-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το τοπικ θα ολοκληρωθεί όταν ο πρώτος ποσταρει φωτο στα +2,00 ας που με την 100αρα κ μετα την απλή!
Πολύ σύντομα...
θα ειναι η κατάλληλη στιγμή να παμε στο Βενζίνη ώρα μηδέν! [#2]
θα ταιριάζει κ με την τιμη
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Παντως χθες ειδα σε μια bp στην Λενορμαν (190κατι υψος) 1,568 η 95αρα και 1,769 η 100αρα.Ελκυστικο θα ελεγα..και σου δινουν και κουπονακι για δωρεαν πλυσιμο (πρεπει να μαζεψεις καμια 20αρια κουπονια)Εβαλα ενα 20αρικο 100αρα.
Σιγα το ελκυστικό. Εγώ έβαλα χτες με 1,539 και πάλι νιώθω μαλάκας...
Στο Γαλατσι σε BP επιασε ηδη **1,639€ η απλη αμολυβδη **
Στο γνωστό απέναντι από τα Γκράβα?
Οχι, Στην Πρωτοπαπαδακη και εικαζω και στην Λ.Γαλατσιου. Αυτοι οι δυο συνηθως εχουν την ιδια τιμη.
-
στα Χανιά
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
είμαστε πρώτοι σε όλη την Ευρώπη....Αντε επιτέλους!!!!!!
-
Οικογενειακός φίλος που μένει στη Σαουδική Αραβία μας ενημέρωσε ότι γεμίζει το 80-λιτρο τουτου του με 6,5 €
Αντε λοιπόν να το πάει με 10 λίτρα στο ντεπόζιτο, πληρώνει 9,28 λεπτά το λίτρο (6,5 €/70 λίτρα), ήτοι ~94% λιγότερο από το Ελλάντα.
Άτιμη κοινωνία!!! Χαχαχα
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Οικογενειακός φίλος που μένει στη Σαουδική Αραβία μας ενημέρωσε ότι γεμίζει το 80-λιτρο τουτου του με 6,5 €Αντε λοιπόν να το πάει με 10 λίτρα στο ντεπόζιτο, πληρώνει 9,28 λεπτά το λίτρο (6,5 €/70 λίτρα), ήτοι ~94% λιγότερο από το Ελλάντα.
Άτιμη κοινωνία!!! Χαχαχα
Το νερό όμως................
-
Κάθε φορά που πηγαίνω για βενζίνη νιώθω ένα μούδιασμα, ένα σφίξιμο, μια συγκοπή να με περιτριγυρίζει. Αντίστοιχο τρεις κι εξήντα θυμάμαι να με πήγαινε μόνο επί εποχές μονοπωλείου ΟΤΕ και δραχμής, που άνοιγα τον λογαριασμό έβλεπα 80-90-100 χιλιάρικα (δραχμές) και έψαχνα τρόπο να το φέρω γλυκά στη μάνα μου για να βρει τρόπο να το φέρει γλυκά στον πατέρα μου. Πλέον κοιτάζω την αντλία να γράφει λίτρα με γραμμικό ρυθμό και ευρώ με λογαριθμική πρόοδο και βουρκώνουν τα μάτια μου μέχρι να κάνει το λυτρωτικό 'πουφ' της χόρτασης το ρεζερβουάρ. Την τελευταία φορά που έβαλα βενζίνη ανά 5ευρω που έμπαινε σκεφτόμουν 'αυτό ήταν 2 πιτόγυρα', ΄αυτό ένα μιλκ σέικ΄και μέχρι να γεμίσει σκεφτόμουν 'πάει μια τηλεόραση'. Τα βυτιοφόρα που κυκλοφορούν στο δρόμο είναι πλέον πιο προκλητικά από τα φερραρικά και τις λαμποργκίνες. Βάζω 100άρα ο γκαζμάς τώρα που το θυμήθηκα, καλό θύμα είμαι κι εγώ.
-
Τόσο είχε τον Ιούλιο στους Παξούς
-
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/0 ... _8204.html
Sv2 Μηπως εισαι εσυ?? -
Μήπως είναι ο spiros...?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
1,498 σήμερα στο γνωστό στην διαστάυρωση για Επανωμή - Καρδία.1,493 πλέον.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Οικογενειακός φίλος που μένει στη Σαουδική Αραβία μας ενημέρωσε ότι γεμίζει το 80-λιτρο τουτου του με 6,5 €Αντε λοιπόν να το πάει με 10 λίτρα στο ντεπόζιτο, πληρώνει 9,28 λεπτά το λίτρο (6,5 €/70 λίτρα), ήτοι ~94% λιγότερο από το Ελλάντα.
Άτιμη κοινωνία!!! Χαχαχα
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σταθερή τιμή 1,720 AED/lt. ήτοι 36 λεπτά το λίτρο. Δεν άκουσα ποτέ κανέναν στο βενζινάδικο να λέει κάτι διαφορετικό από το 'full please'...
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Οικογενειακός φίλος που μένει στη Σαουδική Αραβία μας ενημέρωσε ότι γεμίζει το 80-λιτρο τουτου του με 6,5 €
Αντε λοιπόν να το πάει με 10 λίτρα στο ντεπόζιτο, πληρώνει 9,28 λεπτά το λίτρο (6,5 €/70 λίτρα), ήτοι ~94% λιγότερο από το Ελλάντα.
Άτιμη κοινωνία!!! Χαχαχα
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σταθερή τιμή 1,720 AED/lt. ήτοι 36 λεπτά το λίτρο. Δεν άκουσα ποτέ κανέναν στο βενζινάδικο να λέει κάτι διαφορετικό από το 'full please'...
Ουτε الرجاء كامل
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Μήπως είναι ο spiros...?Ωχ δεν το ειδα ποιο πισω, ειδα το ποστ του sv2 Και εμεινα λιγακι
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στα Χανιά.......
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/0 ... _8204.html
Sv2 Μηπως εισαι εσυ??Από το tromaktiko πήρα την φωτό......Θεσσαλονίκη είμαι εγώ.
Το γνωριζω , νομιζα πως πηγες χειμερινες διακοπες στην Κρητη.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το γνωριζω , νομιζα πως πηγες χειμερινες διακοπες στην Κρητη.Τρελός είσαι; Με τέτοιες τιμές που έχει φτάσει η βενζίνη;
-
παίζει προσφορά για 100αρα στη shell τρίτες και τετάρτες?
-
Η 95άρα και η 100άρα είναι το ίδιο καύσιμο. Αυτό βέβαια οι περισσότεροι το έχετε ξαναδιαβάσει, αλλά απλά ένιωσα υποχρεωμένος σαν συμπολίτης να το αναφέρω.
-
Δεν μπορεί να είναι εντελώς το ίδιο καύσιμο και το διαπιστώνουμε εμπράκτως γιατί η 430 του sv2 δε θα παραπονιόταν όταν της έβαλε 100άρα (έτσι θυμάμαι να είχε γράψει παλιά)
-
Ο χρήστης ToolBoy έγραψε:
Η 95άρα και η 100άρα είναι το ίδιο καύσιμο. Αυτό βέβαια οι περισσότεροι το έχετε ξαναδιαβάσει, αλλά απλά ένιωσα υποχρεωμένος σαν συμπολίτης να το αναφέρω.Για τα μαγνητάκια δε μας είπες όμως.
Βενζίνη ώρα μηδέν!