-
Μήπως έχεις ακούσει εσύ τον όρο μάσα?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
είναι εδω μέσα κανας βυτιάς να μας εξηγησει την λόγικη της απεργίας?
έχει ακούσει κανένας την όρο επιχειρ. ρίσκο?ειναι παρομοια λογικη με την απεργια του μετρο λιγο καιρο πισω..
μονοπωλιο θελουν οπως και τα κτελ που τα εχουν κανει πουτανα παντου -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
..... Αφού ο λαός διάλεξε **να πάμε πίσω στη μητέρα πατρίδα **(που γράφει και ο Καββαθάς), εγώ το αποδέχομαι και το υποστηρίζω με θέρμη.
Ευχαριστώ.
Θα επιστρέψουμε στα...βουνά????
Πιο ανατολικά κοίτα. Πολύ πιο ανατολικά. Όχι στην οροσειρά της Πίνδου.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ε ναι δηλαδη δεν φταινε οι αλλοι που ελλαδα πηγε πισω οχι φταιει ο γαπ που πηρε μια χωρα μπουρδελοΉ που ως υπουργός παρέδωσε μια χώρα χειρότερη από μπουρδέλο (εκεί αν δεν πληρώσεις θα φας ξύλο) μιας και ήταν υπουργός από το '80 επί Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.
Άκουγα πριν λίγη ώρα. Το χρέος από 23% που παρέλαβε ο Παπανδρέου Α. (αν θυμάμαι 11% το παρέλαβε ο Ράλλης ή ο Καραμανλής ο παλιός) πήγε στο 65% (αύξηση μισθών). Επί Μητσοτάκη πήγε στο 100% (πλήρωσε πολλά από αυτά που άφησε ο ΑΓΠ και τα έκανε... όπως τα έκανε). Επί Σημίτη έπαιζε στο 98-104% (διαχείριση χρεών και μερικά επιπλέον σε μίζες που όλοι γνωρίζουμε*). Επί Καραμανλή πήγε στο 114% (άρχισαν να έρχονται τα χρέη Σημίτη και πάλι έπαιξαν μίζες και διορισμοί). Επί Παπανδρέου Γ. το βροντοφωνάξαμε, καρφωθήκαμε σε όλο τον πλανήτη, έφτασε και η ώρα των χρεών για τους ΟΑ, μπήκαμε στο ΔΝΤ και θα βγούμε με χρέος 140-145%.
Τα ποσοστά ως προς το ΑΕΠ.
Τώρα, κάτσε και κάνε απολογισμό ποιος και γιατί. Εγώ προσωπικά, θα τους εκτελούσα όλους. Επειδή όμως είμαι δημοκράτης, στις επόμενες εκλογές, αφού το επιθυμεί ο λαός, θα ψηφίσω ΓΑΠ. Τουλάχιστον, θα κερδίσω διακοπές στο εξωτερικό αφού όπως το πάει, την επόμενη 4ετία θα δώσει και την Ήπειρο στην Αλβανία, οπότε θα πηγαίνω στα χωριά μου και θα βρίσκομαι στο εξωτερικό...!!
Και μιας και είσαι στρατιωτικός, θα σου πω το εξής. Μέχρι φέτος, ήμουν κορόδιο, γνήσιος Έλληνας, απόγονος των αρχαίων = ηθικός, ειλικρινής μέχρις αηδίας κτλ που έχω αναφέρει τόσο καιρό. Μόλις είδα τι ήρθε (όχι πως δεν το ήξερα, αλλά πάντα έχεις ελπίδες), πλέον δεν κάνω ΤΙΠΟΤΕ δωρεάν, τίποτε χωρίς κάλυψη, τίποτε που να με βάζει σε δύσκολη θέση. Θέλεις κύριε μάθημα; Εγώ δεν μπορώ γιατί έχει το pc σπασμένα windows. Θέλεις κύριε επανεκπαίδευση στο στρατό; Δεν μπορώ, νοσοκομείο. Παρακαλάω να γίνει πόλεμος γιατί θα είμαι ο 1ος που θα φύγει. Το κορόιδο πέθανε πλέον. Βέβαια, καταλαβαίνω γιατί σου αρέσει τόσο η κατάσταση. Δε θα κάνεις ποτέ το καθήκον σου αφού η υποχώρηση είναι συνεχής και δεν ξέρουμε και πού θα σταματήσει και χωρίς να κουνηθεί ΚΑΝΕΙΣ. Άντε κανένα πλοίο του ΛΣ με ντουντούκες να λέει εδώ είναι Ελλάδα. Ελπίζω τουλάχιστον οι Μανιάτες να μείνουν στο ελληνικό (;) κράτος που θα δημιουργηθεί (ή απομείνει, όπως θες το βλέπεις) και να πάω να μείνω εκεί.
