-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Bινιετα ειναι το πιο δικαιο.Βενζινη χρησιμοποιουν και πολλοι ανθρωποι που δεν προκειται να κινηθουν ποτε σε Αυτοκινητοδρομο (απομακρυσμενα χωρια ή νησια), ή καποιοι που δεν την χρησιμοποιουν σε αυτοκινητο (πχ αλυσοπρίονα, γεννητριες κλαδευτικα και ενα σωρο αλλα που μου διαφευγουν)
Δεν χρειαζονται συντηρηση μονο οι αυτοκινητοδρομοι αλλα ολο το οδικο δικτυο.
-
Κάπου αναφέρθηκε πιο πάνω, αλλά το προσπεράσατε. ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.
Το βάζω κεφαλαία μπας και το προσέξει κανείς. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κάπου αναφέρθηκε πιο πάνω, αλλά το προσπεράσατε. ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.
Το βάζω κεφαλαία μπας και το προσέξει κανείς.Καλα το λες,υποτιθεται.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το βάζω κεφαλαία μπας και το προσέξει κανείς.Το 90% των τελών κυκλοφορίας κατευθύνεται προς τους ΟΤΑ. In theory κάποιο μέρος, αφαιρώντας μισθούς ημετέρων κ.λπ. πρέπει λογικά να κατευθυνθεί και για τη συντήρηση των οδών αρμοδιότητας των ΟΤΑ.
Θα φωτογραφήσω σήμερα το δρόμο στο σπίτι μου... όχι τίποτα άλλο να δούμε την καταπληκτική δουλειά του Δ.Α. ειδικά όταν έχει και πρόσθετα έσοδα από την ενοικίαση των άλλοτε Δημόσιων Θέσεων στάθμευσης καθώς και από το τέλος των κατοίκων όπως βέβαια και από την ελεγχόμενη στάθμευση.
-
Από την Τρίτη 17 Ιουλίου 2012, οι οδηγοί που διασχίζουν την Εγνατία Οδό θα καταβάλουν 2.40 ευρώ σε κάθε έναν από τους πέντε σταθμούς (Πολύμυλο Κοζάνης, Τύρια (περιοχή Παραμυθιάς Θεσπρωτίας), Μαλακάσι (περιοχή Μετσόβου), Ανάληψη (περιοχή Λαγκαδά) και Ίασμο Κομοτηνής) που βρίσκονται κατά μήκος της Εγνατίας Οδού. Αυτό προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Υποδομών και Οικονομικών που υπογράφηκε στα τέλη Μαΐου.
Με την ίδια απόφαση, από την 1η Οκτωβρίου θα τεθεί σε λειτουργία ο έκτος σταθμός διοδίων κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου στο ύψος της Μουσθένης στην Καβάλα.
Από την Τρίτη 17 Ιουλίου 2012, οι οδηγοί που διασχίζουν την Εγνατία Οδό θα καταβάλουν 2.40 ευρώ σε κάθε έναν από τους πέντε σταθμούς (Πολύμυλο Κοζάνης, Τύρια (περιοχή Παραμυθιάς Θεσπρωτίας), Μαλακάσι (περιοχή Μετσόβου), Ανάληψη (περιοχή Λαγκαδά) και Ίασμο Κομοτηνής) που βρίσκονται κατά μήκος της Εγνατίας Οδού. Αυτό προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Υποδομών και Οικονομικών που υπογράφηκε στα τέλη Μαΐου.
Με την ίδια απόφαση, από την 1η Οκτωβρίου θα τεθεί σε λειτουργία ο έκτος σταθμός διοδίων κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου στο ύψος της Μουσθένης στην Καβάλα.http://www.autoblog.gr/2012/07/02/auksi ... -egnatias/
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Με την ίδια απόφαση, από την 1η Οκτωβρίου θα τεθεί σε λειτουργία ο έκτος σταθμός διοδίων κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου στο ύψος της Μουσθένης στην Καβάλα.
Με την ίδια απόφαση, από την 1η Οκτωβρίου θα τεθεί σε λειτουργία ο έκτος σταθμός διοδίων κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου στο ύψος της Μουσθένης στην Καβάλα.http://www.autoblog.gr/2012/07/02/auksi ... -egnatias/
Πόσο είναι τώρα? (αν και υποθέτω λιγότερα)
ΥΓ: πως φαίνεται ότι είμαι 'νότιος'.
-
Τώρα είναι από 2€ σε κάθε ένα σταθμό διοδίων. Τουλάχιστον στην Εγνατία, έχεις κι ένα λόγο να πληρώνεις τα διόδια (αρκετά καλή άσφαλτος, φωτισμός κλπ). Στα Μάλγαρα, γιατί να πληρώσει κανείς?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τώρα είναι από 2€ σε κάθε ένα σταθμό διοδίων. Τουλάχιστον στην Εγνατία, έχεις κι ένα λόγο να πληρώνεις τα διόδια (αρκετά καλή άσφαλτος, φωτισμός κλπ). Στα Μάλγαρα, γιατί να πληρώσει κανείς?την ίδια απορία έχω για τον Κορίνθου-Πατρών (που έχουν σταματήσει και τα έργα την τελευταία φορά που πέρασα ), αλλά κανείς δεν έχει βρεθεί για να μου λύσει την απορία.
