-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Είσαι σίγουρος οτι για βορεια Ελλάδα η shell αγοράζει απο τα ΕΛΠΕ?? Εγω ξέρω μικρά δεξαμενόπλοια που φορτώνουν καύσιμα απο τους Αγιους Θεωδόρους καθε εβδομάδα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
εννοεις τα μοτορσιπακια τα οποια εχουν και 2-4 φορτηγα βυτια πανω και οπου πιανουν λιμανι μεταφερουν με αυτα τη βενζινη στα πρατηρια
Ερωτεύτηκες τα πρατήρια, τη βενζίνη, τα βυτία ή τα μοτορσιπάκια; Μόνο σε τέτοιο θέμα δεν περίμενα να το δω αυτό το εμότικον!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Είσαι σίγουρος οτι για βορεια Ελλάδα η shell αγοράζει απο τα ΕΛΠΕ?? Εγω ξέρω μικρά δεξαμενόπλοια που φορτώνουν καύσιμα απο τους Αγιους Θεωδόρους καθε εβδομάδα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
εννοεις τα μοτορσιπακια τα οποια εχουν και 2-4 φορτηγα βυτια πανω και οπου πιανουν λιμανι μεταφερουν με αυτα τη βενζινη στα πρατηρια
Ερωτεύτηκες τα πρατήρια, τη βενζίνη, τα βυτία ή τα μοτορσιπάκια; Μόνο σε τέτοιο θέμα δεν περίμενα να το δω αυτό το εμότικον!
οσον αφορα την τιμη της βενζινης επρεπε να βαλω αυτο :
αμαρτησα πατερ
-
Όσον αφορά την τιμή της βενζίνης έπρεπε να έχουμε κάνα εμότικον που να κόβει φλέβεις.
-
Κόψιμο φλέβας λόγω ;
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
ενδιαφέρον!
δεν βάζει κανείς πλέον 100αρα στην ελλάδα...κρίση γαρ.
Eγω παντως βαζω...Αφου λεφτα υπαρχουν...
Μπορει να μην ειναι 100% 100αρα ΕΚΟ, (ισως να ειναι νοθευμενη με 95αρα δηλαδη...ή και να εχει πχ παρανομα προσθετα που ανεβαζουν μεν οκτανια αλλα να ρυπαινουν πανω απο τα επιτρεπτα ορια, αν και επειδη εχει φαει το συγκεκριμενο πρατηριο δυο γερα προστιμα μεχρι στιγμης πριν 1 χρονια απ' οσο εμαθα, μαλλον πρεπει να προσεχει λιγο περισσοτερο ο πρατηριουχος...) αλλα με αναγραφομενη τιμη (σημερα που εβαλα πχ) 1,674 και με την επιστροφη μεσω Eurobank, 3% (δηλαδη 5λεπτα / λιτρο) ψωνιζω αναγραφομενη τουλαχιστον 100αρα, κοντα στην μεση τιμη της 95αρας...
...και ναι ακομα και στον απλο ecotec κινητηρα των 101ιππων απο 1600κυβικα που εχω, μετα απο τουλαχιστον 2-3γεμισματα
(πλεον βαζω ΜΟΝΟ 100αρα εδω και 1,5χρονο) υπαρχουν διαφορες, κυριως στην καλυτερη ελαστικοτητα με χαμηλες στροφες (απο 800σαλ μεχρι και σχεδον 2,000σαλ), ακομα και με 3η σχεση πχ σε ελαφρια ανηφορα, οπου τραβαει χωρις οχι μονο το παραμικρο σκορτσαρισμα (οπως παλαιοτερα με διαφορς 95αρες και παντα αψογα συντηρημενο τον κινητηρα) αλλα και χωρις ιχνη προαναφλεξης (πυρακια) που εκανε ενιοτε προ εφοδιασμου με 100αρα. Επισης ειδικα σε ταξιδι, ή σε ανοιχτο δρομο μπροστα, καθε σχεση 'γεμιζει' λιγο πιο
ανετα, μεχρι και σχεδον στον κοφτη. Διαφορες στην καταναλωση μικρες, υπερ της 100αρας σε ταξιδι, αλλιως μεσα στην πολη, στα ιδια επιπεδα, με την 95αρα. Σε καποια αλλα αυτοκινητα βεβαια μπορει λογω ηλεκτρονικων ρυθμισεων να μην εντοπιζονται ουτε καν τετοιες μικρες αλλα αισθητες διαφορες...Στα περισσοτερα ομως νεα με αμεσο ψεκασμο ή/και Turbo, οι διαφορες ειναι υπαρκτες.Βάζεις 100άρα στον ατμοσφαιρικό ecotec και βλέπεις και διαφορές!?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το σωστό ποιο είναι?Οτι Shell και AVIN για βορεια ελλαδα φορτωνουν απο τις δεξαμενες τους στο καλοχωρι, οι οποιες δεξαμενες ανεφοδιαζονται με δεξαμενοπλοια απο την Κορινθο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ενδιαφέρον!
