-
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
Start > Run > mspaint
File > Open > myphoto.jpg
Image > Stretch/SkewThanks a lot!
Ξέχασα να γράψω:
Image > Attributes (για να βλέπεις τα μέγεθη) -
Ευχαριστώ φίλε kubiak για τη βοήθεια. Νομίζω τα κατάφερα με τη φωτό. Εννοείται βέβαια πως όταν παραλάβω το 9-3, η φωτό θα αλλάξει..
-
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!
Περιμενουμε τις πρωτες εντυπώσεις!!!
Υ.Γ. Παντως εχουμε πλακα! Για 1.6 σχετικα χαμηλου κοστους ξεκινησε ο anemos, κι εφτασε στο Saab! Kι εγω για τα ιδια ειχα ξεκινησει και τωρα γλυκοκοιταω το CRV
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!
Υ.Γ. Παντως εχουμε πλακα! Για 1.6 σχετικα χαμηλου κοστους ξεκινησε ο anemos, κι εφτασε στο Saab!Εντάξει, εδώ που τα λέμε δεν ανέβηκα και πολύ, αρχικά έλεγα έως 25Κ και τελικά έφτασα 29,5Κ. Εξάλλου αναγκάστηκα, στα 26 έπαιρνα την έκδοση Vind, που δεν έχει ούτε ηχοσύστημα ούτε ζάντες αλουμινίου, τι να έκανα;;
-
Παίδες, μία ερώτηση.
Πλησιάζει η παραλαβή του αυτοκινήτου (σε καμμιά βδομάδα ), το οποίο και θα πληρώσω μετρητοίς. (Όχι βέβαια ότι είχα όλα τα χρήματα, απλά με κάποια βοήθεια από τον father, στον οποίο θα τα δίνω σιγά σιγά υπό μορφή γραμματίου, γλυτώνοντας βέβαια τους τόκους που θα μου έχωνε η αντιπροσωπεία.. )
Το ερώτημα είναι το εξής:
Ο τύπος στην αντιπροσωπεία μου τηλεφώνησε ότι πλησιάζει η παράδοση και μου είπε ότι αν μπορώ να περάσω να εξοφλήσω το ποσό τρεις τέσσερις ημέρες πριν την παράδοση του αυτοκινήτου ώστε να κινηθεί εκείνος στη συνέχεια για να βγάλει την άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες
Εγώ ψιλοκουφάθηκα, καθώς έχω αγοράσει αυτοκίνητο άλλες δύο φορές στο παρελθόν και τα χρήματα τα έδωσα την ημέρα ακριβώς της παραλαβής και όχι τρεις τέσσερις μέρες νωρίτερα.
Εκτός και η Saab ακολουθεί διαφορετική πολιτική, λόγω βαρύτερου ονόματος από Toyota και Renault που είχα πριν......
Ποια είναι η γνώμη σας; Δεν λέω ότι θα μου φάνε τα χρήματα, προς Θεού, απλά πρώτη φορά μου τυχαίνει σε μια αγορά να μου ζητούν τα χρήματα νωρίτερα..
Εγώ προσωπικά προτίθεμαι να τους δώσω κάποιο μέρος του ποσού, αν τους βολεύει νωρίτερα, αλλά η εξόφληση να γίνει την ημέρα που θα είναι έτοιμο το αυτοκίνητο προς παράδοση. Πείτε μου όμως αν θέλετε και τη γνώμη σας.. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
στα 1.6 τώρα με περισσότερους χώρους, 4 ή 5 πόρτες, πορτμπαγκάζ τουλάχιστον 300 λίτρα, πολύ δυνατό κινητήρα, καλή οδική συμπεριφορά και με τιμή έως 25.000.
ALFA ROMEO 156 1.6
Bien Sur!
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Ο συνφορουμάς έχει τονίσει με bold ότι θέλει 1.6.
Επομένως,αν δεν το ξεκαθαρίσει ξεχάστε το μονόδρομο,με τον οποίο συμφωνώ ,και πάμε για άλλα...
