-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Προς Pavlos:Εδω παραπονιόμαστε για 240 κμ απλών αν ο αγώνας πήγαινε στη Ναυπακτία θα μιλούσαμε για πάνω απο 300κμ απλών.Γιατί;;;;; Σιγουρα κατω απο 200. Δες λίγο το ωράριο του περσινού ΕΛΠΑ και αφαίρεσε τα άσκοπα 90 χιλιομετρα πηγαινε έλα στην Άκολη. Μην μπερδευτείς, της εκκίνησης και του τερματισμού δεν τα αφαιρώ θεωρώντας εκκίνηση και τερματισμό στην Πάτρα!!
-
Αν το ραλλυ μεταφεροταν στη Ναυπακτια, υπαρχει ενα μικρο εμποδιο:
Δε θα μιλαγαμε για ραλλυ Αχαιος, αλλα για ραλλυ Ναυπακτιτης,ή Ναυπακτιωτης κλπ
Περα απο την πλακα μιλαμε για αλλο νομο, και δεν ξερω αν θα ηταν σωστο να διοργανωση ο Αοπ εναν αγωνα εκτος νομου.
Με την ιδια λογικη γιατι να μην το διοργανωνε στην Ηλεια, που εχει και ωραιες ειδικες, οπως η Φιγαλεια.
Με αλλα λογια, παιζουμε την κολοκυθια! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Αν το ραλλυ μεταφεροταν στη Ναυπακτια, υπαρχει ενα μικρο εμποδιο:
Δε θα μιλαγαμε για ραλλυ Αχαιος, αλλα για ραλλυ Ναυπακτιτης,ή Ναυπακτιωτης κλπ
Περα απο την πλακα μιλαμε για αλλο νομο, και δεν ξερω αν θα ηταν σωστο να διοργανωση ο Αοπ εναν αγωνα εκτος νομου.
Με την ιδια λογικη γιατι να μην το διοργανωνε στην Ηλεια, που εχει και ωραιες ειδικες, οπως η Φιγαλεια.
Με αλλα λογια, παιζουμε την κολοκυθια!Μην το λες.Το Αττικό rally του 1990 είχε έδρα το Ναύπλιο και εξελισσόταν κατά βάση στην ορεινή περιοχή της Κυνουρίας(Άστρος, Άγιο Πέτρο, Δολιανά κλπ) αλλά και στην Αργολίδα, με Αχλαδόκαμπο και με τα κλασσικά Καρνεζέϊκα σε ασφάλτινη βέβαια έκδοση.
Έτσι για την ιστορία. -
Η συζητηση γινεται ομορφη οταν εκφραζομαστε χωρις υπεκφυγες,αλλα ουτε κι υπονοουμενα.Ετσι:
- Το εγραψα φιλε Κουλη. Δεν εχω τιποτα με τον ΑΟΠ. Απλα αγαπαω τους αγωνες που δεν ειναι 'φλυαροι'. Κι το προτεινομενο Αχαιος δεν εχει το χαρακτηριστικο αυτο.
- Θυμασαι τις κρισεις μου για το Αττικο? Απο τοτε καμμια δεκαρια ατομα δεν μου λενε καλημερα και μερικα αλλα φτιαχνουν αλλου τα δοντια τους!
- Το γιατι παραιτηθηκα απο την ΕΘΕΑ το εχω αιτιολογησει λεπτομερεστατα. Ισως μονο να μην ανεφερα την σημαντικοτερη αδυναμια του χαρακτηρα μου: Ειμαι παντελως ανικανος στο να κραταω ισοροπιες κι ετσι γρηγορα διαπιστωσα οτι θα μπορουσα να κανω ζημια αντι καλο.
- Βρε παιδια το ονομα μας μαρανε η το να γινει ενας καλος αγωνας? Σε αλλο νομο θα πηγαιναμε, οχι σ αλλο κρατος! Απο Πατρα θα ξεκινουσε, στην Πατρα θα τελειωνε, οσο για τα χιλιομετρα...ο Παυλος εχει δικηο.