δεν βάζει κανείς πλέον 100αρα στην ελλάδα...κρίση γαρ.
Eγω παντως βαζω...Αφου λεφτα υπαρχουν...
Μπορει να μην ειναι 100% 100αρα ΕΚΟ, (ισως να ειναι νοθευμενη με 95αρα δηλαδη...ή και να εχει πχ παρανομα προσθετα που ανεβαζουν μεν οκτανια αλλα να ρυπαινουν πανω απο τα επιτρεπτα ορια, αν και επειδη εχει φαει το συγκεκριμενο πρατηριο δυο γερα προστιμα μεχρι στιγμης πριν 1 χρονια απ' οσο εμαθα, μαλλον πρεπει να προσεχει λιγο περισσοτερο ο πρατηριουχος...) αλλα με αναγραφομενη τιμη (σημερα που εβαλα πχ) 1,674 και με την επιστροφη μεσω Eurobank, 3% (δηλαδη 5λεπτα / λιτρο) ψωνιζω αναγραφομενη τουλαχιστον 100αρα, κοντα στην μεση τιμη της 95αρας...
...και ναι ακομα και στον απλο ecotec κινητηρα των 101ιππων απο 1600κυβικα που εχω, μετα απο τουλαχιστον 2-3γεμισματα
(πλεον βαζω ΜΟΝΟ 100αρα εδω και 1,5χρονο) υπαρχουν διαφορες, κυριως στην καλυτερη ελαστικοτητα με χαμηλες στροφες (απο 800σαλ μεχρι και σχεδον 2,000σαλ), ακομα και με 3η σχεση πχ σε ελαφρια ανηφορα, οπου τραβαει χωρις οχι μονο το παραμικρο σκορτσαρισμα (οπως παλαιοτερα με διαφορς 95αρες και παντα αψογα συντηρημενο τον κινητηρα) αλλα και χωρις ιχνη προαναφλεξης (πυρακια) που εκανε ενιοτε προ εφοδιασμου με 100αρα. Επισης ειδικα σε ταξιδι, ή σε ανοιχτο δρομο μπροστα, καθε σχεση 'γεμιζει' λιγο πιο
ανετα, μεχρι και σχεδον στον κοφτη. Διαφορες στην καταναλωση μικρες, υπερ της 100αρας σε ταξιδι, αλλιως μεσα στην πολη, στα ιδια επιπεδα, με την 95αρα. Σε καποια αλλα αυτοκινητα βεβαια μπορει λογω ηλεκτρονικων ρυθμισεων να μην εντοπιζονται ουτε καν τετοιες μικρες αλλα αισθητες διαφορες...Στα περισσοτερα ομως νεα με αμεσο ψεκασμο ή/και Turbo, οι διαφορες ειναι υπαρκτες.Βάζεις 100άρα στον ατμοσφαιρικό ecotec και βλέπεις και διαφορές!?
Και βεβαια,οπως τα 19χρονα που εβαλαν τελικο απο τον Στρακαστρουκας Εξωστς και πηραν περιπου 15 αλογα,μπορει και περισσοτερα αν εχει κρυο εξω...
Ρε δε σας εχω πει να μη μου τον πειραζετε χρονιαρες μερες; Απο 2 γεναρη παλι..
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Το σωστό ποιο είναι?
Οτι Shell και AVIN για βορεια ελλαδα φορτωνουν απο τις δεξαμενες τους στο καλοχωρι, οι οποιες δεξαμενες ανεφοδιαζονται με δεξαμενοπλοια απο την Κορινθο.
Ευχαριστώ! Αυτήν την εντύπωση είχα και τώρα την επιβεβαίωσες
-
Το σωστό ποιο είναι?
