-
To shell στην είσοδο της πόλης, το ΕΚΟ, το ΒΡ και το ΚΜΟΙL που είναι τα 3 στην σειρά που σου είπα και τέλος το JETOIL. Αν σε βγάλει ο δρόμος σου μέσα από το χωριό Μακροχώρι, υπάρχει και ένα ΒΡ επίσης πολύ καλό.
Ελπίζω να βοήθησα και επίσης να σημειώσω ότι όσα βενζινάδικα ανέφερα, είναι κατόπιν προσωπικής εμπειρίας, από αυτά βάζω βενζίνη εγώ δηλαδή που είμαι από Βέροια .
ΕΔΙΤ!: Στα 3 της σειράς κάποιες παρατηρήσεις.Δεν λέγεται ΚΜΟIL αλλά CYCLON, το ΒΡ παίζει να έκλεισε και η μέση τιμή είναι το 1.58...
-
80 ευρώ για 52 λίτρα σήμερα πρωϊ πρωϊ...
-
1.64 εδώ η προτεινόμενη
Μας βλέπω για δίευρο στο τέλος του χρόνου
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
To shell στην είσοδο της πόλης, το ΕΚΟ, το ΒΡ και το ΚΜΟΙL που είναι τα 3 στην σειρά που σου είπα και τέλος το JETOIL. Αν σε βγάλει ο δρόμος σου μέσα από το χωριό Μακροχώρι, υπάρχει και ένα ΒΡ επίσης πολύ καλό.Ελπίζω να βοήθησα και επίσης να σημειώσω ότι όσα βενζινάδικα ανέφερα, είναι κατόπιν προσωπικής εμπειρίας, από αυτά βάζω βενζίνη εγώ δηλαδή που είμαι από Βέροια .
Νά'σαι καλά, ευχαριστώ.
-
Τίποτα, γι'αυτό είναι το forum . Έκανα και ένα edit αν δεν το είδες, το σημειώνω για να το δεις .
-
1,598 βαζω απο Revoil Και αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι στα Νοτια να εχουν φθηνοτερη βενζινη
Μιλαγα με εναν φιλο που ειναι Κεφαλονια και μου ειπε πω ςη απλη κανει 1,77€ παλι καλα δεν μενω σε νησι -
ολα μια συνηθεια ειναι:
Austria € 1.24
Belgium € 1.50
Bulgaria € 1.15
Cyprus € 1.13
Czech Republic € 1.31
Denmark € 1.50
Estonia € 1.19
Finland € 1.48
France € 1.36
Germany € 1.47
Greece € 1.58
Hungary € 1.31
Ireland € 1.32
Italy € 1.42
Latvia € 1.13
Lithuania € 1.25
Luxembourg € 1.23
Malta € 1.27
Netherlands € 1.58
Poland € 1.20
Portugal € 1.44
Romania € 1.14
Slovakia € 1.31
Slovenia € 1.26
Spain € 1.24
Sweden € 1.47
United Kingdom € 1.45 -
Στους Παξούς τον Ιούλιο η απλή είχε 1,75 τώρα θα είναι πάνω από 2.
Στο νησί κινείσαι αναγκαστικά με μηχανάκι ή αυτοκίνητο.
Η ενοικίση βάρκας για να πας αντίπαξους είχε extra έξοδο την βενζίνη την οποία ο επιχειρηματίας βαρούσε στο κεφάλι.Η κατάσταση πλέον είναι αρρωστημένη.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Άμα θέλεις μπορώ να σου προτείνω και πολλά στην Βέροια που δεν κλέβουν και με καλή ποιότητα βενζίνης. Τιμή 1.56 περίπου, ίσως και λίγο πιο κάτω .
Περιμένω να μου πεις, ευχαριστώ.
