-
Φαντασμαγορικό ή μη, είναι επικίνδυνο.
Ένα μισάωρο παραπάνω δεν το καταλαβαίνεις, ένα δυστύχημα το καταλαβαίνεις στο πετσί σου. Δεν λέω ότι θα φταις εσύ, μπορεί κάποιος να φύγει από τη σειρά χωρίς να δει ότι τον περνάς και να γίνετε κουβάρι. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ένα μισάωρο παραπάνω δεν το καταλαβαίνεις, ένα δυστύχημα το καταλαβαίνεις στο πετσί σου. Δεν λέω ότι θα φταις εσύ, μπορεί κάποιος να φύγει από τη σειρά χωρίς να δει ότι τον περνάς και να γίνετε κουβάρι.Δεν ειναι το μισαωρο που θα σου κανει την διαφορα. Προσωπικα μου σπαει τα νευρα να καθομαι σε ενα τρενακι και να τσουλαω πισω απο ολους τους αλλους με την ιδια ταχυτητα, ενω βλεπω οτι (λιγο η πολυ) μπροστα υπαρχει ανοιχτος δρομος οπου μπορω να παω με την ταχυτητα που θελω εγω. Εμενα απλα με εκνευριζει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ένα μισάωρο παραπάνω δεν το καταλαβαίνεις, ένα δυστύχημα το καταλαβαίνεις στο πετσί σου. Δεν λέω ότι θα φταις εσύ, μπορεί κάποιος να φύγει από τη σειρά χωρίς να δει ότι τον περνάς και να γίνετε κουβάρι.Δεν ειναι το μισαωρο που θα σου κανει την διαφορα. Προσωπικα μου σπαει τα νευρα να καθομαι σε ενα τρενακι και να τσουλαω πισω απο ολους τους αλλους με την ιδια ταχυτητα, ενω βλεπω οτι (λιγο η πολυ) μπροστα υπαρχει ανοιχτος δρομος οπου μπορω να παω με την ταχυτητα που θελω εγω. Εμενα απλα με εκνευριζει.
-
Να του κουλαθεί το χέρι του ζώου που χαράκωσε το καπό μου
Ούτε ενοχλούσα, ούτε έκλεινα γκαράζ, μες την μπίχλα ήταν το corollάκι μου να πεις πως χτύπαγε στο μάτι... -
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Ούτε ενοχλούσα, ούτε έκλεινα γκαράζ, μες την μπίχλα ήταν το corollάκι μου να πεις πως χτύπαγε στο μάτι......κι έτσι, πληθύναμε κατά έναν όσοι το έχουμε πάθει αυτό... εγώ έχω δυο... τρύπες από κατσαβίδι στο αμάξι μου... ΖΩΑ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ούτε ενοχλούσα, ούτε έκλεινα γκαράζ, μες την μπίχλα ήταν το corollάκι μου να πεις πως χτύπαγε στο μάτι......κι έτσι, πληθύναμε κατά έναν όσοι το έχουμε πάθει αυτό... εγώ έχω δυο... τρύπες από κατσαβίδι στο αμάξι μου... ΖΩΑ!
Μπράβο ζώα, την επόμενη φορά σπάστε το..
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
....εγω οταν κανω μια μ****κια, ζηταω συγνωμη, δεν βρηζω τους αλλους.... Αυτο ειναι θρασος....
Όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι κάνουν αυτό που κάνεις κι εσύ, μια και λάθη όλοι κάνουμε. Αυτοί όμως που το κάνουν εσκεμένα ζητούν και τα ρέστα από πάνω είναι ο ορισμός του ζώου.
Ένα άλλο πολύ εκνευριστικό είναι το να κάνει λάθος κάποιος οδηγός και να πεταχτεί ο συνοδηγός / συνεπιβάτης λέγοντας τη π@π@ιά του. Αυτό πραγματικά με τρελαίνει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ένα άλλο πολύ εκνευριστικό είναι το να κάνει λάθος κάποιος οδηγός και να πεταχτεί ο συνοδηγός / συνεπιβάτης λέγοντας τη π@π@ιά του. Αυτό πραγματικά με τρελαίνει.