Οτι Shell και AVIN για βορεια ελλαδα φορτωνουν απο τις δεξαμενες τους στο καλοχωρι, οι οποιες δεξαμενες ανεφοδιαζονται με δεξαμενοπλοια απο την Κορινθο.
Γιά περνά από τίς φορτώσεις στα ΕΛΠΕ νά δείς πόσα βυτία shell γεμίζουν καθημερινά ....
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Βάζεις 100άρα στον ατμοσφαιρικό ecotec και βλέπεις και διαφορές!?
Ναι, μικρες μεν αλλα υπαρκτες. Οπως καλυτερη ελαστικοτητα χαμηλα, με παντελη ελλειψη σκορτσαρισματος (σε στυλ, ετοιμο να σβησει απο χαμηλες στροφες...) ακομα και απο 800σαλ με 3η σχεση πχ σε ελαφρια ανωφερεια.
Με 95αρα απο αρκετα διαφορετικα πρατηρια που εβαζα στο παρελθον, το παραπανω που αναφερω, ηταν αδυνατο.
Επισης δεν ηταν λιγες οι φορες που σε παρομοιες συνθηκες (με ελαφρια ανωφερεια πχ, γκαζι με 3η σχεση και 1,000σαλ πχ...)
εμφανιζε προαναφλεξη, με παρομοιες συνθηκες εξωτερικης θερμοκρασιας, και ιδιες σε οτι εχει να κανει με το βαρος, -μονο εγω μεσα με ιδια ακριβως ποσοτητα βενζινης, προβλεπομενη και σωστη συντηρηση μηχανικων μερων-κινητηρα, ρυθμισεις αβανς κτλ, και χρονικη διαφορα δοκιμης, μιας εβδομαδας, χωρις να εχει προηγηθει πχ ταξιδι, οπου ευλογα ο κινητηρας 'ξεκαπνιζει-.
Με χρηση 100αρας το φαινομενο προαναφλεξης, αποτελει παρελθον. Ουδεποτε απο τοτε ειχα παρομοια συμπτωματα.
Επιπλεον, στροφαρει ελαχιστα καλυτερα-ταχυτερα μεχρι το οριο περιστροφης.
Σαφεστατα, μπορει η 95αρα απ' οπου εβαζα, ακομα και απο τις τρεις διαφορετικες μαρκες αλλα και διαφορετικο συνδυασμο πρατηριων, να ηταν νοθευμενη/κακης ποιοτητας κτλ, με αποτελεσμα να ηταν ουσιαστικα
κατωτερη απο την προβλεπομενη για τις minimum 'απαιτησεις' καλης λειτουργιας του κινητηρα, και εαν πχ εβαζα αποδεδειγμενα μετρημενη μετα απο εργαστηριακο ελεγχο πχ καθαρη 95αρα vs καθαρης 100αρας να μην προεκυπτε/προκυπτει ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, σε επιπεδο αποδοσης, καλης λειτουργιας.
Εφοσον ομως ΔΕΝ μπορω να ξερω επακριβως, εαν η αναγραφομενη 95αρα που εβαζα πληρουσε τις απαιτουμενες προδιαγραφες, τουλαχιστον με την αναγραφομενη 100αρα που βαζω (η οποια μπορει και να ειναι νοθευμενη με 95αρα πχ, ή να εχει απαγορευμενα προσθετα λογω μη επιτρεπομενης εκπομπης ρυπων πχ, στο αυτοκινητο μου ομως, προαναφλεξη πλεον ΔΕΝ υφισταται ΠΟΤΕ) η οποια παρεπιπτοντως απο συγκεκριμενη μαρκα/πρατηριο μου κοστιζει συνολικα 1,62ευρω το λιτρο, εναντι 1,80ευρω περιπου της μεσης τιμης της super αμολυβδης, ξερω τουλαχιστον οτι ο κινητηρας μου λειτουργει καλυτερα.
Το αστειο δεν μπορω να καταλαβω που ειναι... -
Ο χρήστης maximosm έγραψε:
Το σωστό ποιο είναι?
Γιά περνά από τίς φορτώσεις στα ΕΛΠΕ νά δείς πόσα βυτία shell γεμίζουν καθημερινά ....
Μην επιμενεις, εισαι λαθος...
