηρία με άγριο τρόπο Καταντάει αυτοάμυνα αυτό
κάτι παρόμοιο είχε γίνει πριν 1-2 μήνε ςστην Γλυφάδα όπου ζευγάρι πέρναγε το δρόμο κ ένας με avensis τρώει το κόκκινο αλλά ερχόταν κ ένα Υ10 που ήθελε να μπεις εμπρός του κ τελικά ίσα που δεν πάτησαν το ζευγάρι που ήταν πάνω σε διάβαση κ με πράσινο για τους πεζούς!
Αποτέλεσμα? ο 'μαγκάκος' με το ροζ Υ10 κατέβηκε κάτω κ δεν μίλησε στον άντρα, αλλά στην κοπέλα είπε 'άντε φύγε μην σου ενσωματώσω τα γυαλάκια σου στην μούρη...'
Κράτησα την πινακίδα (ΥΟΕ xxxx) μιας κ 2 δρόμους πιο πέρα είναι το στυνομικό τμήμα, αλλά μετά αφού δεν έγινε τίποτα το άφησα 'να περάσει' αφού κ το ζευγάρι δεν επιθυμούσε τίποτα......Τι να πεις? ζώα!
Ελπίζω μόνο να μην δω ποτε παρόμοι περιστατικό με αυτοκίνητο που φέρει αυτοκόλητο '4TForum'...... - Να περπατάς πεζός στο πεζοδρόμιο και να θέλεις να περάσεις μια διασταύρωση. Βλέπεις μπροστά σου από τον πάνω δρόμο να ερχεται αυτοκίνητο και δεν έχει ανάψει φλας άρα θα προχωρήσει ευθεία και επομένως περνάς το δρόμο. Έλα όμως που την τελευταία στιγμή στρίβει κι έρχεται κατά πάνω σου και αν δεν είσαι λίγο γρήγορος να ξεφύγεις σε πάτησε. Και όταν του λες 'φίλε, άναψε και κανένα φλας' σε βρίζει σαν τσομπανος στα πρόβατα.
-
Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά μερικές φορές λόγω άλλων ζώων αναγκάζεσαι και εσύ να μπεις στο κοπάδι. Κλασικό παράδειγμα για ΄μένα διασταύρωση με φωτεινό σηματοδότη που έχει παλόμενο πορτοκαλί για αριστερή ή δεξιά στροφή και πράσινο για τον πεζό. Δεν μιλάω για κάποιον δρόμο που θα περάσει ένας οι δύο πεζοί, εκεί κανονίζεις την ταχύτητα του οχήματος (τους υπολογίζεις) και περνάς μετά από αυτούς. Για δοκιμάστε όμως στην Ομόνοια (παράδειγμα που βρήκα και 'γω) όπως κατεβαίνουμε την Πανεπιστημίου μετά την κούρμπα στο Metropolis θέλουμε να κάνουμε αριστερή στροφή στην Αιόλου (συνέχεια της Πατησίων). Κόβεις εσύ για να περάσουν οι πεζοί όμως είναι πολλοί σε εκείνο το σημείο ακόμα και απογευματινές ώρες που δεν υπάρχουν μποτιλιαρίσματα να σε προστατεύουν λόγω της κούρμπας. Ο κλασικός Ελληνάρας με το όχημα από πίσω θέλει να συνεχίσει ευθεία. Στην καλύτερη περίπτωση (σπάνια) δεν θα πει τίποτα. Στην συνιθισμένη θα πατήσει κόρνα (χωρίς λόγο, αλλά αφού την έχει το όχημα και μάλιστα πληρωμένη να μην την χρησιμοποιήσει; ). Και στην χειρότερη θα βρίσει, θα κάνει χειρονομία ή θα πέσει πάνω σου (Αυτός φταίει αλλά γιατί να τρέχεις στον φαναρτζή).
