-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κι εγώ μετά το εξαμηνο την εκανα με ελαφρα πηδηματακια. Ο μονος που μ' ενοχλησε ηταν 2-3 φορες τηλεφωνικα η προηγουμενη ασφαλιστικη να μου υπενθυμισει οτι δεν πληρωσα τ' ασφαλιστρα κι οτι αν δεν πληρωσω θα διακοψει. Τελικα διεκοψε με συστημενη επιστολη 2 μηνες μετα το deadline! Αποδειξη οτι τελικα το θελουν το φεσακι τους (και σας το λεω εγω που δεν εχω καθυστερησει σε πληρωμη ουτε λογαριασμο κινητης 30 ευρω...)Δηλαδή για 6 μήνες δεν πλήρωσες τα ασφάλιστρα;
-
Κι εμένα με έβαλαν στη δικιά τους, αλλά δεν με πίεσαν καθόλου. (δεν είχα δόσεις βέβαια)
Μάλιστα μου μείωσαν πολύ εξαρχής αυτό το mallus (πώς στο καλό το λένε) που συνέφερε πολύ, γιατί ως 19χρονος σου βάζουν υποχρεωτικά εξαρχής ψηλότερα ασφάλιστρα...ΥΓ Αλήθεια σε κάτι 80αρηδες παλιόγερους-κινητά ατυχήματα τα αυξάνουν έτσι όπως σε μας τα 'ζαβά'?!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγω επειδη δεν ηθελα να τρεξω και ηθελα να παραλαβω γρηγορα το αυτοκινητο, 'αναγκαστηκα' να κανω την 1η ασφαλιση εκει που μου ειπαν.Στους 6 μηνες ομως, αλλαξα ασφαλιστικη και απο τοτε δεν με ξαναενοχλησαν! Οχι τιποτε αλλο, αλλα γλυτωσα και πολλα λεφτα.
Έτσι ακριβώς και μ' εμένα. Με ενόχλησε ΜΙΑ και μόνη φορά η προηγούμενη ασφαλιστική, αφού βέβαια πρώτα είχα στείλει το καινούριο ασφαλιστήριο στη Ford, και με ρώτησαν τους λόγους για τους οποίους άλλαξα εταιρία. Είπα 'προσωπικοί' και στην επιμονή τους να τους εξηγήσω, απάντησα εξ ίσου αγενώς και έληξε εκεί το θέμα. Όπως είπατε, ρίχνουν άδεια για να πιάσουν... προμήθειες. Λαμόγια είναι ΟΛΕΣ οι αντιπροσωπείες υποθέτω.
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Κι εγώ μετά το εξαμηνο την εκανα με ελαφρα πηδηματακια. Ο μονος που μ' ενοχλησε ηταν 2-3 φορες τηλεφωνικα η προηγουμενη ασφαλιστικη να μου υπενθυμισει οτι δεν πληρωσα τ' ασφαλιστρα κι οτι αν δεν πληρωσω θα διακοψει. Τελικα διεκοψε με συστημενη επιστολη 2 μηνες μετα το deadline! Αποδειξη οτι τελικα το θελουν το φεσακι τους (και σας το λεω εγω που δεν εχω καθυστερησει σε πληρωμη ουτε λογαριασμο κινητης 30 ευρω...)
Δηλαδή για 6 μήνες δεν πλήρωσες τα ασφάλιστρα;
Ασφαλιστρα για το εξαμηνο πληρωσα κανονικα... εξαλλου τα ασφαλιστρα τα προπληρωνεις. Απλα οταν αλλαξα εταιρεια δεν τους ειδοποιησα και αυτοι θεωρησαν οτι μενω ασφαλισμενος σ' αυτους. Το 'φεσακι' παει στο οτι δεν διεκοψαν την ασφαλιση απο την πλευρα τους παρα μονον αφου ειχα καθυστερησει την καταβολη του β' εξαμηνου για 2+2=4 μηνες περιπου... (αφου ειχα φυσικα ασφαλιστει σε αλλη εταιρεια και δεν υπηρχε περιπτωση να επιστρεψω)
-
Δείτε κι εδώ Υποχρεωτική ασφάλιση αυτοκινήτου που το έχουμε συζητήσει εκτενώς, και περιέχει αναφορές σε ακόμα παλιότερες συζητήσεις.
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
ΥΓ Αλήθεια σε κάτι 80αρηδες παλιόγερους-κινητά ατυχήματα τα αυξάνουν έτσι όπως σε μας τα 'ζαβά'?!Δε νομίζω. Απλώς κοιτάνε αν έχει κάνει ως τότε ατύχημα. Αν δεν έχει εμπλακεί σε ατύχημα, ασχέτως του αν πλέον είναι επικίνδυνο να οδηγεί ο εν λόγω οδηγός, νομίζω πως δεν του τα αυξάνουν.
Mε το στανιό...ασφάλιση στην αντιπροσωπεία! Γιατί?