-
Ο χρήστης staby1 έγραψε:
και όμως γνωρίζω πρατήριο που στα τελευταία 5-6 χρόνια έχει αλλάξει 2 φορές τις δεξαμενές του .
Τώρα είναι τακτικός και υπεύθυνος επαγγελματίας - ή υπάρχει κάποιο τεχνικό η κατασκευαστικό πρόβλημα ????????Ή είχαν διαρροή ή τις άλλαξε με μεγαλύτερες.
Πάντως ακόμα και ο καθαρισμός μιας δεξαμενής είναι επίπονη και επικίνδυνη εργασία και δέν γίνεται αν δεν υπάρχει λόγος.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Το οτι βγαινουν απο το ιδιο καζανι οι βενζινες τους ομως δεν το εχετε παρατηρήσει
Δεν το αμφισβητώ αυτό που λές, απλά αναφέρω κάτι που κι εγώ και άλλοι απ' ότι φαίνεται έχουμε παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια με εκτεταμένη χρήση ΕΚΟ Κινιτρον...
+1 ...βάζω την 95plus
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πάντως ακόμα και ο καθαρισμός μιας δεξαμενής είναι επίπονη και επικίνδυνη εργασία και δέν γίνεται αν δεν υπάρχει λόγος.Προσωπικά θα με ενδιέφερε να μάθω πότε θεωρεί ο κάθε πρατηριούχος ότι υπάρχει λόγος να γίνει καθαρισμός δεξαμενής (και πόσο δύσκολο είναι να γίνει)...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το οτι βγαινουν απο το ιδιο καζανι οι βενζινες τους ομως δεν το εχετε παρατηρήσειΣτη θεωρία ναι , στην πράξη όμως υπάρχουν διαφορές.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Το οτι βγαινουν απο το ιδιο καζανι οι βενζινες τους ομως δεν το εχετε παρατηρήσει
Στη θεωρία ναι , στην πράξη όμως υπάρχουν διαφορές.
Οι διαφορες μπορει να οφειλονται σε θεματα που εχουν να κανουν με την διαδρομη του καυσιμου μεχρι το πρατηριο,δηλαδη ποσες στασεις κανει και για ποιο λογο,αν κατουραει καποιος μεσα του κτλ
Παντως θεωρω απιθανο καποιος που απλα βαζει βενζινη στο αυτοκινητο του να καταλαβαίνει διαφορες,δηλαδη χωρις να ακολουθει μεθοδολογια,χωρις να κανει μετρησεις,και με χιλια αλλα πραγματα στο κεφαλι του....
-
-
Πωπω, τυχεροί που είναι οι Χανιώτες...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πωπω, τυχεροί που είναι οι Χανιώτες...και Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και Φωκίδα και Κέρκυρα και Ζάκυνθο και Ηράκλειο και και και...
όλοι πάνω από 1,10...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πωπω, τυχεροί που είναι οι Χανιώτες...
και Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και Φωκίδα και Κέρκυρα και Ζάκυνθο και Ηράκλειο και και και...
όλοι πάνω από 1,10...
Ναί...
-
Εχθές γέμισα με 0.995 πάντως.
Προς Αργυρούπολη μεριά -
Ευχομαι να μην επαληθευτω , αλωστε με τα χλμ που κανω θα ειμαι σε πολυ χειροτερη θεση απο ολους σας .
Καποιοι μιλουν , οτι μεχρι το τελος του καλοκαιριου θα αγγιξει η τιμη της το 1,5 ας ελπισουμε οτι θα το αποφυγουμε λογω επικοιμενων εκλογων -
0,98 Η ΕΚΟ στην αλεξανδρας στο τερμα
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Εχθές γέμισα με 0.995 πάντως.
Προς Αργυρούπολη μεριάο πίνακας αναφέρεται σε μέσες τιμές...
αλλά κ πάλι 1 ευρώ δεν είναι λίγο...
-
Ας μην ξεχνάμε ότι πρίν από λίγους μήνες οι τιμές κόντευαν να πέσουν εκεί που ήταν πριν 2 χρόνια, που πληρώναμε την 100άρα (που δε χρειαζόμαστε οι περισσότεροι) όσο πληρώνουμε τώρα την απλή 95. Αλλά τη μία οι νέοι φόροι στα καύσιμα, την άλλη η χασούρα αφού δε γέμισαν όλοι τις δεξαμενές τους με πετρέλαιο θέρμανσης λόγω χαλαρού χειμώνα, την άλλη τα παιχνίδια με τις διεθνείς τιμές του βαρελιού. Αν δε γίνει κανένα θαύμα έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, ειδικά αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι το Α/C θα δουλεύει υπερωρίες για τους περισσότερους μέσα στην πόλη...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ας μην ξεχνάμε ότι πρίν από λίγους μήνες οι τιμές κόντευαν να πέσουν εκεί που ήταν πριν 2 χρόνια, που πληρώναμε την 100άρα (που δε χρειαζόμαστε οι περισσότεροι) όσο πληρώνουμε τώρα την απλή 95. Αλλά τη μία οι νέοι φόροι στα καύσιμα, την άλλη η χασούρα αφού δε γέμισαν όλοι τις δεξαμενές τους με πετρέλαιο θέρμανσης λόγω χαλαρού χειμώνα, την άλλη τα παιχνίδια με τις διεθνείς τιμές του βαρελιού. Αν δε γίνει κανένα θαύμα έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, ειδικά αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι το Α/C θα δουλεύει υπερωρίες για τους περισσότερους μέσα στην πόλη...μεχρι να παρουν ολοι ενα παπι και να κλειδωσουν ολοι τα αυτοκινητα και τοτε θα δουμε σε ποσο δυσκολη θεση θα ερθουν τα διυλιστηρια..
