-
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
.........100%..........
?????
Τι μου θυμισες τωρα!...
(get over it, man! )
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Τι μου θυμισες τωρα!...
Καλά...sorry...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τι μου θυμισες τωρα!...
Καλά...sorry...
Δεν πειραζει, απωθημενα ειναι αυτα, καπου πρεπει να βγουν!...
-
-
Θα πάει μακριά αυτό πάλι???
(την τελευταία φορά σας πήρε καμιά 10αριά σελίδες... ) -
Έχεις δίκιο…επειδή και πάλι σε κάθε post το χοντραίνει και λίγο παραπάνω (δείχνοντας ποιος έχει απωθημένα τελικά...) σταματάω αυτό το μικρό «αστείο» που ξεκίνησα για να την «πειράξω». Από πείραγμα ξεκίνησα και καταλήξαμε ....στα απωθημένα μου ....
Άστο…άκυρο...κατάλαβα...
Συγνώμη παιδιά.
Συνεχίστε.... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Έχεις δίκιο…επειδή και πάλι σε κάθε post το χοντραίνει και λίγο παραπάνω (δείχνοντας ποιος έχει απωθημένα τελικά...) σταματάω αυτό το μικρό «αστείο» που ξεκίνησα για να την «πειράξω». Από πείραγμα ξεκίνησα και καταλήξαμε ....στα απωθημένα μου ....Άστο…άκυρο...κατάλαβα...
Συγνώμη παιδιά.
Συνεχίστε....Οταν φυτρωνεις σε μια συζητηση περι RX8 χωρις να εχεις να προσθεσεις τιποτα το σχετικο, με μονη αφορμη μια αλλη συζητηση στην οποια δεν καταφερες να πεις την τελευταια λεξη.... ε, να με συγχωρεις αλλα ειναι προφανες οτι δεν το εχεις ξεπερασει ακομα! Οσο για το ποιος 'το χοντραινει'... αστο καλυτερα!!
Αν θες να με 'πειραξεις', τα αστεια ειναι το ιδιο αστεια και με pm.
Εκτος κι αν νομιζεις οτι εχεις αναγκη απο ακροατηριο (για να 'καθαρισεις τ'ονομα σου';;!!)...Τελος παντων, το θεμα εχει ληξει για μενα και τα συμπερασματα μου τα εχω βγαλει. Αν θες να πεις **εδω **την τελευταια λεξη, μια που πριν δε μπορεσες, ειναι οοοοοοολη δικια σου (τη συγνωμη σου μας την ειπες ηδη, οποτε... ελευθερα!).
-
Οταν φυτρωνεις σε μια συζητηση περι RX8 χωρις να εχεις να προσθεσεις τιποτα το σχετικο, με μονη αφορμη μια αλλη συζητηση στην οποια δεν καταφερες να πεις την τελευταια λεξη.... ε, να με συγχωρεις αλλα ειναι προφανες οτι δεν το εχεις ξεπερασει ακομα! Οσο για το ποιος 'το χοντραινει'... αστο καλυτερα!!
Αν θες να με 'πειραξεις', τα αστεια ειναι το ιδιο αστεια και με pm.
Εκτος κι αν νομιζεις οτι εχεις αναγκη απο ακροατηριο (για να 'καθαρισεις τ'ονομα σου';;!!)...Τελος παντων, το θεμα εχει ληξει για μενα και τα συμπερασματα μου τα εχω βγαλει. Αν θες να πεις **εδω **την τελευταια λεξη, μια που πριν δε μπορεσες, ειναι οοοοοοολη δικια σου (τη συγνωμη σου μας την ειπες ηδη, οποτε... ελευθερα!).
(τόση επίθεση?τόση μανία????τόση χολή που λέει και ο Γεωργίου? Και όλα αυτά από ένα αστείο...με emoticons?)
Έλα πες πάλι την τελευταία κουβέντα...
