-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Γι`αυτό είναι καλό αυτοκίνητο το Χάμερ: κάτι τέτοιους τους περνάς απλά από πάνω!
Κι αν έχει αυτός κι όχι εσύ;
Περνάς από κάτω
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με την αφαίρεση των πινακίδων πέφτει και πρόστιμο όμως.
Επίσης οι πινακίδες δεν επιστρέφονται μέχρι να προσκομιστεί στην τροχαία απόδειξη καταβολής ασφαλίστρων (που αν δεν κάνω λάθος ξεκινάνε από τότε που είχε λήξει η προηγούμενη ασφάλιση). Άρα θα πρέπει να πληρώσει πια ολόκληρο το 2006 και -το κυριότερο- δεν θα την πατήσει κάποιος αν πέσει πάνω του.κριμα μωρε..δεν επρεπε να το κανεις...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Γι`αυτό είναι καλό αυτοκίνητο το Χάμερ: κάτι τέτοιους τους περνάς απλά από πάνω!
Κι αν έχει αυτός κι όχι εσύ;
και γιατι να χει αυτος? Χαμερ κυριοι...
-
Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αλλά θεωρώ ζωώδεις όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και ζώα τους αρμοδίους αυτών λόγω τις απόφασής τους να γράψουν σε Ελληνικά Κρατικά ασθενοφόρα και αστυνομικά περιπολικά τις λέξεις 'Ambulance ' και 'Police' αντί για 'Ασθενοφόρο' και 'Αστυνομία' λές και ζούμε στην Αγγλία. Όλος ο κόσμος , ειδικά αυτές τις υπηρεσίες τις γράφει στη μητρική του γλώσσα. Εμείς γιατί όχι ; Και έχουμε και την πιο πλούσια γλώσσα και την μητρική όλων.
Έγινε ζήτημα με έναν παππού ( περί τα 60 ) στην Π. Ράλλη προ εικοσαημέρου όταν ο παππούς δεν αναγνώρισε ασθενοφόρο από πίσω του πρώτον γιατί δεν μπορούσε να αναγνωρίσει το όχημα ( ήταν από ιδιωτικό νοσοκομείο και δεν ακολουθούσε τα νόμιμα αναγνωριστικά ! ! ! )και επειδή δεν ήξερε αγγλικά ο άνθρωπος ( όπως είπε ). Εγώ ήμουν περαστικός από εκεί και υπεράσπισα τον παππού. πιστέυω πως είχε δίκαιο στην προκειμένη περίπτωση.
-
Δίκιο είχε ο 60άρης κύριος!
adis4gr
Eπρεπε να το κάνει ο manosk!
H άρνησή της να παραδεχτεί το λάθος της και το συνεπακόλουθο ψέμα την κατατάσσουν αυτόματα στους αναιδείς
-
Το θέμα δεν είναι απλά να παραδεχτεί το λάθος της. Το θέμα είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθουν κάποιοι να σέβονται την περιουσία του άλλου. Είναι δικαίωμά τους να κυκλοφορούν με χιλιοτρακαρισμένο ή να μην νοιάζονται για το δικό τους αυτοκίνητο, αλλά δεν είναι δικαίωμά τους να 'ακουμπάνε' και να προκαλούν φθορές και υλικές ζημιές στα οχήματων των άλλων.
-
-
-
Ζώο επίσης ο οδηγός του ταξί υπ' αριθμόν ΤΑΒ 8346, ο οποίος σήμερα το πρωί, για να μη χάσει την ταρίφα, δέχτηκε να βάλει 5 επιβάτες μέσα, οι 4 πίσω, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου...
Αν δεν ήταν επαγγελματίας, δε θα έβαζα την πινακίδα του, τώρα όμως επιβάλεται..
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ζώο επίσης ο οδηγός του ταξί υπ' αριθμόν ΤΑΒ 8346, ο οποίος σήμερα το πρωί, για να μη χάσει την ταρίφα, δέχτηκε να βάλει 5 επιβάτες μέσα, οι 4 πίσω, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου...Αν δεν ήταν επαγγελματίας, δε θα έβαζα την πινακίδα του, τώρα όμως επιβάλεται..
Ξέχασες να την κάνεις bold.
-
aserf
Λίγο δύσκολο... το πάρκιν βρίσκεται στην παραλιακή, στην πλευρά δίπλα στη θάλασσα, δίπλα σε νυχτο-μερο-μάγαζο... Δεν έχει σπίτια εκεί κοντά...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ζώο επίσης ο οδηγός του ταξί υπ' αριθμόν ΤΑΒ 8346, ο οποίος σήμερα το πρωί, για να μη χάσει την ταρίφα, δέχτηκε να βάλει 5 επιβάτες μέσα, οι 4 πίσω, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου...