Μαζί σου...
-
Όταν όμως συνδράμει στο μπινελίκωμα ο δικός σου συνοδηγός;
-
Ζωο αυτος που με ειχε 35 λεπτα κλεισμενο οντας διπλοπαρκαρισμενος,και αντι να ζητησει συγνωμη πηγε να πουλησει και τσαμπουκα ο μαλ***ς,αλλα μολις ειδε τα σκουρα την εκανε με ελαφρα...
Αν ειναι δυνατον....επι 35 λεπτα να κορναρω και ο τυπος αταραχος να μου λεει οταν εμφανιστηκε ''και τι εγινε ρε μεγαλε??Γεννας??''....''και που θα παρκαριζα εγω??''(παρκαριζα...ουτε να μιλησει δεν ηξερε το ζωο...). -
Όχι ρε γμτ! Σε τέτοιες περιπτώσεις αρχίζεις τις κλωτσιές, πως να κρατηθείς;;;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι ρε γμτ! Σε τέτοιες περιπτώσεις αρχίζεις τις κλωτσιές, πως να κρατηθείς;;;Σκεπτόμενος τις συνέπειες του να μη κρατηθείς.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν όμως συνδράμει στο μπινελίκωμα ο δικός σου συνοδηγός;Στο δικό μου αυτοκίνητο υπάρχει 'απαγορευτικό' για τον συνοδηγό να πει οτιδήποτε σε τρίτο. Είτε είναι για τον οδηγό άλλου αυτοκινήτου είτε είναι πεζό κ.λ.π. .
Μπορεί να σε γλυτώσει από πολλές φασαρίες αυτό, μια και ο αδηγός και λάθος να κάνει μ΄ένα νεύμα μπορεί να λύσει την όποια παρεξήγηση χωρίς συνέχεια. Ενώ αν μιλήσει ο συνοδηγός μπορεί να γίνεις μαλλιά κουβάρια. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όχι ρε γμτ! Σε τέτοιες περιπτώσεις αρχίζεις τις κλωτσιές, πως να κρατηθείς;;;
Σκεπτόμενος τις συνέπειες του να μη κρατηθείς.
Δύσκολα πράγματα. Πάντως το βρισίδι δύσκολα το συγκρατείς στο στόμα σου.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στο δικό μου αυτοκίνητο υπάρχει 'απαγορευτικό' για τον συνοδηγό να πει οτιδήποτε σε τρίτο.Σωστός, το ίδιο κι εδώ.
-
Ζωο ο Kacey που παραλιγο να παρει ενα μηχανακι μαζι του...
Διεσχιζα κεντρικο δρομο στα Καμινια (απο στενο απεναντι στο ιδιο στενο), κοιταω αριστερα τιποτα, κοιταω δεξια και βλεπω ενα φορτηγακι να ερχεται χαλαρα. Αμ δε... Με το που ξεκιναω να περασω απεναντι και αλλαξε λιγο η οπτικη γωνια, ειδα και το μηχανακι να ερχεται πλακωμενο. Οταν κοιταξα στην αρχη ετυχε και το μηχανακι ηταν ακριβως μπροστα απο το αριστερο φως του φορτηγου που ειναι και ψηλο με τα φαναρια στο υψος του φαναριου της μηχανης, οποτε εγω ειδα δυο φαναρια (και οχι τρια). Ειδα δηλαδη το φορτηγο μονο...Πως μπορεις να την πατησεις μερικες φορες...
