-
Αν ο δρόμος έχει 2+ λωρίδες στην πόλη και 3+ εκτός πόλης δεν γίνεσαι παράνομος. Είναι εκνευριστικό μεν να μην παραμερίζει ο άχρηστος αλλά όχι παράνομο να πας από δεξιά.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Ειχα ξαναρωτησει, ποιοι απο εσας κ ποσες φορες κυκλοφορειτε στον Κηφισσο, στην ΑΟ, στην Βουλιαγμενης, στις 3 το πρωι καθημερινης για να ξερετε τι κινηση και τι συνθηκες επικρατουν ωστε να ειστε τοσο σιγουροι οτι 'καθε κοντρα=επικινδυνη κοντρα'.
Καρμανιόλες για οδηγούς και πεζούς αποτελούν οι άδειοι δρόμοι της Αθήνας, κυρίως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
Σύμφωνα με στοιχεία της Τροχαίας, που δημοσιεύονται στο Βήμα, μέσα σε μία εβδομάδα (31 Ιουλίου-6 Αυγούστου) σημειώθηκαν στο Λεκανοπέδιο 179 τροχαία με 4 νεκρούς, 13 σοβαρά τραυματίες και 208 ελαφρά.
Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται νυχτερινές ώρες ή ξημερώματα, όταν οι δρόμοι παρουσιάζουν μειωμένη κίνηση σε σχέση με τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας
-
Γιατί δεν παραξενεύομαι από την τελευταία πρόταση;
-
Άραγε ποια απόσταση θεωρούμε ως στοιχειωδώς απόσταση ασφαλείας μεταξύ οχημάτων που κινούνται σε αστικό δρόμο του λεκανοπεδίου με 3 λωρίδες και φανάρια, διασταυρώσεις με stop, πυκνή ροή κυκλοφορίας, άσφαλτο καθρέπτη, μη εγγυημένα ικανοποιητική κατάσταση οδηγών και οχημάτων (όχι πως αν ήταν δηλ. άλλαζε κάτι επί της ουσίας, αλλά λέμε..) κλπ, με ταχύτητες της τάξης των 80-100 χαω;
Και κάτι για το Naso. Φυσικά και δε σε ακολούθησα, απλά για περίπου 100-150 μέτρα από το αυτοκίνητό μου κι ευρισκόμενος εν κινήσει, διέκρινα τη σιλουέτα του αυτοκινήτου σου που χωνόταν διαρκώς από αριστερή σε μεσαία και δεξιά και τούμπαλιν. Το αν μετά από 300 ή 500 μέτρα είχε μεγαλύτερα ανοίγματα για χώσιμο ούτε το ξέρω ούτε με απασχολεί. Εγώ εξ αρχής αναφέρθηκα στη στιγμή που πέρασες από τη δικιά μας νοητή ευθεία και αμέσως μετά. Αν πρόσεξες ένα ασημί astra gtc που σου παιξε τα φώτα (εγώ δηλ) και θυμάσαι, πες μας εδώ πόση απόσταση είχα από τον προπορευόμενό μου τη στιγμή που (στιγμιαία) μου χώθηκες από το πουθενά. Μετά κι απ αυτές τις (δικές μου) διευκρινήσεις, σταματώ να ασχολούμαι με το συμβάν από εδώ. Ο καθένας μας, διαβάζοντας και συνεκτιμώντας τα γραφόμενα των συμφορουμιστών, ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
-
Γιατί οι παλιομαλάκες που έχουν πιεί, οδηγούν χειρότερα απο γυναίκα και πάει ένας κακομοίρης με 110 στην παραλιακή 3 το ξημέρωμα και φυσικά φταίει η υπερβολική ταχύτητα.
