-
Το τόπικ έχει ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ χαρακτήρα. Κανονίστε, να τσακωθείτε ΚΑΙ εδώ!
-
φιδελιτυ ειμαι μηπως υποχρεωμενος να απανταω σε ολες τις (καλοπροαιρετες) ερωτησεις σου και δεν το ηξερα?
η δικη μου αντιληψη για καποια πραγματα σε σχεση με τη δικη σου, εχουν μια αποσταση απο εδω ως τον ηλιο.
ας το αφησουμε καλυτερα εδω.... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τώρα για να καταλάβω....
Εσύ το θεωρείς ασφαλές το σχεδόν 300 με Ibiza;
Ξέχνα το τι αντιλαμβάνομαι εγώ ή η ...Μαντώ Μαυρογένους !
Πες πως το καταλαβαίνεις ΕΣΥ...Πληροφοριακά, μανιακός με την ασφάλεια ΔΕΝ είμαι , τις βλακείες μου κι εγώ τις κάνω και τα όρια ταχύτητας ειδικά σε ταξίδι δεν τα τηρώ...Αλλά αυτό είναι διαφορετικό δεν είναι;
Μην εξηγείς σε μένα τίποτε αν...κρατάς χαρακτήρα! Εξήγησε στους υπόλοιπους...
ρε συ High fidelity, πριν προλαβουμε να την πουμε στον καθενα ας βαλουμε τη λογική μπροστα!! ειναι δυνατον να πιασεις 300 με ιμπιζα;;; πλακα εκανε ο ανθρωπος, εξου και το φιδοθρέντ.
αμαν ρε παιδιά, μας εχουν παρει τα μυαλα οι δουλειες και οι γκομενες,.
-
Προσπάθησα να το πω με...σοβαρό τόνο για να μην υπάρξει τσακωμός... Σε περιπτώσεις που είχαν χιουμοριστικό χαρακτήρα τα σχόλιά μου σβήστηκαν από το mod...
Δεν έχω καμία διάθεση για τσακωμούς, απλά δεν βλέπω κάτι το αστείο σε ένα Ibiza που πηγαίνει με 300...Αλλά στην τελική, δεν είμαι εγώ ο....φιδέμπορας εδώ μέσα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
δεν βλέπω κάτι το αστείο σε ένα Ibiza που πηγαίνει με 300...το αστείο ειναι οτι ΔΕΝ πάει με 300... Ξεκόλλα λέμεεεεεεε
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ας συνεισφερω κατι σε αυτο το thread λοιπον...
Επιασα κοντα 300χλμ με ενα ibiza.
Που πηγες;Κατεβηκες μεχρι το Αργος;
σωστος! ας το γραψω πιο σωστα...
επιασα σχεδον 300χλμ με ενα ibiza σε λιγοτερο απο εναμισι λεπτο σε δρομο που ητανε ελαφρως ανηφορικος.
δρακος, φιδι, βαρωνος ή αληθεια?
εδω σε θελω bill!Να κάνω τη sos ερώτηση:Ποίος σε τράβαγε?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ρε συ High fidelity, πριν προλαβουμε να την πουμε στον καθενα ας βαλουμε τη λογική μπροστα!! ειναι δυνατον να πιασεις 300 με ιμπιζα;;; πλακα εκανε ο ανθρωπος, εξου και το φιδοθρέντ.
αμαν ρε παιδιά, μας εχουν παρει τα μυαλα οι δουλειες και οι γκομενες,.
Κι εγώ στην αρχή νόμισα πως έκανε πλάκα! Αλλά μετά όταν ρώτησε ο Bill που και πως και απάντησε σε ελαφρά ανωφέρεια κλπ, θεώρησα πως μάλλον δεν ήταν πλάκα!
Μπορεί να έκανα λάθος, λοιπόν, αν ναι συγνώμη!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ας συνεισφερω κατι σε αυτο το thread λοιπον...
Επιασα κοντα 300χλμ με ενα ibiza.
Που πηγες;Κατεβηκες μεχρι το Αργος;
σωστος! ας το γραψω πιο σωστα...
επιασα σχεδον 300χλμ με ενα ibiza σε λιγοτερο απο εναμισι λεπτο σε δρομο που ητανε ελαφρως ανηφορικος.
δρακος, φιδι, βαρωνος ή αληθεια?
εδω σε θελω bill!Να κάνω τη sos ερώτηση:Ποίος σε τράβαγε?
Ο ηλιακός άνεμος!
-
ειναι δυνατον να πιασεις 300 με ιμπιζα;;; πλακα εκανε ο ανθρωπος, εξου και το φιδοθρέντ.
Petran = Μεγας Δρακος! (by bill, πολυ μου αρεσε! )
-
Αντε, να συνεισφέρω κι εγω!
Χθές βράδυ, στην Κύμης, 280 με το 206 1.4 8V της συζύγου!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αντε, να συνεισφέρω κι εγω!Χθές βράδυ, στην Κύμης, 280 με το 206 1.4 8V της συζύγου!!!!
Σκέψου το 16βάλβιβο πως θα πηγαίνει.....
-
δεν βλέπω κάτι το αστείο σε ένα Ibiza που πηγαίνει με 300...
το αστείο ειναι οτι ΔΕΝ πάει με 300... Ξεκόλλα λέμεεεεεεε
Ρεεεε ΟΚ!
Απλά έχω διαβάσει πως πχ ο TSFi με κατάλληλη *περιποίηση *:roll: αποδίδει από 285 άλογα τροχό και πάνω, όπως και το Ibiza πιάνει σχεδόν 300...
Που να καταλάβω πως το ένα ήταν σοβαρο ενώ το άλλο ήταν αστείο ; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αντε, να συνεισφέρω κι εγω!Χθές βράδυ, στην Κύμης, 280 με το 206 1.4 8V της συζύγου!!!!
τώρα αμα σας πω και εγώ οτι στην Αττική οδό με το 2cv είδα 200 θα πέσετε να με φάτε;; Για να μη μιλήσω πόσα επιασα με το αγωνιστικο μου ποδηλατο στη Μαραθώνος μια μερα, ούτε για το με ποσα κατεβαίνω το χιονισμενο δρόμο εδώ στη Σουηδία κάθε μέρα με το πατίνι...
-
-
asteris, δυνατος ο τσινγκος !!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν ειχες κλεισει το A/C θα προσπερναγες και το Ιμπιζα ανετα
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αντε, να συνεισφέρω κι εγω!
Χθές βράδυ, στην Κύμης, 280 με το 206 1.4 8V της συζύγου!!!!
Αν ειχες κλεισει το A/C θα προσπερναγες και το Ιμπιζα ανετα
Α,ναι....είχα ξεχάσει και το χειρόφρενο στην πρώτη σκάλα!
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Ναι, αλλά τα δικά σας δεν μηδενίζουν...μετατροπή στο κοντέρ έκανε;
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ειναι δυνατον να πιασεις 300 με ιμπιζα;;; πλακα εκανε ο ανθρωπος, εξου και το φιδοθρέντ.
Petran = Μεγας Δρακος! (by bill, πολυ μου αρεσε! )
Αναμμένο το check engine?
Το πιο δυνατό? Με πόσα? (Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!!)