-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Θυμήθηκα ένα περιστατικό που συνέβη πριν κάτι μήνες στην Καλαμάτα.
Ένα πρωί στον περιφερειακό της πόλης σταμάτησα για ανεφοδιασμό σε ένα πρατήριο ΕΚΟ. Ήρθε μια κοπέλα και στη μέση φορούσε ένα τσαντάκι-μπανάνα όπου με λουλάκι κρέμονταν ένα μαύρο τηλεχειριστήριο που είχε ένα κουμπί.
Αφού τράβηξε τη μάνικα από την αντλία πάτησε μπροστά μου μια φορά το κουμπί στο τηλεχειριστήριο. Μόλις τελείωσε το γέμισμα πριν βάλει τη μάνικα στη θέση της το ξαναπάτησε.
Στο ταξίδι παρατήρησα πως ο δείκτης της βενζίνης δεν ανέβηκε όσο θα έπρεπε σε ένα τέτοιο γέμισμα.Τι λέτε να ήταν αυτό?
να ρωτησεις στη CTU.... μου βρωμάει.... http://www.fox.com/24/
My name is Jack Bauer.I'm a federal agent...You have to trust me!
-
Με φώναξε κανείς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με φώναξε κανείς;Με το που είδα ότι πόσταρες σε αυτό το θέμα το ξερα ότι θα χες γράψει ακριβώς αυτό.
-
2 πράματα θα πω:
-
Passed out, surrounded by terrorists and nerve gas, and handcuffed to a table leg, Jack Bauer laughed to himself and said, 'I have them right where I want them
-
Το ξερα ότι θα έγραφες ότι ήξερες ότι θα έγραφα.
Ετοιμάσου.
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το έχω πάθει και εγώ σε βανζινάδικο στη Βάρης Κορωπίου ότοαν η αντλία έδειξε 50 Ευρώ και όταν έβαλα μπροστα ο δείκτης ήταν στο τέταρτο. Δεν έβρισκα άκρη ώσπου έβγαλα το κινητό να καλέσω την αστυνομία.
και εβγαλες ακρη?
Ήρθε κάποιος προϊστάμενος και μου το γέμισε ζητώντας συγνώμη και ότι θα ελένξει την αντλία.
-
Ο χρήστης ambient έγραψε:
Θυμήθηκα ένα περιστατικό που συνέβη πριν κάτι μήνες στην Καλαμάτα.
Ένα πρωί στον περιφερειακό της πόλης σταμάτησα για ανεφοδιασμό σε ένα πρατήριο ΕΚΟ. Ήρθε μια κοπέλα και στη μέση φορούσε ένα τσαντάκι-μπανάνα όπου με λουλάκι κρέμονταν ένα μαύρο τηλεχειριστήριο που είχε ένα κουμπί.
Αφού τράβηξε τη μάνικα από την αντλία πάτησε μπροστά μου μια φορά το κουμπί στο τηλεχειριστήριο. Μόλις τελείωσε το γέμισμα πριν βάλει τη μάνικα στη θέση της το ξαναπάτησε.
Στο ταξίδι παρατήρησα πως ο δείκτης της βενζίνης δεν ανέβηκε όσο θα έπρεπε σε ένα τέτοιο γέμισμα.Τι λέτε να ήταν αυτό?
Χωρίς αυτό δέν παίρνει μπρός η αντλία. Ο κάθε υπάλληλος έχει το δικό του χειριστήριο οπότε όταν κλείνουν βάρδιες μπορούν να ελέγξουν τα ταμεία του κάθε υπαλλήλου χωριστά.
-
Σήμερα απλά μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω
Στη Λεωφόρο Αθηνών, μόλις βγεις κάνοντας αριστερά από τον Κηφισό, έχει μια Shell που πουλάει τη V-Power Racing [b]1,499 -
[quote='aserf']Σήμερα απλά μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω
Στη Λεωφόρο Αθηνών, μόλις βγεις κάνοντας αριστερά από τον Κηφισό, έχει μια Shell που πουλάει τη V-Power Racing [b]1,499 -
[quote='InsaneDriver'][quote='aserf']Σήμερα απλά μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σήμερα απλά μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω
Στη Λεωφόρο Αθηνών, μόλις βγεις κάνοντας αριστερά από τον Κηφισό, έχει μια Shell που πουλάει τη V-Power Racing 1,499 -
[quote='spiros'][quote='aserf']Σήμερα απλά μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω
Ένταξη: 08 Ιαν 2007
Ευχομαι να μην επαληθευτω , αλωστε με τα χλμ που κανω θα ειμαι σε πολυ χειροτερη θεση απο ολους σας .
