-
Γιατι αυτούς που παρκάρουν τα σαββατα στους λεωφοριόδρομους το βράδυ περιορίζοντας την κυκλοφορία ποιος τους γράφει
Η ΜΑΛΑΜΩ?
Αντε να ,,..... οι τροχαίοι και οι εφευρέσεις τους για να μαζευουν λεφτά και μόνο.
Ας μαθουν πρώτα να μιλάνε στον πληθυντικό και μετά να κλάνουν πατάτες όταν τους λές ότι δουλεύεις στο υπουργείο κλπ...... ή ότι είσαι δικαστής ή ότι είσαι μεγαλοδικηγόρος -
Ζώα όσοι επιταχύνουν την ώρα που πας να τους προσπεράσεις.
Ευτυχώς οι περισσότεροι κυκλοφορούν με 'ακίνητες περιουσίες'.Αυτό το ΠΣΚ κυκλοφορούσαν εντός των τειχών τουλάχιστον τριπλάσια ζώα απ' ότι συνήθως.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
στην αγγλια μεχρι φετος απαγορευοταν η κινηση δικυλων αναμεσα σε αυτοκινητα....
απο φετος επιτρεπετε με ευ8υνη για οτιηποτε και αν συμβει του δικυκλιστηΤήν τηρούσανε τήν απαγόρευση οι μοτοσυκλετιστές στήν Αγγλία;
απο την 5ετη παρουσια μου και οδηγικη μου εμπειρια η συντριπτικη πλειοψηφια την τηρουσε...εχω τυχει σε φαναρι 200 μετρων και η μηχανη να περιμενει απο πισω μου για 6-7 λεπτα....
οι περιπτωσεις που δεν τηρουσαν τον κοκ ηταν απειροελαχιστες και υποπτευομαι οτι πρεπει να ηταν Ελληνες
-
2 πολυ χαριτωμενα ζωα εθεαθησαν την παρασκευη τα ξημερωματα στο γνωστο πεταλο....
πολλα χαριτωμενα ζωα εθεαθησαν την παρασκευη το βραδυ στο Διονυσο
τα πρωτα ζωα στο πεταλο ηταν 2 πολυ χαριτωμενες αλεπουδες
-
Παρασκευή μεσημέρι και είμαι πάνω στη γέφυρα τησ Τογιότα στην Ελευσίνα και περιμένω στο φανάρι για να στρίψω πάνω στη γέφυρα και να μπω στο ρεύμα για Αθήνα.Ανοίγει το φανάρι,ξεκινάμε,φτάνουμε στη στροφή πάνω στη γέφυρα και...ιδού το θαύμα :αγροτικό με 2 τύπους (ελέγχεται η αθιγγάνικη καταγωγή τους ) να έρχεται ανάποδα καταπάνω μου ακριβώς στην κορυφή της στροφής!!Ευτυχώς δεν έμπαινα κλειστά και πέρασε από δίπλα μου,εισπράτοντας -εννοείται- τις μεσημεριανές ευχές μου,για ειρήνη και μακροημέρευση
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
στην αγγλια μεχρι φετος απαγορευοταν η κινηση δικυλων αναμεσα σε αυτοκινητα....
απο φετος επιτρεπετε με ευ8υνη για οτιηποτε και αν συμβει του δικυκλιστηΤήν τηρούσανε τήν απαγόρευση οι μοτοσυκλετιστές στήν Αγγλία;
απο την 5ετη παρουσια μου και οδηγικη μου εμπειρια η συντριπτικη πλειοψηφια την τηρουσε...εχω τυχει σε φαναρι 200 μετρων και η μηχανη να περιμενει απο πισω μου για 6-7 λεπτα....
οι περιπτωσεις που δεν τηρουσαν τον κοκ ηταν απειροελαχιστες και υποπτευομαι οτι πρεπει να ηταν Ελληνες
Στην Ελλάδα το να περιμένεις τελευταίος στο φανάρι πίσω απο τα αυτοκίνητα = χαλκομανία.
Πρίν μερικές μέρες ενώ περίμενα σε stop για να περάσω απέναντι, ένα ζώο πέφτει με δύναμη πάνω στην πίσω ρόδα μου και παρα λίγο να με ρίξει κάτω Μετά κάνει όπισθεν και στρίβει στο προηγούμενο στενό.
-
Περασμενη Τεταρτη.
Ερχομαι απο Φλοισβο προς Πειραια.