Για να μην διασχίζεις όλη την Βέροια, έχει ένα shell σχεδόν στην είσοδο της πόλης ερχόμενος από Εγνατία (έχει ένα φανάρι εκεί που συνήθως είναι κόκκινο ). Μην βάλεις βενζίνη μέσα στην Βέροια γιατί ισχύει το ρητό του melos86 . Είναι τα φθηνότερα αλλά κλέβουν σε ποσότητα το 1 και το άλλο (ένα jetoil) κλέβει και σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα. Πολύ καλά βενζινάδικα επίσης είναι και 3 στην σειρά, ΕΚΟ-BP-KMOIL(αν θυμάμαι καλά γιατί άλλαξε ονομασία πρόσφατα και δεν είμαι σίγουρος για την ονομασία του). Aυτά θα τα βρεις βγαίνοντας από Βέροια με κατεύθυνση Θεσσαλονίκη. Είναι και αυτά μετά από φανάρια. Τέλος, στον δρόμο προς Νάουσα, λίγο πριν βγεις από την Βέροια και λίγο μετά το Στάδιο, υπάρχει ένα jetoil που είναι καλό από πλευράς τιμής και δεν έχω κάποιο παράπονο από ποιότητα... Αν έχεις gps μπορώ να σου πω και τις οδούς που βρίσκονται αυτά τα βενζινάδικα .
Εννοείς το BP που είναι επί της οδού Θεσσαλονίκης λίγο μετά την διασταύρωση του supermarket Γαλαξίας πηγαίνοντας για Μακροχώρι; Μια φορά έβαλα από αυτόν επειδή έκλεισε το άλλο BP επί της Σταδίου (στην στροφή για καλή παναγιά), χωρίς να χω πρόβλημα με τη βενζίνη του αλλά δεν ξέρω αν κλέβει ή οχι (btw οι αντλίες του είναι πανάρχαιες). Επίσης, αυτό που με κάνει να τον αποφεύγω είναι το αμαρτωλό παρελθόν του ιδιοκτήτη του πρατηρίου (μπλεξίματα διάφορα και μπουζουριάσματα από την αστυνομία για διάφορες υποθέσεις που δεν θέλω να επεκταθώ).
Επίσης καλή βενζίνη, αλλά ακριβή βέβαια, μιας και είναι BP, έχει το BP στην είσοδο της πόλης από Εγνατία. Αμέσως μόλις βγεις από τον κόμβο με κατεύθυνση προς Βέροια, στο δεξί σου χέρι.
Εγώ βάζω πλέον από το καινούριο το ΕΚΟ στην περιφερειακή εκεί στην ford, κοντά στον Μαρινόπουλο sprider κλπ.
Σχετικά καλή τιμή.Από το jetoil του Γιωρίκα στον δρόμο προς Νάουσα έκανα το τελευταίο γέμισμα. Τίμια βενζίνη, τίμια τιμή. Προσωπικά θα ξαναγυρίσω στο προαναφερθέν ΕΚΟ.
To shell στην είσοδο της πόλης, το ΕΚΟ, το ΒΡ και το ΚΜΟΙL που είναι τα 3 στην σειρά που σου είπα και τέλος το JETOIL. Αν σε βγάλει ο δρόμος σου μέσα από το χωριό Μακροχώρι, υπάρχει και ένα ΒΡ επίσης πολύ καλό.
Ελπίζω να βοήθησα και επίσης να σημειώσω ότι όσα βενζινάδικα ανέφερα, είναι κατόπιν προσωπικής εμπειρίας, από αυτά βάζω βενζίνη εγώ δηλαδή που είμαι από Βέροια .
ΕΔΙΤ!: Στα 3 της σειράς κάποιες παρατηρήσεις.Δεν λέγεται ΚΜΟIL αλλά CYCLON, το ΒΡ παίζει να έκλεισε και η μέση τιμή είναι το 1.58...
