-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
στο υψος του αεροδρομιου με κατευθυνση προς πειραια εχει απιστευτο μποτιλιαρισμα...πολλα ζωα χρησημοποιουν την λωριδα που ηταν για να εξυπηρετησει αυτους που εβγαιναν απο το αεροδρομιο...
το εβαλα πεισμα να μην αφησω κανεναν να μπει μπροστα μου...Το κάνω και εγώ ΠΑΝΤΑ αυτό, είμαι κακός???
Ειδικά στην έξοδο της Α.Ο. στον Κηφισό που τα ΖΩΑ που κατεβαίνουν προς Πειραιά μπαίνουν στις λωρίδες της Α.Ο. για να προσπεράσουν 5-10 αυτοκίνητα και αν, γιατί εγώ που μπαίνω αμέσως Κηφισό τελικά είμαι μπροστά τους. Αλλά που να καταλάβουν τα ΖΩΑ ότι είναι λάθος? Αντίθετα σε βρίζουν κιόλας και σε ρωτάνε αν πήρες το δίπλωμα νύχτα...
Να πω και για τα άλλα ΖΩΑ που κινούντε στις αριστερές λωρίδες της Α.Ο. και η δεξιά είναι τελείως άδεια.
Έχω βγάλει και μια φωτό στην ευθεία πριν την Κηφισίας προς Πειραιά και θα την ανεβάσω κάποια στιγμή, που οι αριστερές λωρίδες είναι ψιλοπηγμένες και η δεξιά δεν έχει κανένα (εντελώς κανένα!!!) αυτοκίνητο!
Τη συγκεκριμένη μέρα πήγα μόνο από τη δεξιά λωρίδα με 80-90 χλμ σταθερά και από την έξοδο της Μαραθώνος μέχρι την έξοδο της Εθνικής προσπέρασα τουλάχιστον 50 αυτοκίνητα που κινούνταν στη μεσαία λωρίδα! Και δεν τα μέτρησα και όλα και δεν μέτρησα και αυτά που ήταν στην αριστερή!
Το ξέρω, ζώο και εγώ που προσπερνούσα από δεξιά, αλλά είπα να κάνω μια στατιστική -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
στο υψος του αεροδρομιου με κατευθυνση προς πειραια εχει απιστευτο μποτιλιαρισμα...πολλα ζωα χρησημοποιουν την λωριδα που ηταν για να εξυπηρετησει αυτους που εβγαιναν απο το αεροδρομιο...
το εβαλα πεισμα να μην αφησω κανεναν να μπει μπροστα μου...Το κάνω και εγώ ΠΑΝΤΑ αυτό, είμαι κακός???
Ειδικά στην έξοδο της Α.Ο. στον Κηφισό που τα ΖΩΑ που κατεβαίνουν προς Πειραιά μπαίνουν στις λωρίδες της Α.Ο. για να προσπεράσουν 5-10 αυτοκίνητα και αν, γιατί εγώ που μπαίνω αμέσως Κηφισό τελικά είμαι μπροστά τους. Αλλά που να καταλάβουν τα ΖΩΑ ότι είναι λάθος? Αντίθετα σε βρίζουν κιόλας και σε ρωτάνε αν πήρες το δίπλωμα νύχτα...Πού να δεις να το κάνουν στα έργα της Λαυρίου, σε σημείο που η μία λωρίδα γίνεται δύο για απόσταση 20 μέτρων!!!! Κι όμως, χώνονται κι από εκεί. Βέβαια συνήθως αντί να κερδίσουν έστω και μία θέση, χάνουν όχι μόνο τη δική τους, αλλά και κάμποσες ακόμη, αφού οι περισσότεροι -ορθώς- τους κλείνουν.