Στο γνωστο Δελτα Φαληρου ειμαι στη μεσαια λωριδα και πιγαινω με 70-80χαω.
Ξαφνικα...ενα μπλε BMW με μαμα στο τιμονι και 2 κορες, το οποιο ηταν πισω μου, αποφασιζει οτι δεν θελει να παει Πειραια αλλα προς Κεντρο..... κ οπως ηταν στην αριστερι λωριδα, με τα οσα κοβει δεξια.....
Αν δεν τσαρουχονα το φρενο, θα δεινα ακομα καταθεσεις στην τροχαια και θα τις επαιρνα και τις 3 στο λαιμο μου.
-Ναι προλαβα να δω οτι καμια δεν φωραγε ζωνη.... -
Wagner669 ωραια υπογραφη αλλα λιιιιιιγο μεγαλη
-
τα ζώα όπου και να πας είναι ίδια. Ζώα λοιπόν εδώ στη Λέρο οι ταρίφες και τα φορτηγά-νταλίκες που πηγαίνουν μαμιώντας λες και είναι δικοί τους οι δρόμοι. Οι Αθηναίοι τουρίστες πηγαίνουν πιο ήρεμα!
-
ζευγαρι με z3...και κοριτσακι πανω στο ταμπλο...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Wagner669 ωραια υπογραφη αλλα λιιιιιιγο μεγαληΤο παλευω....
το παλευω.... -
Δύο παππούδες αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν το Σάββατο το απόγευμα και διέσχισαν κάθετα το δρόμο στα Λιμανάκια πάνω στις στροφές για να πάρουν και κανέναν άλλο στο λαιμό τους...
-
Όλες μου οι κατάρες στους κάφρους που μπάινουν στην ΛΕΑ στην ΕΟ Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα πριν το νεό τούνελ της Κακιάς Σκάλας και δημιουργούν μια ώρα μποτιλιάρισμα!!!!!
Καλά για την Τροχαία δεν ύπαρχει θέμα συζήτησης και τα πρόβατα στο χωριό μου τους ίσκιους ψάχνουν το μεσημεράκι!!!!
-
ΖΩΑ οι μπατσοι με το Οκταβια που το πρωι στο ποταμι κινουνταν στη ΛΕΑ χωρις κανενα λογο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΖΩΑ οι μπατσοι με το Οκταβια που το πρωι στο ποταμι κινουνταν στη ΛΕΑ χωρις κανενα λογο...αντίθετα από αυτό, Σάββατο βράδυ μετά τις 11 στην ΕΟ Αθ.-Λαμίας προς Αθήνα στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών, ένα Ξαρά της τροχαίας πήγαινε ολομόναχο στην αριστερή με 90 και μετά από 2 φορές που του έκανα σήμα δεν πήγε δεξιά. Ξαφνικά πριν τα διόδια, χωρίς φλας κάνει μάι δεξιά και πάει και σταματάει.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
**Όλες μου οι κατάρες **στους κάφρους που μπάινουν στην ΛΕΑ στην ΕΟ Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα πριν το νεό τούνελ της Κακιάς Σκάλας και δημιουργούν μια ώρα μποτιλιάρισμα!!!!!Και οι δικές μου!
-
Αν και νωρίς, μόλις συνάντησα το ΖΩΟ της ημέρας
Αφού έχω το κουράγιο να το γράψω...
Προσπερνώντας λεωφορείο, βλέπω το Φιάτ Μαρέα πίσω μου να κάθεται τέρμα δεξιά του δρόμου και να επιταχύνει
Καταλαβαίνω οτι είναι μαλάκας και κόβω, ενώ βρίσκομαι πολύ αριστερά στη λωρίδα μου και τον αφήνω να κάνει αυτό που θέλει ο κ@9λομένος, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΆΣΕΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ!!!
Μπροστά του βέβαια δεν έχει ακόμη δει το Κορσάκι που θέλει να στρίψει δεξιά σε διασταύρωση...
Όταν κατάλαβε τι πήγαινε να γίνει, επιτάχυνε, προσπάθησε να κάνει ελιγμό πλέον από δεξιά προς αριστερά, ανάμεσα σε μένα και το Κόρσα!!!
Το Κόρσα τα χρειάστηκε!
Τελικά ούτε τον ελιγμό κατάφερε να κάνει ο μαλάκας και το αυτοκίνητο του γύρισε κι άρχισε να κάνει τετ-α-κε στη μέση του δρόμου!!!