- Ισως δεν με καταλαβατε τελικα. Ας το Ξαναπω. Πιστευω οτι οι αγωνες πρεπει να ανακοινωνονται καιρο πριν ,ωστε ΣΟΑΑ, ΕΘΕΑ και αλλοι εμπλεκομενοι να εχουν τον χρονο για κριτικη και οι οργανωτες την ευχερεια ν αλλαξουν κατι που πιθανα δεν ειναι αρεστο. Παει παραλληλα αυτο με την γνωστη προταση μου για τις αναγνωρισεις.
- Και κατι αλλο που δεν εγινε αντιληπτο. Οτι ηθελα παρα πολυ να τρεξω στα ωραια μερη σας. Ομως οταν ο σχεδιασμος ανεβαζει τον χρονο απασχολησης και τα εξοδα στα υψη, ε, καπως πρεπει να διαμαρτυρηθω, αφου δυστυχως δεν εχω βρει ακομη (εγω τουλαχιστον) εκεινο το φοβερο μηχανακι που κοβει πεντακοσαρικα.
- Εγραψα: Αν μου αποδειξετε οτι εχω λαθος, θα ζητησω ταπεινα συγγνωμη. Μεχρις στιγμης αποδεχθηκαμε οτι η Χαλανδριτσα ειναι μακρυα.
Στις αλλες αιτιασεις μου τι θα απαντηθει?
Υ.Γ. Μην βιαζεστε να παρεξηγησετε την γνωμη του καθενα μας. Ολοι οσοι εκφραζομαστε ανοιχτα και εκτιθεμεθα, μαλλον στο μυαλο μας εχουμε τους καλυτερους αγωνες παρα το παρασκηνιο.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Μεχρις στιγμης αποδεχθηκαμε οτι η Χαλανδριτσα ειναι μακρυα.Και μακρυά είναι, και κοντή είναι!
-
Αν αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, τότε τι είναι;
Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για τη μορφή που θα έχει ο αγώνας, ενώ υπάρχουν αγωνιζόμενοι όπως ο κος Πλατής που δικαιολογούν τη μη συμμετοχή τους, από τη μορφή του αγώνα...!
-
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ? ΘΕΛΟΥΜΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ? ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ?
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ , Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΛΑΤΗΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΟΤΕΡΗ .
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΠ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ....
ΜΗΠΩΣ ΗΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΟΠ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ , ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ , ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ
ΤΟΑΧΑΙΟΣΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΙΓΑΔΙ , ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΤΕΡΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ .
ΟΛΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟ ΔΡΟΜΟ , ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ , ΟΣΟ Η ΕΘΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΥΦΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ .
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ , ΦΤΑΣΑΜΕ 2005 -
Σήμερα έλειξε και 'επίσημα' το όνειρο της συμμετοχής του 205 Maxi στην κατηγορία Ε
Περαστικά μας...
-
Δεν πειράζει eva....Πάμε γι' άλλα...Και με το 106 καλά είναι....
Και περαστικά.....
-
Με την συγκεκριμενη σχεδιαση του αγωνα ακομα και μπρος πισω να κανεις τις ειδικες ειναι αδυνατον σε μια μερα να γραψεις και να κανεις πανω απο 2 περασματα..
δε συζηταμε να κανεις τον κυκλο για καθε ειδικη...
χρειαζονται τουλαχιστον δυο μερες δοκιμων απο το πρωι ως το βραδυ για να τρεξεις 70 χλμ..
ουτε ακροπολις να ητανε....
-
Ε γι αυτο κι εμεις θα παμε στο Φθιωτιδας. Ακομα και με την BMW.
Θελω ομως να επισημανω κατι. ΕΝΩ ΤΟΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΙ ΕΝΩ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.
Εκτος κι αν η διαδρομη ειναι αλλη, τοτε το υποσχεθηκα,θα ζητησω φαρδεια πλατεια συγγνωμη.Κι αν αλλαξε,θα δωσω και τα συχαρηκια μου. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ε . ΕΝΩ ΤΟΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΙ ΕΝΩ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.
Ε.Μπορει να το απολαμβανουν να σας σπανε @@@
Ισως οι αγωνιζομενοι να μην ξερετε τις σας γινετε
Ισως βεβαια να εχουν το αλαθητο και για αυτο δεν σας λαμβανουν σοβαρα υποψη.