Το κακό όμως είναι ότι η καφρίλα είναι τέτοια, που ανταποδίδεται με αντίστοιχη καφρίλα (γιατί το κλείσιμο εκατέρωθεν, κακά τα ψέμματα, καφρίλα είναι) και η κατάσταση καταντά φαύλος κύκλος. -
Τραγικό ζώο... εγώ που πριν λίγο, κάνοντας μανούβρα παρκαρίσματος (πάνω στο πλεύρισμα) κατάφερα να γρατσουνίσω το πίσω αριστερό μέρος του προφυλακτήρα μιας BMW (πίσω απο το αριστερό φτερό)... Του άφησα σημείωμα με τηλέφωνο κ.λ.π., ελπίζω να μη το εκμεταλλευτεί...
Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πως το έκανα. Πρέπει να μην υπολόγισα σωστά, μιας και ηταν περίπου μισό μέτρο μακριά απο το πεζοδρόμιο, ενώ ολά τα υπόλοιπα αμάξια ηταν κολλητά... Καλός μαλ@κ@ς είμαι...
Τουλάχιστον εγώ έπαθα μια γρατσουνιά μόνο (πλαστικό φτερό, γαρ)...
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Ειδικά στην έξοδο της Α.Ο. στον Κηφισό που τα ΖΩΑ που κατεβαίνουν προς Πειραιά μπαίνουν στις λωρίδες της Α.Ο. για να προσπεράσουν 5-10 αυτοκίνητα και αν, γιατί εγώ που μπαίνω αμέσως Κηφισό τελικά είμαι μπροστά τους. Αλλά που να καταλάβουν τα ΖΩΑ ότι είναι λάθος? Αντίθετα σε βρίζουν κιόλας και σε ρωτάνε αν πήρες το δίπλωμα νύχτα...
Να πω και για τα άλλα ΖΩΑ που κινούντε στις αριστερές λωρίδες της Α.Ο. και η δεξιά είναι τελείως άδεια.
Έχω βγάλει και μια φωτό στην ευθεία πριν την Κηφισίας προς Πειραιά και θα την ανεβάσω κάποια στιγμή, που οι αριστερές λωρίδες είναι ψιλοπηγμένες και η δεξιά δεν έχει κανένα (εντελώς κανένα!!!) αυτοκίνητο!
Τη συγκεκριμένη μέρα πήγα μόνο από τη δεξιά λωρίδα με 80-90 χλμ σταθερά και από την έξοδο της Μαραθώνος μέχρι την έξοδο της Εθνικής προσπέρασα τουλάχιστον 50 αυτοκίνητα που κινούνταν στη μεσαία λωρίδα! Και δεν τα μέτρησα και όλα και δεν μέτρησα και αυτά που ήταν στην αριστερή!
**Το ξέρω, ζώο και εγώ που προσπερνούσα από δεξιά, αλλά είπα να κάνω μια στατιστική **Καθολου ζωο δεν εισαι. Αυτο που εκανες δεν ειναι προσπερασμα, ειναι κυκλοφορια σε παραλληλους στοιχους. Η λωριδα σου ηταν αδεια ενω οι αριστεροτερες γεματες, εσυ προχωρουσες κανονικα χωρις να ενοχλεις κανενα (απο τα ζωα που ηταν ολοι αριστερα). Μια χαρα πηγαινες.
-
+1
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καθολου ζωο δεν εισαι. Αυτο που εκανες δεν ειναι προσπερασμα, ειναι κυκλοφορια σε παραλληλους στοιχους. Η λωριδα σου ηταν αδεια ενω οι αριστεροτερες γεματες, εσυ προχωρουσες κανονικα χωρις να ενοχλεις κανενα (απο τα ζωα που ηταν ολοι αριστερα). Μια χαρα πηγαινες.Ακριβώς!
