-
χηνα....????????
το διελυσε....
-
ζώο ο τύπος με μια alfa romeo που προσπάθησε να περάσει από τα αριστερά μου στα φανάρια (όταν αμέσως μετά ίσα που χωράει ένα αυτοκίνητο) όταν εγώ χαλαρός γύριζα από τη δουλειά. Βέβαια δε τα κατάφερε και χώθηκε πίσω μου για να με προσπεράσει.... ούτε και αυτό κατάφερε... απορώ που βρίσκουν την όρεξη μερικοί μεσημεριάτικα και κάνουν τέτοιες μ@λ@κίες
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ζώο αυτος που μου τράκαρε το αυτοκινητακι μου ενώ ήταν παρκαρισμένο... Γυρισα κ βρήκα φτερό και πόρτα καραγραντζουνισμένα κ βαθουλωμένα.. Ουτε η πόρτα δεν ανοιγε... Πρεπει να επεσε με τοση δυναμη που το αυτοκινητο είχε κολησει στον από πίσω...
Φυσικα για σημειωμα με τα στοιχεια του, ουτε λόγος..
Κανένας π***της δεν είδε τι έγινε να αφήσει ένα χαρτάκι???
Το μόνο χαρτάκι είναι αυτό του φαναρτζή με τον λογαριασμό!!
Σημερα έμαθα ότι το ποσό του λογαριασμου ακουμπάει την χήνα!! Με τις υγειες μας!!
ασφάλεια δεν ε? φαναρτζής δικός σου ή αντιπροσωπείας? για τι χόντα μιλάμε?
-
Δεν καταλαβαίνω τα ρεμάλια που τρακάρουν και την κοπανάνε. Αφού ρε αλήτη έχεις ασφάλεια (λογικά θα έχει), άντε να χάσεις 50 ευρώ λόγω ανόδου του bonus malus, αναγκάζεις τον άλλο να πληρώσει 500άρες και 1000άρες από την τσέπη του;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω τα ρεμάλια που τρακάρουν και την κοπανάνε. Αφού ρε αλήτη έχεις ασφάλεια (λογικά θα έχει), άντε να χάσεις 50 ευρώ λόγω ανόδου του bonus malus, αναγκάζεις τον άλλο να πληρώσει 500άρες και 1000άρες από την τσέπη του;μπα, δεν πιστευω οτι ειναι τα 50 ευρω...
ειναι ο ωχαδερφισμος και η βαρεμαρα..
λενε ωωωχου μωρε δε γ@μιεται. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω τα ρεμάλια που τρακάρουν και την κοπανάνε. Αφού ρε αλήτη έχεις ασφάλεια (λογικά θα έχει), άντε να χάσεις 50 ευρώ λόγω ανόδου του bonus malus, αναγκάζεις τον άλλο να πληρώσει 500άρες και 1000άρες από την τσέπη του;Κι αν ανέβει το BM. Σχεδόν όλες οι εταιρείες έχουν προστασία μέχρι 2 τρακαρίσματα.
Το θέμα είναι αυτό που λέει ο skye. Ωχαδερφισμός και θα προσέθετα σταρχιδισμός -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ασφάλεια δεν ε? φαναρτζής δικός σου ή αντιπροσωπείας? για τι χόντα μιλάμε?Φαναρτζης δικος μας (μας τον συστησε ο αδερφος της κολλητης μου που εχει συνεργειο). Civic του ..96 νομιζω! (ή του 98? )
Πορτα ανταλλακτικο, φτερό όοοολο καινουργιο (δεν βρηκε).
Το αμαξι το ειχε διαλυσει ο τυπος.. Ολη η δεξια πλευρα μεσα... Κ π προφυλακτηρας πίσω βαθουλωμενος γιατι απο την δυναμη που έπεσε πάνω του, το ριξε το αμάξι στον απο πίσω!!
Ειμαι περιεργη να δω τι ζημια του κανε αυτου το τρακαρισμα!
-
ενας απαλευτος σημερα με audi a4 1600 ειναι απο πισω μου στην εθνικη στο υψος της ρενω προς λαμια το ρευμα και η αριστερη λωριδα του φανηκε αργη.
