-
Έχει αναφερθεί πάλι ότι είναι βασισμένο σε παλαιότερο Frontera...
-
Α ναι; Δεν το γνώριζα.
Πάντως συννενοηθήκαμε. -
Αλλάξτε καποιος σας παρακαλώ τον τίτλο του τόπικ σε '........με τιμή καμπόσο πάνω/ λίιιιιγο κατω 20K ευρω'.....
-
Bρέ σύντροφοι, 20 τόσα χιλιάρικα για ...κινέζικο?
Στο πρώτο ΕΛΛΗΝΙΚΟ σαμάρι θα μας πεσει το ταμπλό στα πόδια... -
απατο θα παει νομιζω!
χιλιες φορες ενα Terios...
-
Έχω φίλο που παντρεύτηκε χονκ-ονέζα και είναι στο Χόνκ-κόνγκ. Η κίνα είναι
προσφιλές ταξίδι των Χονγκονέζων (τά τελευταια 4 χρόνια)Παίδες στην κίνα (όχι στο Χονκ-κόνγκ) ΟΣΟΙ έχουν αυτοκίνητο δεν τρέχουν.
Και όταν λέμε δεν τρέχουν εννοούμε ΔΕΝ τρέχουν ΠΟΤΕ, ούτε καν πλησιάζουν
στα επιτρεπτά όρια.Τα χαμηλά όρια ταχύτητας τα παιρνούν μόνο κυβερνητικά πολυτελή αυτοκίνητα
και όπως φαντάζεστε δεν είναι landwind. Με κυβερνητικά αυτοκίνητα κινούνται
και οι μεγαλο-επενδυτές (Ευρωπαίοι συνήθως)!Το SUVακι είτε έχει είτε δεν έχει αερόσακους και ABS για την κίνα του σήμερα
είναι υπεραρκετό. Για την Ευρώπη του σήμερα όχι.Αλλά, σε 10 χρόνια που (μη πω λιγότερα) που θα βάλουν μυαλό ίσως να μην λένε
τα ίδια (τα παιδιά μας) σ' αυτό το forum. -
Eγώ νομίζω ότι θα πουλήσει πολύ γιατί υπάρχουν αρκετοί Ελληνες που θέλουν απλά ένα θηρίο για να κάνουν την δουλειά τους ...
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που 'ψωνίζουν' κινέζικα. Γιατί να αντισταθούν και σε ένα κινέζικο αυτοκίνητο όταν έχει και μία Ευρωπαϊκή εγγύηση?Νομίζω ότι στα νησιά και στις αγροτικές περιοχές θα είναι καλός προορισμός για πωλήσεις ...
Με 19500 euro υπάρχει άλλο IX με μήκος 4,70μέτρα και μορφή Nissan επαγγελματικού King Cab και ταυτόχρονα να είναι IX? -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Έχει αναφερθεί πάλι ότι είναι βασισμένο σε παλαιότερο Frontera...Αυτό δεν ήταν απο τα χειρότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών.
(μπορεί και ΤΟ χειρότερο)
Θυμάμαι στην Αγγλιά τα περιοδικά το είχαν θάψει. -
Στα 20.000 απλά με τίποτα. Καρα-παρωχημένο.
Χίλιες φορές όπως είπε ένας φίλος το νέο Terios.
-
Αν ακολουθει το δρομο και των αλλων κινεζικων προιοντων που ανατινασονται απο μονα τους (βλεπε σκουπες και ηλεκτρικα σιδερα)...αστο καλυτερα
-
20,000??????
Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
Μόνο κάτω από 15,000 είχε μέλλον σαν αντι-Niva. Ο σχεδιασμός του είναι υπερβολικά παρωχημένος!
-
Kαλά! Καλά!
Εμείς ωραία τα λέμε εδώ που ξέρουμε και δύο πράγματα!
Αλλά εμείς είμαστε καμιά 50αριά άνθρωποι που ασχολούμαστε ...
Ο κυρ-Παναγιώτης ο εργολάβος απέναντι από το σπίτι μου ήδη έχει κάνει κίνηση να το αγοράσει γιατί χωράει μέσα όλη την οικογένεια, τα σκαφτικά, τους αλλοδαπούς για τις οικοδομές κλπ...
Τώρα που το ξανασκέφτομαι βλέπω όλες τις λαϊκές να εξοπλίζονται με τέτοια μεταφορικά μέσα ...Φυσικά περί ποιότητας, ασφάλειας κλπ... τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά πόσοι Ελληνες τα σκέφτονται όταν τα Κινέζικα προϊόντα έχουν πάρει την πίτα της αγοράς ακόμη και επώνυμες μάρκες ?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Kαλά! Καλά!
Ο κυρ-Παναγιώτης ο εργολάβος απέναντι από το σπίτι μου ήδη έχει κάνει κίνηση να το αγοράσει γιατί χωράει μέσα όλη την οικογένεια, τα σκαφτικά, τους αλλοδαπούς για τις οικοδομές κλπ...Σωστός.
Δεν ασχολούνται όλοι.
Για κάποιον που δεν ξέρει και όγκο έχει και μούρη (;) και 'σιγά μην πάρω την πορδή το Τερριος αντί γι'αυτή την αμαξάρα'
εδώ πόύλησε το Musso που ήταν και ακριβό και κατα τη γνώμη μου αρκετά πιο άσχημο -
Ο κυρ Παναγιώτης θα πάρει διπλοκάμπινο
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ο κυρ Παναγιώτης θα πάρει διπλοκάμπινοΝομίζεις! Ρωτάς αν θέλει η σύζυγος η κυρά-Μαρία διπλοκάμπινο και επαγγελματικό?? Μπλιάχχ!
