-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Πότε θα σταματήσει αυτή η ανιούσα που έχει πάρει η βενζίνη? πλέον 1.714 είναι η μέση τιμήΠοτε. Ακομα και 40$ να παει το βαρελι, θα αυξησουν τον φορο.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Βρηκα Shell πρατηριο που εχει φτηνοτερα καυσιμα (diesel που κοιτω εγω...) απο αλλα πρατηρια!!!
Βενζιναδικο μεγαλο σε εθνικη οδο με πολύ κινηση.
Ξαφναιστικα ευχαριστα, δεν το περιμενα.Δεν μας λες και μας ποιο είναι να ξέρουμε?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πότε θα σταματήσει αυτή η ανιούσα που έχει πάρει η βενζίνη? πλέον 1.714 είναι η μέση τιμή
Ποτε. Ακομα και 40$ να παει το βαρελι, θα αυξησουν τον φορο.
Ότι τιμή και να έχει η βενζίνη πάντα υπήρχε απο όσο παλιά θυμάμαι η γκρίνια οτι είναι ακριβή. Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, το παρών τόπικ δημιουργήθηκε το 2005 γιατι η βενζίνη ανέβηκε σχετικά απότομα απο τα 80 λεπτά στα 90.
-
Δεν είναι έτσι. Εγώ πάλι θυμάμαι ότι όταν έκανε τις 2 απανωτές αυξήσεις φόρων ο ΓΑΠ -κακό χρόνο να χει- η τιμή από 90-95 λεπτά πήγε στα 1.45. Το 1.45 από το 1.70 απέχει πολύ δεν νομίζεις;
-
Εγώ θυμάμαι ότι αντιμετωπίζαμε την προοπτική να φτάσει η βενζίνη το 1 ευρώ ως σκηνικό αποκάλυψης...
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Βρηκα Shell πρατηριο που εχει φτηνοτερα καυσιμα (diesel που κοιτω εγω...) απο αλλα πρατηρια!!!
Βενζιναδικο μεγαλο σε εθνικη οδο με πολύ κινηση.
Ξαφνιαστικα ευχαριστα, δεν το περιμενα.Δεν μας λες και μας ποιο είναι να ξέρουμε?
~25ο χιλ. Δραμας-Καβαλας.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πότε θα σταματήσει αυτή η ανιούσα που έχει πάρει η βενζίνη? πλέον 1.714 είναι η μέση τιμή
Ότι τιμή και να έχει η βενζίνη πάντα υπήρχε απο όσο παλιά θυμάμαι η γκρίνια οτι είναι ακριβή. Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, το παρών τόπικ δημιουργήθηκε το 2005 γιατι η βενζίνη ανέβηκε σχετικά απότομα απο τα 80 λεπτά στα 90.
Ναι αλλά μην συγκρίνουμε τα 10 λεπτά διαφορά με τα 80 λεπτά και βάλε που έχει αυξηθεί μέσα σε 2 χρόνια. Γιατί απ' το 2005 ως το 2009 πάνω από 1 ευρώ δεν είχε ανέβει η τιμή της και μιλάμε για 4 χρόνια έτσι? και για 10 λεπτά. Εδώ μέσα σε 2 χρόνια πήρε την τριπλάσια άνοδο από τότε. Μιλάμε για χαώδεις διαφορές. Το 2009 ήθελες 40 ευρώ για να γεμίσεις και τώρα 80 και αν... Δεν γκρινιάζουμε για το τπτ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
+10000000!
-
καλημερα μαγκες,
υπαρχει καμμια εταιρεια που να εχει προσφορες σε βενζινη? πχ η shell ειχα ακουσει οτι καθε Τεταρτη εδινε την v power σε τιμη απλης.
Γνωριζετε κατι?
-
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63614010
'.....να κλείσουν τα μισά πρατήρια καυσίμων της χώρας, αν δεν διαγραφούν τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για «τυπικές και γραφειοκρατικές παραβάσεις» στη διακίνηση πετρελαίου θέρμανσης, ...'
-
Το Ιραν ανακοινωσε πριν λίγο ότι διακόπτει τις εξαγωγές πετρελαίου σε έξι χώρες τηε ΕΕ, μεταξυ των οποίων και η Ελλάδα, σε αντιδραση για τα προβλεπόμενα μέτρα εναντιον του.
-
παμε να φουλαρουμε
-
Μη μασάτε, οσονούπω ξεκινάμε γεωτρήσεις για να 'βγάλουμε' δικό μας ...
-
Το πήγανε 1.70 εως 1.73 το λιτρο παπάρες
-
Χθες που πετάχτηκα να πάρω κάτι απ' το περίπτερο έλεγε ένας τύπος στον περιπτερά:
'Εγώ την έχω κόψει την 100άρα, τώρα βάζω τη νέα βενζίνη της ΕΚΟ, την '95 ECONOMY', με μόλις 1.70 ευρώ το λίτρο!'
Μου ήρθε να βάλω τα γέλια....
'Μόλις' 1.70!.... -
Εκτος της 100αρας που εκοψε , πρεπει να κοψει και την πρωϊνη
-
ρε gyus επηρεασμενος απο μια συζητηση για 'καλα' βενζιναδικα σήμερα παρατηρησα σε 3-4 βενζιναδικα, μεγαλα και τρανα με καλη πελατεία να μην έχουν στις αντλίες τους 'ματακι' ωστε να φαίνεται το καύσιμο.
Πριν λιγες μερες εβαλα απο ενα Shell, το εχω αναφερει σε καποιο ποστ, και εκτος απο τη χαμηλοτερη τιμή, είχε και ματακι.
Σε ολα τα υπολοιπα που συνιθισω να βάζω ή μπορ να δω δεν εχουν απο αυτο.Μιλαω για revoil, BP aegean και ELIN .
Ποιες αντλιες πρέπει να εχουν ματακι και ποια η υποχρεωση? -
1.722 η μέση τιμή πλέον. Κάτω από 1.675 δεν την βρήκα και αυτή στα βενζινάδικα της λ. καβάλας. Υπάρχουν βέβαια και χειρότερα η Ολλανδία την έχει 1.756
-
στις ειδήσεις στο Mega είπαν ότι δεν ισχύει το εμπάργκο του Ιράν.
έβγαλε ανακοίνωση το υπουργείο πετρελαίου του Ιράν.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το Ιραν ανακοινωσε πριν λίγο ότι διακόπτει τις εξαγωγές πετρελαίου σε έξι χώρες τηε ΕΕ, μεταξυ των οποίων και η Ελλάδα, σε αντιδραση για τα προβλεπόμενα μέτρα εναντιον του.Ας αρχίσω να κοιτάζω αλλά ενδιαφέροντα μιας και το αυτοκίνητο αρχίζει να γίνεται ακριβό σπορ...
Θα το γυρίσω στο πλέξιμο!
Βενζίνη ώρα μηδέν!