-
Σύμφωνα με κάποιους ναι. Απλώς ο Dodger επαναλαμβάνει τις απόψεις τους (αν κατάλαβα καλά ).
-
Τιμή: 2,099 Προϊόν: BP Ultimate 100 Σήμα: BP
Διεύθυνση: ΒΑΣ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ *********** ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ
Ημερ. / Ώρα δήλωσης: Τρι, 10/04 11:30:59
ΑΘΗΝΑ -
Tι βρηκα τωρα
http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/ ... &CropPDF=0 -
Επικό SU-30. Πέραν του πρωτοσέλιδου αξίζει μια περιήγηση στις σελίδες, μόνο και μόνο για το λεξιλόγιο.
-
Aυτο κανω τωρα,διαβαζω τα αρθρα της εποχης που ημουν πιτσιρικος,και μαλιστα αρκετα τα ξαναδιαβαζω παλι αφου η Μακεδονια ερχονταν στο σπιτι τοτε.
-
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Tι βρηκα τωρα
http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/ ... &CropPDF=0Αψογος!
επειδη μ'επιασε το νοσταλγικο μου έκανα καποιους υπολογισμους.
Βενζινη σουπερ ---> 0,0762€/λιτ
Βενζινη απλη ----> 0,0675€/λιτΦιαλη υγραεριου 10 κιλων ----> 0,586 € !!!
και ο συσχετισμος: μια φιαλη υγραεριου (10 κιλων) κοστιζε οσο 7,69 λιτρα βενζινης.
Με τα σημερινα δεδομενα δηλαδη 14,23€Ποσο κοστιζει σημερα η φιαλη υγραεριου;
-
γύρω στα 20 με 22€.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ποσο κοστιζει σημερα η φιαλη υγραεριου;13 κιλά μείγμα Προπανίου-Βουτανίου (για περονοφόρο) την αγόρασα 26 Ευρώ με τον Φ.Π.Α. την Παρασκευή που μας πέρασε.
-
Κάτι λέει για κουπόνι και μέγιστη αγορά 100 λίτρων το μήνα ανά αυτοκίνητο.... Τι είναι αυτό; Έγινε τέτοιο πράμα;
-
Ισως ηταν προτασεις,που δεν περασαν
http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/ ... &CropPDF=0Ενδιαφερον οτι για πανω απο 100 λιτρα θα ισχυαν αλλες,πιο ακριβες τιμες,τρεις μερες τον μηνα απαγορευση της κυκλοφοριας των αυτοκινητων.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Σύμφωνα με κάποιους ναι. Απλώς ο Dodger επαναλαμβάνει τις απόψεις τους (αν κατάλαβα καλά ).Με αδικείς djalma, δεν είμαι κανά παιδάκι που δε ξέρει τι γράφει, ούτε βαλτός/υποστηρικτής βενζινοπώλων. Ίσα ίσα τα έχω χώσει αρκετά από εδώ μέσα. Απλώς, αυτό που ανέφερα το γνωρίζω από εταιρίες. Κάποια πρατήρια έχουν δικά τους βυτιοφόρα, άλλα τους στέλνουν από τα διυλιστήρια και πάει λέγοντας. Πάιζουν ρόλο οι ποσότητες, πόσο καλός πελάτης (πρατηριούχος) είναι, κτλ.
-
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Ισως ηταν προτασεις,που δεν περασαν
http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/ ... &CropPDF=0Ενδιαφερον οτι για πανω απο 100 λιτρα θα ισχυαν αλλες,πιο ακριβες τιμες,τρεις μερες τον μηνα απαγορευση της κυκλοφοριας των αυτοκινητων.
κατω αριστερα διαβασατε;
8 υπευθυνοι πρατηριων στο αυτοφωρο γιατι ηταν κλειστοι την Κυριακή.
Κατηγορηθηκαν για αποκρυψη καυσιμων... -
η τελευταία Shell στη Πειραιώς, με κατεύθυνση Πειραιά, και πριν στρίψεις αριστερά για Γρ. Λαμπράκη.
δεν μου έδωσε απόδειξη και τα χλμ μου βγήκαν σημαντικά λιγότερα...
δεν ξέρω τι εμπειρίες έχετε αλλά θα την απέφευγα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
η τελευταία Shell στη Πειραιώς, με κατεύθυνση Πειραιά, και πριν στρίψεις αριστερά για Γρ. Λαμπράκη.
δεν μου έδωσε απόδειξη και τα χλμ μου βγήκαν σημαντικά λιγότερα...
δεν ξέρω τι εμπειρίες έχετε αλλά θα την απέφευγα.Η ποιότητα πιστεύω είναι καλή γιατί είναι ιδιόκτητο πρατήριο (μυρτέα ή μορέας δεν θυμάμαι και δεν έχω καμία απόδειξη πάνω στο γραφείο μου). Σαν ποιότητα είμαι ευχαριστημένος.
Όταν λες απόδειξη; Ο αυτόματος πωλητής; Είχα βάλει πριν 1 βδομάδα και ούτε εμένα είχε δώσει υπέθεσα ότι θα τέλειωσε το χαρτί των αποδείξεων. -
οχι, ανθρώπινος πωλητής ήταν.
έδωσα τα χρήματα ακριβώς και εξαφανίστηκε.
κρατάω μια μικρή επιφύλαξη στα χλμ γιατί έχει ακριβύνει σημαντικά η βενζίνη.
οπότε το οτι βάζω συγκεριμένο ποσό $ ίσως να έπαιξε ρόλο στη τελική αίσθηση. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποσο κοστιζει σημερα η φιαλη υγραεριου;
13 κιλά μείγμα Προπανίου-Βουτανίου (για περονοφόρο) την αγόρασα 26 Ευρώ με τον Φ.Π.Α. την Παρασκευή που μας πέρασε.
20€ την φιαλη την προηγουμενη εβδομαδα,νομιζω ομως οτι ειναι 10κιλη.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Κάτι λέει για κουπόνι και μέγιστη αγορά 100 λίτρων το μήνα ανά αυτοκίνητο.... Τι είναι αυτό; Έγινε τέτοιο πράμα;Πετρελαϊκη κριση μηπως;Ποτε ηταν αυτη;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Όταν λες απόδειξη; Ο αυτόματος πωλητής; Είχα βάλει πριν 1 βδομάδα και ούτε εμένα είχε δώσει υπέθεσα ότι θα τέλειωσε το χαρτί των αποδείξεων.
Δεν επιτρεπεται η πωληση χωρις αποδειξη .Και απο την στιγμη που βγαινει αυτοματα το χαρτι .....
-
Χθες έμαθα ότι ένα πρατήριο στην Καλαμαριά τα μαζεύει και φεύγει και πάει προς την μαμά εταιρία. Ακριβό γενικά και σε τιμή βενζίνης και σε πλυσίματα κλπ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κάτι λέει για κουπόνι και μέγιστη αγορά 100 λίτρων το μήνα ανά αυτοκίνητο.... Τι είναι αυτό; Έγινε τέτοιο πράμα;
Πετρελαϊκη κριση μηπως;Ποτε ηταν αυτη;
Ναι, στην μεγάλη πετρελαϊκή κρίση είχε επιβληθεί πλαφόν. Πίκρα πρέπει να ήταν!
Βενζίνη ώρα μηδέν!