-
(Σε συνέχεια της συζήτησης για τον κύριο με το Μ3 του get(far)away from Athens)
Το ανέβασε κάποιος σε ελληνικό torrent tracker με τα ακόλουθα σχόλια:'Έχετε βαρεθεί τη ζωή σας; Θέλετε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ξοδέψετε τα λεφτά του μπαμπά; Είστε ποοοολύ μα ποοοοολύ σαλταρισμένοι;
Ε, τότε πάρτε μια Μ3 και κάντε ό,τι και ο μ@λ@κας στο βίντεο που ακολουθεί (δίνεται σε DVD από το περιοδικό Power techniques --ένα από τα καλύτερα περιοδικά στο χώρο-- αυτού του μήνα)
Η αρρώστια αυτού του τύπου δεν είναι ότι κάνει το Μεταμόρφωση-ΣΕΦ σε 5 λεπτά ή ότι περνάει 'μερικά' φαναράκια, αλλά ότι πηγαίνει με 160 σε δρόμους διπλής διέλευσης... Π.χ. στα Λιμανάκια μπαίνει στη στροφή από το αντίθετο ρεύμα κτλ κτλ...
Είχε όλους τους αγίους μαζί του και μιά απίστευτη κωλοφαρδία...
ΔΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ...'
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
(Σε συνέχεια της συζήτησης για τον κύριο με το Μ3 του get(far)away from Athens)
Το ανέβασε κάποιος σε ελληνικό torrent tracker με τα ακόλουθα σχόλια:'Έχετε βαρεθεί τη ζωή σας; Θέλετε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ξοδέψετε τα λεφτά του μπαμπά; Είστε ποοοολύ μα ποοοοολύ σαλταρισμένοι;
Ε, τότε πάρτε μια Μ3 και κάντε ό,τι και ο μ@λ@κας στο βίντεο που ακολουθεί (δίνεται σε DVD από το περιοδικό Power techniques --ένα από τα καλύτερα περιοδικά στο χώρο-- αυτού του μήνα)
Η αρρώστια αυτού του τύπου δεν είναι ότι κάνει το Μεταμόρφωση-ΣΕΦ σε 5 λεπτά ή ότι περνάει 'μερικά' φαναράκια, αλλά ότι πηγαίνει με 160 σε δρόμους διπλής διέλευσης... Π.χ. στα Λιμανάκια μπαίνει στη στροφή από το αντίθετο ρεύμα κτλ κτλ...
Είχε όλους τους αγίους μαζί του και μιά απίστευτη κωλοφαρδία...
ΔΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ...'
Λοιπον....
Κατ αρχας.... Τα χαραματα, τις καθημερινες, δεν εχει κινηση, οποτε μειωνετε στο απειρο-ελαχιστο ο κινδηνος τρακας.
Τα κοκκινα που 'εκαψε' ηταν τα χαραματα, και τα 'εκαψε' αφου σταματησε και τσεκαρε αν ερχεται καποιος.
Υ.Γ. 02:00 με 05:00 πιστευω οτι σχεδον ολα τα φαναρια θα πρεπε να μετατρεποντε σε παλλομενα. Το να καθεσαι σαν μ@λακας ενα τεταρτο μες στη μεση του πουθενα περιμενοντας το πρασινο.... ενω δεν υπαρχει ψυχη σε ακτινα 8 συνοικιων.... ειναι καπως....
100% ειχε πληρωμα μαζι του, το οποιο του λεγε αν ερχεται καποιος απο το αντιθετο η οχι.Αρα το ολο εγχειρημα εγινε με απολυτη ασφαλεια.....
Ποιο ειναι το προβλημα....
Οτι ο παπαρας πιτσιρικας που διαβαζει το περιοδικο, θα παρει το αμαξι του μπαμπα του, και θα κατεβει με τα φιαλαρακια και την γκομενα για τσαρκα Λιμανακια.... Θα το κανει οταν θα χει κοσμο και στην καλυτερη θα προκαλεσει υλικες ζημιες και στην χειρωτερη, θα παρει καποιον στο λαιμο του.Μετα απο αυτο το DVD, το Power Techniques περασε -στην αντιλυψη μου- στην κατηγορια 'επικινδηνες φυλλαδες'
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Λοιπον....