-
Ωραια. Και τωρα που ειπε ο sirgus την τελευταια κουβεντα (4 edit του τελευταιου post του μετρησα πριν κανω εγω post αυτο το μυνημα... και μαλλον ακομα το σκεφτεται!!) ας επιστρεψουμε στο θεμα μας.
Γενικοτερο δικο μου συμπερασμα απο τα οσα γραφτηκαν μεχρι τωρα ειναι οτι ειναι λιγο βαρυ να λεμε για 'θαψιμο' του Challenge απο τους 4Τ αν και θα επρεπε να ειχαν αναφερθει στο τι δινει σε σχεση με το τι ζηταει (οπως και το μεγαλο του αδερφακι). Αν ΔΕΝ εχεις οδηγησει το Cosmo (οπως δεν το εχω οδηγησει εγω) δε νομιζω να βρεις το 'μικρο' ανεπαρκες για αυτο που ειναι - καθε αλλο.
-
Απο κει και περα οι κυριοτεροι προβληματισμοι των περισσοτερων ειναι γυρω απο τα θεματα συντηρησης - μακροζωιας του κινητηρα και καταναλωσης. Μεχρι τωρα ο Renesis δεν εχει δωσει αρνητικα δειγματα σε σχεση με την αξιοπιστια του (ο χρονος βεβαια θα δειξει) αλλα απο καταναλωση ειναι αρκετα πισω απο τους αντιστοιχους 'συμβατικους', κατι το οποιο οι τιμες που δηλωνει ο κατασκευαστης του κρυβουν επιμελως, παραπλανωντας ετσι τον υποψηφιο αγοραστη (ο οποιος δεν εχει ρωτησει αλλους που το εχουν η δεν εχει ιδιαν εμπειρια).
Θα μου πειτε ολοι το κανουν, αλλος περισσοτερο κι αλλος λιγοτερο, αλλα οπως εγραφε πιο πανω και ο DELINHO εχει καταντησει αηδια. Ποιος πλεον εμπιστευεται τις τιμες μεσης καταναλωσης που δινουν οι εταιριες;
-
Ποιος πλεον εμπιστευεται τις τιμες μεσης καταναλωσης που δινουν οι εταιριες;
Ισως θα ηταν ενδιαφερον σα νεο topic....
-
..αυτονοητη απαντηση 'ΚΑΝΕΙΣ!!'
-
Ποιος πλεον εμπιστευεται τις τιμες μεσης καταναλωσης που δινουν οι εταιριες;
Ισως θα ηταν ενδιαφερον σα νεο topic....
Μήπως να συνεχίσει ένα τόπικ με βάση την κατανάλωση και να τη συγκρίνουμε με την εργοστασιακή;
-
Πάντως στο αμέρικα υπήρξε δυσαρέσκεια από αρκετούς αγοραστές του prius με αιτία την κατανάλωση καυσίμου.
Είχαν την απαίτηση να έχουν την εργοστασιακή κατανάλωση που διαφήμιζε το προσπέκτους .
Δεν θα είναι παράξενο αν κάποιος απ' αυτούς μηνύσει την toyota για ψευδή διαφήμιση και τα κονομήσει. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Πάντως στο αμέρικα υπήρξε δυσαρέσκεια από αρκετούς αγοραστές του prius με αιτία την κατανάλωση καυσίμου.
Είχαν την απαίτηση να έχουν την εργοστασιακή κατανάλωση που διαφήμιζε το προσπέκτους .
Δεν θα είναι παράξενο αν κάποιος απ' αυτούς μηνύσει την toyota για ψευδή διαφήμιση και τα κονομήσει.Η εργοστασιακή κατανάλωση δεν είναι ψευδής, απλώς αντιστοιχεί στις συνθήκες που λένε πως μετρήθηκε και μόνο.
το RX8 αν έχει εργοστασιακή τιμή 10λίτρα στα 100χλμ με ταχύτητα 90χλμ την ώρα (σταθερή) τότε καίει τόσο περίπου έστω.
Αν το σκίζεις μπορεί να κάψει 30 λίτρα, δε σημαίνει πως ο κατασκευαστής λέει ψέμματα.