Στα 1600 λοιπόν,λέω Focus ή την καινούργια 147,με την επιφύλαξη του χώρου αποσκευών.
Oμοίως..
Αντε και την 156 (σε 1.6)
Βεβαια με 25 χιλιαρικα ειναι κριμα να μην πάρεις κατι μεγαλύτερο, αλλά περι ορέξεωςMe 25k perneis kai 1800!
-
pathos είσαι εκτός τόπου κ χρόνου!
Το παιδί όχι μόνο αποφάσισε αλλά ετοιμάζεται κ να το παραλάβει!Εγώ στην θέση σου θα τα έδινα την ίδια μέρα γιατί πώς διασφαλίζομαι μετά εάν πχ αυτοί το τρακάρουν...και σε αναγκάσουν έμμεσα να το παραλάβεις επισκευασμένο;
-
Δωσε οπως λες και εσυ ενα μικρο μερος 'ώστε να κινηθεί εκείνος στη συνέχεια για να βγάλει την άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες' οπως ειπε και τα υπολοιπαστην παραδοση. Αλλωστε δεν εδωσες προκαταβολη; Εκεινα τι τα εκανε;
-
Συμφωνώ απόλυτα με τον enginekiller. Pώτησε όμως και ήδη κατόχους SAAB!
-
Κι εγώ έτσι νομίζω ρε παίδες, ότι δεν μπορεί η εταιρεία να πάρει όλο το χαρτί τρεις μέρες πριν.
Άρα δεν είμαι εγώ ο περίεργος.
Θα ήθελα και τη γνώμη και άλλων φίλων. Όταν αγόρασαν του τού είχαν σπρώξει όλο το χρήμα από νωρίς ή την ημέρα της παραλαβής; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
pathos είσαι εκτός τόπου κ χρόνου!
Το παιδί όχι μόνο αποφάσισε αλλά ετοιμάζεται κ να το παραλάβει! -
Κι εγώ έτσι νομίζω ρε παίδες, ότι δεν μπορεί η εταιρεία να πάρει όλο το χαρτί τρεις μέρες πριν.
Άρα δεν είμαι εγώ ο περίεργος.
Θα ήθελα και τη γνώμη και άλλων φίλων. Όταν αγόρασαν του τού είχαν σπρώξει όλο το χρήμα από νωρίς ή την ημέρα της παραλαβής;...να συμπληρώσω ότι εγώ τα 19Κ (C4 1600cc) τα έδωσα την ημέρα της παραλαβής!
-
πως ειναι δυνατον να δωσεις τα λεφτα την μερα της παραλαβης?
δεν χρειαζεται χρονο να εκδοθει η αδεια στο ονομα σου να βγουν οι πινακιδες,και οι αλλες διαδικασιες?
εγω το ειχα πληρωσει το αυτ/το δευτερα και παρασκευη πηγα και το πηρα -
...αυτά έγιναν χωρίς να παραλάβουν τα χρήματα.
Πήγα την Παρασκευή συγκεκριμένα με τα χρήματα και το πήρα.Εξαρτάται κ από που το αγοράζεις κ πόσο πιεστικός είσαι ως πελάτης.
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
δεν χρειαζεται χρονο να εκδοθει η αδεια στο ονομα σου να βγουν οι πινακιδες,και οι αλλες διαδικασιες?
εγω το ειχα πληρωσει το αυτ/το δευτερα και παρασκευη πηγα και το πηραΓι'αυτό σας ρωτάω, να μου πείτε εσείς πότε πληρώσατε. Εγώ όπως προανέφερα, τις δύο προηγούμενες φορές είχα δώσει τα χρήματα την ημέρα που παρέλαβα. Βέβαια, τότε είχα βάλει και γραμμάτια, δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.