-
ποσο ζωα μπορει να ειναι αυτοι που πριν αλλαξουν λωριδα πατανε δυνατα τα φρενα τους χωρις να υπαρχει λογος..;;;
αραγε να το κανουν για να δουν τα αντανακλαστικα μου...;;;πιο αναλυτικα προχθες ημουν στην αο και φτανω κοντα σε ενα κορολα που πηγαινε με κατω απο 100 στην αριστερη... χωρις να πλησιασω προκλητικα ή να παιξω φωτα κτλ ο τυπος αρχισε τις χειρονομιες και ενω ειχε αναψει φλας και ειχε αρχισει να βγαινει στη μεσαια, χωρις να υπαρχει κανενας λογος (αδειες και οι 2 λωριδες), πατησε αποτομα φρενα... αν δεν υπηρχε αρκετο κενο στο πλαι της αριστερης (εθνικη οδος για πχ) τοτε δεν υπηρχε περιπτωση να αποφυγω το τρακαρισμα...
ο τυπος ηταν πανω απο 60 και οταν τελικα τον περασα με ακολουθησε απο πισω μεχρι την εξοδο για κηφισιας... στο φαναρι ηρθε διπλα μου και αρχισε προκλητικοτατα να χειρονομει και να φωναζει... υστερα απο προτροπη του συνοδηγου μου τον αγνοησα...
και η ερωτηση: θα εφταιγα εγω αν κατεβαινα να του ριξω ενα γερο χερι ξυλο; -
Σκέψου μόνο ότι έμαθε να οδηγεί πριν 40 χρόνια στην καλύτερη και πριν 20 χρόνια στη χειρότερη περίπτωση. Ότι ο ΚΟΚ που διάβασε μια φορά στη ζωή του είναι ανδεχομένως μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα.
Άλλα ζώα:
-
κάμποσοι πάρκαραν σήμερα ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΣΕΦ στο ρεύμα προς Πειραιά για να πάνε να δούνε τον γαύρο με το Αιγάλεω. Εκεί γιατί δεν παίρνουν πινακίδες (τουλάχιστον);;; Γιατί είναι πελάτες του Κρόκους υποθέτω. Τα ίδια κάνουν και στον ιππόδρομο οι αλογομούρηδες και κανείς δεν τους πειράζει απ' όσο έχω δει.
-
ο 'Γιώργος' με το ασημί Mondeo διπλοπάρκαρε μπροστά από τον σταθμό του ηλεκτρικού των Πετραλώνων ανάμεσα σε δυο σειρές παρκαρισμένα για να κατεβάσει η γυναίκα τα παιδιά. 10 μέτρα παρακάτω είχε μεγάλο κενό, αλλά ΕΠΡΕΠΕ να σταματήσει ο τύπος δίπλα στην πόρτα του οικήματος που τον βόλευε. Ο 'Γιώργος' ήταν 50άρης, γκριζομάλλης, με γυαλιά ηλίου αλά Πλανητάρχης , φόραγε φόρμα και ήταν πολύ μάγκας. Μεγάλη ουρά πίσω, αλλά αυτός ακλόνητος, ακόμα κι όταν η γυναίκα με τα παιδιά έφυγε αυτός δεν ξεκούνησε από εκεί αναγκάζοντας όλους να περνάνε με μεγάλη δυσκολία, μέχρι που κάποιος τον έβρισε. Ο 'Γιώργος' έβγαλε το κεφάλι από το μισάνοιχτο παράθυρο και τον έβρισε κι αυτός. Λέει τότε η γυναίκα 'Γιατί βρε Γιώργο βρίζεις τους ανθρώπους; Έχεις κλείσει τον δρόμο'. 'Γιατί είμαι ΖΩΟ μωρή' έπρεπε να πει, αλλά δεν το είπε...