Τα url που έβαλες στέλνουν όλα στο shell στην είσοδο της πόλης. Κάθε φορά που κεντράρεις σε σημείο που θέλεις στο google maps πατάς πάνω αριστερά που λέει link για να πάρεις το ενημερωμένο link.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ολα μια συνηθεια ειναι:Austria € 1.24
Belgium € 1.50
Bulgaria € 1.15
Cyprus € 1.13
Czech Republic € 1.31
Denmark € 1.50
Estonia € 1.19
Finland € 1.48
France € 1.36
Germany € 1.47
Greece € 1.58
Hungary € 1.31
Ireland € 1.32
Italy € 1.42
Latvia € 1.13
Lithuania € 1.25
Luxembourg € 1.23
Malta € 1.27
Netherlands € 1.58
Poland € 1.20
Portugal € 1.44
Romania € 1.14
Slovakia € 1.31
Slovenia € 1.26
Spain € 1.24
Sweden € 1.47
United Kingdom € 1.45είμαστε πρώτοι σε όλη την Ευρώπη.... (ισοφαρίσαμε τους Ολλανδούς.... τρέμε drifter..... σε λίγο θα έρχομαστε Ολλανδία για φθηνή βενζίνη.....
-
πλάκα πλακα όλο και περισσότερα βενζιναδικα εχουν πέον 6αρι μετα την υποδιαστολή...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εννοείς το BP που είναι επί της οδού Θεσσαλονίκης λίγο μετά την διασταύρωση του supermarket Γαλαξίας πηγαίνοντας για Μακροχώρι; Μια φορά έβαλα από αυτόν επειδή έκλεισε το άλλο BP επί της Σταδίου (στην στροφή για καλή παναγιά), χωρίς να χω πρόβλημα με τη βενζίνη του αλλά δεν ξέρω αν κλέβει ή οχι (btw οι αντλίες του είναι πανάρχαιες). Επίσης, αυτό που με κάνει να τον αποφεύγω είναι το αμαρτωλό παρελθόν του ιδιοκτήτη του πρατηρίου (μπλεξίματα διάφορα και μπουζουριάσματα από την αστυνομία για διάφορες υποθέσεις που δεν θέλω να επεκταθώ).Επίσης καλή βενζίνη, αλλά ακριβή βέβαια, μιας και είναι BP, έχει το BP στην είσοδο της πόλης από Εγνατία. Αμέσως μόλις βγεις από τον κόμβο με κατεύθυνση προς Βέροια, στο δεξί σου χέρι.
Εγώ βάζω πλέον από το καινούριο το ΕΚΟ στην περιφερειακή εκεί στην ford, κοντά στον Μαρινόπουλο sprider κλπ.
Σχετικά καλή τιμή.Από το jetoil του Γιωρίκα στον δρόμο προς Νάουσα έκανα το τελευταίο γέμισμα. Τίμια βενζίνη, τίμια τιμή. Προσωπικά θα ξαναγυρίσω στο προαναφερθέν ΕΚΟ.
Ναι,αυτό εννοώ αλλά χθες που πέρασα ούτε καν αναγραφόμενες τιμές είχε και έδειχνε μια εικόνα εγκατάλειψης . Δεν το θεωρώ απίθανο να έκλεισε γιατί πριν τις αυξήσεις είχε πάντα την βενζίνη 10-15 ευρωλεπτά ακριβότερη από τους διπλανούς του . Το ΒΡ στην είσοδο της πόλης είναι το ακριβότερο της Βεροίας νομίζω. Όσο για το ΕΚΟ που λες, ούτε εγώ έχω παράπονο όπως επίσης και από το shell στον Μαρινόπουλο.
Τα url που έβαλες στέλνουν όλα στο shell στην είσοδο της πόλης. Κάθε φορά που κεντράρεις σε σημείο που θέλεις στο google maps πατάς πάνω αριστερά που λέει link για να πάρεις το ενημερωμένο link.