Shell και AVIN φορτωνουν απο τις ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ εγκαταστασεις τους στο καλοχωρι! Ενδεχομενως να φορτωνουν απο τα ΕΛΠΑ μονο LRP αν και νομιζω οτι ακομα και το συγκεκριμενο καυσιμο το φορτωνουν απο την JET καθε τριτη και πεμπτη...
Επισης την προηγουμενη εβδομαδα που βρεθηκα στο 6ο τελωνειο δεν ειδα βυτιο των 2 εταιριων στο παρκινγ!Αυτος ειναι και ο λογος που κατα τις προσφατες απεργιες των ΕΛΠΕ τα μονα πρατηρια που δεν ειχαν κανενα απολυτων προβλημα και δουλευαν κανονικα ηταν των 2 συγκεκριμενων εταιριων...
-
Το σωστό ποιο είναι?
Shell και AVIN φορτωνουν απο τις ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ εγκαταστασεις τους στο καλοχωρι! Ενδεχομενως να φορτωνουν απο τα ΕΛΠΑ μονο LRP αν και νομιζω οτι ακομα και το συγκεκριμενο καυσιμο το φορτωνουν απο την JET καθε τριτη και πεμπτη...
Επισης την προηγουμενη εβδομαδα που βρεθηκα στο 6ο τελωνειο δεν ειδα βυτιο των 2 εταιριων στο παρκινγ!Αυτος ειναι και ο λογος που κατα τις προσφατες απεργιες των ΕΛΠΕ τα μονα πρατηρια που δεν ειχαν κανενα απολυτων προβλημα και δουλευαν κανονικα ηταν των 2 συγκεκριμενων εταιριων...
Κοίταξε δουλεύω στα ΕΛΠΕ στην Θεσσαλονίκη καί ξέρω από άτομο στίς φορτώσεις καί επίσης έχει αρκετά βυτία καθημερινά τής shell στό track . Παντός υπάρχουν συμφωνίες μεταξύ των εταιριών . Τό θέμα όμως είναι ότι η avin=shell καί eko=bp . Από εκεί ξεκίνησε καί η κουβέντα .
-
Το σωστό ποιο είναι?
Κοίταξε δουλεύω στα ΕΛΠΕ στην Θεσσαλονίκη καί ξέρω από άτομο στίς φορτώσεις καί επίσης έχει αρκετά βυτία καθημερινά τής shell στό track . Παντός υπάρχουν συμφωνίες μεταξύ των εταιριών . Τό θέμα όμως είναι ότι η avin=shell καί eko=bp . Από εκεί ξεκίνησε καί η κουβέντα .
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι απλα δεν μπορουν να παραδεχτουν την αγνοια τους και μονιμως κατεφευγουμε στον γνωστο 'γνωστο', η 'ατομο', η 'κολλητο' η 'συγγενη' που παντα ξερει κατι παραπανω, δουλευει σε καιρια για την κουβεντα θεση κλπ κλπ... Τεσπα και εγω εχω φιλο που ξερει τον Ελβις!
Εχω 3 πρατηρια Shell και ενα AVIN και απο τα 1000αδες τιμολογια που κατα καιρους εχουν ερθει στα μαγαζια μου ουτε ενα δεν εγραφε ως μερος φορτωσης τα ΕΛΠΕ (αν οντως δουλευεις στα ΕΛΠΕ θα γνωριζεις οτι καθε τιμολογιο καυσιμων φερει τον τοπο φορτωσης των καυσιμων)...Επισης τον τελευταιο καιρο με αφορμη την προσθηκη υγραεριου σε ενα απο τα μαγαζια μου ημουν καθε εβδομαδα στο 6ο τελωνειο (το οποιο ξερεις οτι συστεγαζεται με τα ΕΛΠΕ μιας και εργαζεσαι εκει) και ουδεποτε ειδα βυτιο με τα αντιστοιχα χρωματα... Αλλωστε θα ηταν και λιγο ηλιθιο να φορτωναν καυσιμα απο τα ΕΛΠΕ για να τα πανε στις εγκαταστασεις στο καλοχωρι και να τα ξαναφορτωσουν απο το καλοχωρι για να τα διανεμουν στα πρατηρια!
Αληθεια σε ποιο ποστο εργαζεσαι μεσα στα ΕΛΠΕ??
-
Το σωστό ποιο είναι?
