-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Στην Θεσσαλονίκη πάντως δεν γίνεται ο χαμός που περίμενα . Έχει ουρές σε κάποια αλλά σε άλλα (συνήθως shell ) δεν έχει. -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Στην Θεσσαλονίκη πάντως δεν γίνεται ο χαμός που περίμενα . Έχει ουρές σε κάποια αλλά σε άλλα (συνήθως shell ) δεν έχει.Εγώ πάντως το έφαγα το μισάωρο στην ουρά σε μια Shell...
-
Ας ελπισουμε να τελειωσει γρηγορα η απεργια γιατι λεγανε οτι φτανει μεχρι την Τεταρτη η βενζινη αλλα ειδικα για Αττικη αμφιβαλλω αν θα υπαρχει κατι την Τριτη το μεσημερι!
-
Οταν πάλι δημιουργείται πανικός από τα ΜΜε, στήνονται στις ουρές αυτοί που δεν κινούν το αυτοκίνητό τους (50 χλμ/εβδομάδα) και το γεμίζουν μέχρι τα μπούνια για να καθίσουν μετά να φυλάνε τα τεπόζιτά τους 'για ώρα ανάγκης', δημιουργώντας τεχνητή έλλειψη στην αγορά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στην Θεσσαλονίκη πάντως δεν γίνεται ο χαμός που περίμενα . Έχει ουρές σε κάποια αλλά σε άλλα (συνήθως shell ) δεν έχει.
Εγώ πάντως το έφαγα το μισάωρο στην ουρά σε μια Shell...
Στις 8 το πρωί και εγώ έφαγα ένα 20λεπτο σε μια Shell. Τα περισσότερα πρατήρια που είδα σήμερα από Κρήνη έως Καλοχώρι -ειδικά αυτά που δούλεψαν Κυριακή- έχουν μείνει στεγνά.
-
Οι βενζιναδες σκεφονται απο Τεταρτη που δεν θα εχουν βενζινη να κανουν και αυτοι απεργια!
Η ΕΘΕΛ στερευει απο καυσιμα και ειναι ετοιμη...να κανει και αυτη απεργια αν δεν πληρωθουν εγκαιρως αυτο το μηνα.
Αν ημουνα GAP θα κατεβαινα σε απεργια και θα ελεγα παρτε και τα κλειδια του μαγαζιου να τελειωνουμε μια ωρα αρχυτερα... -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Οταν πάλι δημιουργείται πανικός από τα ΜΜε, στήνονται στις ουρές αυτοί που δεν κινούν το αυτοκίνητό τους (50 χλμ/εβδομάδα) και το γεμίζουν μέχρι τα μπούνια για να καθίσουν μετά να φυλάνε τα τεπόζιτά τους 'για ώρα ανάγκης', δημιουργώντας τεχνητή έλλειψη στην αγορά.Αυτό.
Θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια είχαν κάνει οι τελωνιακοί 2 48ωρες απεργείες, που μεταξύ άλλων δεν επέτρεπαν τον ανεφοδιασμό των βενζινάδικων. Η 1η 48ωρη γράφτηκε στα ψιλά των εφημερίδων και δεν πήρε κανείς χαμπάρι. Την δεύτερη την ανακοίνωσε ο Εισαγγελάτος μαζί με το 'βάλτε βενζίνη γιατί θα τελειώσει' και η αγορά είχε στερέψει μέχρι το επόμενο μεσημέρι -
Update από Λ. Ειρήνης στην Πεύκη: -ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΤΕΛΟΣ-
Περνάω με το Τέμπρα, βλέπω την είσοδο του δικού μου κλειστή και του κορνάρω:
- Σούπερ έχεις;
- Έχω.
- Καλά, σου φέρνω το άλλο.
Γυρίζω σπίτι, αλλάζω αυτοκίνητο, φτάνω πάλι στο βενζινάδικο, μπαίνω από την έξοδο, το βάζω ανάποδα φαρδύ-πλατύ στις αντλίες. Ε ρε και πήραν πρέφα κάποιοι διερχόμενοι ότι έβαζα βενζίνη... Το συμπούρμπουλο έξω από το πρατήριο, αναμμένα αλάρμ - κόρνες - κακό:
- ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ!;
- Σούπερ βάζει κυρία μου.
- ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ!
- Την παλιά τη σούπερ βάζει μαντάμ, όχι σούπερ αμόλυβδη.
- ΓΚΡΜΦΧ!
Τα καλά του να έχεις (και) παλιό αυτοκίνητο.
-
Εγώ έλειπα ΣΚ και η μηχανή με την οποία πάω κάθε μέρα στη δουλειά στεγνή! Ε, λέω κάπου θα βρω, σιγά. Τι το θελα! Παντού χαμός και κλειστά βενζινάδικα! Βρήκα ένα σελλ με 30 αυτ. ουρά και μπήκα. Τι το θελα *2?
'Έχουμε μόνο 100άρα' (1.8 )
Ε, λέω 10λτ θέλω βάλτα να είμαι κομπλέ την εβδομάδα.
'Βάλε μόνος σου, δεν προλαβαίνω!'
Έβαλα, πλήρωσα ( ) και έφυγα! -
Σε όλη την Ελευσίνα, τα πρατήρια έχουν κλείσει από το πρωί (γύρω στα 8-9), μόνο ένα είχε (σούπερ αμόλυβδη εννοείται -1.529) αλλά είχε ουρά πριν κανά 2ωρο, γύρω στα 30 αυτοκίνητα. Εννοείται πως δεν έβαλα από εκεί.. Είδα τουλάχιστον 10 άτομα που σπάνια βγαίνουν με το αυτοκίνητο από Ελευσίνα. Ο ένας μου είπε ότι 'το φουλάρω για να έχω' και το άφησε πάλι στο γκαράζ.
Πήρα την παλιά Εθνική Αθηνών-Θήβας. Από τα 5 βενζινάδικα στη Μάνδρα Αττικής, μόνο το ένα είχε (σούπερ αμόλυβδη). 1 πρατήριο στην Αγιά Σωτήρα, κλειστό λόγω έργων. Στην Οινόη 2 βενζινάδικα κλειστά. Συνέχισα προς Κάζα, έξω από την Οινόη, γέμισα σε ένα REVOIL (και απλή είχε και σούπερ) και πήγα στο εξοχικό μου. Τιμή απλής 1.479, σούπερ 1.569
-
Εβαλα χτες χωρίς κόπο....... στην μιχαλακοπουλου
Το συμπέρασμα ίδιο όπως και την προηγούμενη φορά.
Με κλεβουν πλέον στο φουλάρισμα.... 4,5 λίτρα περίπουΕχει μεγαλώσει το κλέψιμο από περισυ κατά 2,5 λίτρα. (ήταν γύρω στα 2 λιτρα.... παλια)
Δε δέχομαι σχόλια του τύπου, ¨'ο σωλήνας κλπ....' γιατί κάποτε έπρεπε να βγει και +2 λίτρα...
Δε μπορεί να είμαι 30 γεμίσματα με χασουρα που όσο πάει μεγαλώνει...
Τι κάνουμε με αυτό επιτόπου.
Αυτή τη στιγμή μιλάμε για μειον 7 ευρω ανά γεμισμα τουλάχιστον -
...σε όλα τα πρατήρια σε κλέβουν;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
...σε όλα τα πρατήρια σε κλέβουν;ναι σε όλα τα ΕΚΟ κυρίως..... που έχουν 5% έκπτωση.
Πάντα με κλέβουνε. Απλά τωρα μεγάλωσε το κλέψιμο της αντλίας
Αρα το ίδιο αμάξι είναι γιατί να φταίω εγω.... η αντλία φταίειΠροφανώς δε πάω άδειος.
Περιμένω να βάλω 50 λίτρα και βάζουν 55 λίτρα....
αυτό λέω -
Μιλάμε για συγχρονισμό, έτσι?????
'Εκπληκτικό timing για τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κύριο Δημήτρη Ρέππα, ο οποίος επέλεξε την ημέρα που παραλύει ο εφοδιασμός της αγοράς με καύσιμα, λόγω της απεργίας των βυτιοφόρων, να γνωστοποιήσει με απόφασή του ότι καταργούνται οι αποστάσεις μεταξύ των πρατηρίων καυσίμων.