Κατ αρχας.... Τα χαραματα, τις καθημερινες, δεν εχει κινηση, οποτε μειωνετε στο απειρο-ελαχιστο ο κινδηνος τρακας.ο σοφός λαός λέει: 'Το άδειο όπλο σκοτώνει!'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λοιπον....
Κατ αρχας.... Τα χαραματα, τις καθημερινες, δεν εχει κινηση, οποτε μειωνετε στο απειρο-ελαχιστο ο κινδηνος τρακας.ο σοφός λαός λέει: 'Το άδειο όπλο σκοτώνει!'
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
πω πω.. παίδες.. κοιτάξτε τι βρήκα..
σε άλλο φόρουμ, τυχαία,
σε θέμα που αφορά καταστροφή αυτοκινήτου καθηγητή στο σχολείο..
έχω σβήσει τα nicknames03/11/2005 22:07
( 66 posts ) Ego vasika 3i gimnasiou mia galikos mou ta eixe kanei poli tsourekia kai me evrize sinexeia xoris logo...E sto telos tis xronias tis xarakosa ligo to aftokinitaki giati den pigene allo me afti tin k@rgia....
05/11/2005 11:05
( 569 posts ) egw eixa grapsei me markadoro sto tzami:''enoikiazetai to paron''
10/11/2005 13:46
( 15 posts ) MIA FORA ESKASA AMPOULA STI TAXI KAI I ROUFIANA AGLIKOS ME PIGE STO LIKIARHI OPOU EFAGA DIO MERES.
DEN TIN AFISA OMOS ETSI TI GAMIA TIS ESKASA 2 STRAKASTROUKES PANO STO KATASPRO KAPO TOU AMAXIOU TIS TO OPOIO FISIKA EGINE KATAMAVRO....
TO KATAEFHARISTI8IKA
TIS AXIZE TIS GAMIOS
XA XA XA XA XA XA XA XA XA10/11/2005 21:15
( 19 posts ) kai ti me noiazei emena re naoum? Gia auto den thn plhrwnoun thn kargia? kai den doulevei 8wro opws h mana dioti exei emas na ths ta zalizoume kai kathetai kai 3 mhnes to kalokairi gia na xalarwsei... Opote kai meis thn douleia mas kanoume alliws ama den thn eixame sthn tsita ti nohma tha eixan ola auta ta pronomia??? kala ekane re o morths kai ths eskase tagidi skaste kai kana lastixo re flwria na gurisei me ta podia.sta pa**ria mou posa pernei provlhma ths kai epilogh ths. kai pshle egw den asxoloume mazi sou koita mhn mou polukollas
10/11/2005 14:21
( 19 posts ) ego pali otan ematha oti emina stin idia taksi piga kai vrika poia kathigitria me afise kai piga kai tis evgala ta tasi apo tis rodes. tis ekana ena oreotato ΧΑΡΑΚΩΜΑ se olo to amaksi
Τα σπας στο ξύλο τα μλκισμένα ή όχι;
Αυτά θέλουν τον Οβελίξ τους...
-
Prob me Ellinika sto PC....Sorry
Koyrema me tin psili theloyn kai poly ksilo...
-
Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, σήμερα Σάββατο 12/11 ώρα 21:50.
Κατέυθυνση προς Κόρινθο, λίγο πρίν την τελευταία έξοδο της Κορίνθου (μετά τον ισθμό)
έξτρα τερέστριαλ από τον πλανήτη της μαλακίας κινείται ανάποδα με λευκό διαστημόπλοιο. Και όχι μουλωχτά στη ΛΕΑ με αλάρμ και με 10, αέρα πατέρα στη μεσαία με καμμιά 100.