Εγώ τι κάνω. Κόβω και στρίβω σιγά σιγά σαν 70χρονος με το πόδι στο φρένο για να είναι αναμένα τα στοπ. Αν ο πεζός με δει και σταματήσει εκείνος περνάω. Αν διεκδικίσει την προτεραιότητά του (που την έχει) σταματάω εγώ.
Πριν από 3-4 χρόνια 15-Αύγουστος μεσημέρι 3-3:30 ξεκινάω για βόλτα με το έταιρον ήμισυ. Με κατεύθυνση από Νέα Ιωνία προς Χαλάνδρι στον Παζαρόπουλο στη γέφυρα της Βεΐκου πηγαίνω χαλαρά με τρίτη και γύρω στα 45-50 χλμ για έχει και εκεί στροφή και δεν βλέπεις από πριν το φανάρι. Μόλις προβάλω στο φανάρι ίσα που βλέπω κάποιον από τους αντίθετα ερχόμενους που το είχε παραβιάσει στρίβοντας αριστερά όπως έρχεται για να ανέβει στη Βεΐκου (γιατί εγώ είχα πράσινο). Εντάξει πρώτη φορά είναι. Έλα όμως που όπως έχω μάθει μέχρι τώρα στην οδήγηση πρέπει να φοβάσαι τον επόμενο. Μόλις έιμαι στα 20 μέτρα να σου ο 'επόμενος' στην ψύχρα. Φρένα πανικού + όχι ABS = πάω κατευθείαν κατά πάνω του. Αφήνω να ξεμπλοκάρει κάνω ελιγμό αποφυγής και σταματάω δεξιά όπως πάω ανάμεσα σ'αυτόν και στα διαζώματα (Ευτυχώς). 45-50 ο οδηγός με γυναίκα και 2 παιδιά και κανείς τους ζώνη κλασική 'ελληνική' οικογένεια (Ζώνη μόνο στην Εθνική και αν). Σε ερώτησή μου γιατί παραβιάζεις το φανάρι ξέρετε τι μου απάντησε. Είδα τον μπροστά που πέρναγε. Δηλαδή δεν είδε καθόλου φανάρι. Εγώ και ο καθένας τι χρωστάω όμως να έχω τύψεις ότι σκότωσα άνθρωπο; Και αυτός θα έρθει μετά να σε λέει δολοφόνε του παιδιού μου και θα σου ζητάει τα ρέστα;
Ένα θετικό μετά από αυτά είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαστε στη δεύτερη γενιά οδηγών. Ενώ στο εξωτερικό είναι στην τρίτη. Οπότε μπορούμε να ελπίζουμε.
Συγνώμη για τη μεγάλη καταχώρηση.
-
Τα μηχανακια που ανεβαινουν στα πεζοδρομια για να διευκολυνθουν απο την κινηση,τα φαναρια και δε σεβονται τους πεζους.Μεγαλη καφριλα.Ουτε συγνωμη δε σου λενε,ουτε σιγα πηγαινουν (πανω στα πεζοδρομια) ουτε κανουν εστω στην ακρη να περασει ο πεζος πρωτα και μετα αυτοι.Σε κοιτανε και με αγριο,αμερικανικο, υφος,μην πεις τιποτα γιατι κατεβαινω και σε πλακωνω στις γρηγορες.
Οι συνεχεις παραβιασεις του ΚΟΚ ειδικα οι σηματοδοτες και τα stop απο ολους πεζους και οδηγους ακομη και μπροστα σε αστυνομικους.
Αυτοι οι καφροι που κλεινουν τη μια λωριδα για να σταματησουν λιγο(με αναμμενα αλαρμ παρακαλω!!) και αναγκαζεσαι να βγεις στο αλλο ρευμα για να συνεχισεις την πορεια σου.
Αυτοι οι μ@λ@κες που αλλαζουν λωριδα ξαφνικα, χωρις προειδιποιηση αλλαγης πορειας επειδη η λωριδα τους εχει κινηση,στενευει ο δρομος κλπ.