Αποτέλεσμα, η Ομοσπονδία των βενζινοπωλών να εξαγγείλει 48ωρη απεργία για την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, την ώρα που, όπως φαίνεται, η Αττική και τα μεγάλα αστικά κέντρα αντέχουν οριακά μέχρι και αύριο στον εφοδιασμό των καυσίμων... '
Πηγή:www.protothema.gr
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Μιλάμε για συγχρονισμό, έτσι?????'Εκπληκτικό timing για τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κύριο Δημήτρη Ρέππα, ο οποίος επέλεξε την ημέρα που παραλύει ο εφοδιασμός της αγοράς με καύσιμα, λόγω της απεργίας των βυτιοφόρων, να γνωστοποιήσει με απόφασή του ότι καταργούνται οι αποστάσεις μεταξύ των πρατηρίων καυσίμων.
Αποτέλεσμα, η Ομοσπονδία των βενζινοπωλών να εξαγγείλει 48ωρη απεργία για την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, την ώρα που, όπως φαίνεται, η Αττική και τα μεγάλα αστικά κέντρα αντέχουν οριακά μέχρι και αύριο στον εφοδιασμό των καυσίμων... '
Πηγή:www.protothema.gr
Έτσι όπως πάτωσε η αγορά πως θα ανοίξει κανείς πρατήριο για να φοβηθούν οι ιδιοκτήτες;
Κι αν παει να ανοίξει δεν θα προτιμήσει κάποιο έτοιμο που έκλεισε αντί να κάνει καινούριο δίπλα σε υπάρχον;EDIT: Όσο για τους αποκλεισμούς των διυλιστηρίων, ασχολίαστο. Εισαγγελέας, και από 2 Leo 2A4 να ανοίγουν δρόμο
-
Μολις γυρισα απο την δουλεια και εχω μισο ρεζερβουαρ , στην εθνικη Αθηνων Κορινθου στο υψος του Χαιδαριου εχουν παρκαρει τα φορτηγα στην δεξια πλευρα του δρομου χωρισ ομως να εχει δημιουργηθει κανενα προβλημα , τα διυλιστηρια στον Ασπροπυργο ηταν ανοιχτα δεν ειδα να εχουν μπλοκαρει την εισοδο ,μαλιστα δεν ειδα και καθολου φορτηγα απέξω , μολις λοιπον γυρισα σπιτι και ο πατερας μου ( ο οποιος εχει κατοχικο συνδρομο ) ειχε δει ειδησεις και εχει πανικοβληθει , πηγε φουλαρε το astra και το παρκαρε στο γκαραζ , για ωρα αναγκης ε μου εχει πιπιλησει τα αυτια να παω να φουλαρω και εγω και επιπλεον να γεμισω 1 μπιτονι των 40 λιτρων
-
Να κάνω και μια ερώτηση σε όσους περίμεναν και γέμισαν βενζίνη.
Αποδείξεις δίνουν ή ... δεν προλαβαίνουν απο την κίνηση? -
40 λίτρα καβάτζα...
σε κάτι τετοιες φάσεις γεμίζουν οι τρομοκράτες... Που δε φαινεται σε κανέναν περίεργο που σκάνε με τα μπιτόνια....
-
Με τέτοια κίνηση και ουρές ... τωρα θα ήταν ευκαιρία να βαλουν και την προσαύξηση των τελών στη βενζίνη. Θα ξεχρεώναμε με τους πανικόβλητους Έλληνες να γεμίζουν μέχρι και τις μηχανές του γκαζόν!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να κάνω και μια ερώτηση σε όσους περίμεναν και γέμισαν βενζίνη.
Αποδείξεις δίνουν ή ... δεν προλαβαίνουν απο την κίνηση?Εχθές που βάλαμε στο 500 μας έδωσαν έναν πάκο αποδείξεις από διάφορους που δεν τις είχαν πάρει.
Βενζίνη ώρα μηδέν!