Η κίνηση ευτυχώς πολύ αραιή αλλά το να περνάει ταυτόχρονα ανάμεσα από νταλίκα στη δεξιά και ΙΧ στην αριστερή, σου τσιτώνει λίγο τα νεύρα.
Η τροχαία ήταν ενήμερη όταν τους πήρα, ελπίζω να τον πρόλαβαν πριν χωθεί στην επόμενη έξοδο ή πριν στουκάρει με κανέναν 'τυχερό'. -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, σήμερα Σάββατο 12/11 ώρα 21:50.
Κατέυθυνση προς Κόρινθο, λίγο πρίν την τελευταία έξοδο της Κορίνθου (μετά τον ισθμό)
έξτρα τερέστριαλ από τον πλανήτη της μαλακίας κινείται ανάποδα με λευκό διαστημόπλοιο. Και όχι μουλωχτά στη ΛΕΑ με αλάρμ και με 10, αέρα πατέρα στη μεσαία με καμμιά 100.
Η κίνηση ευτυχώς πολύ αραιή αλλά το να περνάει ταυτόχρονα ανάμεσα από νταλίκα στη δεξιά και ΙΧ στην αριστερή, σου τσιτώνει λίγο τα νεύρα.
Η τροχαία ήταν ενήμερη όταν τους πήρα, ελπίζω να τον πρόλαβαν πριν χωθεί στην επόμενη έξοδο ή πριν στουκάρει με κανέναν 'τυχερό'.Όπως είχα πει και για τον άλλον με το ποδήλατο που κατέβαινε ανάποδα στην εθνική, αυτά είναι για τα ανεξήγητα του Χαρδαβέλα!
-
Τοyota Hilux (ήταν κάποτε) με οδηγό αθίγγανο χωρίς φώτα (όλα σπασμένα), έτοιμο να καταρεύσουν όσες λαμαρίνες έχει ακόμα, χωρίς πόρτα οδηγού (αυτή δεν άντεξε) προσπάθησε να κάνει αναστροφή σε δρόμο με 1 λωρίδα ανα κατεύθυνση κι ενώ έβλεπε ότι στα 15-20μ. πίσω του έρχονταν 3-4 αυτοκίνητα μαζί κι εγώ (τελευταίος). Τπ πώς αποφύγαμε την καραμπόλα ήταν θαύμα. Ο αθίγγανος αποσβωλομένος μας κοίταζε με το βλέμμα του αθώου.
-
Αν δεν ήταν φίλη μου 20 χρόνια, θα τη χαρακτήριζα 'ζώο' . Δεν ήταν μόνο ότι δεν είχε σταθερή πορεία στη λωρίδα της και τη μια πήγαινε πολύ αριστερά, την άλλη πολύ δεξιά -καμιά φορά έμπαινε και στη διπλανή λωρίδα. Ήταν που δεν κοίταζε καθρέφτες -δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι άναβε φλας (όταν το άναβε) την τελευταία στιγμή και έμπαινε κατευθείαν στην άλλη λωρίδα, προκαλώντας πολλαπλά εγκεφαλικά και φρεναρίσματα στους άλλους οδηγούς.
Το τραγικό ήταν ότι στην εθνική είχε κολλήσει στη δεξιά, μπλοκάροντας όλους όσους ήθελαν να βγουν από τις εξόδους, αλλά και όσους ήθελαν να μπουν στην εθνική. Το κοντέρ είχε κολλήσει στα 80 χλμ. σε εθνική και ΑΟ, ακόμα και στα σημεία που το όριο ήταν 120.
Η φρίκη ήταν ότι έπρεπε να ακολουθώ από πίσω της με το αυτοκίνητο... -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Αν δεν ήταν φίλη μου 20 χρόνια, θα τη χαρακτήριζα 'ζώο' . Δεν ήταν μόνο ότι δεν είχε σταθερή πορεία στη λωρίδα της και τη μια πήγαινε πολύ αριστερά, την άλλη πολύ δεξιά -καμιά φορά έμπαινε και στη διπλανή λωρίδα. Ήταν που δεν κοίταζε καθρέφτες -δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι άναβε φλας (όταν το άναβε) την τελευταία στιγμή και έμπαινε κατευθείαν στην άλλη λωρίδα, προκαλώντας πολλαπλά εγκεφαλικά και φρεναρίσματα στους άλλους οδηγούς.