Καποιοι μιλουν , οτι μεχρι το τελος του καλοκαιριου θα αγγιξει η τιμη της το 1,5 ας ελπισουμε οτι θα το αποφυγουμε λογω επικοιμενων εκλογων
H TEXNHTH ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
-
Παρατηρώ πάντως ότι έχουν 'αλλαξοπιστήσει' αρκετοί φίλοι και γνωστοί μου που μέχρι πρότινος επέμεναν να βάζουν 100άρα για αυτό το κάτι παραπάνω (έστω και το ψυχολογικό) που θεωρούσαν ότι τους έδινε.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Παρατηρώ πάντως ότι έχουν 'αλλαξοπιστήσει' αρκετοί φίλοι και γνωστοί μου που μέχρι πρότινος επέμεναν να βάζουν 100άρα για αυτό το κάτι παραπάνω (έστω και το ψυχολογικό) που θεωρούσαν ότι τους έδινε.εγω πάντως στο 206 1.4 16V που εχω αμα βάλω 95αρα απλα εχω τρελλές αρυθμίες και το χειρότερο απ' όλα είναι τα πυράκια σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Στ' αυτοκίνητα που εχουν μεγάλη συμπίεση ειναι απαραίτητη η 100αρα και δεν είναι ψυχολογικό πιστεύω το θέμα. το δικο μου εχει 11:1.Επίσης σε κάποια αυτοκίνητα οπως suzuki ignis sport ή golf gt οι κατασκευαστές προτείνουν βενζίνη μόνο 98 οκτανίων και άνω.
-
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει κανόνας του στυλ 'ελάχιστα απαιτούμενα οκτάνια = σχέση συμπίεσης x συντελεστή'. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και το σωστό (εφόσον δεν παίζει νοθεία) είναι αυτό που προτείνει ο κατασκευαστής. Και το δικό μου έχει 11:1 και καμία σχέση με πειράκια με όποια 95άρα κι αν του έχω βάλει από πρατήρια τα οποία εμπιστεύομαι.
100άρα θα βάλω μόνο όταν πάω στην πίστα για να βεβαιωθώ ότι παίρνω τα μέγιστα από το μοτέρ ή όταν έχω πάει ταξίδι και δεν ξέρω αν πρέπει να εμπιστευτώ την 95άρα του πρατηρίου που θα βρεθεί μπροστά μου εν ώρα ανάγκης.
-
Ο χρήστης plaketokofths έγραψε:
Παρατηρώ πάντως ότι έχουν 'αλλαξοπιστήσει' αρκετοί φίλοι και γνωστοί μου που μέχρι πρότινος επέμεναν να βάζουν 100άρα για αυτό το κάτι παραπάνω (έστω και το ψυχολογικό) που θεωρούσαν ότι τους έδινε.
εγω πάντως στο 206 1.4 16V που εχω αμα βάλω 95αρα απλα εχω τρελλές αρυθμίες και το χειρότερο απ' όλα είναι τα πυράκια σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Στ' αυτοκίνητα που εχουν μεγάλη συμπίεση ειναι απαραίτητη η 100αρα και δεν είναι ψυχολογικό πιστεύω το θέμα. το δικο μου εχει 11:1.Επίσης σε κάποια αυτοκίνητα οπως suzuki ignis sport ή golf gt οι κατασκευαστές προτείνουν βενζίνη μόνο 98 οκτανίων και άνω.
να αλλαξεις πρατηριο δοκιμασες?
αμα ειναι να θελει το 206 1,4 16V 100αρα για να κινηθει παμε χαμενοι ολοι....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω πάντως στο 206 1.4 16V που εχω αμα βάλω 95αρα απλα εχω τρελλές αρυθμίες και το χειρότερο απ' όλα είναι τα πυράκια σε πολύ μεγάλο βαθμό.
να αλλαξεις πρατηριο δοκιμασες?
αμα ειναι να θελει το 206 1,4 16V 100αρα για να κινηθει παμε χαμενοι ολοι....
Κανε λιγο υπομονη και σε λιγο θα το καταλαβουν ολοι , η θα ακινητοποιησουν αυτα που καινε |μονο 100|
-
[quote='aserf'][quote='spiros'][quote='aserf']Σήμερα απλά μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω
Στη Λεωφόρο Αθηνών, μόλις βγεις κάνοντας αριστερά από τον Κηφισό, έχει μια Shell που πουλάει τη V-Power Racing [b]1,499
Βενζίνη ώρα μηδέν!