-
το φερρυ ειναι ιδιωτικο
-
το φερρυ δεν συμφέρει
-
-
**ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΓΙΩΤΕΣ ΕΚΑΝΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΡΙΟ ΚΑΙ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ
**
Μαζική αγωγή σε δεκάδες πολίτες από την Πάτρα, το Αίγιο, το Διακοπτό, την Αθήνα και άλλες περιοχές, κοινοποίησε η Ολυμπία Οδός. Στην αγωγή η εταιρεία διεκδικεί τα συνολικά ποσά των διοδίων που δεν πλήρωσαν οι πολίτες κατά την διέλευση τους από τα σημεία, ενώ επιπλέον τους ζητά και 1.500 ευρώ από τον καθένα αποζημίωση στην ηθική βλάβη που υποστηρίζει ότι υπέστη ως εταιρεία, από την συμπεριφορά τους....
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/0 ... _5861.html
-
Τζαμπα μαγκες οι της 'ολυμπιας οδου' μονο θορυβο θελουν να προκαλεσουν
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ελα ντε? 13 λεπτα κανεις να περασεις με το φερρυ και θα εκαναν και την αναγκη τους. Στο υπολοιπο οδικο δικτυο το καταλαβαινω.Θωμα επειδη για καμια 15αρια χρονια πηγαινοερχομουν με το φερρυ και η εμειρια μου δεν ηταν η καλυτερη, εσενα σου αρεσε η συμπεριφορα των υπαλληλων??? εμενα καθολου, χρεωναν οτι ηθελαν, μιλουσαν ασχημα, με λιγα λογια νταβατζιλικι.
Οσο για τον οδηγο με τη γεφυρα, αντιθετως εκει που ΔΕΝ τον επαιρνε τους αγνοησε ειδατε μεχρι και οι αστυνομικοι συνεννοημενοι ηταν
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Τζαμπα μαγκες οι της 'ολυμπιας οδου' μονο θορυβο θελουν να προκαλεσουνΕλα ντε? 13 λεπτα κανεις να περασεις με το φερρυ και θα εκαναν και την αναγκη τους. Στο υπολοιπο οδικο δικτυο το καταλαβαινω.
Θωμα επειδη για καμια 15αρια χρονια πηγαινοερχομουν με το φερρυ και η εμειρια μου δεν ηταν η καλυτερη, εσενα σου αρεσε η συμπεριφορα των υπαλληλων??? εμενα καθολου, χρεωναν οτι ηθελαν, μιλουσαν ασχημα, με λιγα λογια νταβατζιλικι.
Οσο για τον οδηγο με τη γεφυρα, αντιθετως εκει που ΔΕΝ τον επαιρνε τους αγνοησε ειδατε μεχρι και οι αστυνομικοι συνεννοημενοι ηταν
Επι εποχης φερρυ μεχρι να ανοιξει η γεφυρα μετακινουμασταν με ΚΤΕΛ οποτε δεν εχω να θυμαμαι κατι απο τη συμπεριφορα των υπαλληλων του φερρυ, αλλα τον τελευταιο καιρο που το χρησιμοποιω μπορω να πω πως ηταν πολυ καλη. Φταιει και το γεγοννος πως η γεφυρα τους γονατισε . Προτιμω φερρυ εκτος και αν βιαζομαι οποτε και θα περασω απο τη γεφυρα. Τα 6€ που γλιτωνω τα τρωω σε σουβλακια
Και στο φερρυ γυρισα απο τις αρχες Ιουλη λογω ΦΠΑ. -
Καταλαβα
Καλα κανεις και σωστη κατανομη χρηματων μαλιστα ( ) εγω βεβαια μετα απ'οσα εχω περασει ουτε να τους ξαναδω δε θελω
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
**ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΓΙΩΤΕΣ ΕΚΑΝΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΡΙΟ ΚΑΙ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ
**
Μαζική αγωγή σε δεκάδες πολίτες από την Πάτρα, το Αίγιο, το Διακοπτό, την Αθήνα και άλλες περιοχές, κοινοποίησε η Ολυμπία Οδός. Στην αγωγή η εταιρεία διεκδικεί τα συνολικά ποσά των διοδίων που δεν πλήρωσαν οι πολίτες κατά την διέλευση τους από τα σημεία, ενώ επιπλέον τους ζητά και 1.500 ευρώ από τον καθένα αποζημίωση στην ηθική βλάβη που υποστηρίζει ότι υπέστη ως εταιρεία, από την συμπεριφορά τους....
Δεν ξερω αν θα δικαιωθουν αλλα μαλλον για να μην γενικευθει το φαινομενο το εκαναν.Να φοβησουν τους επιδοξους μη πληρωτες .
-
Έχει ηθική μια εταιρία για να υποστεί βλάβη;
Το πολύ-πολύ να πάρει τους τόκους και τα δικαστικά έξοδο. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**
Δεν ξερω αν θα δικαιωθουν αλλα μαλλον για να μην γενικευθει το φαινομενο το εκαναν.Να φοβησουν τους επιδοξους μη πληρωτες .
