-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Να συλληφθουν πρωτα τα λαμογια του Πασοκ. Πρωτα απ'ολα να συλληφθει ο Jeffry που εχει διατελεσει υφυπουργος και υπουργος σε ολες τις κυβερνησεις του Πασοκ που κατεστρεψαν την χωρα. Εδω ο Τσοχατζο ειναι εξω με 200 σπιτια και η κορη του εχει 10 εκ. ευρο στην Τραπεζα.αν σε χρωστάει λεφτά ένας νταβατζής από που θα τα ζητήσεις?????
μα φυσικά από την πουτάνα γιατί αυτή βγάζει λεφτά....ο άλλος μόνο τρώει.
τώρα ποιος είναι ο δανειστής, ποιος ο νταβατζής και ποια η πουτάνα...ο νοών νοήτω... -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
...νομιζεις οτι το κρατος δεν ξερει ποσα εσοδα ειχε και ποσα εξοδα? ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ αρκει να υπαρχει θεληση.Το Κράτος δεν ξέρει που είναι η Λυκόβρυση... (ΔΕΝ κάνω πλάκα και ΔΕΝ μιλάω για έναν τυχαίο υπάλληλο αλλά για τα κεντρικά της Εφορίας).
Επιπλέον σου έχω μια πολύ ωραία λύση για το πρόβλημα των αδειών. Ξέρεις, μια ευθεία ορίζεται από δύο σημεία. Βάλε το ένα σημείο (0, 150.000) και το άλλο (30, 0). Το ποσόν που θα πάρει ο καθένας να είναι
m = 150.000 - 5.000 * y
όπου y είναι τα χρόνια που απομένουν για τον καθένα μέχρι τη σύνταξη. Έτσι, αυτός που θα βγει αύριο θα πάρει εκατόν πενήντα χιλιάρικα. Αυτός που του μένουν 30 χρόνια θα πάρει μηδέν. Αν κρίνω απ' τις ηλικίες που είδα στη συγκέντρωση που κάνανε στο θέατρο σήμερα, με δέκα - δεκαπέντε εκατομμύρια η δουλειά καθάρισε. Αν δεν το δέχονται σημαίνει ότι είναι τεμπελχανάδες που θέλουν να πιάσουν την καλή εις βάρος όλων. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θυμαμαι που το 1996 σκεφτοταν ο πατερας μου να αγορασει αδεια ''δημοσιας'' για την μπετονιερα που ειχε. Δεν ειχε λεφτα και σκεφτοταν να παρει δανειο για τα 15 εκατομμυρια που απαιτουνταν για να αποκτησεις τετοια αδεια. Εγω λοιπον συμπαραστεκομαι στους ιδιοκτητες φορτηγων. Ναι ειναι καποιοι που εχουν πολλα λεφτα ,αλλα ειναι και πολλοι που αγορασαν προσφατα τις αδειες παιρνοντας δανεια.
ΔΕΝ ΛΕΩ να παραμεινει το υπαρχον καθεστως ,αλλα πρεπει ο Jeffry και η παρεα του να φτιαξει ενα νομοσχεδιο που θα ειναι δικαιο. Για παραδειγμα αν καποιος αγορασε πριν μερικους μηνες την αδεια, να του επιστραφουν ολα τα χρηματα που εδωσε. Αν καποιος την απεκτησε πριν 15 χρονια ,να μην του δωσουν τιποτα κ.τ.λ.
Αν θελουν μπορουν να βρουν την λυση. Δυστυχως η κυβερνηση του Jeffry ειναι ηδη η χειροτερη κυβερνηση στην ιστορια της Ελλαδος και χειροτερη και απο της Χουντας.
Να επιστρέψει τι ? Μαύρα χρήματα που αλλάξανε χέρια δίχως παραστατικά?
Ναι. Να βρει τον μεσο ορο που πωλουνται οι αδειες, να δει ποτε τις απεκτησαν(ειναι ευκολο και αυτο) και να πραξει αναλογως. Τροποι υπαρχουν. Αν δεν θελει να κανει αυτο ,ας τους δωσει μια τριετια περιθωριο κερδους. Κατι να κανει τελος παντων. Δεν μπορει στα ξαφνικα να διαλυει τα παντα και να την πληρωνουν οι πολιτες. Αν ελεγαν πριν 5 χρονια οτι θα αλλαξει το υπαρχον καθεστως ,κανεις δεν θα αγοραζε αδειες.
Ηταν γνωστό εδώ και χρόνια ότι κάποια στιγμή θα γινόταν.Επομένως ήταν μια λανθασμένη επιχειρηματική κίνηση.Στο επιχειρείν ρισκάρεις και σου βγαίνει ή όχι.Με την ίδια λογική και ένας έμπορος που έδωσε αέρα για ένα μαγαζί σε κεντρικό σημείο 200.000 ευρώ και δεν πήγε καλά και έχασε στο σύνολο 300.000 θα πρέπει να τα ζητήσει από το κράτος?
