Cliodriver
η εισαι πραγματικα βλακας* και δεν μπορεις να ξεχωρισεις τις δυο περιπτωσεις (τι να κανουμε, δεν ειμαστε ολοι εξυπνοι), η απλα καταλαβαινεις πολυ καλα τι λες και ποσο ηλιθια ειναι η συγκριση των δυο σεναριων και απλα λες οτι σε συμφερει ισα-ισα για να μου την πεις...
Μου συγκρινεις τα εξης σκηνικα:
α) αυτοκινητο στην μεσαια κινουμενο με ~100χαω βγαινει στην αριστερη οπου 50-100 μετρα πιο πισω ερχεται καποιος με 180 και τον αναγκαζει να καβαλησει τα φρενα. Το αν ειναι παρανομο η οχι αυτο το εξαντλησαμε αλλου...
β) εγω στην μεσαια με 100 χαω πλησιαζω καποιον πιο αργο, και στην αριστερη υπαρχει ο Ikar που κινειται και αυτος με την ιδια η παραπλησια ταχυτητα με εμενα και ειναι καποια μηκη αυτοκινητου πιο πισω (ας πουμε 2, δηλ 10 μετρα) ενω ο αμεσως μπροστινος του ειναι 4 μηκη αυτοκινητου πιο μπροστα απο εκεινον (αρα τα 20 μετρα που λεγαμε και 10 απο εμενα οταν θα μπω και εγω στην αριστερη). Μπαινω αριστερη στο κενο ΤΩΝ 20 ΜΕΤΡΩΝ . ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΝΤΑΛΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΕΝΩ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ...
Αυτα τα δυο σκηνικα ειναι 'ακριβως το ιδιο πραγμα'? Μας δουλευεις ρε φιλαρακι η απλα γραφεις για να μου σπασεις τα νευρα? Ή νομιζεις οτι εχεις ηλιθιους απεναντι σου που κατεβαζουν αμασητε τις π@π@ριες αυτες?
Μαλλον απο καποιο αλλο πλανητη εχεις κατεβει, οπως και ο Ikar που εχει την απαιτηση σε δρομο με κινηση το καθε αυτοκινητο να αφηνει 20 μετρα αποσταση απο το μπροστα του, δηλαδη κενο ισο με ενα πουλμανακι.
ρε συ Ikar, sτην Συγγρου εν ωρα rush hour απαιτεις να υπαρχουν τετοια κενα και θεωρεις οτι σε παρεμποδισε οποιος σου μειωσε την αποσταση απο τον μπροστινο στα 10 μετρα απο τα 20? Δεν πατε καλα μου φαινεται...
Και οταν καποιος απο εσας, ενω εχω βγαλει φλας να δειξω οτι θα αλλαξω λωριδα και ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΑΤΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ, εκεινη την στιγμη ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, δεν ειναι παρανομος?
*και ο χαρακτηρισμος παρακαλω να μεινει γιατι εγω εχω μαθει να λεω τον βλακα βλακα, τον μαλακα μαλακα, κλπ κλπ. Δεν μπορεις να λες τετοιες βλακειες και να εχεις την απαιτηση να σου μιλησει σοβαρα και ευγενικα ο αλλος, γιατι προσβαλλεις την νοημοσυνη μας...
Οχι και τοσο φιλικη συμβουλη: Αυτος που θελει να περασει, θα περασει με το ετσι θελω. Αμα δε σας πετυχαινα εγω και καταλαβαινα οτι επιτηδες δεν με αφηνετε να περασω απο εκει που δεν θα ενοχλουσα κανεναν (ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΧΩΡΑΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΙΚΑ, τοτε το αν θα ακουμπουσαμε αυτοκινητα ειναι το λιγοτερο προβλημα που θα ειχατε . Αιντε πια με τα κωλοκομπλεξ σας, μην δειτε κανεναν να κινειται διαφορετικα απο εσας, ΠΡΕΠΕΙ να του επιβαλλετε τον δικο σας τροπο οδηγησης...