Οι δικαστές πάντως που θα κληθούν να πάρουν απόφαση θα τα βρουν σκούρα
Απ' τη μια αυτοί δεν πρέπει να καταδικαστούν και απ' την άλλη αν τους αθωώσουν,κανείς μας πια δεν πρόκειται να πληρώνει
Οπότε μαντέψτε.. -
οντως η αποφαση θα ειναι ενα ενιγμα...ειμαι πολυ περιεργος,εκρεμει βεβαια σε ενα μηνα δικαστηριο κατα της ολυμπιας οδου
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Απ' τη μια αυτοί δεν πρέπει να καταδικαστούν και απ' την άλλη αν τους αθωώσουν,κανείς μας πια δεν πρόκειται να πληρώνει
Οπότε μαντέψτε..Γιατί δεν πρέπει να καταδικαστούν; Ο νόμος τι λέει;
-
Φαντάζομαι ότι αυτό που εννοεί είναι πως σε τέτοιο δρόμο, που ουσιαστικά, ούτε αστικός δεν είναι σε μεγάλο μήκος του, δεν μπορεί να ζητάει κάποιος διόδια. Πρακτικά, το δικαστήριο θα τους καταδικάσει πολύ πιθανόν, αλλά το ηθική βλάβη είναι λιγάκι τραβηγμένο και θα οδηγήσει σε αντιμηνύσεις για προσβολή προσωπικότητας, ηθικές βλάβες, παραβάσεις συμβάσεων κτλ και τελειωμό δε θα έχει. Να μην υπολογίσουμε ότι μπορεί ομαδικά να αρχίσουν οι αγωγές αποζημίωσης για προβλήματα στο αυτοκίνητο που έχουν δημιουργηθεί από το απαράδεκτο οδόστρωμα (αρκεί ένα στραβό άκρο σαν αυτό που έχω στην άκρη και ένα κάλεσμα στην ΕΛΑΣ και στην Οδική Βοήθεια).
Το τι θα έπρεπε να γίνει, το έχω γράψει σε άλλο post, αλλά στην Ελλάδα η λογική δεν μπορεί να λειτουργήσει ποτέ, είτε στο Δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομεά.
Ευχαριστώ.
-
ρε παιδια εδω ειναι πιο γενικευμενο...σε ολη την ελλαδα δεν πληρωνουμε διοδια..η ολυμπια οδος ξεκινησε τις αγωγες και στο χειροτερο κομματι του δρομου???πολυ περιεργο αυτο...δηλαδη για τους αλλους δρομους που ειναι σε καλυτερη κατασταση γιατι δεν κανανε οι αλλες εταιριες τιποτα?
και πως θα αποδειξη η ετααιρια ποιος οδηγουσε?κληθηκε κανεις οδηγος για απολογια απο την εταιρια?εγω πιστευω οτι εκανε αγωγη στους χαζους που δωσανε στοιχεια για να τους ανοιξουν την μπαρα... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
θα χαρεις πολυ αμα καταδικαστουν ε?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Επι εποχης φερρυ μεχρι να ανοιξει η γεφυρα μετακινουμασταν με ΚΤΕΛ οποτε δεν εχω να θυμαμαι κατι απο τη συμπεριφορα των υπαλληλων του φερρυ, αλλα τον τελευταιο καιρο που το χρησιμοποιω μπορω να πω πως ηταν πολυ καλη. Φταιει και το γεγοννος πως η γεφυρα τους γονατισε . Προτιμω φερρυ εκτος και αν βιαζομαι οποτε και θα περασω απο τη γεφυρα. Τα 6€ που γλιτωνω τα τρωω σε σουβλακια
Και στο φερρυ γυρισα απο τις αρχες Ιουλη λογω ΦΠΑ.Συμφωνώ για την συμπεριφορά τους. Μπήκα το καλοκαίρι και ήταν πολύ φιλικοί. Αν κάποιος δεν βιάζεται είναι τέλεια η στάση στο ferryboat.
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
θα χαρεις πολυ αμα καταδικαστουν ε?
Εγώ ναι . Δεν θα νιώθω μακάκας μετά.
-
Παρόλο που πληρώνω διόδια θέλω να αθωωθούν αυτοί που δεν πληρώνουν.
Οι δρόμοι έχουν κατασκευαστεί με κρατικά χρήματα, τα διόδια είναι πανάκριβα και δεν βλέπω το λόγο να προκαταβάλονται χρήματα σε ιδιώτες για να κατασκευάσουν δρόμους.Ας ξοδέψουν πρώτα λεφτά για να φτιάξουν τους δρόμους και μετά να εισπράξουν.
-
Α πα πα πα . Σε χώρες fast food σαν τη δική μας πρώτα πληρώνεις και μετά τρως!!!
-
Συν το οτι στην Πατρων-Κορίνθου -βάσει ΕΕ- δε θα έπρεπε να πληρώνουμε, καθώς δεν είναι αυτοκινητόδρομος και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστει έτσι.
Αυξηση διοδίων (ξανά!)