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λέει τότε η γυναίκα 'Γιατί βρε Γιώργο βρίζεις τους ανθρώπους; Έχεις κλείσει τον δρόμο'.Μάνο, λες να υπάρχει τελικά φως στην άκρη του τούνελ;;;
-
Σίγουρα, αλλά ο 'Γιώργος' δεν πρόκειται να το δει εξαιτίας των σέξι γυαλιών του. Κρίμα που δεν τον φωτογράφησα ρε γμτ, είχα όλη την άνεση να το κάνω (πεζός ήμουν) αλλά δεν το σκέφτηκα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο 'Γιώργος' έβγαλε το κεφάλι από το μισάνοιχτο παράθυρο και τον έβρισε κι αυτός.και εψαχνα να βρω ορισμο του ζωου...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο 'Γιώργος' έβγαλε το κεφάλι από το μισάνοιχτο παράθυρο και τον έβρισε κι αυτός.Γατί το Mondeo να μην είναι Cristine και να ανέβαζε το παράθυρο τόσο ώστε να απαλάξει τον πλανήτη από ένα λεχρίτη ακόμα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- κάμποσοι πάρκαραν σήμερα ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΣΕΦ στο ρεύμα προς Πειραιά για να πάνε να δούνε τον γαύρο με το Αιγάλεω. Εκεί γιατί δεν παίρνουν πινακίδες (τουλάχιστον);;; Γιατί είναι πελάτες του Κρόκους υποθέτω.
Kάμποσοι? ΚΑΜΠΟΣΟΙ???
Στα ντέρμπι, τα παρκαρισμένα με αυτό τον τρόπο, δηλαδή ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΔΡΟΜΟΥ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ( ) φτάνουν μέχρι του Κεράνη Έχω γείτονες (5-8 λεπτά με τα πόδια από το γήπεδο) που παίρνουν το αυτοκίνητο για να πάνε, και παρκάρουν εκεί που λες.
ΖΩΑ κι αυτοί, ΖΩΑ και οι τροχαίοι που δεν σηκώνουν πινακίδες, ΖΩΑ και αυτοί που δεν αφήνουν τους τροχαίους να σηκώνουν πινακίδες (ο νοών νοείτο)
-
Ζώο ο τύπος που παρκάρει αιωνίως πάνω στο πεζοδρόμιο ΑΚΡΙΒΩΣ στο οπτικό πεδίο όσων βγαίνουν από το στενό σε διπλό δρόμο (σχολεία Γκράβας)...
Ο μόνος τρόπος να περάσεις απέναντι είναι να βγάζεις σιγά σιγά τη μούρη και να περιμένεις κορνάρισμα! Αν δεν ακούσεις, τότε παίρνεις το ρίσκο και φεύγεις!!!
Ήθελα να 'ξερα, αν τρακάρω ποτέ εκεί (είναι κάτω σχεδόν από το σπίτι μου και περνώ συχνά) λόγω του Μ@Λ@Κ@, θα του χρεωθεί και το ατύχημα;;; (ρητορική ερώτηση, δε χρειάζεται να απαντήσετε )
-
'Έπρεπε να κατέβεις και να ελέγξεις αφού δεν είχες ορατότητα'
'Το STOP είναι τοίχος'
'Ο ΚΟΚ λέει ότι δεν είχες δικαίωμα να περάσεις, άρα φταις'
'Το κεφάλι το δικό μου και του νομοθέτη είναι γεμάτα σκατά' -
Θέμη για γράψε ένα τηλέφωνο και όποτε ξανασταθμεύσει εκεί καλέσέ το.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
- κάμποσοι πάρκαραν σήμερα ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΣΕΦ στο ρεύμα προς Πειραιά για να πάνε να δούνε τον γαύρο με το Αιγάλεω. Εκεί γιατί δεν παίρνουν πινακίδες (τουλάχιστον);;; Γιατί είναι πελάτες του Κρόκους υποθέτω.
Kάμποσοι? ΚΑΜΠΟΣΟΙ???
Στα ντέρμπι, τα παρκαρισμένα με αυτό τον τρόπο, δηλαδή ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΔΡΟΜΟΥ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ( ) φτάνουν μέχρι του Κεράνη Έχω γείτονες (5-8 λεπτά με τα πόδια από το γήπεδο) που παίρνουν το αυτοκίνητο για να πάνε, και παρκάρουν εκεί που λες.
ΖΩΑ κι αυτοί, ΖΩΑ και οι τροχαίοι που δεν σηκώνουν πινακίδες, ΖΩΑ και αυτοί που δεν αφήνουν τους τροχαίους να σηκώνουν πινακίδες (ο νοών νοείτο)
ΖΩΑ ελεεινα κ το διαπιστωσα χθες αυτο,αφου ειχα την φαεινη ιδεα να πιασω Κηφισο απο το Σεφ...