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι απλα δεν μπορουν να παραδεχτουν την αγνοια τους και μονιμως κατεφευγουμε στον γνωστο 'γνωστο', η 'ατομο', η 'κολλητο' η 'συγγενη' που παντα ξερει κατι παραπανω, δουλευει σε καιρια για την κουβεντα θεση κλπ κλπ... Τεσπα και εγω εχω φιλο που ξερει τον Ελβις!
Εχω 3 πρατηρια Shell και ενα AVIN και απο τα 1000αδες τιμολογια που κατα καιρους εχουν ερθει στα μαγαζια μου ουτε ενα δεν εγραφε ως μερος φορτωσης τα ΕΛΠΕ (αν οντως δουλευεις στα ΕΛΠΕ θα γνωριζεις οτι καθε τιμολογιο καυσιμων φερει τον τοπο φορτωσης των καυσιμων)...Επισης τον τελευταιο καιρο με αφορμη την προσθηκη υγραεριου σε ενα απο τα μαγαζια μου ημουν καθε εβδομαδα στο 6ο τελωνειο (το οποιο ξερεις οτι συστεγαζεται με τα ΕΛΠΕ μιας και εργαζεσαι εκει) και ουδεποτε ειδα βυτιο με τα αντιστοιχα χρωματα... Αλλωστε θα ηταν και λιγο ηλιθιο να φορτωναν καυσιμα απο τα ΕΛΠΕ για να τα πανε στις εγκαταστασεις στο καλοχωρι και να τα ξαναφορτωσουν απο το καλοχωρι για να τα διανεμουν στα πρατηρια!
Αληθεια σε ποιο ποστο εργαζεσαι μεσα στα ΕΛΠΕ??
Δέν τό συνεχίζω γιατί δέν εχω όφελος καί δέν μού επιτρέπεται . Απλά το ότι εσύ φορτωνεις από εκεί δέν σημαίνει ότι δέν φορτώνουν βυτία shell . Όσο γιά τόν έλβις χαίρομαι πού τόν ξέρεις . Αλλά εγώ δέν μίλησα γιά γνωστό καί φίλο αλλά σού είπα εργάζομαι στα ΕΛΠΕ . Συγχαρητήρια καί γιά τά πρατήρια . Καί άν θέλεις ρώτα νά μάθεις την δυναμικότητα τής μότορ οϊλ .
-
Σωστος! Πεταμε μια χαζομαρα και μετα απλα δεν το συνεχιζουμε γιατι δεν εχουμε οφελος...
Παραπληροφορουμε ομως ολον τον κοσμο που διαβαζει το φορουμ!
Εγω προσωπικα δεν φορτωνω τιποτα! Ενα τηλεφωνο παιρνω στην εταιρια μου και απλα δηλωνω τι καυσιμα χρειαζομαι και σε ποιες ποσοτητες... Τα υπολοιπα τα κανονιζουν τα τμηματα φορτωσεων της καθε εταιριας! Κανενα ομως απο τα χιλιαδες τιμολογια που περασαν απο τα χερια μου δεν αναφερουν τοπο φορτωσης τα ΕΛΠΕ!Τεσπα! Κανενα βυτιο της Shell και της AVIN δεν φορτωνει καυσιμο για διανομη στα πρατηρια των 2 συγκεκριμενων εταιριων...
Ακομα και οταν υπηρχαν προβληματα με απεργιες κτλ φορτωναν καυσιμα απο τις επισης ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ εγκαταστασεις στην Αλεξανδρουπολη, οχι ομως απο τα ΕΛΠΕ! -
ρε μαγκες μιας και ειστε μεσ'τα πράγματα περισσότερο απο εμας, τι στατιστικα υπάρχουν για τη καταναλωση πετρελαιου θέρμανσης μέχρι τώρα.
-
είχα διαβάσει για μείωση 50% στις παραγγελίες, αλλά εδώ και καιρό αυτό
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
είχα διαβάσει για μείωση 50% στις παραγγελίες, αλλά εδώ και καιρό αυτόας μας ενημερώσουν οι βενζινοπώλες του forum
-
Κοίτα φιλε , δεν ξέρω από που είσαι αλλα επειδή απαγορεύονται οι φωτό στα διυλιστήρια όπως επίσης δεν μπορώ να σου δώσω χαρτιά και επίσης ΒΛΑΚΕΊΕΣ λες εσύ και ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΊΣ τον κόσμο, περνα από τα τις ΒΕΘ εσύ και οποιος άλλος θέλει και έλα να τα πούμε από κοντά να δεις και τα βυτία που φορτώνουν. Το τι φέρνουν σε εσένα δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει όπως επίσης δεν ξέρουμε εάν όντως έχεις και πρατήριο καυσιμων.