-
Δεν έχει βγάλει δελτίο τύπου ο infinity για το θέμα?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Τώρα είναι από 2€ σε κάθε ένα σταθμό διοδίων. Τουλάχιστον στην Εγνατία, έχεις κι ένα λόγο να πληρώνεις τα διόδια (αρκετά καλή άσφαλτος, φωτισμός κλπ). Στα Μάλγαρα, γιατί να πληρώσει κανείς?
την ίδια απορία έχω για τον Κορίνθου-Πατρών (που έχουν σταματήσει και τα έργα την τελευταία φορά που πέρασα ), αλλά κανείς δεν έχει βρεθεί για να μου λύσει την απορία.
Κορινθου-Πατρων ειναι ... ακομα 3,10.
Λενε οτι δεν τα πηγαν 3,20 (οπως στην Αθηνων-Κορινθου) αφου τα 50χλμ απο την διαδρομη ειναι περιορισμενα με κωνους.
ΛΥΣΗ = ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν έχει βγάλει δελτίο τύπου ο infinity για το θέμα?Δυστυχως δεν εχει βγαλει και τωρα βρισκετε διακοπες στο νησι της Κεφαλλονιας
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δυστυχως δεν εχει βγαλει και τωρα βρισκετε διακοπες στο νησι της Κεφαλλονιας
Την άλλη εβδομάδα.
Εγώ παίδες πιστεύω ότι οι τιμές είναι λογικές για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρεται.
Η Κορίνθου-Πατρών έχει γίνει ένας από τους πιο ασφαλείς δρόμους της Ευρώπης. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δυστυχως δεν εχει βγαλει και τωρα βρισκετε διακοπες στο νησι της Κεφαλλονιας
-
-
βελτιωθηκε πολυ.λογω καλοκαιριου ζεσταινονται πιο γρηγορα τα λαστιχα και ετσι εχουμε 12% καλυτερη προσφυση.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
βελτιωθηκε πολυ.λογω καλοκαιριου ζεσταινονται πιο γρηγορα τα λαστιχα και ετσι εχουμε 12% καλυτερη προσφυση.Τώρα μ' έβαλες σε σκέψη... Κερδίζουν άραγε σε απόδοση και τα σλίκ στις νταλίκες, ή χάνεται το όποιο όφελος μετά την 50η αναγόμωση?
-
-
Καλησπέρα
Ετοιμαζόμαστε για διακοπές και προσπαθούμε να βγάλουμε το budget της διαδρομής Βόλος - Αλεξανδρούπολη. Προφανώς για οικονομικούς λόγους δε θα το κάνουμε με το Corsa το ταξίδι εκτός αν θέλουμε να χρεοκοπήσουμε στο δρόμο από βενζίνες οπότε πάμε με το i10 της κοπέλας μου.
Το θέμα είναι πόσο θα μας βγούνε τα διόδια πήγαινε - έλα Βόλος - Αλεξανδρούπολη ; Δεν έχω ιδέα από τιμές και διόδια Εγνατίας, ξέρει κάποιος υπεύθυνα να μας πει το σύνολο για τα διόδια της διαδρομής;Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Καλησπέρα
Ετοιμαζόμαστε για διακοπές και προσπαθούμε να βγάλουμε το budget της διαδρομής Βόλος - Αλεξανδρούπολη. Προφανώς για οικονομικούς λόγους δε θα το κάνουμε με το Corsa το ταξίδι εκτός αν θέλουμε να χρεοκοπήσουμε στο δρόμο από βενζίνες οπότε πάμε με το i10 της κοπέλας μου.
Το θέμα είναι πόσο θα μας βγούνε τα διόδια πήγαινε - έλα Βόλος - Αλεξανδρούπολη ; Δεν έχω ιδέα από τιμές και διόδια Εγνατίας, ξέρει κάποιος υπεύθυνα να μας πει το σύνολο για τα διόδια της διαδρομής;Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Μεχρι Θεσσαλονικη μπορεις να μην πληρωσεις τιποτα, επισης τα πρωτα της Εγνατιας μπορεις να τα γλυτωσεις ευκολα, οποτε σου μενουν 2 2ΕΥΡΑ για την υπολοιπη Εγνατια
-
Από εδώ http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=88809#6Σε πιάνουν Μοσχοχώρι, Μακρυχώρι, Πυργετός, Λεπτοκαρυά, Μάλγαρα.
Βέβαια το άρθρο είναι λίγο παλιό και αν θυμάμαι καλά κάποια αυξήθηκαν λίγο. Υπολόγισε κάνα ευρώ έξτρα στο σύνολο.
Στην Εγνατία από Σαλόνικα και μετά θα συναντήσεις 2 διόδια, ένα στο Λαγκαδά και ένα στην Κομοτηνή, από 2 ευρώ έκαστο.
http://www.egnatia.eu/page/default.asp?la=1&id=3429Χοντρά χοντρά 16-17 ευρά υπολόγιζε.
Βέβαια διόδια όπως της Λεπτοκαρυάς που έχουν πραγματικά γελοία και πανεύκολη παράκαμψη και είναι και πανάκριβα μπορείς να τα γλιτώσεις!
Αυξηση διοδίων (ξανά!)