-
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες , οι παραπονούμενοι αγοραστές οδηγούσαν με ταχύτητες που υποτείθεται οτι ήταν σταθερές ,ανάλογες των τυποποιημένων εργοστασιακών και μάλιστα σε επίπεδο έδαφος.
Δε θυμάμαι το ακριβές νούμερο αλλά οι διαφορές στην κατανάλωση απήχαν αρκετά. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η εργοστασιακή κατανάλωση δεν είναι ψευδής, απλώς αντιστοιχεί στις συνθήκες που λένε πως μετρήθηκε και μόνο. το RX8 αν έχει εργοστασιακή τιμή 10λίτρα στα 100χλμ με ταχύτητα 90χλμ την ώρα (σταθερή) τότε καίει τόσο περίπου έστω.
Οσον αφορα το RX8:
Δε γνωριζω οι δικες σου πηγες ποιες ειναι για το συγκεκριμενο η αν μιλας θεωρητικα, αλλα ακομα και το Challenge ουτε που πλησιαζει τις τιμες που αναγραφονται στους πινακες των 4Τ. Δε φανταζομαι το προσπεκτους τις Μαζντα να αναφερει με ψιλα γραμματα οτι μετρηθηκε σε κατηφορα 5 μοιρων με ευνοϊκο ανεμο!...
Αυτο το 11.7 για 'μεση τιμη' ειναι τουλαχιστον αστειο (για να μην πω εξοργιστικο), και απο προσωπικη μου εμπειρια με το Challenge αλλα και απο τα οσα ακουω απο αλλους για το Cosmo που εχει σχεδον διπλασια καταναλωση απο την αναγραφομενη ως 'μεση' στους 4Τ.Οι συνθηκες μετρησης, οταν τουλαχιστον μιλαμε για απευθειας συγκριση στους πινακες ενος περιοδικου, ειναι τυποποιημενες και δε νοειται ο ενας να μετραει ετσι κι ο αλλος αλλιως.
-
Αντιγράφω από προσπέκτους της FORD:
Κύκλος πόλης
Κρύα εκκίνηση του κινητήρα και λειτουργία σε εργαστηριακές συνθήκες με διαφορετικές ταχύτητες, με μέγιστη 50 χλμ/ώρα και μέση 20 χλμ/ώρα και για μια θεωρητική απόσταση 4 χλμ.Κύκλος εκτός πόλης
Η μέτρηση διενεργείται αμέσως μετά τον κύκλο πόλης και περιλαμβάνει κατά το μισό οδήγηση με σταθερή ταχύτητα και κατά το υπόλοιπο οδήγηση με μεταβαλλόμενη ταχύτητα, με μέγιστη 120 χλμ/ώρα και για μια θεωρητική απόσταση 7 χλμ.Μικτός κύκλος
Ο μέσος όρος των δύο μετρήσεων, αναλογικά με τα χιλιόμετρα της κάθε διαδρομής.
(δηλ. πιό πολύ μετράει τον κύκλο εκτός πόλης, που είναι και τα περισσότερα χιλιόμετρα )PS - Ίσως θα έπρεπε να μεταφερθούμε σε άλλο θέμα, περι κατανάλωσης....
-
Michelle για οποιοδήποτε αυτοκίνητο αν μετρήσεις την κατανάλωση σύμφωνα με τις συνθήκες που περιγράφει ο nidosan με οικονομική οδήγηση (επιλέγοντας πάντα τη μεγαλύτερη δυνατή σχέση και πατώντας ομαλά το γκάζι) εγω θεωρώ απίθανο να μετρήσεις διαφιορετική κατανάλωση απο την επίσημη.
Η πιο αντιπροσωπευτική μέτρηση για εμένα είναι η μέση κατανάλωση τεστ απο τα τεστ των 4Τ, σε όσα αυτοκίνητα την έχω μετρήσει εγω προσωπικά έχει πέσει μέσα 99%.
Γιατί οι 4Τ "θάβουν" το RX-8 Challenge;