Α ναι είναι και μια άλλη συνομοταξία, παλαιότερα είχαν TT Roadster ναι αυτό το φοβερό το προσθιοκίνητο ντε με τα 150 ατίθασα άλογα, τα 2 τελευταία καλοκαίρια δεν να τους εντοπίσω, αυτοί λοιπόν είχαν το γκομενάκι πήγαιναν αριστερή λωρίδα με 60 χλμ -ίσως λέω και πολλά- μην χαλάσει και το μαλί της γκόμενας πως δλδ, να πάει στο passa με χάλια μαλί? δεν άλλαζε λωρίδα να προσπεράσεις, και στο φανάρι στηνόσουν δίπλα του να τον περάσεις τον παλιο$#^%@^%, και πάταγε κιόλας να σε περάσει!!!
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Το αν μετά από 300 ή 500 μέτρα είχε μεγαλύτερα ανοίγματα για χώσιμο ούτε το ξέρω ούτε με απασχολεί.Τότε φίλε μου απλά δεν έχεις τεκμηριωμένη άποψη.
Αν πρόσεξες ένα ασημί astra gtc που σου παιξε τα φώτα (εγώ δηλ) και θυμάσαι, πες μας εδώ πόση απόσταση είχα από τον προπορευόμενό μου τη στιγμή που (στιγμιαία) μου χώθηκες από το πουθενά.
Οχι, δεν θυμάμαι συγκεκριμένα κάποιον να ενοχλήθηκε πέραν του φυσιολογικού, ούτε θυμάμαι να έκανα κάτι πραγματικά επικίνδυνο.
Επίσης όπως ο ίδιος είπες, και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω αφού έτσι οδηγώ, μπήκα στιγμιαία μπροστά σου. Είμαι σίγουρος όμως πως μέχρι να σκεφτείς να παίξεις τα φώτα και να τραβήξεις πίσω τον διακόπτη, είχα ήδη αλλάξει λωρίδα και έπαιξες τα φώτα στον μπροστινό σου.
-
Γιατί με κάνεις να επανέλθω; Μιλώ πάντα για την προσπέραση-σφήνα σε μένα και στην επόμενη ή και μεθεπόμενη σειρά αυτοκινήτων. Κατανοητό;
-
Δεν νομίζω πως λέμε κάτι διαφορετικό...
-
Το έχετε αναπτύξει πλήρως το θέμα!!!!!!
Πάντως επειδή τα αυτοκίνητα τα οδηγούμε όχι σαν να είμαστε ρομπότ αλλά ως άνθρωποι με συναίσθηματα δεν είναι παράλογο κάποια στιγμή να παίρνουμε και παραπάνω του κανονικού ρίσκο έτσι για το χαβαλέ μας, την ψυχική μας ευχαρίστηση.
Παναγίες δεν υπάρχουν όσα άλογα και να έχουμε!!!!!!!!
Υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα που πιστεύει ότι κάποιος με 200 άλογα δεν θα κάνει και τις ταρζανιές του????
Και έγω προσπαθώ να είμαι συντηρητικός αλλά και την κοντρούλα μου την έχω κάνει, και την πλατεία μου, και την σφηνα, και την ΑΟ με 180άρες και την μ!λ@κ*α στο δρόμο την έχω κάνει και πέριμένω να μου την κάνουν οπότε δεν εκπλήσομαι με τίποτα!!!!!
Εξάλλου και τα άλλα αμάξια οδηγοί τα οδηγούν σαν εμένα ... δεν είμαστε σε πόλεμο!!!!
Σκοπός είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας να τα παραδεχόμαστε και να μην είμαστε έτοιμοι να φωνάξουμε για πράγμα που κάνουμε και οι ίδιοι.
Μερικές φορές να σας πω την αλήθεια όταν βλέπω πχ ένα Rallye να κάνει σφήνα μπροστά μου στα πέντε μέτρα καταρχήν δεν εκπλήσομαι γιατί είναι αναμενόμενο και συνήθως σε αρκετά από τα γρήγορα αυτοκίνητα οι οδηγοί τους ξέρουν τι κάνουν και στατιστικά είναι πιο ακίνδυνοι απο κάτι τύπους το Σαββατοκύριακου.
Τέλος, στο θέμα σφήνα προσοχή θέλει στο πως μπαίνεις μπροστά από πολύ δυνατό αμάξι πχ Ferrari γιατί μπορεί να μην σε έχει δει και να θέλει να επιταχύνει και να έχουμε κανά περίεργο -
Μια συνδρομή δώρο του 106sportclub στον Κύριο ξέρει πως γράφεται το rallye και είπε σχεδόν καλή κουβέντα για τους κατόχους του!
