-
Στα Άλογα/γαϊδουράκια(μεταφορικά μέσα) δίνουν ονόματα,
οι ναυτικοί στα κότερα/σκάφη/βάρκες το ίδιο.Κάποιοι όταν θα έρθει η μαύρη ώρα ζητούν να τους κηδέψουν μαζί με το τιμόνι ή οτιδηποτε έχει σχέση με το αυτοκίνητο τους. Δένονται συναισθηματικά αν και ουσιαστικά πρόκειται για λαμαρίνες και τίποτε άλλο.
Για τους ρομαντικούς όμως θα ήθελα να δούμε τι όνομα θα δίνατε ή δώσατε στο αγαπημένο σας 'κάρο'
-
οι ναυτικοί στα κότερα/σκάφη/βάρκες το ίδιο.Κάποιοι όταν θα έρθει η μαύρη ώρα ζητούν να τους κηδέψουν μαζί με το τιμόνι ή οτιδηποτε έχει σχέση με το αυτοκίνητο τους. Δένονται συναισθηματικά αν και ουσιαστικά πρόκειται για λαμαρίνες και τίποτε άλλο.
Για τους ρομαντικούς όμως θα ήθελα να δούμε τι όνομα θα δίνατε ή δώσατε στο αγαπημένο σας 'κάρο'
-
-
Γυναίκα (αλλά...ΓΡΙΑ!!! ) τό καντετάκι : Κρουστάλω
Αντρας (γέροντας) τό Τράνζιτ : Φρέντυ (Κρούγκερ) -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γυναίκα (αλλά...ΓΡΙΑ!!! ) τό καντετάκι : Κρουστάλω
Αντρας (γέροντας) τό Τράνζιτ : Φρέντυ (Κρούγκερ)Εγώ το κλιό το λέω Ρένα...Συνηθισμένο αλλά του πηγαίνει.Καμιά φορά που βλέπω τη μουρίτσα του μου φέρνει και σε Αστερίξ, αλλά ισχύει το 'Ρένα'
-
Εμένα είναι ουδέτερο.....
Και είναι το ΜΩΡΟ μου... Το μωράκι μου το γλυκό! -
Το Ίμπιζα είναι ο Λιόντας!
Επειδή με το που το πήρα, το έστρωσα και πήγα Γερμανία όπου επί σχεδόν 15.000 χιλιόμετρα πάλευε λιονταρίσια το χιλιαράκι μου με τις τρίλιτρες και τετράλιτρες ΜπεΕμΒε και Μερσεντές!Η Σπορτβάγκον δε σας λέω, είναι μεταξύ μας!
-
Χμμμμ... καλό κι αυτό... ψήφισα, είδα κάτι άλλο σ' ένα άλλο site και σε 2 λεπτά ξέχασα τι ψήφισα... Πως τον λένε είπαμε εκείνο τον Γερμανό που σου παίρνει τα μυαλά;;;
Πρέπει όμως να ψήφισα dual band κι εξηγώ: Ώρες ώρες το κοιτάω και λέω η Γαλλιδούλα, άλλες πάλι το λέω Λέοντα ή Πέζουλα... Διχασμένη προσωπικότητα...
Ο καλύτερος είναι ένας ξάδερφος... (κάπου το έχω ξαναγράψει) είχανε παλιά (μέχρι πριν 3-4 χρόνια) ένα Datsun 120Y, το οποίο για ευνόητους λόγους ονομάστηκε Κολωκοτρώνης...
Μετά πήραν ένα Starlet προσθιοκίνητο πρώτης γενιάς, το οποίο (ίσως λόγω καμπυλών και ελαφρά μικρότερης ηλικίας) ονομάστηκε Μπουμπουλίνα...
Τρέχα γύρευε...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Η Σπορτβάγκον δε σας λέω, είναι μεταξύ μας! -
Mitsος η Mitsαρας!
Μικρο ( οταν τον πηρα ) τον φωναζα Mistubaby
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η Σπορτβάγκον δε σας λέω, είναι μεταξύ μας!
Αυτό είναι κατοχυρωμένο από κάποιον άλλον.
Όχι εμένα.
-
Εμένα πάντως ο fiestapower μου το βάφτισε 'Ρένα'. Δε μου πέφτει κι άσχημα, γιατί είχα μια κ@υλίτσα συμμαθήτρια στο λύκειο μ'αυτό το όνομα.
-
Το clio το λέει η συμβία απλά... κλιούλι και μου το κόλλησε...
Την Corolla την λέμε ψωράλογο ( ) δεν ξέρω γιατί
Επίσης έχω και μια Alfa Romeo! -
Το πρωτο μου του-του ενα Citroen Axel αληστου μνημης και χαβαλε το ελεγα ...Ζιζελ!
Το Civic μου λογω χρωματος (λευκο) το έλεγα Chiara.
Tο 306 μου Bianca.
Το miata μου λογω του μακροχρονιου ερωτα μου και λογω των συναισθηματων που μου δημιουργει καθε φορα που το 'καβαλαω' το φωναζω με καθαρα σεξουαλικη προσφωνηση.... -
Αν και ακόμα δεν έχω δικό μου αυτοκίνητο, ξέρω πως άμα πάρω Punto (που κατά 99% αυτό θα πάρω, αντε κανα Idea) θα το λέω 'το Puntάκι μου' . Κλασσικό μεν, αλλά...
Το Datsun 120Y της οικογένειας το λέμε σαράβαλο. Ο λόγος προφανής... -
H μητερα μου το λεει 'τζιπουλη'.
Η κοπελα μου 'ζουκι'.
Εγω 'μπουζουκι'. -
Μπορεις να το λες και σουτζουκι για να εισαι και στο πνευμα του φορουμ
-
Εγώ το λέω 'Παπού' Nissan Cherry
-
Åãþ ðñïò ôï ðáñüí äåí Ý÷ù!
ÁëëÜ óêïðåýù üôáí èá áðïêôÞóù(åëðßæù óýíôïìá) íá ôï öùíÜæù ÂïõêåöÜëá! -
Πορσα...
(Πάμε μια βόλτα με το πόρσα?)