Πολλα ειναι αυτα που αποδεικνυουν οτι ειμαστε αντικοινωνικος λαος,δεν ξερουμε να οδηγουμε,να συμπεριφερομαστε πολιτισμενα και να σεβομαστε τους συμπολιτες μας.Δεν εχουμε αγωγη και παιδεια!Θα περασουν πολλα χρονια για να διορθωθουμε ως λαος και να καταλαβουμε οτι υπαρχει και αλλος κοσμος γυρω μας.
Αυτοι οι καφροι που βγαινουν βολτα και επειδη δεν βρισκουν θεση να παρκαρουν τα ρημαδια τους παρκαρουν μπροστα σε γκαραζ και τα κλεινουν.
Αυτοι που πηγαινουν αναποδα σε δρομους μονης κατευθυνσης
Πλεον εχω μαθει και ειμαι πολυ προσεχτικος στους δρομους και εχω υιοθετησει αμυντικη οδηγηση και προσπαθω να προβλεψω τι θα γινει μπροστα, δεξια και αριστερα.Πιστευω οτι θα πρεπει να εφαρμοστει ο νομος ,οι αστυνομικοι να αρχισουν να βγαινουν στους δρομους ,να γινουν τα προστιμα πιο αυστηρα και τελικα να ξαναδινουμε εξετασεις για ανανεωση του διπλωματος ανα πεντε χρονια γιατι εχω την πεποιθηση οτι δεν ξερουμε να οδηγουμε! -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
... Με προσπερνά (ευτυχώς..... ) ενα μπλέ ηλεκτρίκ (ή μήπως μαύρο...) Skoda πλακωμένο και σε λίγα λεπτά, κάποια χιλιομετρα πιο κάτω.....τι να δώ ??? Ολα τα '....παιδιά' είχανε γίνει ' μια παρέα ' και κάτι κάνανε πάνω στο καπώ του ....χρυσαφένιου χερά....Να πάιζανε μπιρίμπα το αποκλείω πάντως... ...!!!
-
Ο χρήστης UnusualDriver έγραψε:
Άλλη μια περίπτωση ζώου.
βρε κάνε εσύ ότι σε χτύπησε (+ότι ψιλο-ζαλίζεσαι και τα λοιπά), και θα σου πω εγώ που θα τη βάλει τη μαγκιά και τα βρισίδια του...
-
χθες στην Αχιλλέως στο κέντρο, φεύγει 'σφαίρα' μία κυρία ανάμεσα στα αυτοκίνητα κ κάπου στη μέση του δρόμου βρίσκεται ανάμεσα σε αυτοκίνητα που προσπαθούν να την αποφύγουν
Ο τροχαίος το βλέπει, σφυρίζει κ σταματάει την κίνηση (το πως σταματήσαμε θαύμα ήταν) κ η εν λόγο κυρία τι κάνει?Τρομάζει κ γυρίζει πίσω τρέχοντας!
Ο αστυνομικός τραβάει τα μαλλιά του κ την ρωτάει : 'είσαι καλά κυρία μου? περνάς ανάμεσα στα αυτοκίνητα, μένεις στην μέση κ τώρα που σταμάτησα όλη την κυκλοφορία για εσένα, γυρνάς πίσω????'
Απάντηση: 'μπερδεύτηκα...... τρόμαξα.....'
Οπότε κ ο αστυνομικός μας κάνει σήμα να ξεκινήσουμε όλοι κ την αφήνει πάνω στο διάζωμαΠιο κάτω άλλη κυρία μιλάει στο κινητό, την βλέπει ο αστυνομικός κ της φωνάζει ' άσε το κινητό κάτ ΤΩΡΑ'
Τίποτα αυτή!
'σε εσένα μιλάω θες να σου κόψω κλήση???'
μούγκα στην στρούγκα η κυρία! εκεί στο κινητό!
