-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εγώ πάντως έβαλα 95αρα χτες με 0,999 και σήμερα βάλαμε στο αμάξι του φίλου μου 100άρα με 1,106. Στην Πάτρα...
100αρα που??
Γιατι στην εθνικη που περναω οταν παω πανεπιστημιο,τετοιες τιμες δεν..Silkoil στην Κανελλοπούλου και η βενζίνη του είναι πολύ καλή.
Με 95 άρα που βάζω εγώ στα τελευταία 9-10 γεμίσματα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα που έπεσε και η κατανάλωσή μου σε σχέση με τη Shell V-Power που έβαζα πριν, ενώ με την 100άρα που βάζει ο φίλος μου και ο αδερφός του μου έχουν πει ότι τα αυτοκίνητά τους αποδίδουν καλύτερα απ' ότι με τη Racing και την Ultimate.
Δοκίμασέ την και δε νομίζω να απογοητευτείς
Έβαζα τακτικά εκεί , μέχρι που είχα μια ανεθ προηγουμένου εμπειρία και το έκοψα
εκτοτε έβαζα στην shell στο νεκροταφίο,
Φτηνή και καλή -
Γιατί να μπαίνουν στη φυλακή αμέσως; Αν κλέβει η αντλία τους, να πληρώνουν (για παράδειγμα τη πρώτη φορά) 20 φορές αυτά που έκλεψαν. Τη τρίτη φορά που τους πιάνουν, να κλείνει το βενζινάδικο. Με τα σημερινά πρόστιμα μπορεί να τους πιάνουν κάθε μήνα και να συνεχίζουν να έχουν κέρδη από τις κλεψιές.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γιατί να μπαίνουν στη φυλακή αμέσως; Αν κλέβει η αντλία τους, να πληρώνουν (για παράδειγμα τη πρώτη φορά) 20 φορές αυτά που έκλεψαν. Τη τρίτη φορά που τους πιάνουν, να κλείνει το βενζινάδικο. Με τα σημερινά πρόστιμα μπορεί να τους πιάνουν κάθε μήνα και να συνεχίζουν να έχουν κέρδη από τις κλεψιές.με τα προστιμα δεν γινεται τιποτα, βγαζουν πολλαπλασια.
το βενζιναδικο θα κλεισει, και θα ανοιξει ξανα την επομενη μερα στο ονομα της γυκαικας/γιου του.
-
Κατάσχεση του βεζινάδικου με μη αναιρέσιμη δικαστική απόφαση (προϋποθέτει να μην παίζει λάδωμα, οπότε κι εδώ είναι χέσε μέσα η όλη φάση).
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Έβαζα τακτικά εκεί , μέχρι που είχα μια ανεθ προηγουμένου εμπειρία και το έκοψα εκτοτε έβαζα στην shell στο νεκροταφίο,
Φτηνή και καλήΑν δε σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις ποιό ήταν το πρόβλημα;
Να ξέρω δηλαδή για να λάβω τα μέτρα μου...Shell έβαζα πριν και μάλιστα V-Power, είπα όμως να δοκιμάσω κάτι πιο φτηνό και για την ώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα...
-
αμα κλέβει η αντλία τους να μας κάνουν μία... Π....
Αυτό ταιριάζει στην Aegean στην Καβάλας.
-
Υπάρχει κάνα site που να δείχνει την τιμή του πετρελαίου και την μέση τιμή της βενζίνης πλην http://www.ypan.gr;
-
-
Μέσος όρος
α. ΑΤΤΙΚΗΣ 1,062 ευρώ από 242 πρατήρια
β. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1,048 ευρώ από 71 πρατήριααπό το gasprice.gr
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γιατί να μπαίνουν στη φυλακή αμέσως; Αν κλέβει η αντλία τους, να πληρώνουν (για παράδειγμα τη πρώτη φορά) 20 φορές αυτά που έκλεψαν. Τη τρίτη φορά που τους πιάνουν, να κλείνει το βενζινάδικο. Με τα σημερινά πρόστιμα μπορεί να τους πιάνουν κάθε μήνα και να συνεχίζουν να έχουν κέρδη από τις κλεψιές.Στη περιοχή που εργάζομαι έχει πρατήριο κάποιος που ενώ είχε πιαστεί σε έλεγχους παλαιότερα να νοθεύει σε πρατήριο που είχε σε άλλη περιοχή, το έκλεισε (ή το πούλησε δε το γνωρίζω ακριβώς αυτό) και έβγαλε νέα άδεια σε άλλη περιοχή (εκεί που βρίσκεται τώρα).