Εξ άλλου δεν χάνει την άδεια .Θα συνεχίσει να δουλεύει.Θα την κάνει απόσβεση στο μέλλον.Απλά δεν θα έχει αξία στο μέλλον αν θελήσει να την πουλήσει....Eιναι γνωστο επισης οτι το φακελακι απογορευεται, το να μην δινεις αποδειξη απαγορευεται, το να φοροδιαφευγεις απαγορευεται κ.τ.λ. Δεν ηταν μια λανθασμενη επιχειρηματικη κινηση ,αλλα μια κινηση σωστη με καθολου ρισκο ,αφου ισχυει αυτο το καθεστως εδω και δεκαετιες με την ανοχη και την υποστηριξη του κρατους. Ξαφνικα το κρατος αποφασιζει να τα αλλαξει ολα και να τους στειλει στο δρομο(διαβασε εδω γιατι http://www.antinews.gr/?p=55502 )
Συμφωνω να αλλαξει το καθεστως και να μην υπαρχουν κλειστα επαγγελματα ,αλλα θα πρεπει να διασφαλιστουν και οι επενδυσεις των πολιτων. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. Δεν γινεται να ξυπναει το ΔΝΤ και ο Τζεφρυ και να λεει θα τα αλλαξω ολα απο αυριο.
Υ.Γ Το οτι ηταν γνωστο οτι θα αλλαξει το καθεστως δεν μου λεει κατι. Γνωστο ειναι οτι οποιος πολιτικος κλεβει παει φυλακη. Εχεις δει πολλους πολιτικους στην φυλακη.
-
Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μεταξύ απεργών και οδηγών επιταγμένων φορτηγών
Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, στο τέρμα της περιφερειακής οδού προς Καλοχώρι, στο ύψος της Λαχαναγοράς. Απεργοί έχουν στήσει στο σημείο «μπλόκο» και επιχειρούν να εμποδίσουν την κίνηση επιταγμένων φορτηγών που οδηγούν συνάδερφοι τους.
http://www.newsblog.gr/?p=46225 -
Είναι φανερό πλέον ότι ο συγκεκριμένος κλάδος δεν έχει καταλάβει ακόμα το τι γίνεται στη χώρα, στην Ευρώπη, στον πλανήτη. Νομίζουν ότι κυβερνά και κάνει κουμάντο ο Γιωργάκης Ομπάμα. Ακόμα δεν έχουν χαμπαριάσει ότι το ΔΝΤ είναι ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟ, ΔΥΝΑΤΟ...
Που σημαίνει, ότι αντί να κάτσουν να περισώσουν ότι μπορούν, προτιμούν να τα πάνε στα άκρα. Έτσι μόνο θα χάσουν. Με το σαματά, την βαβούρα και το ξύλο προβλήματα δεν λύνονται...
-
Αι ένοπλαι δυνάμεις υπηρετούν τον λαό και δίνουν λύση στο κέλευσμά του.
**Αναλαμβάνει ρόλο ο στρατός **
Αποφασισμένη για την εφαρμογή της πολιτικής επιστράτευσης των ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης είναι η κυβέρνηση.
Όπως ανακοινώθηκε μετά τη συνεδρίαση της αρμόδιας διυπουργικής Επιτροπής η άρνηση των ιδιοκτητών ΦΔΧ να συμμορφωθούν στις αποφάσεις της Πολιτείας συνιστά βαριά προσβολή της έννομης τάξης, πλήττει το κοινωνικό σύνολο και αντιμετωπίζεται άμεσα με τα ακόλουθα μέτρα:
-
Τα βυτιοφόρα Ιδιωτικής Χρήσης εντάσσονται στο σχέδιο κάλυψης των δημοσίων αναγκών σε συνεργασία με τις εταιρείες πετρελαιοειδών.
-
Οι Ένοπλες Δυνάμεις με τα δικά τους μέσα διασφαλίζουν ήδη -σύμφωνα με το υπάρχον σχέδιο- την τροφοδοσία σε καύσιμα κρίσιμων τομέων (αεροδρόμια, μονάδες της ΔΕΗ, Νοσοκομεία, κ.ο.κ).
Αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού θα συμβάλλουν, εφ’ όσον χρειαστεί, στην κάλυψη των αναγκών των νησιών μεταφέροντας βυτιοφόρα.
-
Τα στοιχεία όλων των παραβατών διαβιβάζονται στους αρμόδιους εισαγγελείς για την άσκηση ποινικής δίωξης.
-
Οι προβλεπόμενες στη νομοθεσία διοικητικές κυρώσεις που φθάνουν μέχρι την αφαίρεση αδειών, θα εφαρμοσθούν αμέσως σε βάρος των παραβατών.
