-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
100άρα με 1.765 σήμερα
85 ευρά στο βενζινάδικο.. με τις υγείες μαςΣε ποια περιοχή είσαι? εδώ υπάρχει ακόμα βενζινάδικο με 1.595, δεν ξέρω αν υπάρχει και πιο φθηνό (έβαλα εχθές)
100αρα λέει...
Ναι σόρρυ δεν το κοίταξα. Όχι όμως ότι δεν υπάρχει και 95αρα τόσο. Στον κηφισό (αρχές νίκαια) την έχω δει την 95αρα με 1.71 (!!!!)
-
Είναι το μπόι του βενζινά βρε, δεν είναι η τιμή της 95αρας!
-
Σε πρατήριο ΒΡ μετά την Αλεξανδρούπολη, του είπα να φουλλάρει, έβαλε από την αντλία που είναι μπλε (Ultimate) και μόλις άρχισα να του λέω ότι δε του ζήτησα 100αρα, μου εξήγησε ότι σε όλες τις δεξαμενές πλέον έχει βάλει 95άρα.. αφού κανείς δε βάζει 100αρα..
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Σε πρατήριο ΒΡ μετά την Αλεξανδρούπολη, του είπα να φουλλάρει, έβαλε από την αντλία που είναι μπλε (Ultimate) και μόλις άρχισα να του λέω ότι δε του ζήτησα 100αρα, μου εξήγησε ότι σε όλες τις δεξαμενές πλέον έχει βάλει 95άρα.. αφού κανείς δε βάζει 100αρα..Δεν έχει και άδικο έχει συμβεί και εδώ στην Αθήνα σε έντιμο βενζινάδικο (έβαζα καιρό εκεί, μέχρι που την αύξησε και βρήκα φθηνότερο). Επίσης όταν δούλευα ταξί, από εκεί που έβαζα πετρέλαιο καμιά φορά έβλεπα να βάζει από την αντλία της αμόλυβδης, χωρίς να σημαίνει ότι έχει αμόλυβδη φυσικά
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Σε πρατήριο ΒΡ μετά την Αλεξανδρούπολη, του είπα να φουλλάρει, έβαλε από την αντλία που είναι μπλε (Ultimate) και μόλις άρχισα να του λέω ότι δε του ζήτησα 100αρα, μου εξήγησε ότι σε όλες τις δεξαμενές πλέον έχει βάλει 95άρα.. αφού κανείς δε βάζει 100αρα..Και παει ο χ,ψ πχ που βαζει 100αρα του λεει γεμισετο ,βγαζει την μανικα απο την αντλια με το μπλε και γεμιζει...
Και φευγει ο χ,ψ εχοντας πληρωσει 95αρα σε τιμη 100αρας!!!
η μηπως θα του πει οτι δεν εχει 100αρα??
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Σε πρατήριο ΒΡ μετά την Αλεξανδρούπολη, του είπα να φουλλάρει, έβαλε από την αντλία που είναι μπλε (Ultimate) και μόλις άρχισα να του λέω ότι δε του ζήτησα 100αρα, μου εξήγησε ότι σε όλες τις δεξαμενές πλέον έχει βάλει 95άρα.. αφού κανείς δε βάζει 100αρα..
Και παει ο χ,ψ πχ που βαζει 100αρα του λεει γεμισετο ,βγαζει την μανικα απο την αντλια με το μπλε και γεμιζει...
Ε, θα του το πει ρε, δεν είναι σωστό να μην του το πει!
-
η v-power αξιζει σε σχεση με την απλη?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Και παει ο χ,ψ πχ που βαζει 100αρα του λεει γεμισετο ,βγαζει την μανικα απο την αντλια με το μπλε και γεμιζει...
Ε, θα του το πει ρε, δεν είναι σωστό να μην του το πει!
Η τιμη θα ειναι της 95αρας.
δεν μπορει να την αλλάξει, οποια μανικα σηκώσεις βγαινει η αντιστοιχη τιμη.Αν ισχυει αυτο που λετε, τοτε θα πληρωνε κι ο φιλος παραπανω για κατοσταρα
-
v-power μου ειχαν βαλει μια φορα με το ετσι θελω,αλλα εβγαλε 50-60 χλμ παραπανω απο την 95αρα.για τα ιδια λιτρα μιλαμε.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Η τιμη θα ειναι της 95αρας.
δεν μπορει να την αλλάξει, οποια μανικα σηκώσεις βγαινει η αντιστοιχη τιμη.Αν ισχυει αυτο που λετε, τοτε θα πληρωνε κι ο φιλος παραπανω για κατοσταρα
Σωστό, εκτός κι αν το ρισκάρει με μαϊμουδιά με τις πλακέτες.
Αλλιώς το πολύ να διαφημίζει ότι πουλάει 100στάρα σε τιμή 95άρας. -
Οι φθηνοτερες τιμες στη Θεσ/νικη σε ποια πρατηρια παιζουν?
-
Δυτικά ή ανατολικά;
-
Δυτικα!
-
Σε 2-3 μέρες θα σου έχω οργανωμένη έρευνα. Προτίμηση σε Καλοχώρι, Μοναστηρίου, Συμμαχική κλπ.;
-
Μοναστηριου!!!
-
Σε 2-3 μέρες θα σου έχω οργανωμένη έρευνα. Προτίμηση σε Καλοχώρι, Μοναστηρίου, Συμμαχική κλπ.;
Μοναστηριου!!!
το κλασσικό πολύ μικρό μετά απ το σταθμό ή πιο κάτω λέτε;
-
Το πρατηριο της Shell εννοεις που ειναι μετα την εκκλησια των Αγιων Παντων?
-
-
Όσες φορές είμαι στη Θεσσαλονίκη βάζω σε ένα Κaoil στα όρια του Κορδελιού, κοντά στις δεξαμενές της ΕΚΟ.
Παράπονο δεν έχω. -
Το πρατηριο της Shell εννοεις που ειναι μετα την εκκλησια των Αγιων Παντων?
Ναί.Είναι συνέχεια απο τα πιο φτηνά στο παρατηρητήριο τιμών σήμερα μάλιστα είναι 4ο :
Βενζίνη ώρα μηδέν!