εγω παντος το εκανα και ειδε λεφτα η τσεπη μου...
150 κμ με 4 ευρω κανω..χαχαχαχαα -
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Ας μην ξεχνάμε ότι πρίν από λίγους μήνες οι τιμές κόντευαν να πέσουν εκεί που ήταν πριν 2 χρόνια, που πληρώναμε την 100άρα (που δε χρειαζόμαστε οι περισσότεροι) όσο πληρώνουμε τώρα την απλή 95. Αλλά τη μία οι νέοι φόροι στα καύσιμα, την άλλη η χασούρα αφού δε γέμισαν όλοι τις δεξαμενές τους με πετρέλαιο θέρμανσης λόγω χαλαρού χειμώνα, την άλλη τα παιχνίδια με τις διεθνείς τιμές του βαρελιού. Αν δε γίνει κανένα θαύμα έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, ειδικά αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι το Α/C θα δουλεύει υπερωρίες για τους περισσότερους μέσα στην πόλη...
μεχρι να παρουν ολοι ενα παπι και να κλειδωσουν ολοι τα αυτοκινητα και τοτε θα δουμε σε ποσο δυσκολη θεση θα ερθουν τα διυλιστηρια..
150 κμ με 4 ευρω κανω..χαχαχαχαα2,7l/100km ....pas mal!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μεχρι να παρουν ολοι ενα παπι και να κλειδωσουν ολοι τα αυτοκινητα και τοτε θα δουμε σε ποσο δυσκολη θεση θα ερθουν τα διυλιστηρια..
150 κμ με 4 ευρω κανω..χαχαχαχαα2,7l/100km ....pas mal!
μιλαμε οτι εχω παθει πλακα....ειδικα σε ρυθμους στρωσιματος εκανα με 3.90 ευρω 180 κμ!!!
τωρα που το εστρωσα καιει λιγο παραπανω και κανω με τα ιδια λεφτα 140-150κμ...
ενταξει δεν μπορω να πω οτι εχεις και ποιοτητα μετακινησης οπως με μια μεγαλη μηχανη η με το r6 που εχω αλλα εχω κανει μεσα σε 10 μερες 1260κμ με το -
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
ετσι οπως παει η τιμη της βενζινης ωρες ωρες χαιρομαι που δεν εχω αυτοκινητο..
Καλά κάνεις. Πιο φθηνός είναι ο μέσος σκληρός δίσκος για υπολογιστή απ' ότι κοστίζουν 2 γεμίσματα με αμόλυβδη για τα περισσότερα αυτοκίνητα...
ειδικα οι καταναλωσεις μεσα στην πολη ειναι.......
το πως αντιστεκομαι στον πειρασμο να παρω αυτοκινητο ειναι άλλη υποθεση ειναι βεβαια και οικονομικης φυσεως το ζητημα....αλλά ειναι και θεμα οτι το κοστος χρησης ειναι υψηλο και δεν εχω ορεξη για ντραβαλαΜπορείς να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο. Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο για να πάω την μικρή στο σχολείο. Το τελευταίο μήνα ( 31 ημέρες ακριβώς από το προηγούμενο γέμισμα ) έχω κάνει 270χλμ , έχω καταναλώσει 38,5λ ( τρελή κατανάλωση σε μικρές διαδρομές με σταμάτα - ξεκίνα : 14,7λ/100χλμ ) και έχω ακόμη. Με τη μηχανή ( ΧΤ ) έχω κάνει περίπου 1000χλμ στις ίδιες ημέρες εντός πόλεως και έχω κάνει 4 γεμίσματα των 15λ ( περίπου 65
-
0,989 σε βενζινάδικο Shell στο Ρέντη. Οδός Αγίου Ιωάννου Ρέντη 130, σύνορα Ρέντη-Καμινίων Πειραιά...Το συγκεκριμένο το παρακολουθώ πάνω από χρόνο, λόγω της δουλειάς μου και είναι σταθερά στη λίστα με τα πιο φτηνά της Αττικής. Έχω βάλει πάρα πολλές φορές βενζίνη από κει χωρίς πρόβλημα..
-
τα 10 φτηνότερα στην Αττική:
http://www.gasprice.gr/main/searchkeypr ... d=0&flag=1
Βενζίνη ώρα μηδέν!