Και συμπτωματικά πάντα πουλάει με τη φθηνότερη τιμή.Αυτό για τους ρομαντικούς που νομίζουμε ότι οι 'κακοί' πάνε φυλακή - τιμωρούνται.
-
παιδια ξερει κανεις πως θα βρω ανοιχτα πρατηρια στη θεσνικη
-
Το πετρέλαιο κοντά στα 100 δολάρια
Ο χρήστης ο ΣΚΑΪ έγραψε:
Η συνεχιζόμενη κούρσα ανόδου του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές φέρνει για ακόμα μία φορά το μαύρο χρυσό μία ανάσα από το ψυχολογικό όριο των 100 δολαρίων.Το αργό άγγιξε τα 99 δολάρια και 29 σεντς το βαρέλι στη Νέα Υόρκη, ενώ το Μπρεντ έφθασε τα 95 και 99.
Η αύξηση αποδίδεται εν μέρει στην υποχώρηση της τιμής του δολαρίου, που η ισοτιμία του με το ευρώ κατέγραψε και νέο ιστορικό ρεκόρ σήμερα φθάνοντας στο 1,4836.
'Η απογείωση του ευρωπαϊκού νομίσματος σημειώνεται σε μια περίοδο αβεβαιότητας για τις παγκόσμιες συγκυριακές οικονομικές προοπτικές και ιδιαίτερα για τις προοπτικές της αμερικανικής οικονομίας', λέει ο Πέτερ Μπόφινγκερ και προσθέτει ότι 'μία επέμβαση στην αγορά του συναλλάγματος θα ήταν μία πολύ καλύτερη λύση'.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έβαζα τακτικά εκεί , μέχρι που είχα μια ανεθ προηγουμένου εμπειρία και το έκοψα εκτοτε έβαζα στην shell στο νεκροταφίο,
Να ξέρω δηλαδή για να λάβω τα μέτρα μου...Shell έβαζα πριν και μάλιστα V-Power, είπα όμως να δοκιμάσω κάτι πιο φτηνό και για την ώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα...
rx8_drifter, με προβλημάτισαν τα λεγόμενά σου...
Προσωπικά όταν άρχιζα να βάζω silk oil (καθαρά και μόνο γιατί ήταν και είναι απίστευτα πιο φτηνός στην 100στάρα από τους 'άλλους'), είδα και μικρότερες καταναλώσεις και σταμάτησε και ένα τρέμουλο που έκανε η μηχανή στο ρελαντί κάποιες φορές, όταν ήμουν στο φανάρι σταματημένος.
Βάζω εδώ και 1 χρόνο (και κάτι) από κει και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος και στο θέμα απόδοσης έναντι τιμής και στο θέμα ότι 'βλέπω' πλέον και πιο μικρές καταναλώσεις,
Αν δε θες να το πεις δημοσίως, στείλε pm.ΥΓ:Επίσης, όταν η αμέσως φτηνότερη βενζίνη εδώ (μέσα στην Πάτρα) έχει ~1.200
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση.
Στο εν λόγω πρατήριο έβαζα συστηματικά, και ήμουν απολυτα ευχαριστημένος.
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα, γεμίζω, πάω ταξίδι και το αυτοκίνητο ήταν αδύνατο να επιταχύνει με τετάρτη. Δεν το είχα ξανανιώσει έτσι. Λέω κάτι έπαθε.... Επειδή δεν είχα χρόνο να το πάω σε συνεργειό εκείνη την περίοδο, έβαλα 2-3 φορές ακόμα, με τα συμπτώματα να συνεχίζουν.
Όταν τελικά αξιώθηκα να το πάω, ο μηχανικός μου μου είπε, γιά άλλαξε βενζινά και θα καταλάβεις...