Ζώα είναι και οι 'πελάτες', που δέχονται αδιαμαρτύρητα τέτοιες συμπεριφορές. Οι ταρίφες βρίσκουν και τα κάνουν. Υπάρχει πάντα και ο σύνδεσμος τους για σχετικές καταγγελίες, αλλά τι λέω απογευματιάτικα...
-
Shit high and gaze!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ζώα είναι και οι 'πελάτες', που δέχονται αδιαμαρτύρητα τέτοιες συμπεριφορές. Οι ταρίφες βρίσκουν και τα κάνουν. Υπάρχει πάντα και ο σύνδεσμος τους για σχετικές καταγγελίες, αλλά τι λέω απογευματιάτικα...
Πιθανότατα οι ίδιοι θα το ζήτησαν, για να τα μοιραστούν δια πέντε να τους βγει φθηνότερα. Ο ταξιτζής δεν έπρεπε να δεχθεί.
Αλλά τι λέμε τώρα, εδώ 9/10 αφαιρούν το προσκέφαλο του συνοδηγού και άμα κάτσεις μπροστά σου λένε μη βάλεις ζώνη, δεν χρειάζεται. Τώρα βέβαια που το σκέφτομαι ... με πρόχειρα μαθηματικά... χωρίς προσκέφαλο , να βάλω ή όχι ζώνη... ? Προτιμώ να καρφωθώ στο ταμπλώ/να εκσφενδονισθώ από το παρμπρίζ ή να αποκεφαλισθώ στην επαναφορά? Μάλλον όντως καλύτερα χωρίς ζώνη...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Zώο χωρίς σχόλιο....Γιατι ρε συ ειναι ζωο ο ανθρωπος? Αφου, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚ, αυτος ειναι ο μοναδικος νομιμος παρκαρισμενος και ολοι οι αλλοι ειναι παρανομοι, εφ'οσον δεν υπαρχει διαγραμμιση που να οριζει τις θεσεις παρκαρισματος και το οτι αυτες, σε εκεινο το σημειο, ειναι πλαγιες προς το πεζοδρομιο (εκτος αν εχει διαγραμμιση και δεν φαινεται στην φωτο).
Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Skye
Τεσπα αυτο που εννοουσαμε ειναι οτι αμα ενα μηχανακι εχει παρκαρει ακριβως στην μεση μιας 5μετρης θεσης, θα το μετακινησω προς την μια ακρη για να χωρεσει και ενα αυτοκινητο. Αν καταλαβες οτι αυτο εννοουσα και νομιζεις οτι ειναι σωστο ενα μηχανακι που μπορει να παρκαρει σχεδον σε οποιοδηποτε κενο, ειναι σωστο να παιρνει μια ολοκληρη θεση, τοτε δεν εχω κατι αλλο να σου πω. Α και παρεπιπτοντως, το θεμα περι παρανομιας στο παρκαρισμα στο πεζοδρομιο λιγο με ενδιαφερει. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην ενοχλω.Οταν για τα 2 μυρια αυτοκινητα στην Αττικη υπαρχουν μολις 100 χιλιαδες νομιμες θεσεις, τοτε θες δεν θες η συντριπτικη πλειοψηφια θα παρκαρει παρανομα. Αν τα 10 μηχανακια της γειτονιας μου, ενω μπορουν να παρκαρουν πανω στο πεζοδρομιο - απο την στιγμη και ΜΟΝΟ που ειναι αρκετα φαρδυ και δεν εμποδιζουν τους πεζους - αρχισουν να παιρνουν 10 θεσεις αυτοκινητων, τοτε δεν βγαινει ακρη. Αντιστοιχα αν καποιο μηχανακι παρκαρει εκει που θα μπορουσε να παρκαρει ενα αυτοκινητο (και οχι αναγκαστικα το δικο μου, δεν κοιταω την παρτη μου), τοτε θα του ζητησω να το βαλει καπου αλλου γιατι αυτος εχει επιλογες ενω το αυτοκινητο οχι. Για αυτο λοιπον αμα μηχανακι εχει παρκαρει φαρδια πλατια πιανωντας 5-6 μετρα θεση, τοτε φυσικα και θα το μετακινησω.Διάβασα τις απαντήσεις πολύ καλά και δεν εκπλήσσομαι, είναι γνωστός άλλωστε ο ρατσισμός απέναντι στα δίκυκλα. Οι περισσότεροι λέγαν ότι μετακινούν το δίκυκλο σε κάθε περίπτωση αν τους εμποδίζει, ειτε είναι παρκαρισμένο ανάμεσα στα αυτοκίνητα έίτε έχει πιάσει μια θέση. Ο νόμος που λες ότι δε σε ενδιαφέρει, ενδιαφέρει εμένα, γιατί αν παρκάρω πάνω στον πεζόδρομο ακόμα και αν δεν ενοχλώ κανέναν απολύτως (λέμε τώρα, φαντάσου ένα τεράστιο πεζόδρομο που όλοι χωράνε) την κλήση θα τη φάω, και δεν έχω καμία διάθεση να πληρώνω γ@μησιάτικα λεφτά, και να είσαι σίγουρος ότι κυρίως τα δίκυκλα κυνηγάνε. Απο 'κει και πέρα, είναι σαφές ότι υπάρχουν κακοί οδηγοί δικυκλων, όπως αυτοκινήτων, ταξί κτλ.