Χωρίς πλάκα +1....μάλλον όχι +1 +0,5 συμφωνώ με τα περισσότερα!
-
KASEL No2
Δηστυχως ο πατερας μου εχει δικιο οταν μου λεει οτι ειναι καλυτερο να εχεις ενα αυτοκινητο της σειρας και να κυκλοφορεις παρα ενα αυτοκινητο που ξεφευγει απο τις δυνατοτητες του μεσου ορου με το οποιο θα προκαλεις τον καθε κομπλεξικο.
Το παραπανω ρητο του πατερα μου φροντισε να μου το αποδειει εμπρακτα ενας χοντρουλακος υπαλληλακος της VW Pazaropoulos προφανως ο οποιος ανεβαινε με ενα ασημι Polo τελευταιας γενιας την Λ. Κυμης με υπερβολικη ταχυτητα για τετοιο αυτοκινητο.Το αμαξι ηταν φουλ στα διαφημιστικα της εταιρειας του. Αφου με προσπερναει απο δεξια με καμια 150ρια χλμ περιπου 100 μετρα πριν την εξοδο απο κυμης για ελευσινα φτανει στα διοδια τα οποια περασε και τον εχασα προς στιγμη. Τα περναω και εγω και επιταχυνω για να φτασω στην αριστερη λωριδα, μπαινω στην αριστερη η οποια απλωνοταν αδεια μπροστα μου, το ιδιο και η δεξια. Στην τριτη λωριδα ομως λιγο πιο μπροστα απο μενα(διπλα απο Λ.Ε.Α) ηταν το παραπανω Πολο το οποιο προσπερναγε καποιον απο τη Λ.Ε.Α. Και ενω εγω ειχα 180 κανει μια και ερχεται στη αριστερη ετσι χωρις αιτια. επεσα στα φρενα, αφησα λαστιχο κατω παρατηρωντας στον καθρευτη καποιον να γελαει και στο καπακι να σηκωνει το μεσαιο δαχτυλο του.Ε τα πηρα και κολλαω διπλα του απο δεξια(τωρα το ζωο ειμαι εγω) φωναζοντας του λυσασμενα να του κανει στην ακρη για να τον κανω πολυτεκνο(στα γαλλικα εννοειται) χωρις καν να βλεπω τι γινεται μπροστα μου. ο τυπος το επαιζε αρχοντας οτι κανε στην ακρη τιποτενιο ανθρωπακι ωσπου αποφασισα να τον κλεισω και να τον ακολουθησω μεχρι το τελος. Εκει την καταλαβε αυτο και απο την αριστερη λωριδα πετιεται κατευθειαν με μια κινηση στην εξοδο για. Λ. δημοκρατιας νομιζω.
Σκεφτομαι να παω απο εκει και να τον επισκεφθω. Αλλα αν το κανω θα το τραβηξω μεχρι τελους
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ikar ξαναλεωαμα εσυ θες μεσα σε κινηση να εχεις 20 μετρα απο τον μπροστινο σου, προβλημα σου. Εγω εχω καθε δικαιωμα να μπω σε αυτο το κενο που χωραει μικρο πουλμαν, και φυσικα αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι εμποδιζω την κινηση σου. ΔΕΝ ειναι αποσταση ασφαλειας τα 20 μετρα σε δρομο με κινηση, ειναι 'δημιουργω κινηση απο το πουθενα'. Και φυσικα εγω το αποδιδω στο κομπλεξ 'μην με περασει κανεις' ή 'απαγορευεται να πηγαινει καποιος πιο γρηγορα/με διαφορετικο τροπο απο εμενα'...