'ΡΕ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟ σε εσένα μιλάω ρεεεεεεεεεεε! άσε το κινητό κάτω ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ'
ε! η εν λόγο κυρία γυρίζει αριστερά ότι δεν τον βλέπει κιόλας κ ... παραλίγο να τον πατήσει κ σηκώνεται κ φεύγει!!!Τα υπόλοιπα που ανέφερε ο αστυνομικός ντρέπομε να τα αναφέρω εδώ μέσα
-
όχι, πες το
καλά της είπε ο αστυνομικός. `Οπως σωστά πρότεινε ο UnusualDriver, θα πρέπει οι αστυνομικοί να κουβαλάνε αυτοκόλλητα ζώων τα οποία θα τα κολλάνε στα αυτοκίνητα των παραβάτων-ζώων μόνιμα..να μην ξεκολλάνε.. να δεις μετά πώς θα κοροϊδεύουν έναν που να φέρει αυτοκόλλητο 'Μακριά μου, είμαι γάιδαρος' έτσι να δούμε αν θα ξανακάνει μλκια.. -
πάω να ξεπαρκάρω χθες βράδυ, και βρίσκω τον πίσω και τον μπροστά να είναι σχεδόν κολλημένοι πάνω μου, και όρεξη έχω εγώ να κάνω χίλιες μανούβρες 3 το βράδυ μετά τη δουλειά..άσε που δεν έχω και υδραυλικό τιμόνι
Τέλος πάντων λέω, δε γ@μιέται, που θα πάει θα βγω έχω καταφέρει και χειρότερα, και έχω κάνει ήδη 5-6 μανούβρες και βλέπω ότι χρειάζομαι άλλες τόσες για να βγω χωρίς ν'ακουμπήσω κανέναν (ποτέ δεν έχω ακουμπήσει ) και έρχεται ο από πίσω, που έχει από πίσω έναν κάδο κι ελάχιστο χώρο, μπαίνει μέσα κι αρχίζει να μου κορνάρει βγαίνουμε έξω και μου λέει 'δε θα βγεις;' και απαντάω 'αν θες να περιμένεις να κάνω καμια 15ρια μανούβρες για να βγω, οκ, αλλιώς κάνε λίγο πίσω και φύγε'. και αυτό έκανε κι έφυγε. βαριόταν να κόψει το τιμόνι;
τι να πω δηλαδή..
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πάω να ξεπαρκάρω χθες βράδυ, και βρίσκω τον πίσω και τον μπροστά να είναι σχεδόν κολλημένοι πάνω μου, και όρεξη έχω εγώ να κάνω χίλιες μανούβρες 3 το βράδυ μετά τη δουλειά..άσε που δεν έχω και υδραυλικό τιμόνιΤέλος πάντων λέω, δε γ@μιέται, που θα πάει θα βγω έχω καταφέρει και χειρότερα, και έχω κάνει ήδη 5-6 μανούβρες και βλέπω ότι χρειάζομαι άλλες τόσες για να βγω χωρίς ν'ακουμπήσω κανέναν (ποτέ δεν έχω ακουμπήσει ) και έρχεται ο από πίσω, που έχει από πίσω έναν κάδο κι ελάχιστο χώρο, μπαίνει μέσα κι αρχίζει να μου κορνάρει βγαίνουμε έξω και μου λέει 'δε θα βγεις;' και απαντάω 'αν θες να περιμένεις να κάνω καμια 15ρια μανούβρες για να βγω, οκ, αλλιώς κάνε λίγο πίσω και φύγε'. και αυτό έκανε κι έφυγε. βαριόταν να κόψει το τιμόνι;
τι να πω δηλαδή..
Είναι μερικοί που είναι απίστευτοι!
Προσωπικά, στο παλιό σπίτι, πάντα παρκάριζα στο χιλιοστό. Ένα βράδυ βρήκα μια σχετικά άνετη θέση για παρκάρισμα και άφησα 20 πόντους χώρο από τον μπορστά και από οτν πίσω. Το αποτέλεσμα; Το επόμενο πρωί (αλλά πολύ πρώι ) μου χτύπησε το κουδούνι ένας χτυπημένος, λέγοντάς μου ότι τον έχω κλείσει!!!