Εγώ δεν αναφερόμουν στο γεγονός ότι κάποιος έχει πιάσει πέντε θέσεις (λέμε τώρα) με ένα μηχανάκι, που και πάλι θεωρώ απαράδεκτο να το μετακινήσεις γιατί αν το'χει παρκάρει νόμιμα στην τελική γούστο και καπέλο του. Με την ίδια λογική, αναρωτιέμαι αν εσύ έχεις παρκάρει και ο μπροστινός σου φύγει, μπορώ εγώ να σε 'σπρώξω' λίγο με την τζιπούρα για να χωρέσω και εγώ από πίσω; Ή να πάρω άλλους πέντε μαντράχαλους και να το μετακινήσω; Απαιτώ σε κάθε περίπτωση όπως σέβομαι την περιούσια του άλλου, να κάνουν το ίδιο οι άλλοι και για μένα.
Και γενικά θεωρώ μεγάλο λάθος του δήμου της Αθήνας που δε βοηθάει περισσότερο τα δίκυκλα, που κακά τα ψέματα μπορούν να βοηθήσουν (και βοηθάνε την κατάσταση στο κέντρο). Εγώ προσωπικά ξέρω πολλά άτομα που για τους παραπάνω λόγους έχουν τσαντιστεί και κατεβαίνουν με το αυτοκίνητό τους στο κέντρο αντί για το μηχανάκι και ας κάνουν περισσότερη ώρα, γιατί ο άλλος σκέφτεται 'αν τη βάλω στον πεζόδρομο (τη μηχανή ε), θα φάω κλήση. Αν τη βάλω στο δρόμο, θα μου τη ρίξει κάποιος μ@λ@κας, οπότε την αφήνω στο γκαράζ και πάω με το αμάξι μου, στα τέτοια μου σας γράφω και κάνω το ζωγράφο'.Παλαιό μήνυμα αλλά απαντάω γιατί διαβάζω ό,τι έχει δημοσιευθεί.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Skye. Η περιουσία του αλλου είναι σε κάθε περίπτωση σεβαστή είτε πρόκειται για αξία 2.000 είτε για 20.000€. Εάν μου μετακινήσεις το μηχανάκι και μου σπάσεις την κλειδαριά και πληρώσω ( εγώ , γιατί προφανώς εσύ δεν θα δεχθείς τη ζημιά ) 120€ για καινούρια τότε είσαι foul.
Ο νόμος λέει ότι το μόνο νόμιμο παρκάρισμα μηχανής είναι παράλληλα στο πεζοδρόμιο και η μόνη παραχώρηση είναι να παρκάρει ακριβώς παράλληλα με την πρώτη και δεύτερη μηχανή αρκεί να μην ξεφεύγει από τα νοητά όρια που θέτουν τα κοντινότερα εμπρός και πίσω παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Εάν παρκάρω σε πεζοδρόμιο θα φάω την 65άρα και θα πληρώνω εγώ για να παρκάρεις εσύ πιο άνετα. Θα μετακινούσες ένα αυτοκίνητο που έχει παρκάρει σε χώρο που χωρούν δύο αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Shit high and gaze! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και μια που μιλας για νομους, εσυ τηρεις την διαταξη του ΚΟΚ που λεει οτι τα μηχανακια απαγορευεται να περνανε αναμεσα απο τα αυτοκινητα αλλα πρεπει να περιμενουν και αυτα σε ουρα αναμεσα στα αυτοκινητα? Η απλα περνας απο οπου θελεις? Ασ'το, μην απαντησεις.O KOK λέει ότι ανάμεσα από τα αυτοκίνητα περνάς με δική σου ευθύνη και μόνο. Δεν το απαγορεύει. Δεν το συνιστά αλλά δεν το τιμωρεί. Εάν όμως σου συμβεί να εμπλακείς σε ατύχημα ακόμη και εάν θεωρητικά δε φταίς τότε είσαι υπεύθυνος.
-
Άμα σου δείξω φωτο από παρακάτω από το σπίτι μου που ένας μπαγλαμάς σε σημείο που χωράνε τρία αυτοκίνητα έχει βάλει μια μεγάλη μοτοσυκλέτα ακριβώς στη μέση της μεσαίας θέσης, τί θα πεις; Υπάρχουν 100 μέρη να τη βάλει, αλλά αυτός θεώρησε ότι πρέπει να πάρει αντί για 1-1,5 μέτρο (που θα τον έφτανε μια χαρά) 5.
Ζώα ζώα ζώα