-
εγώ στην Λιβαδειά χρησιμοποιώ το Πεζώ2..........
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
εγώ στην Λιβαδειά χρησιμοποιώ το Πεζώ2..........Πόση σόλα καταναλώνεις στο χιλιόμετρο;
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Ας μην ξεχνάμε ότι πρίν από λίγους μήνες οι τιμές κόντευαν να πέσουν εκεί που ήταν πριν 2 χρόνια, που πληρώναμε την 100άρα (που δε χρειαζόμαστε οι περισσότεροι) όσο πληρώνουμε τώρα την απλή 95. Αλλά τη μία οι νέοι φόροι στα καύσιμα, την άλλη η χασούρα αφού δε γέμισαν όλοι τις δεξαμενές τους με πετρέλαιο θέρμανσης λόγω χαλαρού χειμώνα, την άλλη τα παιχνίδια με τις διεθνείς τιμές του βαρελιού. Αν δε γίνει κανένα θαύμα έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, ειδικά αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι το Α/C θα δουλεύει υπερωρίες για τους περισσότερους μέσα στην πόλη...
μεχρι να παρουν ολοι ενα παπι και να κλειδωσουν ολοι τα αυτοκινητα και τοτε θα δουμε σε ποσο δυσκολη θεση θα ερθουν τα διυλιστηρια..
εγω παντος το εκανα και ειδε λεφτα η τσεπη μου...
150 κμ με 4 ευρω κανω..χαχαχαχαα2,7l/100km ....pas mal!
μιλαμε οτι εχω παθει πλακα....ειδικα σε ρυθμους στρωσιματος εκανα με 3.90 ευρω 180 κμ!!!
τωρα που το εστρωσα καιει λιγο παραπανω και κανω με τα ιδια λεφτα 140-150κμ...
ενταξει δεν μπορω να πω οτι εχεις και ποιοτητα μετακινησης οπως με μια μεγαλη μηχανη η με το r6 που εχω αλλα εχω κανει μεσα σε 10 μερες 1260κμ με το πιστεω οτι αν το μεγαλυτερο ποσοστο οδηγων το κανει αυτο για μια εβδομδα οχι παραπανω...θα κλαψουν απο κυβερνησεις μεχρι διυλιστιριαδες!!..δε περνας να με παρεις να την ρίξουμε στη μέση την κατανάλωση από το παπί?
-
quote='alfa 156']>Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ας μην ξεχνάμε ότι πρίν από λίγους μήνες οι τιμές κόντευαν να πέσουν εκεί που ήταν πριν 2 χρόνια, που πληρώναμε την 100άρα (που δε χρειαζόμαστε οι περισσότεροι) όσο πληρώνουμε τώρα την απλή 95. Αλλά τη μία οι νέοι φόροι στα καύσιμα, την άλλη η χασούρα αφού δε γέμισαν όλοι τις δεξαμενές τους με πετρέλαιο θέρμανσης λόγω χαλαρού χειμώνα, την άλλη τα παιχνίδια με τις διεθνείς τιμές του βαρελιού. Αν δε γίνει κανένα θαύμα έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, ειδικά αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι το Α/C θα δουλεύει υπερωρίες για τους περισσότερους μέσα στην πόλη...
μεχρι να παρουν ολοι ενα παπι και να κλειδωσουν ολοι τα αυτοκινητα και τοτε θα δουμε σε ποσο δυσκολη θεση θα ερθουν τα διυλιστηρια..
εγω παντος το εκανα και ειδε λεφτα η τσεπη μου...
150 κμ με 4 ευρω κανω..χαχαχαχαα2,7l/100km ....pas mal!
μιλαμε οτι εχω παθει πλακα....ειδικα σε ρυθμους στρωσιματος εκανα με 3.90 ευρω 180 κμ!!!
τωρα που το εστρωσα καιει λιγο παραπανω και κανω με τα ιδια λεφτα 140-150κμ...
ενταξει δεν μπορω να πω οτι εχεις και ποιοτητα μετακινησης οπως με μια μεγαλη μηχανη η με το r6 που εχω αλλα εχω κανει μεσα σε 10 μερες 1260κμ με το -
ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ
Γυριζα απο καρπενησι μεσω Νυπακτου , στα μισα περιπου της διαδρομης Πατρων -Κορινθου εβαλα σε μια shell 20ευρω χωρις να μου ειχε αναψει κοκκινο , μολις και μετα βιας εφτασα Αθηνα
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΓυριζα απο καρπενησι μεσω Νυπακτου , στα μισα περιπου της διαδρομης Πατρων -Κορινθου εβαλα σε μια shell 20ευρω χωρις να μου ειχε αναψει κοκκινο , μολις και μετα βιας εφτασα Αθηνα
εγω λέω να πάρουμε ένα τεπόζιτο πλαστικό και να μας τα βάζει εκεί πρώτα και μετά να το βάζουμε΄μόνοι μας στο αμάξι. Και να κρατάμε και δείγμα σε μπουκαλάκι δικό μας...