Και κατάλαβαΣημειωτέον, ότι σε αυτό το βενζινάδικο, έβαζε και ο ξαδερφός μου, με saxo vts δεύτερο στάδιο, που χτυπάει πειράκια με το παραμικρό, αν είναι κακή η βενζίνη. Βάζαμε μαζί και ήταν απόλυτα ευχαριστημένος, μέχρι εκείνη την περίοδο.
Ε, μετά δεν το ξανατόλμησα. Μέχρι να φύγω απ την Πάτρα έβαζα στο νεκροταφίο, και ήμουν ευχαριστημένος και από τιμή και απο ποιότητα, χωρίς τα κλασσικά της shell 'να σας βάλουμε κατοστάρα, πάει καλύτερα '
Αν άλλαξε, δεν το ξέρω, γιατί έχω φύγει απ το καλοκαίρι -
Άρα ισχύει αυτό που λένε ότι τα πολύ φθηνότερα βενζινάδικα είναι συνήθως και τα πιο 'ύποπτα'...
-
Τα βενζινάδικα που εχουν τιμη στον ΜΟ της αγορας ειναι τα πλεον υποπτα.
-
Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση.
Απ' τη στιγμή που το πρόβλημα σε σένα εμφανίστηκε στην απόδοση λογικά θα εμφανιστεί και σε μας αν υπάρξει 'πρόβλημα' με τη βενζίνη.
Προτιμάω να είναι κακή η βενζίνη από το να με κλέβουν στην ποσότητα, μιας και την κακή ποιότητα μπορώ να την καταλάβω ευκολότερα και να αλλάξω βενζινάδικο.
Πραγματικά πάντως δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα με τη βενζίνη και πριν έβαζα Shell V-Power.
Με αυτή τη βενζίνη είδα μάλιστα 195 στο κοντέρ, ενώ με Racing δεν είχα δει πάνω από 185 (στην ίδια κατηφόρα, σε ευθεία ψοφάει πιο νωρίς ) Τι να πω... περίεργα πράγματα
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@rx8_drifterΕυχαριστώ για την αναλυτική απάντηση.
Απ' τη στιγμή που το πρόβλημα σε σένα εμφανίστηκε στην απόδοση λογικά θα εμφανιστεί και σε μας αν υπάρξει 'πρόβλημα' με τη βενζίνη.
Προτιμάω να είναι κακή η βενζίνη από το να με κλέβουν στην ποσότητα, μιας και την κακή ποιότητα μπορώ να την καταλάβω ευκολότερα και να αλλάξω βενζινάδικο.
Πραγματικά πάντως δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα με τη βενζίνη και πριν έβαζα Shell V-Power.
Με αυτή τη βενζίνη είδα μάλιστα 195 στο κοντέρ, ενώ με Racing δεν είχα δει πάνω από 185 (στην ίδια κατηφόρα, σε ευθεία ψοφάει πιο νωρίς ) Τι να πω... περίεργα πράγματα
Με προβλημάτισε έντονα η εμπειρία σου...ένα 'προσωπικό' test θα με πείσει σίγουρα.(το οποίο και θα κάνω από το επόμενο γέμισμα)
Ευχαριστώ!ΥΓ:κι εγώ με την 'silk oil' την 100στάρα είδα σε εκείνη την κατηφόρα 200+ κάτι ψιλά...Για να αλλάξω βενζινά και θα σας πω...
-
Σου είπα, ότι κι εγώ ήμουν ενθουσιασμένος με τον βενζινά, γιατί το αυτοκίνητο πήγαινε μια χαρά και είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή...
Αλλά μετά από εκείνη την εμπειρία, δεν το ξαναρίσκαρα...
Γίατί ένας αισθητήρας λ, είναι σεβαστό κόστος...Στα γιαπωνέζικα δεν υπάρχεί άλλο πρόβλημα βέβαια
-
Με ένα 1,06 γέμισα χτες απλή ΕΚΟ 95.
Οσο γέμιζα μου έλεγε το παληκάρι με την μάνικα ότι είμαι ο πρώτος εδώ και 1 εβδομάδα που φουλάρω. Ολοι 10ευρα βάζουν μου έλεγε.
Βενζίνη ώρα μηδέν!