-
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αι ένοπλαι δυνάμεις υπηρετούν τον λαό και δίνουν λύση στο κέλευσμά του.**Αναλαμβάνει ρόλο ο στρατός **
Αποφασισμένη για την εφαρμογή της πολιτικής επιστράτευσης των ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης είναι η κυβέρνηση.
Όπως ανακοινώθηκε μετά τη συνεδρίαση της αρμόδιας διυπουργικής Επιτροπής η άρνηση των ιδιοκτητών ΦΔΧ να συμμορφωθούν στις αποφάσεις της Πολιτείας συνιστά βαριά προσβολή της έννομης τάξης, πλήττει το κοινωνικό σύνολο και αντιμετωπίζεται άμεσα με τα ακόλουθα μέτρα:
-
Τα βυτιοφόρα Ιδιωτικής Χρήσης εντάσσονται στο σχέδιο κάλυψης των δημοσίων αναγκών σε συνεργασία με τις εταιρείες πετρελαιοειδών.
-
Οι Ένοπλες Δυνάμεις με τα δικά τους μέσα διασφαλίζουν ήδη -σύμφωνα με το υπάρχον σχέδιο- την τροφοδοσία σε καύσιμα κρίσιμων τομέων (αεροδρόμια, μονάδες της ΔΕΗ, Νοσοκομεία, κ.ο.κ).
Αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού θα συμβάλλουν, εφ’ όσον χρειαστεί, στην κάλυψη των αναγκών των νησιών μεταφέροντας βυτιοφόρα.
-
Τα στοιχεία όλων των παραβατών διαβιβάζονται στους αρμόδιους εισαγγελείς για την άσκηση ποινικής δίωξης.
-
Οι προβλεπόμενες στη νομοθεσία διοικητικές κυρώσεις που φθάνουν μέχρι την αφαίρεση αδειών, θα εφαρμοσθούν αμέσως σε βάρος των παραβατών.
Αυτά είναι!!
Έτσι μπράβο!!!
-
-
Σκληρός ο γαλανομάτης τελικά (ο ένας από τους τρεις φον φούφουτους που περπατάει συνήθως στη μέση).
-
εχει να πεσει ξυλο στον πειραια και στην ελευσινα
-
Απόγονος Λακεδαιμόνιων ιδιοκτητών βυτιοφόρων
-
Eβλεπα το δελτιο του mega και σε καποια στιγμη ενας συνδικαλιστης(αν θυμαμαι καλα) λεει στον Καψη ''καθε μερα εσεις οι δημοσιογραφοι μας κατηγορειτε ,αλλα οταν κανετε εσεις απεργια εχετε παντα δικιο''
Ε τι ηθελε και το ειπε. Ορμηξε ο κεντρικος παρουσιαστης να τον φαει ''εμεις οι δημοσιογραφοι κανουμε την δουλεια μας και αφηστε τα αυτα ''
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Θυμαμαι που το 1996 σκεφτοταν ο πατερας μου να αγορασει αδεια ''δημοσιας'' για την μπετονιερα που ειχε. Δεν ειχε λεφτα και σκεφτοταν να παρει δανειο για τα 15 εκατομμυρια που απαιτουνταν για να αποκτησεις τετοια αδεια. Εγω λοιπον συμπαραστεκομαι στους ιδιοκτητες φορτηγων. Ναι ειναι καποιοι που εχουν πολλα λεφτα ,αλλα ειναι και πολλοι που αγορασαν προσφατα τις αδειες παιρνοντας δανεια.ΔΕΝ ΛΕΩ να παραμεινει το υπαρχον καθεστως ,αλλα πρεπει ο Jeffry και η παρεα του να φτιαξει ενα νομοσχεδιο που θα ειναι δικαιο. Για παραδειγμα αν καποιος αγορασε πριν μερικους μηνες την αδεια, να του επιστραφουν ολα τα χρηματα που εδωσε. Αν καποιος την απεκτησε πριν 15 χρονια ,να μην του δωσουν τιποτα κ.τ.λ.
Αν θελουν μπορουν να βρουν την λυση. Δυστυχως η κυβερνηση του Jeffry ειναι ηδη η χειροτερη κυβερνηση στην ιστορια της Ελλαδος και χειροτερη και απο της Χουντας.
τι να τους επιστρέψουν ? τα μαύρα χρήματα?? πας καλα??
-
Η ιδέα του να πληρώσω εγώ ο φορολογούμενος πολίτης το ρίσκο του κάθε επιχειρηματία είναι εντελώς γελοία. Σε λίγο θα μας ζητήσουν να πληρώσουμε και τον αέρα που έδωσε όποιος νοίκιασε μαγαζί και πάει λέγοντας...