-
Ο 'γάιδαρος' σήμερα μπροστά από το γυμναστήριο της ΜΕΝΤ με ένα μαύρο golf IV με χρυσές ζάντες και μπακετιες μέσα που θεώρησε σωστο να δοκιμάσει τις ικανότητες του στο 0-100 με σπινιαρίσματα και οπτικοακουστικές εκδηλωσεις, με το διπλανό σχολίο σε λειτουργία. Δηλαδή ένα παιδάκι αν έτρεχε πίσω από μια μπάλα τι θα έκανε; Αλεξίπτωτο θα έβγαζε;
-
Τα πλέον... ζώα βρισκόντουσαν σήμερα στη Φρατζή στο Ν. Κόσμο.
Φορτηγά είχαν κλείσει το δρόμο και στις δύο κατευθύνσεις, είχαν κατέβει οι οδηγοί τους στο και παίζανε ξύλο!
Μετά από κάνα 5λεπτο φεύγει ο ένας που ήταν στην άλλη κατεύθυνση, πάνε δύο από τους μπροστά μου πιο πέρα, κάνουν στην άκρη και συνεχίζουν το ξύλο! (Προφανώς το συμβάν είχε τρεις-τέσσερις εμπλεκόμενους).
Κάτι μηχανάκηδες μπροστά μου, καθόντουσαν στη μέση του δρόμου και χάζευαν τη σκηνή του ξύλου. Πάτησα κόρνα για να... κουνηθούν, και είχαν μία φάτσα του στυλ 'τι θες;'.... θέλανε κι αυτοί ξύλο...
Ημαρτον...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τα πλέον... ζώα βρισκόντουσαν σήμερα στη Φρατζή στο Ν. Κόσμο.Φορτηγά είχαν κλείσει το δρόμο και στις δύο κατευθύνσεις, είχαν κατέβει οι οδηγοί τους στο και παίζανε ξύλο!
Μετά από κάνα 5λεπτο φεύγει ο ένας που ήταν στην άλλη κατεύθυνση, πάνε δύο από τους μπροστά μου πιο πέρα, κάνουν στην άκρη και συνεχίζουν το ξύλο! (Προφανώς το συμβάν είχε τρεις-τέσσερις εμπλεκόμενους).
Κάτι μηχανάκηδες μπροστά μου, καθόντουσαν στη μέση του δρόμου και χάζευαν τη σκηνή του ξύλου. Πάτησα κόρνα για να... κουνηθούν, και είχαν μία φάτσα του στυλ 'τι θες;'.... θέλανε κι αυτοί ξύλο...
Ημαρτον...
Μα και συ γιατι κορναρεις???
Βλεπεις καθε μερα ξυλο στο δρομο και βαρεθηκες.... ...αντι να κατσεις να απολαυσεις το θεαμα ,να βαλεις στοιχημα ποιος θα φαει τις περισσοτερες με τον διπλανο ηθελες να φυγεις .....τσ..τσ..τσ
Πλακα κανω εεε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τοyota Hilux (ήταν κάποτε) με οδηγό αθίγγανο χωρίς φώτα (όλα σπασμένα), έτοιμο να καταρεύσουν όσες λαμαρίνες έχει ακόμα, χωρίς πόρτα οδηγού (αυτή δεν άντεξε) προσπάθησε να κάνει αναστροφή σε δρόμο με 1 λωρίδα ανα κατεύθυνση κι ενώ έβλεπε ότι στα 15-20μ. πίσω του έρχονταν 3-4 αυτοκίνητα μαζί κι εγώ (τελευταίος). Τπ πώς αποφύγαμε την καραμπόλα ήταν θαύμα. Ο αθίγγανος αποσβωλομένος μας κοίταζε με το βλέμμα του αθώου.Πείτε με απολίτιστο, πείτε με βάρβαρο αλλά δεν κρατιέμαι να μην το γράψω. Τέτοια σαράβαλα, τέτοια κινητά φέρετρα ένα πράγμα χρειάζονται. Μια μολότωφ να λαμπαδιάσουν, να καταστραφούν ολοσχερώς ώστε να μην ξανακυκλοφορήσουν στο δρόμο.
Ζώα ζώα ζώα