-
Δεν ξέρω, ας μας πουν οι 'βενζινάδες' αλλά μου φαίνεται μπέρδεμα...
-
Το αργό σε τιμές 2010.
-
Ελα να ριξει και τους φορους ο Σαμαρας να δουμε αμολυβδη στο 1 ευρω!
-
....και να πέσει κλάμα από τους υγραεριάδες ...
-
Τώρα που θα έρθουν οι ύαινες της τρόικας και θα γκαζώσουν τον Σάμαρανκ να πάρει κι άλλα μέτρα, θα πάει τη βενζίνα στα 2 ευρά το λίτρο και θα αλλάξετε πλευρό.
-
Εκτός της δικής μας που μας δέρνει με τη φορολογία, δε βλέπω πάντως να έπεσε αντίστοιχα και η βενζίνη εδώ... Γίνεται τρομακτικά αργά η αναπροσαρμογή ακόμη κι αυτές τις εποχές που οι πρατηριάδες κλείνουν από έλλειψη πελατείας... Αν δεν πάει 1.60 η κατοστάρα δεν ταξιδεύω πάντως... ΚΤΕΛ και πάλι ΚΤΕΛ
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τώρα που θα έρθουν οι ύαινες της τρόικας και θα γκαζώσουν τον Σάμαρανκ να πάρει κι άλλα μέτρα, θα πάει τη βενζίνα στα 2 ευρά το λίτρο και θα αλλάξετε πλευρό.Aς αλλάξουμε, δεν κοστίζει τίποτα αυτό.
-
Eγω εβαλα υγραερειο και ησηχασα.........0,800-0,850/λιτ.
-
Περυσι τετοια εποχη περιπου εβαλα αεριο στο μικρο.
βλεποντας τις καταχωρησεις στο spritmonitor το πετρελαιο ειχε περιπου 1,40 (1,45 το V-power) ενω το αεριο ειχε 0,84 και η βενζινη 1,67.
Σημερα το πετρελαιο ειναι σχεδον στα ιδια (1,45€) αλλα το αεριο το βαζω εδω και λιγο καιρο με 0,70€
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Ελα να ριξει και τους φορους ο Σαμαρας να δουμε αμολυβδη στο 1 ευρω!Για πες το άλλο με τον Τοτό. Έχουμε να ρίξουμε κλάμα με τον Σαμαρά, θα το καταλάβετε με τον καιρό. Ειλικρινά που έπεσαν οι φόροι για να πέσουν και στην βενζίνη? ειλικρινά πείτε μου. Και στο κάτω κάτω τον είδαμε όταν κάνανε συνεργασία με τον Παπαδήμο, όλα τα υπέγραφε, γιατί να αλλάξει η κατάσταση στην βενζίνη τώρα που ανέβηκε? μήπως είναι ο σωτήρας της Ελλάδας και θα σκεφτεί εμάς? την τσέπη του και την καρέκλα του θα κοιτάξει και οι φόροι απ' την βενζίνη είναι ζεστά λεφτά, οπότε εκεί θα μείνει η τιμή δυστυχώς
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το αργό σε τιμές 2010.Το αργό μπορεί να είναι σε τιμές 2010, αλλά η βενζίνη δεν είναι στο 1.44 που ήταν τότε
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Το αργό σε τιμές 2010.
Το αργό μπορεί να είναι σε τιμές 2010, αλλά η βενζίνη δεν είναι στο 1.44 που ήταν τότε
Το 2009 ο ειδικος φορος καταναλωσης ηταν 359€ το κυβικο,απο τον Μαρτιο του 2010 670€ .Βαλτε και την ανοδο του ΦΠΑ απο το 19% στο 23% .
-
http://www.seepe.gr/site/main2.php?page ... 4c358e84a2 -
colt cz3 με αεριο
Κινητε εγνατια με ~110, τον περναω με το φορτηγακι ( 1.3cdti) στα 120, πορωνεται και βρισκετε παλι μπροστα μου με ~110. Τον περναω πάλι με 130 και επαναλαμβανει. Ε μετά τον ξέχεσα και τον αφησα πισω... ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ αν δεν το 'χεις'?ΥΣ. ειχε και τεντα στο αριστερο παραθυρο για τον ηλιο
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
colt cz3 με αεριο
Κινητε εγνατια με ~110, τον περναω με το φορτηγακι ( 1.3cdti) στα 120, πορωνεται και βρισκετε παλι μπροστα μου με ~110. Τον περναω πάλι με 130 και επαναλαμβανει. Ε μετά τον ξέχεσα και τον αφησα πισω... ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ αν δεν το 'χεις'?ΥΣ. ειχε και τεντα στο αριστερο παραθυρο για τον ηλιο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
colt cz3 με αεριο
http://www.youtube.com/watch?v=HMguQXzg ... re=related
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
colt cz3 με αεριο
http://www.youtube.com/watch?v=HMguQXzg ... re=related
Ακομα και ο Αινσταιν θα εψαχνε την σχετικοτητα του ποστ του nEK με το θεμα μας
-
Ε πως δεν εχει σχέση, για καυσιμα δεν 'μιλαμε'? Βενζινα, αεριο, μαλακ@ς...
-
Σε πλήρη εφαρμογή από την 1η Ιουλίου το εμπάργκο της ΕΕ στο ιρανικό πετρέλαιο
Το εμπάργκο στις εισαγωγές πετρελαίου από το Ιράν προς τις χώρες της ΕΕ πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Ιουλίου, όπως είχε συμφωνηθεί εξαρχής τον περασμένο Ιανουάριο, συμφώνησαν οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ κατά το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων στο Λουξεμβούργο τη Δευτέρα.
.....
Παράλληλα οι υπουργοί απέρριψαν το αίτημα της Ελλάδας για ειδική μεταχείριση (όπως εξαίρεση ή πιστώσεις) σε ό,τι αφορά τις δικές της εισαγωγές λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.Η Ελλάδα εισήγαγε πετρέλαιο με πίστωση από το Ιράν και είχε ζητήσει να επιτραπούν οι αγορές και πέρα από την 1η Ιουλίου ή να δοθούν εγγυήσεις που θα της επιτρέπουν να αγοράζει πετρέλαιο από άλλες χώρες.
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231202112 -
Και γω που νόμιζα ότι θα μας έλεγες ότι έπεσε κι άλλο η τιμή διυλιστηρίου
Βενζίνη ώρα μηδέν!