-
Πλέον άρχισα να μετράω τα ευρώ που δίνω σε βενζίνη ακόμα και στο μηχανάκι (9 λίτρα τεπόζιτο)
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Έβαλα 10 € βενζίνη σε ένα από τα φθηνότερα πρατήρια προ ολίγου και μπήκαν στο ντεπόζιτο μόλις 6,5 lt.
σε τι αυτοκινητο?
6,5 περιπου λιτρα εβαλα με 10ρικο κι εγω σμερα το πρωι..
Γκαζια και το σκεφτομαι πια.. -
Μια ειναι η λυση ΚΤΕΛ
Η τιμη καθε μερα και τσιμπαει απο λιγο -
Eντάξει το έχουν παραγ...σει το θέμα. Για ποιο λόγο ανεβαίνει? δλδ δεν φτάνουν όλοι οι φόροι, την ανεβάζουν κι άλλο? από κει και πέρα αν μπαίνει ένας πελάτης την ημέρα σε κάθε βενζινάδικο, θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι . Αυτά είναι καθαρές κλεψιές. Άσχετο, κανονικά χωρίς φόρους πόσο θα ήταν η βενζίνη?
-
Μα αφού οι δρόμοι είναι γεμάτοι τώρα βλέπω έξω από το παράθυρο όλη την Τσιμισκή πίτα
Βαράτε και άλλο αντέχουμε, αντίσταση με το αμάξι στους δρόμους -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μα αφού οι δρόμοι είναι γεμάτοι τώρα βλέπω έξω από το παράθυρο όλη την Τσιμισκή πίτα
Βαράτε και άλλο αντέχουμε, αντίσταση με το αμάξι στους δρόμους -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Βαράτε και άλλο αντέχουμε, αντίσταση με το αμάξι στους δρόμουςΑπό τον Σεπτέμβρη την ίδια μόνιμη σκέψη κάνω εδω πάνω!
Σίγουρα είναι ακριβή η βενζίνη και γενικά η χρήση αυτοκινήτου?
Εδώ πάνω, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. -
Στην Θεσσαλονίκη σαν να μου φαίνεται πώς έχει μειωθεί ή κίνηση σε σχέση με λίγο παλιότερα. Ελάχιστα βέβαια.
Αντίθετα στα Γιάννενα που είμαι φοιτητής μου φαίνεται πώς η κίνηση σε σχέση με τότε που η βενζίνη ήταν στα 0.70κάτι αντί να μειωθεί έχει αυξηθεί. Και μάλιστα πολύ. -
Το πετρέλαιο θέρμανσης πότε θα εξισωθεί με αυτό της κίνησης? Από 1/1/2011 ή από τον Οκτώβρη του 2011?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το πετρέλαιο θέρμανσης πότε θα εξισωθεί με αυτό της κίνησης? Από 1/1/2011 ή από τον Οκτώβρη του 2011?Από τoν Οκτώβρη του 11. Άλλη μια επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης
-
Οπότε βάζουμε Μάρτη ξανά.
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Eντάξει το έχουν παραγ...σει το θέμα. Για ποιο λόγο ανεβαίνει? δλδ δεν φτάνουν όλοι οι φόροι, την ανεβάζουν κι άλλο? από κει και πέρα αν μπαίνει ένας πελάτης την ημέρα σε κάθε βενζινάδικο, θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι . Αυτά είναι καθαρές κλεψιές. Άσχετο, κανονικά χωρίς φόρους πόσο θα ήταν η βενζίνη?Ποιος το εχει παραγ...σει το θεμα??
Αν δν ειχε φορους η αμολυβδη θα κοστιζε περι τα 50-55 λεπτα το λιτρο... -
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Το πετρέλαιο θέρμανσης πότε θα εξισωθεί με αυτό της κίνησης? Από 1/1/2011 ή από τον Οκτώβρη του 2011?
Από τoν Οκτώβρη του 11. Άλλη μια επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης
LOL
και ειχα προετοιμαστει....αγοραζοντας πετρελαιο πριν την αλλαγη για να 'κερδισω' απο τη διαφορα παλιας-νεας τιμης! -
αφου ειμαστε μαμακες, καμια καταναλωτικη συνειδηση, καμια αντιδραση σε οποιαδηποτε αυξηση,
απλα μενουμε απαθεις και παρακολουθουμε συνεχομενες αυξησεις...
Εδω υπαρχουν ανθρωποι που μετρανε τα ευρω και γεμιζουνε τα ρεζερβουαρ με 100αρα...
Και 3 ευρω να παει η βενζινη, δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρξει οποιαδηποτε αντιδραση!
Τετοιοι που ειμαστε, καλα να μας κανουν! -
Αθήνα => Αγ.Δημήτριος => βενζινάδικο απέναντι από το γήπεδο (επί τη Αγ.Δημητρίου): οκ, μερικές φορές κάτι έκλεβε σε ποσότητα αλλά αυτή τη φορά το έσκισε. 2,5 λίτρα λιγότερα... ΜΑΚΡΥΑ!
(έχω scangauge και πραγματικά δείχνει με απόκλιση
-
Εννοείς οτι οι βενζινοπώλες κλέβουν;
Δεν το νομίζω, αυτοί μας αγαπούν και μας δείχνουν με τις αφίσες τους ποιός μας αφαιρεί το εισόδημα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αθήνα => Αγ.Δημήτριος => βενζινάδικο απέναντι από το γήπεδο (επί τη Αγ.Δημητρίου): οκ, μερικές φορές κάτι έκλεβε σε ποσότητα αλλά αυτή τη φορά το έσκισε. 2,5 λίτρα λιγότερα... ΜΑΚΡΥΑ!(έχω scangauge και πραγματικά δείχνει με απόκλιση
εδιτ: δεν μου δίνει απόδειξη, του το λέω και απαντά 'μέσα'. Πάω μέσα και του λέω θέλω απόδειξη 66ε. Και η απάντηση: 'έβαλες βενζίνη?' Όχι ρε τρόμπα πήρα αρωματάκια! -
Το πετρελαιο κινησης δεν παιζει σαν concept ρε φωστηρες???
Αλλος μαλλον ηταν ο τρομπας... -
Με βλέπω για υγραέριο. Οδήγησα ένα Cupra με τέτοιο και έπαθα την πλάκα μου.
-
Δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα στην οδηγηση...
Το θεμα ειναι το ποτε θα αποφασισει το κρατος να επιβαλει ΕΦΚ και στο υγραεριο φτανοντας την τιμη του στην αντιστοιχη της αμολυβδης! Απο οτι φαινεται παντως ακομα και αν αυξηθει η τιμη του θα ειναι σταθερα καπου στο -20% σε σχεση με την αμολυβδη! Κατι αντιστοιχο με το φυσικο αεριο και το πετρελαιο θερμανσης...Εδιτ: Ισα ισα που σε κινητηρες τουρμπο ειναι και καλυτερο λογω των αυξημενων οκτανιων που εχει!
Βενζίνη ώρα μηδέν!