Και αμα μπορεσεις να μου ερμηνευσεις τον ΚΟΚ με τετοιο τροπο που να λεει οτι δεν μπορω να μπω σε κενο που χωρανε 4 αυτοκινητα σαν εμενα, θα σταματησω να το κανω.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
Με 100χλμ./ώρα η αριστερή και 80 πχ η μεσαία, ποια πρέπει να είναι η απόσταση ασφαλείας μεταξύ δύο αυτοκινήτων στην αριστερή;
Και βέβαια παίρνεις την περίπτωση που σε βολεύει, να είναι 4 αυτοκίνητα, 18-20 μέτρα η απόσταση. Αν είναι 2 αυτοκίνητα; δεν γίνονται αυτόματα 1 αν μπεις;
Ας αφήσουμε τις τύπου παρκαρίσματος σφήνες που ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ και μπαίνω επειδή είμαι ο Mr FUCK U .
Πως λέγεται αυτό; συνεχόμενοι ελιγμοί και παρακώλυση κυκλοφορίας;
Ή μήπως νομίζεις ότι δεν μπορώ ή δεν έχω τα άλογα να κινηθώ 'σβέλτα'; δεν κάνω ότι δεν θέλω να μου κάνουν
Μην φωνάξεις όμως αν κάποιος σου μπει στην αριστερή όταν πηγαίνεις με πολλά και στις δύο περιπτώσεις ο ένας έχει γραμμένο τους υπόλοιπους
-
Πέστα ρε lkar.. αλλά όσα και να πεις.. αν δεν 'γκεγκε', απλά.. δεν 'γκεγκε'!
Ο ίδιος ο kacey που στο θέμα των προσπεράσεων έσκιζε τα ρούχα του ότι είναι **παράνομος **αυτός που μπαίνει στην αριστερή **παρακωλύοντας **τον ερχόμενο από πίσω, τα ξανασκίζει τώρα λέγοντας ότι ο ίδιος κάνοντας **ακριβώς **το αυτό δεν είναι παράνομος, και μάλιστα κάνει την υπέρβαση λέγοντας ότι ο άλλος που έρχεται στην αριστερή από πίσω είναι παράνομος!!
Ή αλλιώς, η υποκρισία και ο εγωισμός σε όλο τους το μεγαλείο!! Και φυσικά, ερμηνεύουμε τον ΚΟΚ κατά βούληση, πάντα όπως μας ΣΥΜΦΕΡΕΙ!
Α, και φίλε kacey, οι προσφωνήσεις 'παιδάκια' παρακαλώ να απευθύνονται σε άλλα άτομα της ηλικίας σου, που παίρνουν τα 'παιχνιδάκια' τους και βγαίνουν 'να παίξουν'..
-
ρε παιδιά ..... το ίδιο είναι να πηγαίνεις Εθνική με 120 και ξαφνικά να πετάγεται ο 'μεσαίας λωρίδας' στην αριστερή για να προσπεράσει τον μπροστινό του , αναγκάζοντας σε να πέσεις στα φρένα και το ίδιο είναι να πηγαίνεις με 120 στην Εθνική , να έρχεται πίσω σου ο άλλος με 160 , να βλέπει ότι εσύ δεν 'χαμπαριάζεις', να σε προσπερνάει από δεξιά και να μπαίνει μπροστά σου ?????
-
Cliodriver
η εισαι πραγματικα βλακας* και δεν μπορεις να ξεχωρισεις τις δυο περιπτωσεις (τι να κανουμε, δεν ειμαστε ολοι εξυπνοι), η απλα καταλαβαινεις πολυ καλα τι λες και ποσο ηλιθια ειναι η συγκριση των δυο σεναριων και απλα λες οτι σε συμφερει ισα-ισα για να μου την πεις...
Μου συγκρινεις τα εξης σκηνικα:
α) αυτοκινητο στην μεσαια κινουμενο με ~100χαω βγαινει στην αριστερη οπου 50-100 μετρα πιο πισω ερχεται καποιος με 180 και τον αναγκαζει να καβαλησει τα φρενα. Το αν ειναι παρανομο η οχι αυτο το εξαντλησαμε αλλου...