μπηκε δεξια,πιο κατω ομως ειχε ενα φιατ και φρεναρισε λιγο εκανε αριστερα και με τσαμπουκα μπηκε μπροστα μου και παραλιγο να με χτυπησει(90 klm)
του εκανα την κλασικη κινηση και μετα αυτος εκοψε παλι δεξια κατεβασε παραθυρο να μου την πει κιολας για τη μαλακια που εκανε τον κοιταω και του κανω παλι και σηκωθηκα και εφυγα.
ε τωρα με την ζεστη τα ζωα ειναι πιο ζωα!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
.
Με ποιο δικαιωμα κυκλοφωρουν παπια, μηχανες και μηχανακια χωρις πινακιδες;;;;;
Αμα μου ξηλωσει ενα ζωο καναν καθρευτι, εγω τι θα κανω;;;
θα τον κινηγησω;;;;Το θέμα με την οδήγηση χωρίς κάποια από τις πινακίδες έχει ξανασυζητηθεί. Ενδιαφέρουσα η άποψη σου, πάντως.
Χρόνια λέω πως για να βοηθηθεί η κίνηση στο χάλι που υπάρχει στο ποτάμι, πρέπει να υποχρεώσουν (Με τη μόνη 'υποχρέωση' που μπορούν να καταλάβουν δηλαδή με πρόστιμο 'ασήκωτο') τα μεγάλα οχήματα να κινούνται μόνο δεξιά (ειδικά τις ώρες αιχμής).
Αυτές οι πινακίδες θα μπορούσαν να είναι πιο χαμηλά πάνω από την αριστερή (και την μεσαία λωρίδα, όπου υπάρχουν 3+ ΛΕΑ) ώστε τα φορτηγά να χωρούν να περάσουν μόνο από την δεξιά λωρίδα. Αυτό θεωρητικά θα έλυνε το πρόβλημα, φοβάμαι όμως ότι μια τέτοια κίνηση μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις…
-
And today's oscar goes to ... ME
Ανεβαίνοντας από Νέα Μάκρη προς Διόνυσο σήμερα το πρωί σε κάποιο άνοιγμα ξεκίνησα να προσπερνάω τον μπροστινό μου χωρίς να αντιληφθώ ότι μόλις είχε ξεκινήσει προσπέραση και ένα Rallye 3 αμάξια πιο πίσω. Το αποτέλεσμα ήταν να τον κόψω (ελαφρά). Σίγουρα θα άκουσα αρκετά μπινελίκια και με το δίκιο του
-
Δηλαδή αυτός είχε την άνεση να προσπεράσει 5 αυτοκίνητα μαζί????????
-
Yπαρχουν φορες που εχεις την ανεση και πρεπει να το κανεις.... Ειδικα σε εκεινο τον δρομο....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
.
Με ποιο δικαιωμα κυκλοφωρουν παπια, μηχανες και μηχανακια χωρις πινακιδες;;;;;
Αμα μου ξηλωσει ενα ζωο καναν καθρευτι, εγω τι θα κανω;;;
θα τον κινηγησω;;;;Το θέμα με την οδήγηση χωρίς κάποια από τις πινακίδες έχει ξανασυζητηθεί. Ενδιαφέρουσα η άποψη σου, πάντως.
Εχει δικιο ο φιλος.
Ομως, αν σου ξηλωσει τον καθρευτη --- αυτο πιθανοτατα θα γινει οταν θα περναει αναμεσα απο αυτοκινητα. και παλι δυσκολα θα προλαβεις εσυ να διαβασεις την πινακιδα του. Ισως ομως προλαβει να την παρει καποιος αλλος -
Εννοείται ότι η πινακίδα του ΜΕΝΕΙ επάνω, για να δούμε όλοι περί τίνος ζώου πρόκειται!
Το βράδυ που έφευγα, του άφησα και σημείωμα: 'ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΡΑΜΠΑ ΓΙΑ Α.Μ.Κ.'
Ξέρω, συγκινήθηκε!
Πάντως, χωρίς καν κάρτα για παρκάρισμα, δεν είχε ούτε κλήση, ούτε τίποτα... Ανακάλυψα στο εξής τι θα κάνω. Αν θα θέλω να παρκάρω μπροστά σε ράμπα Α.Μ.Κ., πολύ απλά ΔΕΝ θα βάζω ούτε κάρτα, τα μπουζούκια μας δεν θα ξέρουν για τι απ' τα δύο να με γράψουν και άρα θα τη γλιτώνω!!!
-
-
Αναφορά από την εξοχή....