Το τραγικό ήταν ότι στην εθνική είχε κολλήσει στη δεξιά, μπλοκάροντας όλους όσους ήθελαν να βγουν από τις εξόδους, αλλά και όσους ήθελαν να μπουν στην εθνική. Το κοντέρ είχε κολλήσει στα 80 χλμ. σε εθνική και ΑΟ, ακόμα και στα σημεία που το όριο ήταν 120.
Η φρίκη ήταν ότι έπρεπε να ακολουθώ από πίσω της με το αυτοκίνητο...Εσύ της έκανες καμιά σύσταση τουλάχιστον? Πάντως το τελευταίο που είναι στα δεξιά με 80 έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει Κι εγώ όταν βγαίνω στην εθνική και δε νιώθω ασφαλής για το αυτοκίνητο(σ.σ. βάρκα) και την ανάλογη ταχύτητα όπως επίσης και το δρόμο (στροφιλίκι π.χ.) κάθομαι δεξιά σε χαμηλότερη ταχύτητα, όποιος θέλει προσπερνά
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
...
Η φρίκη ήταν ότι έπρεπε να ακολουθώ από πίσω της με το αυτοκίνητο...Δεν νομίζω ότι ήταν τραγικό αυτό το τελευταίο. Ισα ίσα μάλιστα. Νομίζω πως αυτό είναι το σωστό. Τώρα για αυτούς που θέλουν να μπουν στην εθνική, αν μπορείς να κάνεις αριστερά στην μεσαία λωρίδα για να τους διευκολύνεις, καλό είναι. Αν δεν μπορείς όμως δεν νομίζω πως είναι λάθος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τοyota Hilux (ήταν κάποτε) με οδηγό αθίγγανο χωρίς φώτα (όλα σπασμένα), έτοιμο να καταρεύσουν όσες λαμαρίνες έχει ακόμα, χωρίς πόρτα οδηγού (αυτή δεν άντεξε) προσπάθησε να κάνει αναστροφή σε δρόμο με 1 λωρίδα ανα κατεύθυνση κι ενώ έβλεπε ότι στα 15-20μ. πίσω του έρχονταν 3-4 αυτοκίνητα μαζί κι εγώ (τελευταίος). Τπ πώς αποφύγαμε την καραμπόλα ήταν θαύμα. Ο αθίγγανος αποσβωλομένος μας κοίταζε με το βλέμμα του αθώου.Το βλέμμα του αθώου ή το βλέμμα του ευτυχισμένου ηλίθιου;
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Η φρίκη ήταν ότι έπρεπε να ακολουθώ από πίσω της με το αυτοκίνητο...Μηπως θες να πεις οτι οδιγουσε στην Βοηθιτικη Λωριδα;;;;
Μηπως επρεπε να της κατεβασεις μερικα καντηλια;;;;;Σημερα..... 14/11/2005 ωρα 8:15
Λ.Αργυρουπολεως, στο υψος της πολεοδομιας.
Διπλα μου ενα Γκολφ ΜΚ IV, οδιγος τρελο πιπινακι 21-23 ετων, κλασσικη βιτριναTFT 25''/γυαλια ηλιου.... και το ΜΟΤΟΡΟΛΑ κωλημενο στ αυτι της....
Λ.Κατεχακη, Το Γκολφ μπροστα μου, το Μοτορολα στ' αυτι της.
Διοδια Αττικης Οδου/Περ.Υμμιτου. Το Γκολφ μπροστα μου, το Μοτορολα στ' αυτι της.
Εξωδος για Αγ.Παρασκευη, Το Γκολφ μπροστα μου, το Μοτορολα στ' αυτι της.
