-
ΠΩ ΠΩ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..............!
-
Σήμερα έβαλα 80€ Revoil 100αρα με 1.815/λίτρο
Την 95αρα xtra4 (και καλά οικονομία 4%) την είχαν 1.726.Εβαλα 44 λίτρα ενώ αν έβαζα 95αρα θα έβαζα με τα ίδια λεφτά 46.
-2 λίτρα , fair enough! -
Αυτοκίνητο 30+ ετιας που καίει σούπερ πλέον του 'βάζω' αμόλυβδη λόγω έλλειψης βενζινάδικο σε κοντινη απόσταση που να εχει απο αυτή. Το αμαξι κινήται σπάνια, παρόλαυτα υπάρχει κάτι σαν πρόσθετο ή λαδι (?) να βάζω στο ντεπόζιτο ωστε να αντικαθιστά το μόλυβδο?
-
Την πιθανότητα να γεμίζεις ένα μπιτόνι 25λιτρο με βενζίνη με πρόσθετα, και να ρίχνεις κάθε τόσο π.χ. από 5 λίτρα την σκέφτηκες?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Αυτοκίνητο 30+ ετιας που καίει σούπερ πλέον του 'βάζω' αμόλυβδη λόγω έλλειψης βενζινάδικο σε κοντινη απόσταση που να εχει απο αυτή. Το αμαξι κινήται σπάνια, παρόλαυτα υπάρχει κάτι σαν πρόσθετο ή λαδι (?) να βάζω στο ντεπόζιτο ωστε να αντικαθιστά το μόλυβδο?Ακομα και η 'σουπερ' που βαζεις δεν εχει μολυβδο.Αμολυβδη με προσθετο ειναι,νομιζω κάλιο,για να λιπανει τις εδρες των βαλβιδων.
-
Είχα πάρει ένα πρόσθετο (Gunk αλλά τώρα βλέπω δεν το έχει) για να το προσθέτω σε σούπερ αμόλυβδη για το παλιό μερσεντές.
Δεν χρειάζεται να βάζεις συνέχεια, 1 στα 2 ρεζερβουάρ είναι καλά - δεν φεύγει εύκολα.
-
ποτε καταργειται οριστικα η σουπερ?
το 2012 δεν ειχανε πει? -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Αυτοκίνητο 30+ ετιας που καίει σούπερ πλέον του 'βάζω' αμόλυβδη λόγω έλλειψης βενζινάδικο σε κοντινη απόσταση που να εχει απο αυτή. Το αμαξι κινήται σπάνια, παρόλαυτα υπάρχει κάτι σαν πρόσθετο ή λαδι (?) να βάζω στο ντεπόζιτο ωστε να αντικαθιστά το μόλυβδο?ο βενζινας μου ειχε πει να προσθετω 2-3 καπακια λαδι (απο τη συσκευασια) στην αμολυβδη..και ολα καλα.
Το εκανα και ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα, μεχρι που πυληθηκε για 4 χρονια (ηταν νιβα ομως..) -
Υπάρχει πρόσθετο που κάνει ττην αμόλυβδη κατάλληλη για παλαιούς κινητήρες .Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια στην RR.
-
διευκρινηση.
1καπακια οχι μπουκαλια...
2.λαδι για 2-χρονα.
ειχα ενα μπουκαλακι πισω και εκανα δουλεια μου. Ας πει και κανενας αν ηταν σωστο η με παραμυθιαζε ο βενζινας για να μου πουλαει την LRP που ειναι και πιο ακριβη.. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ακομα και η 'σουπερ' που βαζεις δεν εχει μολυβδο.Αμολυβδη με προσθετο ειναι,νομιζω κάλιο,για να λιπανει τις εδρες των βαλβιδων.Πολύ σωστά.
2.λαδι για 2-χρονα.
ειχα ενα μπουκαλακι πισω και εκανα δουλεια μου. Ας πει και κανενας αν ηταν σωστο η με παραμυθιαζε ο βενζινας για να μου πουλαει την LRP που ειναι και πιο ακριβη..Γιατί να βάλεις λάδι για δίχρονα στη βενζινη;
-
μου ειχε πει για να λιπαινονται οι βαλβιδες με ψιλο λαδακι...και διοτι το 2-χρονο κυκλοφορουσε σε 50 γραμμαρια νομιζω η σε μικρη συσκευασια...
-
20€ σήμερα.... και δώρο ένα πακέτο μακαρόνια.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
20€ σήμερα.... και δώρο ένα πακέτο μακαρόνια.....Πλάκα κάνεις...
-
Τις τελευταιες μερες που ήμουνα US, στα καναλια παίζει διαρκως το θέμα ακρίβεια στα καύσιμα... 4$ το galon έχει πάει και τα έχουνε δει ολα.... Οταν ξεκινησε ο Obama ητανε στα 2 περιπου....
Φυσικα οποια συγκριση με τα δικα μας είναι για κλάματα.... Με 50$ γεμίζεις...
-
εχουμε τριπλασια τιμη εδω και το 1/5 των μισθων τους και κλαιγονται επειδη δεν εχουν να βαλουν βενζινη στο 5λιτρο χρεπι τους?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
εχουμε τριπλασια τιμη εδω και το 1/5 των μισθων τους και κλαιγονται επειδη δεν εχουν να βαλουν βενζινη στο 5λιτρο χρεπι τους?Λογικό να κλαίγονται. Οι 'πλανητάρχες κάτοικοι', δηλ. αυτοί που έχουν βάλει ένα πλανήτη να 'δουλεύει' για να περνούν αυτοί καλά, λογικό είναι να 'κλαίγονται' και να είναι ιδιαίτερα 'καλομαθημένοι'.
Πάντως πράγματι ακρίβυνε στο αμέρικα η βενζίνη. Εγώ με 20 δολλαριάκια έβαζα τεράστια ποσότητα το 2004...
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τις τελευταιες μερες που ήμουνα US, στα καναλια παίζει διαρκως το θέμα ακρίβεια στα καύσιμα... 4$ το galon έχει πάει και τα έχουνε δει ολα.... Οταν ξεκινησε ο Obama ητανε στα 2 περιπου....Φυσικα οποια συγκριση με τα δικα μας είναι για κλάματα.... Με 50$ γεμίζεις...
$4 ε;
Οταν ημουν γεμιζα με $1 το γαλόνι!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τις τελευταιες μερες που ήμουνα US, στα καναλια παίζει διαρκως το θέμα ακρίβεια στα καύσιμα... 4$ το galon έχει πάει και τα έχουνε δει ολα.... Οταν ξεκινησε ο Obama ητανε στα 2 περιπου....
Φυσικα οποια συγκριση με τα δικα μας είναι για κλάματα.... Με 50$ γεμίζεις...
$4 ε;
Οταν ημουν γεμιζα με $1 το γαλόνι!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
4$ ήτοι 2.985 € για 3.78 lt δηλαδή 79cent το λίτρο. Εγώ σήμερα έβαλα με 1.709€/lt ή 8.77 $ το γαλόνι. Να μην φωνάζουν... φθηνό είναι το ζουμί εκεί ακόμα....
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
εχουμε τριπλασια τιμη εδω και το 1/5 των μισθων τους και κλαιγονται επειδη δεν εχουν να βαλουν βενζινη στο 5λιτρο χρεπι τους?Ναι, αλλά δε ζουν στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου.
Βενζίνη ώρα μηδέν!