Από τότε στάμπαρα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν πάρκαρα κοντά του με τίποτα...
-
Eμένα πάλι μου αρέσουν πολύ αυτές οι κόρνες που κανουν ήχους ζώων (βελάσματα,μουγκανίσματα κλπ.).Δεν είναι λίγες οι φορές που παρακάλαω να είχα μια τέτοια.Ειδικά για τους πεζούς είναι, λουκουμάκι !!!!! Περναει η φοράδα το δρόμο με το παααασο της κι ας σε βλέπει οτι πλησιάζεις, περνάει το μοσχάρι και δεν ελέγχει καν το δρόμο,μουυυυυυυυυυ εσυ με το μουγκανητό της αγελάδας. Το 'χω δει και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο.ΤΟ γέλιο.... Ρόμπα τελείως η κυρία, δεν ήξερε προς τα που να κάνει......
-
Eμένα πάλι μου αρέσουν πολύ αυτές οι κόρνες που κανουν ήχους ζώων (βελάσματα,μουγκανίσματα κλπ.).Δεν είναι λίγες οι φορές που παρακάλαω να είχα μια τέτοια.Ειδικά για τους πεζούς είναι, λουκουμάκι !!!!! Περναει η φοράδα το δρόμο με το παααασο της κι ας σε βλέπει οτι πλησιάζεις, περνάει το μοσχάρι και δεν ελέγχει καν το δρόμο,μουυυυυυυυυυ εσυ με το μουγκανητό της αγελάδας. Το 'χω δει και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο.ΤΟ γέλιο.... Ρόμπα τελείως η κυρία, δεν ήξερε προς τα που να κάνει......που θα βρουμε καμια τετοια? ειχα παραγγειλει καποτε στον Παναγιωταρακο μια με 16φωνια.16 ηχους ζωων.αλλα δεν ειρθε ποτε
-
Ελά ντε....
-
Eμένα πάλι μου αρέσουν πολύ αυτές οι κόρνες που κανουν ήχους ζώων (βελάσματα,μουγκανίσματα κλπ.).Δεν είναι λίγες οι φορές που παρακάλαω να είχα μια τέτοια.Ειδικά για τους πεζούς είναι, λουκουμάκι !!!!! Περναει η φοράδα το δρόμο με το παααασο της κι ας σε βλέπει οτι πλησιάζεις, περνάει το μοσχάρι και δεν ελέγχει καν το δρόμο,μουυυυυυυυυυ εσυ με το μουγκανητό της αγελάδας. Το 'χω δει και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο.ΤΟ γέλιο.... Ρόμπα τελείως η κυρία, δεν ήξερε προς τα που να κάνει......Kαλά αυτά που λες αλλά άμα πας και καμμιά βόλτα στο εξωτερικό φρόντισε να μην τολμήσεις ούτε να μουγκανίσεις, ούτε να κορνάρεις, ούτε να διανοηθείς να μην σταματήσεις εντελώς σε διάβαση, ούτε τίποτα άλλο σε πεζό γιατί θα σε στήσουν στα 5 μέτρα...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Eμένα πάλι μου αρέσουν πολύ αυτές οι κόρνες που κανουν ήχους ζώων (βελάσματα,μουγκανίσματα κλπ.).Δεν είναι λίγες οι φορές που παρακάλαω να είχα μια τέτοια.Ειδικά για τους πεζούς είναι, λουκουμάκι !!!!! Περναει η φοράδα το δρόμο με το παααασο της κι ας σε βλέπει οτι πλησιάζεις, περνάει το μοσχάρι και δεν ελέγχει καν το δρόμο,μουυυυυυυυυυ εσυ με το μουγκανητό της αγελάδας. Το 'χω δει και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο.ΤΟ γέλιο.... Ρόμπα τελείως η κυρία, δεν ήξερε προς τα που να κάνει......