ΝτιΡι. Το Γκολφ μπροστα μου, το Μοτορολα στ' αυτι της.
Θεση κενη.....
Το Το Γκολφ παρκαρει, το Μοτορολα στ' αυτι της.
Βγαινει απο το αμαξι, το Μοτορολα ξεκωλαει απο το αυτι της και μπαινει στο τσαντακι Λουι Βιτον.....
Αν δεν ηταν απιστευτα απιστευτη.... Θα την εκραζα χειρωτερα....
Περιοριστικα στο..... Πως δεν πηρες κανεναν στο λαιμο σου;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Περιοριστικα στο..... Πως δεν πηρες κανεναν στο λαιμο σου;;;Της έκανες τη μούρη κρέας!
Απίστευτη, ξεαπίστευτη, η κοπέλα είναι επικίνδυνη..... -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Περιοριστικα στο..... Πως δεν πηρες κανεναν στο λαιμο σου;;;Της έκανες τη μούρη κρέας!
Απίστευτη, ξεαπίστευτη, η κοπέλα είναι επικίνδυνη.....Ειπα κ αλλα, γιατι απαντησε, αλλα αν τα γραψω εδω, θα με μπαναρουν
Εμα!!!!
....εγω οταν κανω μια μ****κια, ζηταω συγνωμη, δεν βρηζω τους αλλους.... Αυτο ειναι θρασος.... -
Tα εχετε 3αναπει αλλα ειναι απιστευτα ΖΩΑ κ επικινδυνοι οσοι δεν σε αφηνουν να προσπερασεις με προκλητικο τροπο. Μου ετυχαν 3 το Σαββατο απο Λειβαδια προς Αραχωβα. Ενα S3, ενα Golf ακριβως μπροστα του κ μια 156 αλλα 2 αυτοκινητα μπροστα. Ετυχαν κ ολοι μαζι..
Ο πρωτος με το S3 οταν τον πλησιαζα επιταχυνε. Δεν εχω προβλημα με αυτο αλλα ειναι λιγο ενοχλητικο να σε κοβει κα8ε λιγο. Τελος παντων, δεν ηταν αυτος το προβλημα.
Το προβλημα ηταν το Golf μπροστα του. Με το που περναω το S3, κ ενω ηταν δε3ια κ αυτος με το Golf, βγαινει αριστερα μπροστα μου με αποτελεσμα να αναγκαστω να φρεναρω δυνατα γιατι δε βγηκε να προσπερασει ενα φορτηγακι μπροστα του, αλλα να με κοψει. Στην επομενη ευ8εια προσπερασε το φορτηγακι, κ εγω απο πισω του αρκετα κοντα. Συνεχισε να επιταχυνει οσο πηγαινε αλλα μεχρι την πρωτη στροφη. Παει κ αυτος.
Ο χειροτερος απ'ολους. Σε ενα τρενακι πισω απο ενα πουλμαν. Προσπερναω οσους εκαναν δε3ια κ μενω πισω απ'οσους ειχαν προ8εση να περασουν. Ενω ημουν πανω στην προσπεραση της 156* (μισο αυτοκινητο μπροστα) αυτος αποφασιζει να επιταχυνει κ να με κλεισει!!!!!!!!! Κατεβασα τα καντηλια της ζωης μου, κ μια ταχυτητα κ 3αναβγαινω στο επομενο ανοιγμα να περασω. Βγαινει κ αυτος ακριβως μπροστα μου!!!!!!! Περναμε μαζι το λεωφορειο κ μετα εγινε της πτνς. Ευτυχως ειχα 8εα κ εβλεπα οτι δεν ερχοταν κανεις, γιατι βγηκα πανω στις στροφες κ τον περασα. Για εναν παρα3ενο λογο εκοψε μετα...
ΑΝΤΕ %&($^%$@%#& ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!!!!!