β) εγω στην μεσαια με 100 χαω πλησιαζω καποιον πιο αργο, και στην αριστερη υπαρχει ο Ikar που κινειται και αυτος με την ιδια η παραπλησια ταχυτητα με εμενα και ειναι καποια μηκη αυτοκινητου πιο πισω (ας πουμε 2, δηλ 10 μετρα) ενω ο αμεσως μπροστινος του ειναι 4 μηκη αυτοκινητου πιο μπροστα απο εκεινον (αρα τα 20 μετρα που λεγαμε και 10 απο εμενα οταν θα μπω και εγω στην αριστερη). Μπαινω αριστερη στο κενο ΤΩΝ 20 ΜΕΤΡΩΝ . ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΝΤΑΛΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΕΝΩ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ...
Αυτα τα δυο σκηνικα ειναι 'ακριβως το ιδιο πραγμα'? Μας δουλευεις ρε φιλαρακι η απλα γραφεις για να μου σπασεις τα νευρα? Ή νομιζεις οτι εχεις ηλιθιους απεναντι σου που κατεβαζουν αμασητε τις π@π@ριες αυτες?
Μαλλον απο καποιο αλλο πλανητη εχεις κατεβει, οπως και ο Ikar που εχει την απαιτηση σε δρομο με κινηση το καθε αυτοκινητο να αφηνει 20 μετρα αποσταση απο το μπροστα του, δηλαδη κενο ισο με ενα πουλμανακι.
ρε συ Ikar, sτην Συγγρου εν ωρα rush hour απαιτεις να υπαρχουν τετοια κενα και θεωρεις οτι σε παρεμποδισε οποιος σου μειωσε την αποσταση απο τον μπροστινο στα 10 μετρα απο τα 20? Δεν πατε καλα μου φαινεται...
Και οταν καποιος απο εσας, ενω εχω βγαλει φλας να δειξω οτι θα αλλαξω λωριδα και ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΑΤΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ, εκεινη την στιγμη ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, δεν ειναι παρανομος?
*και ο χαρακτηρισμος παρακαλω να μεινει γιατι εγω εχω μαθει να λεω τον βλακα βλακα, τον μαλακα μαλακα, κλπ κλπ. Δεν μπορεις να λες τετοιες βλακειες και να εχεις την απαιτηση να σου μιλησει σοβαρα και ευγενικα ο αλλος, γιατι προσβαλλεις την νοημοσυνη μας...
Οχι και τοσο φιλικη συμβουλη: Αυτος που θελει να περασει, θα περασει με το ετσι θελω. Αμα δε σας πετυχαινα εγω και καταλαβαινα οτι επιτηδες δεν με αφηνετε να περασω απο εκει που δεν θα ενοχλουσα κανεναν (ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΧΩΡΑΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΙΚΑ, τοτε το αν θα ακουμπουσαμε αυτοκινητα ειναι το λιγοτερο προβλημα που θα ειχατε . Αιντε πια με τα κωλοκομπλεξ σας, μην δειτε κανεναν να κινειται διαφορετικα απο εσας, ΠΡΕΠΕΙ να του επιβαλλετε τον δικο σας τροπο οδηγησης...
-
Λίγη ψυχραιμία ποτέ δεν έκανε κακό.
-
Ε μα ρε πστ μου ειναι δυνατον να μου μιλανε για 'αποσταση ασφαλειας' 20 μετρα σε δρομο με κινηση, πραγμα ΑΝΕΦΙΚΤΟ, και να με βγαζουν λαθος επειδη θα μπω στο κενο που χωραει απο μικρο φορτηγο εως μονοκινητηριο αεροπλανο, ο αλλος να μου συγκρινει τα δυο σεναρια που εχουν τοση σχεση μεταξυ τους οσο ο καραμανλης με τον Schwarzenegger (ναι, ειναι και οι δυο πολιτικοι) και με αυτο το επιχειρημα να με λεει υποκριτη, και να περιμενεις να απαντησω με ψυχραιμια? Αντε πια...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μαλλον απο καποιο αλλο πλανητη εχεις κατεβει, οπως και ο Ikar που εχει την απαιτηση σε δρομο με κινηση το καθε αυτοκινητο να αφηνει 20 μετρα αποσταση απο το μπροστα του, δηλαδη κενο ισο με ενα πουλμανακι.