Τώρα φίλε μου giatre αν δώσω κάποια χρήματα τώρα και η εξόφληση γίνει την ημέρα της παραλαβής, τι έχουν να φοβηθούν από την εταιρεία;
Μήπως βγάλουν άδικα άδεια στο όνομά μου και πινακίδες και εγώ δεν παρουσιαστώ να πάρω το αυτοκίνητο ενώ θα τους έχω ακουμπήσει ήδη για παράδειγμα τα μισά χρήματα;; -
Δεν γίνεται να μην παρουσιαστείς γιατί υπογράφεις χαρτιά παραγγελίας του....
-
εγω το ειχα πληρωσει το αυτ/το δευτερα και παρασκευη πηγα και το πηραΓι'αυτό σας ρωτάω, να μου πείτε εσείς πότε πληρώσατε. Εγώ όπως προανέφερα, τις δύο προηγούμενες φορές είχα δώσει τα χρήματα την ημέρα που παρέλαβα. Βέβαια, τότε είχα βάλει και γραμμάτια, δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.
Τώρα φίλε μου giatre αν δώσω κάποια χρήματα τώρα και η εξόφληση γίνει την ημέρα της παραλαβής, τι έχουν να φοβηθούν από την εταιρεία;
Μήπως βγάλουν άδικα άδεια στο όνομά μου και πινακίδες και εγώ δεν παρουσιαστώ να πάρω το αυτοκίνητο ενώ θα τους έχω ακουμπήσει ήδη για παράδειγμα τα μισά χρήματα;;Για να ξεκινήσει η διαδικασία μιας παραγγελίας,
χρειάζεται ένα μέρος της προκαταβολής.Αν πληρώνεις μετρητά όλο το ποσό, τότε δύσκολα κάποιος θα σε αφήσει να πληρώσεις όλο το ποσό μαζί με την παραλαβή.
Αν έχεις δάνειο και έχεις δώσει ένα μέρος της προκαταβολής, τότε υπάρχουν υπογεγραμμένα, από εσένα, τα χαρτιά του δανείου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...αυτά έγιναν χωρίς να παραλάβουν τα χρήματα.Πήγα την Παρασκευή συγκεκριμένα με τα χρήματα και το πήρα.Εξαρτάται κ από που το αγοράζεις κ πόσο πιεστικός είσαι ως πελάτης.
δεν νομιζω να εχει να κανει με το ποσο πιεστικος εισαι,αλλα με το ποσο γνωστος τους ισως εισαι.
δεν ξερω εγω δεν απαιτησα να το ειχα πιο νωρις απλα τους εδωσα τα χρηματα γιατι και να τα ειχα εγω για 4-5 δεν ειχε νοημα -
Τέλος πάντων, πέρασα σήμερα από εκεί και ο άνθρωπος μου εξήγησε ευγενικά πως έτσι είναι η τακτική της εταιρείας. Πρώτα περνάω και εξοφλώ, αμέσως βγαίνει το τιμολόγιο, το οποίο επισυνάπτεται στα υπόλοιπα χαρτιά που πηγαίνουν στο υπουργείο για να βγεί η άδεια..
Το πρόβλημα όμως που προέκυψε τώρα είναι το ακόλουθο:
Δεν υπάρχουν πινακίδες εξαιτίας κάποιων χρημάτων που χρωστάει το υπουργείο στον τύπο που φτιάχνει τις μεταλλικές πινακίδες. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες η διαδικασία προχωρούσε, έβγαινε η άδεια και ο αριθμός και απλά δεν έπαιρνε ο αγοραστής τις πινακίδες και έβαζε προσωρινά χάρτινες.. Εδώ και δύο-τρεις μέρες όμως, απ' ότι μου είπε ο πωλητής, το υπουργείο σταμάτησε να εκδίδει νέες άδειες κυκλοφορίας και όλος ο κόσμος είναι σε αναμονή..
Άρα λοιπόν θα περιμένουμε και θα δούμε..
Οικογενειακό με σπορ χαρακτήρα στα 1.6