Το αδιαχωρητο στο παρκινγκ του Σεφ,μιλαμε για χιλιαδες αμαξια!!!Το χειροτερο ηταν οτι αρκετοι μαμακες τα ειχαν αφησει στην μεση του δρομου....Εκανα 2 φορες τον κυκλο επειδη ενα τζιποειδες ειχε κλεισει την εξοδο προς το δαχτυλιδι κ επρεπε να παρανομησεις για να βγεις....Φυσικα δεν ηταν μονος..Υπηρχαν τουλαχιστον αλλα 10 αυτοκινητα παρκαρισμενα πανω στον δρομο....
Οταν εβγαινα στο δαχτυλιδι τα αυτοκινητα εφταναν μεχρι το apex της στροφης,αφηνοντας ουσιαστικα μια λωριδα...Ενα ντου να εκανε η τροχαια θα ελυνε το προβλημα της Ελληνικης οικονομιας λεμε...
Αλλα ξεχασα....Θα πιασουν εμενα κ εσενα που πηγαινεις με 130 στην εθνικη γιατι εισαι εγκληματιας....
ΖΩΑ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καθολου ζωο δεν εισαι. Αυτο που εκανες δεν ειναι προσπερασμα, ειναι κυκλοφορια σε παραλληλους στοιχους. Η λωριδα σου ηταν αδεια ενω οι αριστεροτερες γεματες, εσυ προχωρουσες κανονικα χωρις να ενοχλεις κανενα (απο τα ζωα που ηταν ολοι αριστερα). Μια χαρα πηγαινες.Σωστός, αλλά καλό είναι να το αποφεύγουμε, γιατί αυτοί που οδηγούν στη μεσαία λωρίδα δεν ξέρουμε ποτέ πως θα αντιδράσουν και πότε θα αποφασίσουν να βγουν δεξιά χωρίς φλας κλπ.
Αλλά όταν πας δεξιά με 80-100 και ο άλλος στη μεσαία με 60, τι να κάνεις? Να φρενάρεις, να πας πίσω του και να περιμένεις πότε θα αδειάσει η αριστερή από αυτούς που πανε με 120+ να προσπεράσεις κανονικά και με το νόμο? Χλωμό! Οπότε πας κανονικά δεξιά σε τελείως άδειο δρόμο και είσαι μια χαρά!
Να αναφερθώ και στα άλλα ΖΩΑ που νομίζουν ότι η αριστερή είναι ΜΟΝΟ για όσους κινούντε με 200 χλμ την ώρα και δεν καταλαβαίνουν ότι από τη στιγμή που ένας δρόμος έχει 2 λωρίδες και στη δεξιά κινήτε κάποιος με 80 χλμ εσύ θα τον προσπεράσεις με 100-120 και δεν είναι σωστό να σου ανάβουν τα φώτα, γιατί θα δουν ένα μεσαίο δάχτυλο και δεν κάνει!
Φυσικά πάντα επιταχύνω όταν κάνω παρόμοια προσπέραση, αν πχ πάω με 100 θα πάω όσο πάει για να μην κολλήσει η αριστερή και ποτέ δεν βγαίνω αν δεν έχω μια ικανή απόσταση από αυτόν που έρχετε μαλιοκούβαρα από πίσω, αλλά το χούι δεν το κόβουν αρκετοί και το θέλουν το δάχτυλό τους, μην πω και το κατέβασμα σε δευτέρα αν δεν έρχετε κανείς άλλος πίσω τους που δε φταίει σε τίποτα!
Αυτό με το Καραϊσκάκη είναι δυστυχώς μόνιμο κάθε φορά που παίζουν οι ακατανόμαστοι, χτες έπεσα πάνω στη λήξη και έμπλεξα πάνω από μισή ώρα, αλλά είναι λάθος υποδομή ως συνήθως γίνετε στη χώρα μας και η τροχαία κάνει τα στραβά μάτια για γνωστούς λόγους...