-
ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΔυστυχώς κι εμάς. Έβαλε ο πατέρας μου 20 ευρώ στην Xsara με τα οποία διένυσε περίπου ...90km (!!!) πριν ξανανάψει το λαμπάκι! Το βενζινάδικο είναι Aegean στη συμβολή Αναπαύσεως (?) και Κλεισθένους. Εγώ είχα βάλει 2-3 φορές από κει και όλα ήταν normal, ίσως όμως άλλαξαν μεθόδους...
-
ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΓυριζα απο καρπενησι μεσω Νυπακτου , στα μισα περιπου της διαδρομης Πατρων -Κορινθου εβαλα σε μια shell 20ευρω χωρις να μου ειχε αναψει κοκκινο , μολις και μετα βιας εφτασα Αθηνα
Λογικά θα έβαλες βενζίνη στο Αίγιο πάνω στην εθνική.
Εμ δε σε κλέψανε ακριβώς. Επέλεξες ένα από τα ακριβότερα βενζινάδικα της περιοχής. -
Ο χρήστης ambient έγραψε:
ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ
Γυριζα απο καρπενησι μεσω Νυπακτου , στα μισα περιπου της διαδρομης Πατρων -Κορινθου εβαλα σε μια shell 20ευρω χωρις να μου ειχε αναψει κοκκινο , μολις και μετα βιας εφτασα Αθηνα
Εμ δε σε κλέψανε ακριβώς. Επέλεξες ένα από τα ακριβότερα βενζινάδικα της περιοχής.Δεν αναφερομαι στην τιμη αλλα στα λιτρα .
Ομετρητης εδειξε 17 λιτρα . -
ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ
Εμ δε σε κλέψανε ακριβώς. Επέλεξες ένα από τα ακριβότερα βενζινάδικα της περιοχής.Δεν αναφερομαι στην τιμη αλλα στα λιτρα .
Ο μετρητης εδειξε 17 λιτρα.πόσο είχε το λίτρο, είδες;
γιατί 20/17= 1,18 ευρώ/λίτρο
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ
Δυστυχώς κι εμάς. Έβαλε ο πατέρας μου 20 ευρώ στην Xsara με τα οποία διένυσε περίπου ...90km (!!!) πριν ξανανάψει το λαμπάκι! Το βενζινάδικο είναι Aegean στη συμβολή Αναπαύσεως (?) και Κλεισθένους. Εγώ είχα βάλει 2-3 φορές από κει και όλα ήταν normal, ίσως όμως άλλαξαν μεθόδους...
Στην Xsara μου έχει συμβεί 2 φορές να μην δείχνει σωστά ο δείκτης βενζίνης, δηλαδή ενώ βάζεις βενζίνη, μετά δεν υπολογίζει νέα ένδειξη.Ίσως είναι αυτό στην περίπτωσή σου... Αν και δύσκολο, αφού έσβησε το λαμπάκι και μετά ξαναάναψε... Απλά επειδή έχει κακό ιστορικό ο δείκτης, γι' αυτό το λέω.
Όσο για τον φίλο και την Shell, μάλλον μιλάμε για τα βενζινάδικα στο Αίγιο, που είναι από τα ακριβότερα της ηπειρωτικής Ελλάδας! Απλά είναι τόσο ακριβά, που με 20
-
Παιδια ηρεμηστε μιλαω για κλοπη στα λιτρα , ειχα βενζινη για να φτασω στην Αθηνα , απλα εβαλα στην πιο ακριβη για αλους λογους .
Το διαπιστωσα αμεσως και απο τον δεικτη ,αλλα και απο το αποτελεσμα .
Ειναι ζητημα να μου εριξε 5-6 λιτρα . -
Παιδια ηρεμηστε μιλαω για κλοπη στα λιτρα , ειχα βενζινη για να φτασω στην Αθηνα , απλα εβαλα στην πιο ακριβη για αλους λογους .Το διαπιστωσα αμεσως και απο τον δεικτη ,αλλα και απο το αποτελεσμα .
Ειναι ζητημα να μου εριξε 5-6 λιτρα .γιατί δεν είμαστε ήρεμοι;
πόαο είχε το λίτρο δεν μας είπες...ξαναρωτώ!