(edit) Επειδή δεν ξέρεις μάλλον τις δυναμικότητες τον διυλιστηρίων επισημάνω ότι το διυλιστήριο τις motor oil έχει δυναμικότητα 170.000 βαρέλια/ημέρα και τα 5 διυλιστήρια τον ΕΛΠΕ +(ΟΚΤΑ AD)420.000 βαρέλια/ημέρα. Τώρα πες μου πως μπορεί η motor oil με αυτήν την παραγωγή να τροφοδοτήσει όλα τα πρατήρια τις.Επίσης να σε ενημερώσω ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ τον εταιριών σε συντηρήσεις διυλιστηρίων η απεργίες να φορτώνουν και από αλλου.Προφανώς νομίζεις ότι σε θίγω αλλα δεν είναι έτσι.Η πραγματικότητα είναι αυτή και όπως σου είπα και πριν περνα για καφεδάκι να τα πούμε εάν είσαι από κοντά.Ναι εχεις δικιο... Με καταλαβες ρε μπαγασα! Δεν εχω πρατηρια! Απλα το ειπα στα ψεμματα για να σου την πω...
Αλλα επειδη εγω ειμαι νιντζα καταφερα να βρω ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ φωτογραφεις απο τα διυλιστηρια!
Και μια πιο artistic...
Το 50% για την μειωση του θερμανσης ειναι ακριβες... Ισως να ειναι και μεγαλυτερο το ποσοστο!
-
Κοίτα φιλε , δεν ξέρω από που είσαι αλλα επειδή απαγορεύονται οι φωτό στα διυλιστήρια όπως επίσης δεν μπορώ να σου δώσω χαρτιά και επίσης ΒΛΑΚΕΊΕΣ λες εσύ και ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΊΣ τον κόσμο, περνα από τα τις ΒΕΘ εσύ και οποιος άλλος θέλει και έλα να τα πούμε από κοντά να δεις και τα βυτία που φορτώνουν. Το τι φέρνουν σε εσένα δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει όπως επίσης δεν ξέρουμε εάν όντως έχεις και πρατήριο καυσιμων.
(edit) Επειδή δεν ξέρεις μάλλον τις δυναμικότητες τον διυλιστηρίων επισημάνω ότι το διυλιστήριο τις motor oil έχει δυναμικότητα 170.000 βαρέλια/ημέρα και τα 5 διυλιστήρια τον ΕΛΠΕ +(ΟΚΤΑ AD)420.000 βαρέλια/ημέρα. Τώρα πες μου πως μπορεί η motor oil με αυτήν την παραγωγή να τροφοδοτήσει όλα τα πρατήρια τις.Επίσης να σε ενημερώσω ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ τον εταιριών σε συντηρήσεις διυλιστηρίων η απεργίες να φορτώνουν και από αλλου.Προφανώς νομίζεις ότι σε θίγω αλλα δεν είναι έτσι.Η πραγματικότητα είναι αυτή και όπως σου είπα και πριν περνα για καφεδάκι να τα πούμε εάν είσαι από κοντά.Ναι εχεις δικιο... Με καταλαβες ρε μπαγασα! Δεν εχω πρατηρια! Απλα το ειπα στα ψεμματα για να σου την πω...
Αλλα επειδη εγω ειμαι νιντζα καταφερα να βρω ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ φωτογραφεις απο τα διυλιστηρια!
Και μια πιο artistic...
Το 50% για την μειωση του θερμανσης ειναι ακριβες... Ισως να ειναι και μεγαλυτερο το ποσοστο!
Οι φωτογραφία σε διυλιστήρια διώκονται ποινικά φιλε μου εκτος αν έχεις έγκριση του προισταμενου ασφαλειας.Εσύ προφανώς πλάσαρες μερικές φωτό που βρήκες στο internet και θέλεις να συνεχίσουμε αυτό το παιχνίδι.Προφανώς Εσύ παραπληροφορείς τον κόσμο.Εγώ και πάλι σε προσκαλώ και πάλι να έρθει να περάσεις την πρώτη πύλη και να δεις από μονος σου ένα πρωινό ότι φορτώνουν.
Βενζίνη ώρα μηδέν!