-
Παιδιά μην τσακωνόμαστε, υπάρχει λύση.
Θα κανονίσουμε ένα ραντεβού να τα στήσουμε!! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
To 9-3 όντως στο συγκεκριμένο τεστ είχε καλύτερες επιδόσεις από την 156 1.8Και ο Βολβός ο δικός μου έχει σαφώς καλύτερες επιταχύνσεις εν κινήσει από την 156 (4Τ -Νοέμβριος) αλλά αυτό είναι η μισή αλήθεια
Με την 156 λόγω στησίματος κινείσαι σαφώς πιο σβέλτα
Παίρνω καμιά φορά ενός συναδέλφου και το διαπιστώνωΑλλά την άλλαξαν τώρα που ήθελα εγώ αυτοκίνητο
'anemos 231' Kaλά και απροβλημάτιστα ταξίδια σου εύχομαι
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
To 9-3 όντως στο συγκεκριμένο τεστ είχε καλύτερες επιδόσεις από την 156 1.8
Και ο Βολβός ο δικός μου έχει σαφώς καλύτερες επιταχύνσεις εν κινήσει από την 156 (4Τ -Νοέμβριος) αλλά αυτό είναι η μισή αλήθεια
Παίρνω καμιά φορά ενός συναδέλφου και το διαπιστώνωΑλλά την άλλαξαν τώρα που ήθελα εγώ αυτοκίνητο
για την ώρα έχουμε μείνει στο θέμα -που είναι και αντικειμενικό- ρεπρίζ-επιδόσεις προσπέρασμα.
Αν βάλεις και οδική συμπεριφορά, μπλέκει πολυ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
To 9-3 όντως στο συγκεκριμένο τεστ είχε καλύτερες επιδόσεις από την 156 1.8
Και ο Βολβός ο δικός μου έχει σαφώς καλύτερες επιταχύνσεις εν κινήσει από την 156 (4Τ -Νοέμβριος) αλλά αυτό είναι η μισή αλήθεια
για την ώρα έχουμε μείνει στο θέμα -που είναι και αντικειμενικό- ρεπρίζ-επιδόσεις προσπέρασμα.
Αν βάλεις και οδική συμπεριφορά, μπλέκει πολυ
Ναι ,βέβαια. Σωστός!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
T h a n k s !!
-
Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου στον anemos231 να είναι καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο το 9-3. Συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή του, ειδικά όσον αφορά το δίλημα στο οποίο είχε καταλήξει ανάμεσα στο Α3 (πραγματικό οικογενειακό το Α3;;; ) και στο Saab. Γενικώς ποτέ δεν χώνεψα οικογενειακά αμάξια τύπου 316 και Α4 1,6. Με το καλό να το παραλάβεις.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο και από εμένα φίλε...
Στο θέμα του μωρού να προσθέσω ότι από τα 0 μέχρι τα 3 χρόνια τα πράγματα που χρειάζεται κάποιoς να μεταφέρει καλύπτονται μόνο με station wagon (καρότσι, παρκοκρέβατο, διάφορα άλλα) οι άλλες λύσεις είναι ημίμετρα...
Mετά τα 3 χρόνια η κατάταση καλυτερεύει λιγάκι, ευτυχώς...(ο δικός μου κλείνει τα 3 τον Αύγουστο. )
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου στον anemos231 να είναι καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο το 9-3. Συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή του, ειδικά όσον αφορά το δίλημα στο οποίο είχε καταλήξει ανάμεσα στο Α3 (πραγματικό οικογενειακό το Α3;;; ) και στο Saab. Γενικώς ποτέ δεν χώνεψα οικογενειακά αμάξια τύπου 316 και Α4 1,6. Με το καλό να το παραλάβεις.Ευχαριστώ πολύ! Κοίταξε, το Α3 όπως είπα μου άρεσε πολύ, όμως στο πορτ μπαγκάζ είχα πρόβλημα..
Δεν μιλάω για τον χώρο επιβατών, γιατί εκεί δεν ήταν μικρότερο από του Saab, ήταν περίπου τα ίδια.
Τέλος πάντων, θα δείξει, πιστεύω ότι έκανα καλή επιλογή. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο και από εμένα φίλε...Στο θέμα του μωρού να προσθέσω ότι από τα 0 μέχρι τα 3 χρόνια τα πράγματα που χρειάζεται κάποιoς να μεταφέρει καλύπτονται μόνο με station wagon (καρότσι, παρκοκρέβατο, διάφορα άλλα) οι άλλες λύσεις είναι ημίμετρα...
Mετά τα 3 χρόνια η κατάταση καλυτερεύει λιγάκι, ευτυχώς...(ο δικός μου κλείνει τα 3 τον Αύγουστο. )
Να είσαι καλά φίλε dpolal!
Δεν έχεις άδικο για τα πράγματα του μωρού.. Αλλά στ'αλήθεια προβληματίστηκα όταν το καρότσι του μικρού μπήκε μόνο διαγώνια, αφήνοντας ελάχιστο χώρο.. Δηλαδή σε διακοπές με τις σχετικές αποσκευές τι κάνουμε; Αφήνω στην άκρη τις μ@λ@$ίες του πωλητή ότι όταν θα έχω πολλά πράγματα να μεταφέρω θα ρίχνω το πίσω κάθισμα ....
Τέλος πάντων, θα δούμε! Θα πούμε περισσότερα αφού παραλάβω..