Και πως θα πάνε το καλοκαίρι στην Λευκάδα, φίσκα το αμάξι με ομπρέλες, ψυγεία, καρεκλάκια και γενικά όλη την οικοσυσκευή!! Ασε και το άλλο! Την πεθερά που θα την βάλει? Στο σβέρκο του???
Είναι πολλοί, μα πολλοί αυτοί οι Ελληνες ...
Κάντε μία βόλτα καλοκαίρι από Λευκάδα (δεν έχει πλοίο! Είναι φτηνά!) ή Σύρο (γρήγορο και φτηνό πλοίο!) μεριά και θα με θυμηθείτε! -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Για κάποιον που δεν ξέρει και όγκο έχει και μούρη (;) και 'σιγά μην πάρω την πορδή το Τερριος αντί γι'αυτή την αμαξάρα'Μιας και ανέφερες την 'πορδή' ... Οταν είχα πάει να το δω Μεγάλο Σαββάτο πρωί ... το είχαν βγάλει έξω και είχαν μαζευτεί μερικοί 'υποψήφιοι' συνταξιούχοι ...
Ολοι κοίταζαν τα εξής:- Χώροι μπρος - πίσω ...
- Αν ο κινητήρας είναι ο 1300 ... Ο 1500άρης τους έπεφτε πολύς ...
- Πορτμπαγκαζ ... Κάποιος ρώτησε αν θα βγει ποιο μακρύ! Terios Station Wagon!
- Αν η πόρτα πίσω ανοίγει ή όχι προς τα πάνω ...
- Tιμή! Γιατί είναι τόσο ακριβό? Το προηγούμενο είχε 16000!!!
Τα υπόλοιπα μόνο εγώ τα έψαχνα ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ο κυρ Παναγιώτης θα πάρει διπλοκάμπινο
Νομίζεις! Ρωτάς αν θέλει η σύζυγος η κυρά-Μαρία διπλοκάμπινο και επαγγελματικό?? Μπλιάχχ!
Και πως θα πάνε το καλοκαίρι στην Λευκάδα, φίσκα το αμάξι με ομπρέλες, ψυγεία, καρεκλάκια και γενικά όλη την οικοσυσκευή!! Ασε και το άλλο! Την **πεθερά **που θα την βάλει? Στο σβέρκο του???Θα την βάλει για αερόσακο! Μακριάαααα....
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Kαλά! Καλά!
Ο κυρ-Παναγιώτης ο εργολάβος απέναντι από το σπίτι μου ήδη έχει κάνει κίνηση να το αγοράσει γιατί χωράει μέσα όλη την οικογένεια, τα σκαφτικά, τους αλλοδαπούς για τις οικοδομές κλπ...Σωστός.
Δεν ασχολούνται όλοι.
Για κάποιον που δεν ξέρει και όγκο έχει και μούρη (;) και 'σιγά μην πάρω την πορδή το Τερριος αντί γι'αυτή την αμαξάρα'
εδώ πόύλησε το Musso που ήταν και ακριβό και κατα τη γνώμη μου αρκετά πιο άσχημο...και συνεχίζω.
Σήμερα είδα τη διαφήμισή του (δισέλιδη παρακαλώ στο εξώφυλο του ΕΘΝΟΥΣ της Κυριακής)
Μεταξύ άλλων αναφέρονται:
Ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση
Απεριόριστη δυνατότητα έλξης
Κάτι σχετικό με (πολύ) φόρτωμα (αυτό για να το προτιμήσει ο κυρ Παναγιώτης απο το διπλοκάμπινο)
Εχει κι άλλα που δεν τα θυμάμαι, και μια πολύ εντυπωσιακή φωτό.
Πληρωμή **όπως **και **όποτε ** θέλει ο υποψήφιος αγοραστής
και απο μούρη; Τι Landcruiser, τι LandRover, τι LandWind??? -
Προσωπικά εμένα μου φαίνονται όλα αυτά λογικά ...
Η Chinese 'εισβολή' συνεχίζεται ...
Μην ξεχνάμε ότι πριν από κάποιο διάστημα κάποιος μεγάλος Έλληνας πήγε στο China για διάφορα πράγματα π.χ. επενδύσεις ... Και μετά από λίγο καιρό (σχεδόν 1 μήνα) όλη την ευρυζωνικότητα του ΟΤΕ την ανέλαβε η Χαβάη 5-0!Το ίδιο θα γίνει και με τα τουτού ... Ασε που υποπτεύομαι ότι οι επενδύσεις (π.χ. διαφημίσεις) επιχορηγούνται κιόλας ... Δηλ. η δισέλιδη διαφήμιση στο Εθνος μπορεί να είναι και τσάμπα ...
Οποιος κατάλαβε...κατάλαβε ...
*υ.γ. άσχετο, αλλά σε μία μελέτη για την Κίνα που είχα κάνει τον περασμένο Αύγουστο για το MBA, μετά από πολύ ψάξιμο και έρευνα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όλα οδηγούν ότι σε 20 χρόνια η Κίνα θα είναι παγκόσμια υπερδύναμη και όποιος είναι μαζί της (και μαζί με την Ρωσία) την έκανε λαχείο ...
Το μόνο πρόβλημα που είχα εντοπίσει τότε θα είναι το ενεργειακό ... Και μέχρι τότε κάποιοι και κάπως θα βρούνε λύση ... Μα πρόσφατα νομίζω ότι ξεκίνησε η μάχη για το ενεργειακό ...
Μήπως τα πήγα πολύ καλά στην εργασία ...? * -
Τι είναι πάλι τούτο; 2.8 TurboDiesel 92 άλογα για 2 τόνους αυτοκίνητο;;;
Jiangling Landwind 2006