ρε συ Ikar, sτην Συγγρου εν ωρα rush hour απαιτεις να υπαρχουν τετοια κενα και θεωρεις οτι σε παρεμποδισε οποιος σου μειωσε την αποσταση απο τον μπροστινο στα 10 μετρα απο τα 20? Δεν πατε καλα μου φαινεται...
Και οταν καποιος απο εσας, ενω εχω βγαλει φλας να δειξω οτι θα αλλαξω λωριδα και ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΑΤΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ, εκεινη την στιγμη ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, δεν ειναι παρανομος?
*και ο χαρακτηρισμος παρακαλω να μεινει γιατι εγω εχω μαθει να λεω τον βλακα βλακα, τον μαλακα μαλακα, κλπ κλπ. Δεν μπορεις να λες τετοιες βλακειες και να εχεις την απαιτηση να σου μιλησει σοβαρα και ευγενικα ο αλλος, γιατι προσβαλλεις την νοημοσυνη μας...
Οχι και τοσο φιλικη συμβουλη: Αυτος που θελει να περασει, θα περασει με το ετσι θελω. Αμα δε σας πετυχαινα εγω και καταλαβαινα οτι επιτηδες δεν με αφηνετε να περασω απο εκει που δεν θα ενοχλουσα κανεναν (ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΧΩΡΑΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΙΚΑ, τοτε το αν θα ακουμπουσαμε αυτοκινητα ειναι το λιγοτερο προβλημα που θα ειχατε . Αιντε πια με τα κωλοκομπλεξ σας, μην δειτε κανεναν να κινειται διαφορετικα απο εσας, ΠΡΕΠΕΙ να του επιβαλλετε τον δικο σας τροπο οδηγησης...
το ποιος δεν καταλαβαίνει είναι προφανές.
Από τη στιγμή που κανείς δεν τηρεί τις ΣΩΣΤΕΣ αποστάσεις ασφαλείας γιατί αλλιώς θα υπήρχε πλήρης ακινησία, το να μειώνεις τις ΗΔΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ και μικρότερες αποστάσεις, αυξάνεις τις πιθανότητες καραμπόλας
Προφανώς δεν αφήνω τη ΣΩΣΤΗ απόσταση ασφαλείας για τους παραπάνω λόγους, αλλά όταν ήδη πηγαίνω με 100 κι έχω 10-15 μέτρα -που είναι ΛΙΓΑ- το να μπεις σε αυτά τα 10-15 μέτρα θα με ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΩ. Πρόβλημά μου; δεν νομίζω
Αφού βλέπεις αυτοκίνητο μπροστά στην αριστερή, πίσω στην αριστερή για ποιον λόγο να μπεις; για να προσπεράσεις κάποιον πιο αργό στη μεσαία;
Σε ξαναρώτησα πως λέγεται αυτό; μήπως συνεχόμενοι ελιγμοί και παρακώλυση κυκλοφορίας; τον ΚΟΚ τον ξέρεις
αυτός που θέλει να περάσει δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσει
-
lkar Το να αλλάζει λωρίδα πάντως σε κενό 10-15 μέτρων, σφήνα δεν λέγεται.
Και αντικιμενικά το έχουμε κάνει όλοι (κι εσύ κι εγώ και ο kacey) κάποια στιγμή αυτό.
Όπως και το να μην αφήσουμε, πατώντας γκάζι, να μπεί κάποιος μπροστά μας μόλις είδαμε να ανάβει φλάς. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αφού βλέπεις αυτοκίνητο μπροστά στην αριστερή, πίσω στην αριστερή για ποιον λόγο να μπεις; για να προσπεράσεις κάποιον πιο αργό στη μεσαία;...και για να ξαναμπώ στην μεσαία η οποία στην προκειμένη περίπτωση πάει πιο γρήγορα από τον μπροστινό σου και τον μπροστινό μου.
Ναι! Σου φαίνεται τόσο πια αδιανόητο, εγκληματικό και βλακώδες;
Ζώα ζώα ζώα