Kαλά αυτά που λες αλλά άμα πας και καμμιά βόλτα στο εξωτερικό φρόντισε να μην τολμήσεις ούτε να μουγκανίσεις, ούτε να κορνάρεις, ούτε να διανοηθείς να μην σταματήσεις εντελώς σε διάβαση, ούτε τίποτα άλλο σε πεζό γιατί θα σε στήσουν στα 5 μέτρα...
Ναι απο οτι βλεπω για αυτη την περιπτωση δεν χρειάζεται ειδική κορνα,ο ίδιος ο οδηγός δύσκολα θα βγάζει ανθρώπινους ήχους
-
Σωστά αυτά που λές, αλλα ισχυουν για τις διαβάσεις.Οταν οι πεζοι περνούν σα τα μοσχάρια το δρόμο, κινδυνεύουν οι ιδιοι με προστιμο και στησιμο στα 5 μέτρα.Γι' αυτό και χρησιμοποιούν τις διαβάσεις και κυκλοφορούν με τάξη.Στη Σιγκαπούρη που ήμουν πριν λίγους μήνες κάπως ετσι ηταν τα πράγματα.
(Singapore is a 'fine' city....) H πόλη του προστιμου....
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
χθες στην Αχιλλέως στο κέντρο, φεύγει 'σφαίρα' μία κυρία ανάμεσα στα αυτοκίνητα κ κάπου στη μέση του δρόμου βρίσκεται ανάμεσα σε αυτοκίνητα που προσπαθούν να την αποφύγουν
Ο τροχαίος το βλέπει, σφυρίζει κ σταματάει την κίνηση (το πως σταματήσαμε θαύμα ήταν) κ η εν λόγο κυρία τι κάνει?Τρομάζει κ γυρίζει πίσω τρέχοντας!
[...]Ναι, ναι! Αυτό με τις γυναίκες είναι απίθανο, το έχω συναντήσει κι εγώ ορισμένες φορές, στο δρόμο και αλλού. Αντί να συνεχίσουν την κίνηση που ξεκίνησαν πριν τρομάξουν, την ανακόπτουν και επιστρέφουν στην τελευταία θέση που ήταν ασφαλείς. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά συμβαίνει. Είναι μήπως γονιδιακό; Πολύ γέλιο πάντως!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ναι, ναι! Αυτό με τις γυναίκες είναι απίθανο, το έχω συναντήσει κι εγώ ορισμένες φορές, στο δρόμο και αλλού. Αντί να συνεχίσουν την κίνηση που ξεκίνησαν πριν τρομάξουν, την ανακόπτουν και επιστρέφουν στην τελευταία θέση που ήταν ασφαλείς. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά συμβαίνει. Είναι μήπως γονιδιακό; Πολύ γέλιο πάντως!
το κάνουν και γάτες
-
Μετά τη δουλειά έφυγα με τη σύζυγο για ψαράκι στην Ανάβυσσο. 100 μέτρα πριν την 'τρύπα του Καραμανλή' βλέπω να πλησιάζει με χίλια λευκό rallye με αναμένα φώτα που με στράβωναν (ή προβολείς είχε ανάψει ή είχε ρυθμίσει τα φώτα στην ψηλή σκάλα) και ταυτόχρονα προβολείς ομίχλης (ήταν 5:30 το απόγευμα με πολύ φως). Ακριβώς μέσα στη σήραγγα (όπου υπάρχει και πινακίδα απαγόρευσης προσπέρασης - φυσικά!) μου κολλάει στο μισό μέτρο πίσω μου. Του κάνω νόημα 'Τι τρέχει;', πάω δεξιά κι όταν με πλευρίζει του δείχνω τα φώτα και λέω μερικά γαλλικά. Με κοιτάει σαν βόδι και συνεχίζει την κούρσα του.
Ζώα ζώα ζώα