Ευτυχώς όλοι (και κυρίως στο αντίθετο ρεύμα...) καταλάβαμε με ποιό...κεφάλι οδηγούσε και είχαμε κόψει έγκαιρα...
Ο τύπος εμεινε ακινητοποιημένος, στη μέση του δρόμου και χωρίς να ακουμπήσει πυθενά, με ένα βλέμα του επαγγελματία μ@λ΄@κα...
Δεν σταμάτησα γιατί μάλλον ξύλο θα πεφτε...
-
Ζώα οι οδηγοί που στο σχεδόν άδειο parking του σταθμού του μετρό στο Χαλάνδρι παρκάρουν στις θέσεις των αναπήρων και τις γεμίζουν (εκτός και αν τα μισά αυτοκίνητα στο parking είναι αναπηρικά). Τόσο πολύ θα κουραστούν τα ζώα να παρκάρουν στις πολλές κενές θέσεις και να περπατήσουν 5-10 μέτρα παραπάνω;;;
Υ.Γ.: Οι αναπηρικές θέσεις για ευνόητους λόγους είναι κοντά στον ανελκυστήρα.
-
αντίθετα από αυτό, Σάββατο βράδυ μετά τις 11 στην ΕΟ Αθ.-Λαμίας προς Αθήνα στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών, ένα Ξαρά της τροχαίας πήγαινε ολομόναχο στην αριστερή με 90 και μετά από 2 φορές που του έκανα σήμα δεν πήγε δεξιά. Ξαφνικά πριν τα διόδια, χωρίς φλας κάνει μάι δεξιά και πάει και σταματάει.
αυτο δεν ειναι τιποτα...Τα αυτοκινητα της Τροχαιας Αιγιου στην ΝΕΟ εξω απο το Αιγιο συνεχως κανουν αναστροφες μεσα στην εθνικη...
που να τρεχεις μεχρι την επομενη εξοδο...το φραπε στην ποτηροθηκη θα ζεσταθει
-
Ο χρήστης nimer έγραψε:
αντίθετα από αυτό, Σάββατο βράδυ μετά τις 11 στην ΕΟ Αθ.-Λαμίας προς Αθήνα στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών, ένα Ξαρά της τροχαίας πήγαινε ολομόναχο στην αριστερή με 90 και μετά από 2 φορές που του έκανα σήμα δεν πήγε δεξιά. Ξαφνικά πριν τα διόδια, χωρίς φλας κάνει μάι δεξιά και πάει και σταματάει.
αυτο δεν ειναι τιποτα...Τα αυτοκινητα της Τροχαιας Αιγιου στην ΝΕΟ εξω απο το Αιγιο συνεχως κανουν αναστροφες μεσα στην εθνικη...
που να τρεχεις μεχρι την επομενη εξοδο...το φραπε στην ποτηροθηκη θα ζεσταθει
Καλα...το θρασος μερικων μπατσων δεν περιγραφεται.....
Στην Αγια Παρασκευη κανουν αναστροφη οπου τους κατεβει και με οτι χρωμα τους κατεβει.....
Εχω κοντεψει να μπω σε περιπολικο με το σκουτερ.....
Μπλοκο μπροστα στην ΕΡΤ.
Αρχηζει να ψηνει ο ηλιος και οι 'Boys in Blue' αρχηζουν να τα μαζευουν.
Απο τα 2 πειπολικα το ενα φευγει κανονικα και το δευτερο βαζει οπισθεν, φτανει στην εισοδο της ΕΡΤ και χωρις φαρο, σειρινα και προφανη λογο, κοβει αριστερα.....
Καθετα στη Μεσογειων στο ρευμα προς Σταυρο και βγαινει μπροστα μου....
καθετα σε μενα -στο ρευμα προς Αθηνα.....
Φρενα, κορνα, καντηλια..... και αντι να το παρει απο μπροστα μου.....
Καθεται εκει....Και σαν μην εφταναν ολα, μου την ειπαν κιολας.....
Οτι δεν προσεχω και οτι δεν πρεπει να υψονω την φωνη μου στα οργανα της εξουσειας.......εκει τα ακουσαν ΟΛΑ.....
Μαζι κ ο διοικιτης τους.... 5 λεπτα μετα στις εγκαταστασεις τους
Πραγματι ευχωμαι να κοβουν κλησεις τωρα για παρανομο παρκαρισμα σε τιποτα γιδοπροβατα σε κανενα ξερονιση.....
Ζώα ζώα ζώα