Οταν σε περνουσα επρεπε να σε εκλεινα κ να σε εστελνα κατευ8ειαν στο γκρεμο @&$^%*#^&#@%^@
-
Κάτι τέτοια ζωντόβολα είναι και ο σοβαρότερος λόγος που έχουμε τόσα ατυχήματα στους επαρχιακούς δρόμους. Δε μπορώ να τους καταλάβω με τίποτα... Δηλαδή τι, θα τους προσπεράσει κάποιος νόμιμα και θα πέσουν στο ranking? Ή είναι ένδειξη μαγκιάς;
Αλλά όλα αυτά συνοψίζονται στην υπογραφή μου: -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Tα εχετε 3αναπει αλλα ειναι απιστευτα ΖΩΑ κ επικινδυνοι οσοι δεν σε αφηνουν να προσπερασεις με προκλητικο τροπο. Μου ετυχαν 3 το Σαββατο απο Λειβαδια προς Αραχωβα. Ενα S3, ενα Golf ακριβως μπροστα του κ μια 156 αλλα 2 αυτοκινητα μπροστα. Ετυχαν κ ολοι μαζι..Ο πρωτος με το S3 οταν τον πλησιαζα επιταχυνε. Δεν εχω προβλημα με αυτο αλλα ειναι λιγο ενοχλητικο να σε κοβει κα8ε λιγο. Τελος παντων, δεν ηταν αυτος το προβλημα.
Το προβλημα ηταν το Golf μπροστα του. Με το που περναω το S3, κ ενω ηταν δε3ια κ αυτος με το Golf, βγαινει αριστερα μπροστα μου με αποτελεσμα να αναγκαστω να φρεναρω δυνατα γιατι δε βγηκε να προσπερασει ενα φορτηγακι μπροστα του, αλλα να με κοψει. Στην επομενη ευ8εια προσπερασε το φορτηγακι, κ εγω απο πισω του αρκετα κοντα. Συνεχισε να επιταχυνει οσο πηγαινε αλλα μεχρι την πρωτη στροφη. Παει κ αυτος.
Ο χειροτερος απ'ολους. Σε ενα τρενακι πισω απο ενα πουλμαν. Προσπερναω οσους εκαναν δε3ια κ μενω πισω απ'οσους ειχαν προ8εση να περασουν. Ενω ημουν πανω στην προσπεραση της 156* (μισο αυτοκινητο μπροστα) αυτος αποφασιζει να επιταχυνει κ να με κλεισει!!!!!!!!! Κατεβασα τα καντηλια της ζωης μου, κ μια ταχυτητα κ 3αναβγαινω στο επομενο ανοιγμα να περασω. Βγαινει κ αυτος ακριβως μπροστα μου!!!!!!! Περναμε μαζι το λεωφορειο κ μετα εγινε της πτνς. Ευτυχως ειχα 8εα κ εβλεπα οτι δεν ερχοταν κανεις, γιατι βγηκα πανω στις στροφες κ τον περασα. Για εναν παρα3ενο λογο εκοψε μετα...
ΑΝΤΕ %&($^%$@%#& ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!!!!!
Οταν σε περνουσα επρεπε να σε εκλεινα κ να σε εστελνα κατευ8ειαν στο γκρεμο @&$^%*#^&#@%^@
Τυπικό σκηνικό για δευτερευουσες ΕΟ στην Ελλάδα. Ωστόσο μεγάλα ζώα είναι και όσοι έχουν την απαίτηση όταν βλέπουν τρενάκι με πολλά αυτοκίνητα να θέλουν να τους περάσουν όλους με την μια χωρίς να περιμένουν να καθαρίσει λίγο το σύστημα!!!! σε διαδρομές του στυλ Λειβαδιά - Αράχωβα μιλάμε για χρονικές διαφορές του ενός λεπτού το να κάνεις ή όχι μια προσπέραση!!!!!!
-
Αυτή επειδή είναι και trendy διαδρομή βλέπεις πολλά τρελά τώρα το χειμώνα...
Ζώα ζώα ζώα