Περιοχή Κανάλι, νομού Πρεβέζης....ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ ρε παιδάκι μου, από τις 21:00 και μετά κυκλοφορούν με τα φώτα της ομίχλης αναμένα.... (μάλλον ξέρουν κάτι που δεν το ξέρω και εγώ ή έχει περίεργα καιρικά φαινόμενα η περιοχή)
ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ, για να προσπεράσουν έρχονται ακριβώς από πίσω σου λοξά και κολλάνε στον προφυλακτήρα σου πατώντας την λωρίδα...
Έτσι και τολήσεις να φρενάρεις ακούς τα μπινελίκια του αιώνα.
Μάλλον όλοι έχουν περάσει από την ίδια σχολή οδήγησης και έμαθαν το ίδιο πράμα.Σχεδόν κανένας (ντόπιος) δεν κάνει στην άκρη για να προσπεράσεις παρόλο που ο δρόμος έχει σε πολλά σημεία δύο, «περίπου», λωρίδες αλλά κάθεται στη μέση αναγκάζοντας σε να βγεις στο αντίθετο ρεύμα.
Ο δρόμος είναι αρκετά φαρδύς και σε πολλά σημεία έχει εναλλάξ από δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση διευκολύνωντας την κυκλοφορία λόγο των πολλών φορτηγών που κατεβαίνουν.Ζώον τελικά και εγώ που για να περάσω ένα ΚΙΑ SUMA που πήγαινε με τον κλασσικό τρόπο (κόβουμαι στα 30 πριν τη στροφή και μετά επιταχύνουμε σαν να μας έβαλαν νέφτι) σήμερα λίγο πριν την Πάργα έκανα τρείς παραβάσεις απανωτές.
Τον πέρασα σε μια μικρή ευθεία ενώ είχε διπλή διαχωριστική, σε σημείο που είχε σπίτια (κατοικημένη περιοχή) και με πολλά παραπάνω από τα 50χλμ/ώρα που ήταν το όριο.ΟΛΑ αυτά δε, τα έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στα μάτια τροχαίων που είχαν στήσει μπλόκο εκεί...
Για απίστευτη μου τύχη (φάρδος απίστευτο είχα) ο ένας έγραφε έναν ταλαίπωρο που μόλις είχαν τσιμπήσει και ο άλλος κοίταζε από την αντίθετη μεριά του δρόμου...
Μόλις πέρασα από μπροστά έκανα τον κινέζο αδιάφορα και συνέχισα μέχρι την Πάργα σαν -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χρόνια λέω πως για να βοηθηθεί η κίνηση στο χάλι που υπάρχει στο ποτάμι, πρέπει να υποχρεώσουν (Με τη μόνη 'υποχρέωση' που μπορούν να καταλάβουν δηλαδή με πρόστιμο 'ασήκωτο') τα μεγάλα οχήματα να κινούνται μόνο δεξιά (ειδικά τις ώρες αιχμής).
Αυτές οι πινακίδες θα μπορούσαν να είναι πιο χαμηλά πάνω από την αριστερή (και την μεσαία λωρίδα, όπου υπάρχουν 3+ ΛΕΑ) ώστε τα φορτηγά να χωρούν να περάσουν μόνο από την δεξιά λωρίδα. Αυτό θεωρητικά θα έλυνε το πρόβλημα, φοβάμαι όμως ότι μια τέτοια κίνηση μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις…
Μακάρι να γίνει και να λειτουργήσει και εδώ. Αλλά δε το βλέπω, να γίνεται κατά πρώτον και να λειτουργεί κατά δεύτερον. ΌΠως λές μάλλον θα είναι επικίνδυνο.
Ακόμα υπάρχουν επαγγελματίες που εκτός από το υπέρβαρο συνεχίζουν να φορτώνουν παραπάνω και από το επιτρεπτό ύψος. -
Ζώο ο 'γρήγορος' με την Alfa GT που όλο σφήνες έκανε κι όλο μαζί πηγαίναμε. Κι όταν αποφάσισε να βγει μπροστά μου αναγκάστηκα να πλακωθώ στα φρένα για να μη πέσω πάνω του. Μπράβο μεγάλε, είσαι και πολύ χεράς.
-
Τις τελευταίες μέρες και ειδικά σήμερα είδα αρκετά ζώα για τον επόμενο χρόνο!