Ευχαριστώ.
- Μαθαίναμε τότε, το 2000. Ο Α.Β. από τον ΟΤΕ τα πήρε και έστησε το διαγωνισμό. Ο Γ.Δ. ήταν αυτός που έστησε τον άλλο διαγωνισμό. Τα ξέραμε, τα γνωρίζαμε. Τον Χριστοφοράκο τον γνώριζαν ΟΛΟΙ όσοι έχουν επαφή με τηλεπικοινωνίες από το 2000 τουλάχιστον. Η Δικαιοσύνη (;) φυσικά, που είναι τυφλή και ανεξάρτητη, δεν έμαθε ακόμα τίποτε. Οι πολιτικοί δεν το συζητάμε. Μωρές παρθένες. Για τον λαό τι να πεις; Αφού τα ήθελε, καλά να πάθει. Όταν τα έλεγα τότε, με έλεγαν περίεργο. Μου έλεγαν γιατί δεν τα παίρνεις κι εσύ; Ήρθε η ώρα, έστησα κι εγώ κάτι ψιλά, αλλά δεν μου άρεσε και έφυγα αμέσως, ήταν πολύ ανήθικο για τον χαρακτήρα μου. Τώρα, απλά κάθομαι και γελάω με όλους εσάς που παραξενεύεστε με αυτά που γίνονται.
ΥΓ. Αν θέλετε υπάρχει και ένα νέο, ωραίο σκάνδαλο να αποκαλύψω, ακόμα σε εξέλιξη, αλλά επειδή παίζει γνωριμία στη μέση, κάνω την πάπια και δεν καρφώνω κανέναν. Άλλωστε, το κορόιδο πέθανε, το είπαμε. Ποιος διαχειριστής ενδιαφέρεται να του το αποκαλύψω και να το βγάλει σε λίγο καιρό (Οκτώβριο) που θα τελειώσουν όλα; Μικροσκάνδαλο βέβαια, με ψευτοαναθέσεις, κάτι χ.000.000 ως αμοιβές, αλλά είναι σκάνδαλο, πώς να το κάνουμε;
-
Καλά όλα αυτά....βενζίνη θα έχουμε όμως την Κυριακή????
Pipinos.....όταν είσαι εγκρατής στο γράψιμό σου (αν και μακροσκελέστατος) συμφωνώ μαζί σου. -
Ποια Κυριακή... Για την Παρασκευή την θέλουμε
-
Μη στεναχωριέστε, όλο και κάποιο βενζινάδικο θα βρεθεί.
Τα φράγκα είναι πολλά αυτή την εποχή ( τουρισμός, διακοπές) και δε συμφέρει να μένει το βενζινάδικο κλειστό. Όλο και κάποιος μάγκας θα υπάρχει. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Καλά όλα αυτά....βενζίνη θα έχουμε όμως την Κυριακή????
Pipinos.....όταν είσαι εγκρατής στο γράψιμό σου (αν και μακροσκελέστατος) συμφωνώ μαζί σου.Καιγεσαι βλεπω!
-
Tελος η βενζινη και στο βενζιναδικο Jetoil στη Μαρτιου με Ολγας.
-
οι άδειες μεταβιβάζονταν ως αέρας για να λειτουργήσει το όχημα και να οικονομίσει ο καινούργιος ιδιοκτήτης....
όπως λχ έδινα και εγώ αέρα σε κάθε κεντρικό εμπορικό μαγαζί που άνοιγα κατά καιρούς...λόγω τοποθεσίας κλπ.