οπως και να εχει συνεχιζουν να βαδιζουν στον μοναχικο δρομο που μονοι τους χαραξαν.
εγω μια απορεια εχω? δεν εχουν βαρεθη να τους κραζουν
-
ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΧΑΙΟΣ-2005
Τελικα ετσι οπως διαγραφεται ο αγωνας φετος και διαβαζοντας το post απο την αρχη τα επιχειρηματα ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ θα μπορουσα να πω οτι ειναι ακλονητα , ουτε και μεις θα τρεξουμε με το ταπεινο 106 μας και ας περιμεναμε το Αχαιος σαν την 1η ευκαιρια του 2005 να βαλουμε κρανη , τι να πει κανεις...............περαστικα μας.
Χαρης Γκολφινοπουλος
Βελωτας Νικος -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ε γι αυτο κι εμεις θα παμε στο Φθιωτιδας. Ακομα και με την BMW.Θελω ομως να επισημανω κατι. ΕΝΩ ΤΟΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΙ ΕΝΩ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.
Εκτος κι αν η διαδρομη ειναι αλλη, τοτε το υποσχεθηκα,θα ζητησω φαρδεια πλατεια συγγνωμη.Κι αν αλλαξε,θα δωσω και τα συχαρηκια μου.Να ζητούσες συγγνώμη αν ήταν μεν κρυφή η διαδρομή, αλλά σε διαβεβαίωναν πως αυτό που λές δεν ισχύει και μη φοβάσαι, και εσύ επέμενες παραταύτα, εντάξει.
Αλλά να λες πως δεν τρέχεις επειδή υπάρχει κίνδυνος (έστω μέσω φημών που ΔΕΝ διαψεύδει η οργάνωση) για κάποια μη επιθυμητή κατάσταση, και τελικά δε συμβει, αλλά δεν έχει βγει και κανείς να σε καθυσηχάσει, πρέπει να ζητάς και συγγνώμη αποπάνω; Ή να ζητάς τα ρέστα που δεν σε ενημέρωσαν και χάνεις τον αγώνα;;
-
Απλα προσπαθω να τονισω οτι η δημοσιευση μου ειναι καλοπροαιρετη κι οτι λυπαμαι βαθυτατα που κι αλλοι συμ,φωνουν μαζι μου κι αντιδρουν με τον ιδιο τροπο. Δεν ειναι καλο για το αθλημα αυτο που συμβαινει.
-
Εγώ πάλι το βρίσκω κάλλιστο να ξυπνάμε σιγά σιγά.
-
Εχθές στη τηλεφωνική μας επικοινωνία με τη λέσχη για τη δήλωση της συμμετοχής, μας ενημέρωσαν οτι δίνουν μόνο Πέμπτη και Παρασκευή για δοκιμές το Σ/Κ του αγώνα. Δυστυχώς εμείς που δουλεύουμε πρέπει να έρθουμε στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε άδεια και μάλιστα ενώ έχουν προηγηθεί 2 τριήμερα..
Γιατί πρέπει να γίνεται αυτό ; Υποθέτω οτι το Σάββατο των δοκιμών θυσιάζεται στο βωμό της προβολής, δηλαδή της πανυγηρικής εκκίνησης του Σαββάτου.. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα τελικά !
-
Ισως θα πρέπει να παρέμβει ο ΣΟΑΑ όπως και στον πύργο!
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Σήμερα έλειξε και 'επίσημα' το όνειρο της συμμετοχής του 205 Maxi στην κατηγορία ΕΠεραστικά μας...
γιατί?
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Σήμερα έλειξε και 'επίσημα' το όνειρο της συμμετοχής του 205 Maxi στην κατηγορία Ε
Περαστικά μας...
γιατί?
Γιατί δεν καταφέραμε τελικά να πάρουμε από τον πρώην ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου την απαραίτητη εξουσιοδότηση η οποία χρειάζεται (λόγω πινακίδων ΕΘΕΑ) για να τρέξουμε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο...
Καλύτερα να μην πω τίποτε παραπάνω και γίνω κακιά...
106 1.3 kit car λοιπόν και για τον Αχαιό με 920kg. αν δεν απατόμαι...
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