Εκτός από τους εκενυριστικούς/επικίνδυνους οικογενειάρχες που πάνε με 40 και πατάνε φρένο πριν, μέσα και μετά την πρώτη καμπή που θα δουν μπροστά τους, υπάρχουν και ΖΩΑ που παίζουν τη ζωή τους (και των απέναντι, βασικότερα) κορώνα-γράμματα.
Το βραβείο παίρνει ο οδηγός του Seat Marbella που προσπερνούσε με μηδενική ορατότητα και απελπιστικά μικρή ταχύτητα στον δρόμο από Φισκάρδο (μηδενική δυνατότητα διαφυγής) και οι 2 ΣΤΟΚΟΙ με γερμανικές πινακίδες (ένα mazda 323 και ένα περίεγο Mitsubishi station) που κάναν τυφλές προσπεράσεις. Τους είχα μπροστά μου από τα Γιάννενα μέχρι τα Γρεβενά και σε 4-5 περιπτώσεις από καθαρή τύχη δεν έγινε μετωπική.
Οσκαρ μ@λ@κί@ς και στον φορτηγατζή που ανεβαίνοντας φουρκέτα ανάγκασε εμένα και άλλα 2 αυτοκίνητα να βγουμε εκτός δρόμου για να μη περάσει από πάνω μας...
Αφού τη γλιτώσαμε και σήμερα...
-
Πριν κανά μισάωρο, ψυχοπαθής-τρελός ο οδηγός του άσπρου Renault Clio Williams με πινακίδες ΖΥΤ-1886. Τον προσπέρασα στη Μεσογείων αμέσως μετά την Παλλήνη. Πήγαινα σχετικά γρήγορα (100-120χ.α.ώ.). Επειδή έκανα και μερικούς ελιγμούς αυτός πρέπει να νόμιζε ότι ψάχνομαι για κόντρα Το αποτέλεσμα ήταν ότι με προσπερνούσε και έκοβε πολύ, μόλις τον ξαναπερνούσα ξαναεπιτάχυνε και με περνούσε. Έγινε αυτό 2-3 φορές. Κάποια στιγμή στράβωσε (ειλικρινά δεν ξέρω γιατί), με προσπέρασε, κάθισε στη μέση του δρόμου και έκοψε στα 30-40χ.α.ώ.. Του άνοιξα τους προβολείς για να φύγει από τη μέση και εκεί τρελάθηκε τελείως Έμπαινε μπροστά μου, πατούσε απότομα φρένο, όταν έκοβα για να μείνω πίσω έκοβε και αυτός, έκανε ότι αλλάζει λωρίδα και έρχεται κατά πάνω μου (αναγκάζοντας με να φρενάρω πολύ απότομα) και πολλές άλλες Το αποκορύφωμα ήταν στο φανάρι του Πικερμίου μπροστά από τον Μαρινόπουλο που ήρθε και σταμάτησε διαγώνια μπροστά μου κλείνοντας και τις δύο λώρίδες και κατέβηκε για ξύλο (υποθέτω). Επειδή η ώρα ήταν περίεργη και ο τύπος φερόταν πραγματικά σαν ψυχοπαθής, αναγκάστηκα να κάνω όπισθεν στη Μεσογείων καμιά εικοσαριά μέτρα και να ξεκινήσω μόνο αφού ξεκίνησε αυτός!!! Τελικά λίγο πριν φθάσω στο σπίτι έμεινα αρκετά πίσω και μπόρεσα να του ξεφύγω. Έλεος!!! Ούτε μια βόλτα δεν μπορούμε να πάμε χωρίς να κινδυνεύουμε από τον κάθε ψυχανώμαλο
Υ.Γ.1: Λίγο μετά που άρχισε τις μαλακίες, ο αδελφός μου που ήταν μαζί μου στο αμάξι πήρε το 100 και δώσαμε την πινακίδα του. Από εκεί είπαν ότι θα ενημερώσουν την τροχαία. Ελπίζω να τον σταμάτησαν λίγο πιο κάτω και να του έκοψαν τον κώλο με οποιαδήποτε αφορμή!
Υ.Γ.2: Αν τον συναντήσετε στο δρόμο, αγνοήστε τον πλήρως: Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Μόνο αν είστε πολλοί σίγουροι για τις πολεμικές σας ικανότητες ασχοληθείτε μαζί του.
Υ.Γ.3: Κερνάω μπύρα(ες) οποιονδήποτε τον πετύχει στο δρόμο να κάνει μαλακίες και τον μαυρίσει στο ξύλο.
Ζώα ζώα ζώα