σήμερα κλείνουν τα μαγαζιά και όχι μόνο δεν απαιτούν οι ενοικιαστές, αέρα αλλά πληρώνουν και αποζημίωση στον ιδιοκτήτη για τη λύση του συμβολαίου πριν τη λήξη του....άρα εάν οι έμποροι είχαν ισχυρό συντεχνιακό όργανο θα έπρεπε να απαιτήσουν από το κράτος την επιστροφή του αέρα πατέρα που χάνουν λόγω κρίσης...........ρε δε γ@μι@μαστε λέω γω.....
-
Δεν ξέρω αν απαιτεί η τρόϊκα ή αποφασίζει η κυβέρνηση.
Αλλά καιρός ήταν η απάτη με τα κλειστά επαγγέλματα να αρχίσει να αποδομείται.
Βέβαια δεν φταίνε οι φορτηγατζήδες, ταξιτζήδες κλπ συμπαθείς επαγγελματίες, αλλά αυτοί που τους επέτρεψαν να λειτουργούν έτσι, δηλαδή οι εκάστοτε κυβερνώντες μας που στη λογική του πολιτικού κόστους υπέκυπταν στους εκβιασμούς των διαφόρων κοινωνικών ομάδων εις βάρος (τώρα το κατάλαβαν που χρεοκοπήσαμε) του κοινωνικού συνόλου και της εθνικής οικονομίας. -
..να και ένα στιχάκι
Η τρόϊκα απαιτεί και
κάνουν όλοι τουμπεκί -
Στη Λ. Μαραθώνος στις 06:30, στο ρεύμα προς Αθήνα, ηταν 2 Shell ανοιχτά, με λίγη κίνηση (5-6 γέμιζαν και 3-4 σε αναμονή). Ο ένας ειχε 4 και ο δεύτερος 5 λεπτά επάνω την τιμή, απο εκείνη που ειχε το Σαββατοκύριακο (95άρα σήμερα: 1,496 και 1,509 αντίστοιχα).
-
Εδώ κ μια ώρα ακίνητος στο Πικέρμι...ούτε για συσίτιο να περιμέναμε...
(με το εταιρικό)
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στην περιοχή ΦΙΞ στην Θεσσαλονίκη 95άρα 1,818 .Θα πρόσθεσε και τα τέλη κυκλοφορίας φαίνεται του 2012!!!
Τωρα που ο μισός πληθυσμός κυκλοφορεί με super αμόλυβδη ... μήπως να αλλάξουν και τα όρια κυκλοφορίας στους δρόμους? Πριν λίγο Hyundai i20 και ένα Yaris στην Αττική Οδό με τελικές πήγαιναν!!!
-
Το ειπε βενζινας.
Ελλην πολιτης αφου περιμενε ωρα στην ουρα οταν ηρθε η σειρα του ζητησε μονο συμπληρωμα.
Κοστος; ΕΞΗ (6) ευρω. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τωρα που ο μισός πληθυσμός κυκλοφορεί με super αμόλυβδη ... μήπως να αλλάξουν και τα όρια κυκλοφορίας στους δρόμους? Πριν λίγο Hyundai i20 και ένα Yaris στην Αττική Οδό με τελικές πήγαιναν!!!
ευκαιρία για 'εκδίκηση'!!!
Πάντως έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς
-
Τελικα το να εχεις μονιμο βενζινα εκτος απο σταθερη ποιοτητα στο καυσιμο σου εξασφαλιζει και τροφοδοσια (χωρις ουρες) στους χαλεπους καιρους! (Εχει .....δεν εχει για το κοινο )
-
Ολοι κρατανε μια μικρη ποσοτητα για ασθενοφορα κλπ.
Δεν ξερω αν ειναι υποχρεωμενοι απο τον νόμο για κατι τετοιοΕγω δεν εχω ασχοληθει καθολου να βαλω βενζινη αν και ειναι αδειο το αμαξι καθως δεν προκειται να παω πουθενα τις προσεχεις ημερες.Η μητερα που ομως που ερχεται απο το χωριο καθημερινα μου ειπε οτι σημερα ηταν κλειστα τα βενζιναδικα που συναντα στον δρομο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ολοι κρατανε μια μικρη ποσοτητα για ασθενοφορα κλπ.
Δεν ξερω αν ειναι υποχρεωμενοι απο τον νόμο για κατι τετοιοΤα κρατικά έχουν συγκεκριμένους σταθμούς ανεφοδιασμού. Δεν πάνε στα βενζινάδικα για το κοινό.
Βενζίνη ώρα μηδέν!