Ευχαριστώ πόλύ για τις ευχές σου! Πολλά και καλά χλμ και σε σένα! -
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο και από εμένα φίλε...
Στο θέμα του μωρού να προσθέσω ότι από τα 0 μέχρι τα 3 χρόνια τα πράγματα που χρειάζεται κάποιoς να μεταφέρει καλύπτονται μόνο με station wagon (καρότσι, παρκοκρέβατο, διάφορα άλλα) οι άλλες λύσεις είναι ημίμετρα...
Να είσαι καλά φίλε dpolal!
Δεν έχεις άδικο για τα πράγματα του μωρού.. Αλλά στ'αλήθεια προβληματίστηκα όταν το καρότσι του μικρού μπήκε μόνο διαγώνια, αφήνοντας ελάχιστο χώρο.. Δηλαδή σε διακοπές με τις σχετικές αποσκευές τι κάνουμε; Αφήνω στην άκρη τις μ@λ@$ίες του πωλητή ότι όταν θα έχω πολλά πράγματα να μεταφέρω θα ρίχνω το πίσω κάθισμα ....
Τέλος πάντων, θα δούμε! Θα πούμε περισσότερα αφού παραλάβω..
Ευχαριστώ πόλύ για τις ευχές σου! Πολλά και καλά χλμ και σε σένα!να είσαι σίγουρος ότι σε διακοπές με μωρό θα ρίξεις και το κάθισμα. Εδώ σε Peugeot 307 SW έριξα καθίσματα.
Άλλωστε έχω επαναλάβει και σε άλλο θέμα το αξίωμα μου
**'Πάντα ο διαθέσιμος χώρος είναι μικρότερος απο τα πράγματα που έχεις' **
Παναγιώτης
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
να είσαι σίγουρος ότι σε διακοπές με μωρό θα ρίξεις και το κάθισμα. Εδώ σε Peugeot 307 SW έριξα καθίσματα.
Άλλωστε έχω επαναλάβει και σε άλλο θέμα το αξίωμα μου
**'Πάντα ο διαθέσιμος χώρος είναι μικρότερος απο τα πράγματα που έχεις' **
Παναγιώτης
-
Εγώ έχω και ένα άλλο: 'Όσο μεγαλύτερο το γραφείο, τόσο περισσότερα σκουπίδια θα βρεις επάνω του'...
-
Εγω νομιζω οτι προσαρμοζεσε αναλογα με το τι διαθετεις.....
Πριν ειχα ενα κλιο με μικρο χωρο αποσκευων 230 λιτρα ολα και ολα και ενα παιδί....ενταξει τα βολλευα με συνοδηγο καροτσι και αλλες αλχημειες.
Περσι πηρα το avensis με τερστιους χωρους και χωρο αποσκευων 520 λιτρα και 2 παιδιά πλεον, να δειτε τι κουβαλαω θα απορησετε και παλι ομως δεν μου φτανει...... και απορω πως τα καταφερνα με το κλιο.
Γι' αυτό σου λέω ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΕ (πχ το ποδηλατο με το κλιο ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΡΝΑ)
-
Καλή λύση πάντως πρέπει να είναι και μία μπαγκαζιέρα οροφής...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Καλή λύση πάντως πρέπει να είναι και μία μπαγκαζιέρα οροφής...Είναι πράγματι καλή λύση, που την έχω εφαρμόσει επανηλειμμένα στο Megane Coupe, για να κερδίσω επιπλέον 300 λίτρα χώρου αποθήκευσης.
Μόνο πρόβλημα ο υπερβολικός θόρυβος σε υψηλές ταχύτητες, και η ανύψωση του κέντρου βάρους του αυτοκινήτου, αν τη φορτώσεις υπερβολικά.
Είναι πάντως λύση ανάγκης και μόνο, ελπίζω να μη τη χρειαστώ στο 9-3.. -
Ερώτηση:
Πώς μπορώ να πάρω μια φωτογραφία που έχω αποθηκευμένη στο PC και να μικρύνω το μέγεθός της, έτσι ώστε να γίνει έως 80 x 80 και έως 6 KB;
Προσπαθώ να φτιάξω ένα άβαταρ και εγώ.. -
Start > Run > mspaint
File > Open > myphoto.jpg
Image > Stretch/Skew -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Start > Run > mspaint
File > Open > myphoto.jpg
Image > Stretch/SkewThanks a lot!
-
Επιστρέφοντας στο φόρουμ μετά από καιρό, και αφού διάβασα όλο το τόπικ, σου εύχομαι άνεμε και εγώ με τη σειρά μου πολλά και καλά χιλιόμετρα με το 93!
Χαιρετώ και όλους τους συνφορουμίτες!
Βαγγέλης.
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Επιστρέφοντας στο φόρουμ μετά από καιρό, και αφού διάβασα όλο το τόπικ, σου εύχομαι άνεμε και εγώ με τη σειρά μου πολλά και καλά χιλιόμετρα με το 93!Χαιρετώ και όλους τους συνφορουμίτες!
Βαγγέλης.
Ευχαριστώ πολύ! Όπως θα διάβασες εκμυστηρεύτηκα τους προβληματισμούς μου σχετικά με την αγορά καινούριου αυτοκινήτου και εδώ και αρκετές εβδομάδες τα παιδιά έχουν βοηθήσει, ο καθένας με τον τρόπο του..
Οικογενειακό με σπορ χαρακτήρα στα 1.6