Ευχαριστώ που με ενημέρωσες αν και πίστευα ότι είχα βάλει τα σωστά links . Τα άλλαξα τώρα, θέλω να πιστεύω
-
Παντως χθες ειδα σε μια bp στην Λενορμαν (190κατι υψος) 1,568 η 95αρα και 1,769 η 100αρα.Ελκυστικο θα ελεγα..και σου δινουν και κουπονακι για δωρεαν πλυσιμο (πρεπει να μαζεψεις καμια 20αρια κουπονια)Εβαλα ενα 20αρικο 100αρα.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Παντως χθες ειδα σε μια bp στην Λενορμαν (190κατι υψος) 1,568 η 95αρα και 1,769 η 100αρα.Ελκυστικο θα ελεγα..και σου δινουν και κουπονακι για δωρεαν πλυσιμο (πρεπει να μαζεψεις καμια 20αρια κουπονια)Εβαλα ενα 20αρικο 100αρα.Σιγα το ελκυστικό. Εγώ έβαλα χτες με 1,539 και πάλι νιώθω μαλάκας...
-
Συμφωνω ρε συ,αλλα οταν παιζουν 1,60+αρια στην αγορα και 1,70+αρια στις εθνικες,ε το 1,5+ ειναι καλυτερο..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Austria € 1.24
Belgium € 1.50
Bulgaria € 1.15
Cyprus € 1.13
Czech Republic € 1.31
Denmark € 1.50
Estonia € 1.19
Finland € 1.48
France € 1.36
Germany € 1.47
Greece € 1.58
Hungary € 1.31
Ireland € 1.32
Italy € 1.42
Latvia € 1.13
Lithuania € 1.25
Luxembourg € 1.23
Malta € 1.27
Netherlands € 1.58
Poland € 1.20
Portugal € 1.44
Romania € 1.14
Slovakia € 1.31
Slovenia € 1.26
Spain € 1.24
Sweden € 1.47
United Kingdom € 1.45Το έστειλα στον αδερφό μου να τον μορφώσω λίγο και μου απαντάει
'Ξεχνάς ότι εμείς έχουμε πολύ καλύτερες συγκοινωνίες από όλες αυτές τις υπανάπτυκτες χώρες, κι επίσης έχουμε και μεγαλύτερους μισθούς, οπότε λογικό είναι αυτό το είδος 'πολυτέλειας' (1) να φορολογείται έτσι, (2) να αισχροκερδούν ορισμένοι και (3) να νοθεύουν/κλέβουν (αν τα βάλεις κι αυτά τότε η τιμή ανεβαίνει κι άλλο).' -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Παντως χθες ειδα σε μια bp στην Λενορμαν (190κατι υψος) 1,568 η 95αρα και 1,769 η 100αρα.Ελκυστικο θα ελεγα..και σου δινουν και κουπονακι για δωρεαν πλυσιμο (πρεπει να μαζεψεις καμια 20αρια κουπονια)Εβαλα ενα 20αρικο 100αρα.
Σιγα το ελκυστικό. Εγώ έβαλα χτες με 1,539 και πάλι νιώθω μαλάκας...
ΦΘΗΝΟ ειναι εγω τι να πω με το 1,598?? Στο Γαλατσι σε BP επιασε ηδη **1,639€ η απλη αμολυβδη **
-
Το τοπικ θα ολοκληρωθεί όταν ο πρώτος ποσταρει φωτο στα +2,00 ας που με την 100αρα κ μετα την απλή!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Το τοπικ θα ολοκληρωθεί όταν ο πρώτος ποσταρει φωτο στα +2,00 ας που με την 100αρα κ μετα την απλή!Πολύ σύντομα...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σιγα το ελκυστικό. Εγώ έβαλα χτες με 1,539 και πάλι νιώθω μαλάκας...
Στο Γαλατσι σε BP επιασε ηδη **1,639€ η απλη αμολυβδη **
Στο γνωστό απέναντι από τα Γκράβα?
Βενζίνη ώρα μηδέν!