Όλο και βλέπω ουρές, το πιο σπαστικό βέβαια είναι όταν το βενζινάδικο είναι σε γωνία με φανάρι που δημιουργείται χαμός στη διασταύρωση.
Πάντως για να συνεχίζονται οι ουρές σημαίνει ότι όλο και βρίσκουν βενζίνη μερικοί... Είμαι αισιόδοξος... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η ιδέα του να πληρώσω εγώ ο φορολογούμενος πολίτης το ρίσκο του κάθε επιχειρηματία είναι εντελώς γελοία. Σε λίγο θα μας ζητήσουν να πληρώσουμε και τον αέρα που έδωσε όποιος νοίκιασε μαγαζί και πάει λέγοντας...Όλο και βλέπω ουρές, το πιο σπαστικό βέβαια είναι όταν το βενζινάδικο είναι σε γωνία με φανάρι που δημιουργείται χαμός στη διασταύρωση.
Πάντως για να συνεχίζονται οι ουρές σημαίνει ότι όλο και βρίσκουν βενζίνη μερικοί... Είμαι αισιόδοξος...αν πας χαλαρώς όλο και κάποιο ανοικτό θα βρείς χωρίς ουρές...
σήμερα είδα 2 στη χαλκηδόνα και 2 στην κηφισίας... έβαλα 15ε στη μηχανή με 1,47 -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η ιδέα του να πληρώσω εγώ ο φορολογούμενος πολίτης το ρίσκο του κάθε επιχειρηματία είναι εντελώς γελοία. Σε λίγο θα μας ζητήσουν να πληρώσουμε και τον αέρα που έδωσε όποιος νοίκιασε μαγαζί και πάει λέγοντας...Όλο και βλέπω ουρές, το πιο σπαστικό βέβαια είναι όταν το βενζινάδικο είναι σε γωνία με φανάρι που δημιουργείται χαμός στη διασταύρωση.
Πάντως για να συνεχίζονται οι ουρές σημαίνει ότι όλο και βρίσκουν βενζίνη μερικοί... Είμαι αισιόδοξος...Φιλε μου δεν ειναι επαγγελματικο ρισκο ,αλλα απατεωνια της κυβερνησης. Οριστε ενα παραδειγμα. Θες να ανοιξεις ενα καταστημα ρουχων και ο νομος απο το 1976 λεει, οτι πρεπει να πληρωσεις 100.000 ευρο για την αδεια. Παιρνεις εσυ την αδεια και ξαφνικα την επομενη μερα αποφασιζει το κρατος οτι οι αδειες θα δινονται τσαμπα.
-
τα λεγα
**Βγάζουν στους δρόμους τον στρατό! - Στα χαρακώματα κυβέρνηση απεργοί - Ποιά μέτρα αποφάσισε η κυβέρνηση
**>Στη λύση χρησιμοποίησης των στρατιωτικών βυτιοφόρων κατέληξε η κυβέρνηση. Ο στρατός θα αναλάβει την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας του κράτους. Τα στρατιωτικά βυτιοφόρα θα συνοδεύονται από αστυνομικές δυνάμεις για να αποφευχθούν επεισόδια.............
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=36237&catid=3 -
Σκηνικό στο βενζινάδικο:
Περιμένω στην ουρά...40 λεπτά...(για το εταιρικό)...και ξεφνικά πριν μπω στο βενζινάδικο..τσουπ χώνεται μια γκόμενα.
Της λέω...συγνώμη...για βενζίνη είστε εδώ?
Λέει ναι. Της λέω γιατί δε περιμένετε στην ουρά όπως όλοι οι άλλοι?!
Και τι λέει ρε σεις...
Ξέρω τον ιδιοκτήτη και έχω κλείσει ραντεβού
Της λέω..(κορυφαίο...γέλαγαν όλοι γύρω γύρω)...'εδώ κυρία μου δεν είναι μπουζούκια να κλείσετε πρώτο τραπέζι πίστα επειδή ξέρετε τον μαγαζάτορα'
-
Παιδιά δεν ξέρω το κατα πόσο offtopic είμαι, αλλά εάν κάποιος βρίσκεται στα Χανιά και μπορεί να μου πει σε τι κατάσταση βρίσκονται τα εκεί βενζινάδικα θα του ήμουνα υπόχρεος. Ξεκινάω την Κυριακή για εκεί.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ξέρω τον ιδιοκτήτη και έχω κλείσει ραντεβού
Nα δω τι αλλο θα σκεφτει το κουτοπονηρο μυαλο του Ελληνα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σκηνικό στο βενζινάδικο:Περιμένω στην ουρά...40 λεπτά...(για το εταιρικό)......
Το ποιο βασικό δεν μας είπες...
Τελικά πήγε στην ουρά;
Βενζίνη ώρα μηδέν!