-
Τσάμπα χαίρεσε ιατρουδάκο
Το πρωϊ άκουσα πως θ'αφορά μόνο φορτηγά
-
το ακουσα κι γω χθες στον ΣΚΥ...
ποια η χρησιμοτητα τους
να πουλησουν τα διυλιστήρια καποια λιτρα παραπανω;θα δινουν μονο στα φορτηγα, ή και στα πετρελαιακια;
μαλλον μονο στα φορτηγα με ξενες πινακιδες...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ποια η χρησιμοτητα τους;
τουλάχιστον να μη δίνουμε λεφτά στους φίλους γείτονες σκοπιανούς
-
α αϊ στο διαολο ας κυρηξουμε μια πτωχευση να ησυχασουμε ! κανονι μπαμ και εξω ημαρτον με αυτο το μαρτυριο της σταγονας Αν ειναι τοσο ΞΕΦΤΙΛΕΣ και κοψουν λεφτα απο τους ανεργους που εξ'αιτιας των πολιτικων τους δημιουργηθηκαν τοτε δεν εχω να ελπιζω σε τιποτα καλυτερο
-
-
Είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα. . .
-
100άρα με 1.655 στην Avin στο Νέο Κόσμο γωνία Hλία Ηλιού και Φρατζή.
Την 95άρα την έχει 1.517. Ο τύπος έχει ξεσκιστεί, πρωινά και μεσημέρια είναι μονίμως με ουρά αυτοκινήτων και τον πετυχαίνω κάθε μέρα μέχρι και 2 φορές να φέρνει βυτίο AVIN. Δουλεύει και 24ωρο οπότε με βολεύει, αν δω ότι δε με κλέβει σε ποσότητα θα τον καθιερώσω. -
1.516 στο Μοσχάτο στην Ποσειδώνος (δεξιά όπως τελειώνει η Θησέως).Μου έκανε μεγάλη εντύπωση μιας και όλοι οι προηγούμενοι είχαν τεράστια διαφορά τιμής.
-
Πουλάνε φτηνά, ε; Κλέφτες θα είναι!
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Πουλάνε φτηνά, ε; Κλέφτες θα είναι!Α πα πα πιπέρι...
-
1.493 πουλουσαν σημερα τα δυιληστηρια στις εταιριες + 1λεπτο που παιρνει το βυτιο για την μεταφορα = 1.503
Η μαμα τερεζα ειναι... -
το να κατηγορει πρατηριουχος αλλο συναδελφο του επειδη ειναι φτηνος ειναι παλια τακτικη κ ξεπερασμενη ευτυχως ο κοσμος κρινει κ προτιμαει τα φτηνα πρατηρια
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
το να κατηγορει πρατηριουχος αλλο συναδελφο του επειδη ειναι φτηνος ειναι παλια τακτικη κ ξεπερασμενη ευτυχως ο κοσμος κρινει κ προτιμαει τα φτηνα πρατηριαΑσε ρε μανο τωρα τον προλογο...
Ο κοσμος το εχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι!
Για τα φθηνα πρατηρια δεν ειπε κανεις κουβεντα... Για τα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΦΘΗΝΑ μιλαω εγω!1.516 στο Μοσχάτο στην Ποσειδώνος (δεξιά όπως τελειώνει η Θησέως).Μου έκανε μεγάλη εντύπωση μιας και όλοι οι προηγούμενοι είχαν τεράστια διαφορά τιμής.
Οι αλλοι μαλακες ειναι και δεν κατεβαζουν την τιμη και βρεθηκε η μαμα τερεζα να χαρισει βενζινες...
Περισσοτερους μαλακες απο τον κλαδο των πρατηριουχων δεν θα βρεις σε κανεναν αλλο...
Τεσπα, να 'χαμε να λεγαμε! -
Ποιά ειναι τα πρατηρία στη Θεσ/νίκη με τις χαμηλότερες τιμές?
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Ποιά ειναι τα πρατηρία στη Θεσ/νίκη με τις χαμηλότερες τιμές?Τσεκαρε το παρατηρητηριο τιμων...
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Την 95άρα την έχει 1.517. Ο τύπος έχει ξεσκιστεί, πρωινά και μεσημέρια είναι μονίμως με ουρά αυτοκινήτων και τον πετυχαίνω κάθε μέρα μέχρι και 2 φορές να φέρνει βυτίο AVIN. Δουλεύει και 24ωρο οπότε με βολεύει, αν δω ότι δε με κλέβει σε ποσότητα θα τον καθιερώσω.βαλε 10** λιτρα** και δες ποσα χλμ κανεις σε σηγκριση με το βενζιναδικο που εβαζες και κλαψε....
-
Ο χρήστης manthoss έγραψε:
Την 95άρα την έχει 1.517. Ο τύπος έχει ξεσκιστεί, πρωινά και μεσημέρια είναι μονίμως με ουρά αυτοκινήτων και τον πετυχαίνω κάθε μέρα μέχρι και 2 φορές να φέρνει βυτίο AVIN. Δουλεύει και 24ωρο οπότε με βολεύει, αν δω ότι δε με κλέβει σε ποσότητα θα τον καθιερώσω.βαλε 10** λιτρα** και δες ποσα χλμ κανεις σε σηγκριση με το βενζιναδικο που εβαζες και κλαψε....
Είμαι ψιλιασμένος γι αυτό θα το παρακολουθήσω με προσοχή να δω πως θα πάει.
-
1,58 η φθηνότερη 95άρα σήμερα
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
1,58 η φθηνότερη 95άρα σήμεραΦθηνοι ειστε
-
Μια βολτα στην Κομοτηνη με το ποδηλατο και ειδα οτι οι τιμες κυμαινονται σε 3 βενζιναδικα μεταξυ 1,57 και 1,65
Το καλο ειναι οτι με 30 € απο το προηγουμενο Σαββατο εκανα το Καβαλα- Κομοτηνη και κατι διαδρομες εδω πανω!!
Βενζίνη ώρα μηδέν!