-
Αν κατάλαβα καλά ο άνθρωπος λέει ότι πλήρωσε 20 Ευρώ και του έβαλαν 6 λίτρα.
Το έχω πάθει και εγώ σε βανζινάδικο στη Βάρης Κορωπίου ότοαν η αντλία έδειξε 50 Ευρώ και όταν έβαλα μπροστα ο δείκτης ήταν στο τέταρτο. Δεν έβρισκα άκρη ώσπου έβγαλα το κινητό να καλέσω την αστυνομία.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδια ηρεμηστε μιλαω για κλοπη στα λιτρα , ειχα βενζινη για να φτασω στην Αθηνα , απλα εβαλα στην πιο ακριβη για αλους λογους .
Το διαπιστωσα αμεσως και απο τον δεικτη ,αλλα και απο το αποτελεσμα .
Ειναι ζητημα να μου εριξε 5-6 λιτρα .γιατί δεν είμαστε ήρεμοι;
πόαο είχε το λίτρο δεν μας είπες...ξαναρωτώ!
1,17 1,18 περιπου η πιο ακριβη τιμη που συναντησα το τριμερο .
elteo η δουλεια μου εχει σχεση με λιτρα , με καυσιμα , με μοναδες μετρησης , με καυσιμα , ηδη τους στελνω ελεγχο , το εχω ξαναπαθει και το εχω ξανακανει με το βενζιναδικο που ειναι στο GOODY'S μετα τα διοδια της Ελευ/νας. Αλωστε ειναι γνωστος ο τροπος που κλεβουν στα λιτρα , διοχετευουν αερα . -
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Το έχω πάθει και εγώ σε βανζινάδικο στη Βάρης Κορωπίου ότοαν η αντλία έδειξε 50 Ευρώ και όταν έβαλα μπροστα ο δείκτης ήταν στο τέταρτο. Δεν έβρισκα άκρη ώσπου έβγαλα το κινητό να καλέσω την αστυνομία.
και εβγαλες ακρη?
-
Θυμήθηκα ένα περιστατικό που συνέβη πριν κάτι μήνες στην Καλαμάτα.
Ένα πρωί στον περιφερειακό της πόλης σταμάτησα για ανεφοδιασμό σε ένα πρατήριο ΕΚΟ. Ήρθε μια κοπέλα και στη μέση φορούσε ένα τσαντάκι-μπανάνα όπου με λουλάκι κρέμονταν ένα μαύρο τηλεχειριστήριο που είχε ένα κουμπί.
Αφού τράβηξε τη μάνικα από την αντλία πάτησε μπροστά μου μια φορά το κουμπί στο τηλεχειριστήριο. Μόλις τελείωσε το γέμισμα πριν βάλει τη μάνικα στη θέση της το ξαναπάτησε.
Στο ταξίδι παρατήρησα πως ο δείκτης της βενζίνης δεν ανέβηκε όσο θα έπρεπε σε ένα τέτοιο γέμισμα.Τι λέτε να ήταν αυτό?
-
Θυμήθηκα ένα περιστατικό που συνέβη πριν κάτι μήνες στην Καλαμάτα.
Ένα πρωί στον περιφερειακό της πόλης σταμάτησα για ανεφοδιασμό σε ένα πρατήριο ΕΚΟ. Ήρθε μια κοπέλα και στη μέση φορούσε ένα τσαντάκι-μπανάνα όπου με λουλάκι κρέμονταν ένα μαύρο τηλεχειριστήριο που είχε ένα κουμπί.
Αφού τράβηξε τη μάνικα από την αντλία πάτησε μπροστά μου μια φορά το κουμπί στο τηλεχειριστήριο. Μόλις τελείωσε το γέμισμα πριν βάλει τη μάνικα στη θέση της το ξαναπάτησε.
Στο ταξίδι παρατήρησα πως ο δείκτης της βενζίνης δεν ανέβηκε όσο θα έπρεπε σε ένα τέτοιο γέμισμα.Τι λέτε να ήταν αυτό?
να ρωτησεις στη CTU.... μου βρωμάει.... http://www.fox.com/24/
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
να ρωτησεις στη CTU.... μου βρωμάει.... http://www.fox.com/24/Δηλαδή?...
-
να ρωτησεις στη CTU.... μου βρωμάει.... http://www.fox.com/24/
Δηλαδή?...
αστείο ήταν βρε αδερφέ... και καλά υψηλή τεχνολογία και κατασκοπεία στο βενζινάδικο.....
Βενζίνη ώρα μηδέν!