Κανονικά θα έπρεπε να ξηλώνουν πινακίδες και να δουλεύουν οι γερανοί της τροχαίας υπερωρίες, άλλωστε τόσα ΜΜΜ υπάρχουν για το Καραϊσκακη και δε χρειάζετε όλοι να πηγαίνουν με τα αυτοκίνητά τους.
Θα έλεγα το ίδιο και αν ήταν γήπεδο του ΠΑΟ, μη νομίσει κανείς ότι το κάνω γιατί δεν είμαι ΟΣΦΠ! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Έπρεπε να κατέβεις και να ελέγξεις αφού δεν είχες ορατότητα'
'Το STOP είναι τοίχος'
'Ο ΚΟΚ λέει ότι δεν είχες δικαίωμα να περάσεις, άρα φταις'
'Το κεφάλι το δικό μου και του νομοθέτη είναι γεμάτα σκατά'Πιστεύω (ή θέλω να πιστεύω) ότι μπορείς να δικαιωθείς (έστω και μερικώς) σε μια τέτοια περίπτωση με κάποια απλά βήματα:
- Φωτογραφίες (ή καλύτερα βιντεάκι) όπου θα φαίνεται ότι εξαιτίας του παρκαρισμένου δεν είχες ορατότητα στη διασταύρωση πριν βγάλεις τη μούρη έξω.
- Όταν έρθει η τροχαία για καταγραφή του ατυχήματος τους ζητάς-απαιτείς να καταγράψουν και τη θέση του παράνομα παρκαρισμένου ζώου.
Τι λέτε, ελπίδες για μια συνυπευθυνότητα -τουλάχιστον- υπάρχουν με τις παραπάνω προϋποθέσεις ή είμαι πολύ ρομαντικός (όπως έχω 'κατηγορηθεί' σε άλλη συζήτηση);
Υ.Γ.: Έχω ΠΑΝΤΑ μαζί μου την ψηφιακή μου μηχανή. Αχρείαστη να είναι, αλλά ...
-
giwrgosth
kacey έγραψε:
Καθολου ζωο δεν εισαι. Αυτο που εκανες δεν ειναι προσπερασμα, ειναι κυκλοφορια σε παραλληλους στοιχους. Η λωριδα σου ηταν αδεια ενω οι αριστεροτερες γεματες, εσυ προχωρουσες κανονικα χωρις να ενοχλεις κανενα (απο τα ζωα που ηταν ολοι αριστερα). Μια χαρα πηγαινες.Σωστός, αλλά καλό είναι να το αποφεύγουμε, γιατί αυτοί που οδηγούν στη μεσαία λωρίδα δεν ξέρουμε ποτέ πως θα αντιδράσουν και πότε θα αποφασίσουν να βγουν δεξιά χωρίς φλας κλπ.
Αλλά όταν πας δεξιά με 80-100 και ο άλλος στη μεσαία με 60, τι να κάνεις? Να φρενάρεις, να πας πίσω του και να περιμένεις πότε θα αδειάσει η αριστερή από αυτούς που πανε με 120+ να προσπεράσεις κανονικά και με το νόμο? Χλωμό! Οπότε πας κανονικά δεξιά σε τελείως άδειο δρόμο και είσαι μια χαρά!Στη Γερμανια κανενας δεν προσπερναει απο δεξια στην autobahn.Παντα απο αριστερα.Τουλαχιστον δεν εχω δει εγω κανεναν,δεν ξερω αν επιτρεπεται, αλλα θεωρω κατι τετοιο απιθανο.Ολοι περιμενουν και εχωδε ιπολλες φορες αδεια τη δεξια λωριδα και τη αριστερη γεματη!Βεβαια εκει δεν επικρατει η ελληνικη κατασταση με τα ζωα που ειναι κολλημενα στην αριστερη χωρις λογο, η αριστερη ειναι μονο για προσπεραση.
Ζώα ζώα ζώα